Aeval 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Alef, sočustvujem! Pa...a lahko, a lahko, a lahko samo malo?? Aja kaj?? a se lahko samo malo poafnam?? Saj bom zelo na hitro! Ali pa hitro berite, da bo prej mimo Torej...končno sem se slišala z onim penzionerjem, ki si je in si še bo vzel čas zame&mojo diplom'co! Pa...poklicala sem še eno tetko, ki ima tudi prste pri vsem tem oziroma je moja nadrejena, se zmenila da se v ponedeljek prikažem v Lj in se poleg vsega zmenila še za delo - vsaj da dokončam neke stvari, ki sem jih že delala - in ona tetka je bila, ko je še to slišala, še bolj vesela! Torej kot kaže, je sedaj skrajni čas, da resno poprimem za delo! Pikinik...jeeej, kok mene tole vse bolj mika! Pa..vseeno si še ne upam nesti nosu v temo Pikniiiik, ker pač nisem še 100%. Smotka, saj vem Samo še do jutri moram počakati...Pa samo tako, za mimogrede...se mogoče kaže še kakšen fraj plac? Sama se namreč, rojena brez nekega smisla za orientacijo, ne bi ravno zgubljala nekje okoli Bleda Samo...se to sliši kot nek "piknik na slepo!" Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Pa...a lahko, a lahko, a lahko samo malo?? Aja kaj?? a se lahko samo malo poafnam?? Saj bom zelo na hitro! Ali pa hitro berite, da bo prej mimo Torej...končno sem se slišala z onim penzionerjem, ki si je in si še bo vzel čas zame&mojo diplom'co! Pa...poklicala sem še eno tetko, ki ima tudi prste pri vsem tem oziroma je moja nadrejena, se zmenila da se v ponedeljek prikažem v Lj in se poleg vsega zmenila še za delo - vsaj da dokončam neke stvari, ki sem jih že delala - in ona tetka je bila, ko je še to slišala, še bolj vesela! Torej kot kaže, je sedaj skrajni čas, da resno poprimem za delo! Pikinik...jeeej, kok mene tole vse bolj mika! Pa..vseeno si še ne upam nesti nosu v temo Pikniiiik, ker pač nisem še 100%. Smotka, saj vem Samo še do jutri moram počakati...Pa samo tako, za mimogrede...se mogoče kaže še kakšen fraj plac? Sama se namreč, rojena brez nekega smisla za orientacijo, ne bi ravno zgubljala nekje okoli Bleda Samo...se to sliši kot nek "piknik na slepo!" Pri Alefu ti še zmer držim plac , tako da nič bat , samo počivat še mal Jst sem bil tam že lansko leto, tako da zgubljal se ne bomo Pridna , men se je tut ratal dons zmenit glede kuhinje, v ponedeljek popoldne se dobimo, potem pa upam, da bodo hitro sfiniširal , z diplomo pa spet nič , prevečkrat sem moral klicat za korito, ne vem zakaj majo telefone , pa še nekaj službenega dogajanja, pa je dan mimo , aja pa zjutraj sem rabil mal več ogrevanja, ni bilo glih neke delovne zagnanosti Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Na FF se mučim Jooj, pa sem se res že videla na pikniku!! Samo...imam vročino! Sicer je prav možno, da bo do sobote že ok, samo...v drugem primeru pa ne bi bila sokrova za to, da še kdo zboli...Ble, sploh ni fer! Kdo je pa še bolan sredi poletja?! Saj sem rekla, to je ziher kazen za to, ker sem se tako vživela v vlogo, kaj bom nabluzila folku, ki je povezan z mojo diplomo... Moja tema za diplomo žal (ali pa tudi ne no, kakor vzameš) ni taka, da bi lahko sama delala (ok to že, no), ampak določene rabim, da mi kakšno stvar razložijo, zrihtajo prostor, omogočijo vpogled...in če mene ni od nikjer...ni ravno Ok...Ja, vem, verjetno ni nikomur jasno kaj točno sedaj pleteničim, bi mogla ta moj študij bolj konkretno razložiti ...na pikniku na primer... Bom vseeno počakala do jutri, da vidim, kako bom in če bo še čas, da se pridružim...bolje pozno kot nikoli! A tako, ja s tega faksa vas je par kaj nekaj tukajle , jst pa FOV v Kranju Samo kdo bi iz tega vedel, kaj študiraš Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Pri Alefu ti še zmer držim plac , tako da nič bat , samo počivat še mal Jst sem bil tam že lansko leto, tako da zgubljal se ne bomo Pridna , men se je tut ratal dons zmenit glede kuhinje, v ponedeljek popoldne se dobimo, potem pa upam, da bodo hitro sfiniširal , z diplomo pa spet nič , prevečkrat sem moral klicat za korito, ne vem zakaj majo telefone , pa še nekaj službenega dogajanja, pa je dan mimo , aja pa zjutraj sem rabil mal več ogrevanja, ni bilo glih neke delovne zagnanosti A tako, ja s tega faksa vas je par kaj nekaj tukajle , jst pa FOV v Kranju Samo kdo bi iz tega vedel, kaj študiraš Hi, hi, hi, povem v soboto, če pridem - btw moja diploma se navezuje na kraj piknika oz. na neposredno bližino! Brez heca! Kako pa tale piknik drugače kaj izgleda?? Če prav razumem, je na prostem - itak pa...od 12h do večera, ali kako? Samo...imam problem...kako se pa lunatike prepozna Pa ne mi rečt, da po nageljnu med zobmi! Ok, hecam se! Poznam pa vseeno nikogar ne Ne da bi vedela, no.. Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Hi, hi, hi, povem v soboto, če pridem - btw moja diploma se navezuje na kraj piknika oz. na neposredno bližino! Brez heca! Kako pa tale piknik drugače kaj izgleda?? Če prav razumem, je na prostem - itak pa...od 12h do večera, ali kako? Samo...imam problem...kako se pa lunatike prepozna Pa ne mi rečt, da po nageljnu med zobmi! Ok, hecam se! Poznam pa vseeno nikogar ne Ne da bi vedela, no.. zanimivo Piknik plac je kr velik, ena koča je, pa zunaj je plinski roštilj, to je vse pod streho , pol so pa lesene klopce, pa mize zraven, igrišče za odbojko na mivki, pa en velik travnik, celo dve gugalnici sta gor, pa še kakšna klopca se najde Glede prepoznavanja se tisti, ki smo zmenjeni navadno izmenjamo GSM-je, da se dogovorimo za točen plac, dobr tut za kakšen opis sem kdaj vprašal Zdej pa res ne vem, kje se ti nahajaš, a boš kar priletela na kraj dogajanja Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 luftarčki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Pikinik...jeeej, kok mene tole vse bolj mika! Pa..vseeno si še ne upam nesti nosu v temo Pikniiiik, ker pač nisem še 100%. Smotka, saj vem Samo še do jutri moram počakati...Pa samo tako, za mimogrede...se mogoče kaže še kakšen fraj plac? Sama se namreč, rojena brez nekega smisla za orientacijo, ne bi ravno zgubljala nekje okoli Bleda Samo...se to sliši kot nek "piknik na slepo!" V temi Piknik nekje na... ...deseti ali enajsti strani je karta kje približno je lokacija. Prekopirano iz atlasa Slovenije... Pa kot je že Janif napisal, pri meni sta še dva placa prosta, samo v soboto do desetih pridi v Lj. pred Merkator v Šiški... Se bomo že našli... Kako približno jaz zgledam poglej v mojem profilu... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 zanimivo Piknik plac je kr velik, ena koča je, pa zunaj je plinski roštilj, to je vse pod streho , pol so pa lesene klopce, pa mize zraven, igrišče za odbojko na mivki, pa en velik travnik, celo dve gugalnici sta gor, pa še kakšna klopca se najde Glede prepoznavanja se tisti, ki smo zmenjeni navadno izmenjamo GSM-je, da se dogovorimo za točen plac, dobr tut za kakšen opis sem kdaj vprašal Zdej pa res ne vem, kje se ti nahajaš, a boš kar priletela na kraj dogajanja Waaaaw :wOOt: zveni super! Hm...trenutno sem še doma v slojih rovtah Počakam še do jutri, če bo moj prehlad - al karkoli se me je pač lotilo - povsem minil (malo bolje je že!) in potem se lahko na petek zvečer ali pa soboto zjutraj spravim v Lj. Ne vem pa, če bi ravno uletela kar na kraj dogajanja, ker se bom ziher izgubila! Pa še frišno-katastrofalna voznica sem (ja, izpit je kar dosti let počival v predalu, preden sem se pred parimi meseci odločila, da ja, jaz bi pa tudi vozila! ). Prav tako me malo skrbi Merkator v Šiški. Tam okoli namreč nikoli ne letam, nimam pojma za kateri Merkator točno gre (groza, saj vem )...Če že, bi raje koga na poti tja uhaklala, da mi potem na kraju dogajanja ne bo tako nerodno, da nikogar ne poznam! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 V temi Piknik nekje na... ...deseti ali enajsti strani je karta kje približno je lokacija. Prekopirano iz atlasa Slovenije... Pa kot je že Janif napisal, pri meni sta še dva placa prosta, samo v soboto do desetih pridi v Lj. pred Merkator v Šiški... Se bomo že našli... Kako približno jaz zgledam poglej v mojem profilu... x:Dx Pravkar sem ugotovila, da tudi tipkam kot ! Preden sem spacala tale post, sta bila vmes že dva poslana, in preden je tale moja kibla od compjutra zmlela vse skupaj, je tudi minilo...preveč! No, potem bom pa jaz končno podala eno konkretno:Hkhm torej... jutri sporočim, kako je z mojo vročino, če bo ok, pridem v Lj in sem Zaaa piknik! xrosex Bi pa potem res lepo prosila za prevoz! Nekako bi si prihranila muko z izgubljanjem... - ja, vsega sem zmožna, ko sedem za volan! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Waaaaw :wOOt: zveni super! Hm...trenutno sem še doma v slojih rovtah Počakam še do jutri, če bo moj prehlad - al karkoli se me je pač lotilo - povsem minil (malo bolje je že!) in potem se lahko na petek zvečer ali pa soboto zjutraj spravim v Lj. Ne vem pa, če bi ravno uletela kar na kraj dogajanja, ker se bom ziher izgubila! Pa še frišno-katastrofalna voznica sem (ja, izpit je kar dosti let počival v predalu, preden sem se pred parimi meseci odločila, da ja, jaz bi pa tudi vozila! ). Prav tako me malo skrbi Merkator v Šiški. Tam okoli namreč nikoli ne letam, nimam pojma za kateri Merkator točno gre (groza, saj vem )...Če že, bi raje koga na poti tja uhaklala, da mi potem na kraju dogajanja ne bo tako nerodno, da nikogar ne poznam! Pravkar sem ugotovila, da tudi tipkam kot ! Preden sem spacala tale post, sta bila vmes že dva poslana, in preden je tale moja kibla od compjutra zmlela vse skupaj, je tudi minilo...preveč! No, potem bom pa jaz končno podala eno konkretno:Hkhm torej... jutri sporočim, kako je z mojo vročino, če bo ok, pridem v Lj in sem Zaaa piknik! xrosex Bi pa potem res lepo prosila za prevoz! Nekako bi si prihranila muko z izgubljanjem... - ja, vsega sem zmožna, ko sedem za volan! super , jst sem optimist . Merkator je mišljen hipermarket v Šiški , drugače pa jst poznam Lj, tko da nič bat Pa nč nerodno, vse ki jih poznam, ti osebno predstavim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 super , jst sem optimist . Merkator je mišljen hipermarket v Šiški , drugače pa jst poznam Lj, tko da nič bat Pa nč nerodno, vse ki jih poznam, ti osebno predstavim Kul! No, potem bom pa jaz jutri sporočila, kako kaj moje zdravje in se še zmenimo kakšno malenkost.Grem zej gledat na karto Lj kje je oni hipermarket... Joj katastrofa, kot da bom prvič v Lj?! Če bom imela dvome v svoje sposobnosti...torej če se mi bo zazdelo, da niti do tja nisem sposobna...bi mogoče lahko tebe kje na poti uhaklala?? Če ti ni odveč no, čene bom pa že nekako - mapo v roke, kompas pa oni pustolovski klobuk in greeeemo iskat merkator! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Kul! No, potem bom pa jaz jutri sporočila, kako kaj moje zdravje in se še zmenimo kakšno malenkost.Grem zej gledat na karto Lj kje je oni hipermarket... Joj katastrofa, kot da bom prvič v Lj?! Če bom imela dvome v svoje sposobnosti...torej če se mi bo zazdelo, da niti do tja nisem sposobna...bi mogoče lahko tebe kje na poti uhaklala?? Če ti ni odveč no, čene bom pa že nekako - mapo v roke, kompas pa oni pustolovski klobuk in greeeemo iskat merkator! http://www4.slikomat.com/07/0524/410517idu9.jpg Karto imaš tukaj... Upam da se boš znašla... Če rabiš bolj natančna navodila, povej... Pa še malo bolj natančno, ko boš že na Celovški... http://www4.slikomat.com/07/0524/270517u2x9.jpg luftarčki Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 zdej še mene mika, da bi prišla sam kaj ko ma teta 60 rd .. neki si bo treba izmislit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 zdej še mene mika, da bi prišla sam kaj ko ma teta 60 rd .. neki si bo treba izmislit xwizardx :onfire: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Karto imaš tukaj... Upam da se boš znašla... Če rabiš bolj natančna navodila, povej... Pa še malo bolj natančno, ko boš že na Celovški... Tnx! Se pa že vidim, kako me bo sram, če res nanese tako, da se bom izgubljala tam okoli, pa iskala koga, ki izgleda kot s foruma. Še jaz, ki sem na daleč slepa kot kura! Ampak zakaj le bi jaz nosila očala?! zdej še mene mika, da bi prišla sam kaj ko ma teta 60 rd .. neki si bo treba izmislit Ane, tule pri Vodnarjih se človek kar navduši! Ti le pridi, tetka še opazila ne bo, da je na njenem slavju en manj! Saj ne vem, če si že bila kdaj kje z lunatiki, ampak meni bi bilo prav fajn, če se ne bi sama izgubljala okoli in izgledala kot (še večja) zguba! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Tnx! Se pa že vidim, kako me bo sram, če res nanese tako, da se bom izgubljala tam okoli, pa iskala koga, ki izgleda kot s foruma. Še jaz, ki sem na daleč slepa kot kura! Ampak zakaj le bi jaz nosila očala?! Ane, tule pri Vodnarjih se človek kar navduši! Ti le pridi, tetka še opazila ne bo, da je na njenem slavju en manj! Saj ne vem, če si že bila kdaj kje z lunatiki, ampak meni bi bilo prav fajn, če se ne bi sama izgubljala okoli in izgledala kot (še večja) zguba! OK, ko se 100% odločiš da greš ti pošljem mobi št. na OS pa se bomo že nekako našli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 OK, ko se 100% odločiš da greš ti pošljem mobi št. na OS pa se bomo že nekako našli... Ouki douki jutri torej, najkasneje proti večeru enkrat!Ojoj, že vidim kako zna tole izgledati! Vas bo že en trop zbranih, jaz bom pa okoli hodila ko en marsovec s telefonom, "Kje ste??", oddaljena pa po možnosti dobr metrček in aja, da ne pozabim, ziher bom šla že ene 15x mimo, da se bo ja vsem že zdelo "kaj je pa s tole narobe??" Ojoj! P.S.: Imam samo jaz take probleme, ko razmišljam, da bi šla na "piknik na slepo??" Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Ouki douki jutri torej, najkasneje proti večeru enkrat!Ojoj, že vidim kako zna tole izgledati! Vas bo že en trop zbranih, jaz bom pa okoli hodila ko en marsovec s telefonom, "Kje ste??", oddaljena pa po možnosti dobr metrček in aja, da ne pozabim, ziher bom šla že ene 15x mimo, da se bo ja vsem že zdelo "kaj je pa s tole narobe??" Ojoj! P.S.: Imam samo jaz take probleme, ko razmišljam, da bi šla na "piknik na slepo??" x:Dx Kaj veš, mogoče se boš pa takoj vame zaletela... Nič bat, ko te imam jaz enkrat na vezi, te pripeljem kamor hočeš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Ouki douki jutri torej, najkasneje proti večeru enkrat!Ojoj, že vidim kako zna tole izgledati! Vas bo že en trop zbranih, jaz bom pa okoli hodila ko en marsovec s telefonom, "Kje ste??", oddaljena pa po možnosti dobr metrček in aja, da ne pozabim, ziher bom šla že ene 15x mimo, da se bo ja vsem že zdelo "kaj je pa s tole narobe??" Ojoj! P.S.: Imam samo jaz take probleme, ko razmišljam, da bi šla na "piknik na slepo??" iz kerga konca pa si ti drgač Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 x:Dx Kaj veš, mogoče se boš pa takoj vame zaletela... Nič bat, ko te imam jaz enkrat na vezi, te pripeljem kamor hočeš... Aha?! Levo, leeevo, naprej, še maaaloo in jaz štrbunk z glavo direkt v merkatorjev nakupovalni voziček?! iz kerga konca pa si ti drgač Misliš iz Lj?? Ko sem v Lj sem v Rožni dolini.Drugače pa from the wild west! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 (popravljeno) Joooj :OO!: še nekaj sem se spomnila!!Kaj pa če, ok mi res uspe prit na piknik, potem pa srečam...mojo drago šefico, pa mentorco - ker že tako lepo jamram tule glede moje resnosti, pa ...pa...npr. še onega tipa, ki se ga skušam izogibati...?!! Mislim...prav možno je, da če že komu, da se ravno meni to zgodi! Potem pa samo papirnato vrečko na glavo in grem mimo, kot da ni nič Špljoh ne bo sumljivo! Popravljeno 24. maj 2007 -> Aeval Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Joooj :OO!: še nekaj sem se spomnila!!Kaj pa če, ok mi res uspe prit na piknik, potem pa srečam...mojo drago šefico, pa mentorco - ker že tako lepo jamram tule glede moje resnosti, pa ...pa...npr. še onega tipa, ki se ga skušam izogibati...?!! Mislim...prav možno je, da če že komu, da se ravno meni to zgodi! Potem pa samo papirnato vrečko na glavo in grem mimo, kot da ni nič Špljoh ne bo sumljivo! Pa kaj? Tvegaj... :palec: Pa kaj ti je tisti wild west... :irs: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Pa kaj? Tvegaj... :palec: Pa kaj ti je tisti wild west... :irs: Ja naše ljube rovte v riti koklje, vendar! Pa...trenutno se ne počutim ravno "fajn". Vročine sicer nimam, mi pa vse nekam pleše v buči (to že itak! ), pa malo taka crkovina sem...Ne vem pa, zakaj jutri ne bi moglo biti bolje?! Kaj pa tvoja rebrca? Padec/jezna žena...kaj tretjega?? Do sobote bo ok za odbojko? xrosex Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Ja naše ljube rovte v riti koklje, vendar! Pa...trenutno se ne počutim ravno "fajn". Vročine sicer nimam, mi pa vse nekam pleše v buči (to že itak! ), pa malo taka crkovina sem...Ne vem pa, zakaj jutri ne bi moglo biti bolje?! Kaj pa tvoja rebrca? Padec/jezna žena...kaj tretjega?? Do sobote bo ok za odbojko? xrosex x:Dx Rebra OK, nič ni bilo zlomljeno, samo udarjeno... Ravno za kakšno odbojko še nisem, drugač pa... Ni bila žena, samo korak v napačno smer... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Drugače pa from the wild west! in ker konc je to..proti primorski..proti štajerski radovednaškorpija.press Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.