contesa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 .... Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 asc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 vse jasno Micky bi ti z mano kfnhriniiik..?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 vse jasno Micky bi ti z mano kfnhriniiik..?? Ne vem, če sem pr astroloških pizdarijah kj raka, sm pa rake ene parkrat jedu. A to tud kj šteje? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 luna deseta hiša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nova 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 sonce in venera v enajsti hiši Citiraj There is a difference between living and being alive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 asc :OO!: , pa mars , pa kakšen laver Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 asc Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 jaz sem kar po defoltu raklja, klinc en more tudi to biti. Za povrh imam še Venero v 9 hiši v raku. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Jaz pa nimam nic zelo pomembnega v Raku, nobenega planeta ali nebesnega telesa, imam pa severni vozel in vertex v raku. Se celo (vrha) nobene hise nimam v raku (imam 8. hiso cez 3 znake - dvojcka, rak, lev). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Jaz tudi nič. Niti v 4. hiši.... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 V raku pa men rula Jupiter , ki je močno in dobro aspektiran z vsem živim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Sonce in Luna v raku... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Jest sm tud ena rakulja (Cosma in Astra ) Sonce in Venera ter 8. hiša v raku. Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Jaz pa Marsa v raku.....pa saj vem, da mu ne paše tule, ampak sva se kar uskladila , pa tudi IC v raku Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Sedaj vidim, da ima Contesa identično kot jaz, ker imam tudi 9 stopinj 3. hiše v raku ......kako se počutiš s tem položajem , ti moraš potem imeti tudi dost blizu podznak mojemu, ker po soncu si menda škorpijonka... lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 rak u enajsti hiši, noter pa severni lunin vozel dela škifo :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 "škifo"....prevod prosim!!! Potem so pa tvoji frendi rakci Amis Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 škifo= napoto, zmedo, kažin, neprijetnosti, težave...u tem slogu ej, hecno tole...prijatelji so: dvojčki, bikice, vodnarji in vodnarke...pa še nekaj ampak raki u bistvu ful malo rakov: sestra je rakica, pa en ful dober frend vodnar z rakom v ascendentu............drucga pa nič...sam dva primerka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Hvala za razlago, to je primorski dialekt menda, ker nič ne razumem, no "kažin" si me že naučila......potem pa še pridejo raki, saj ni prepozno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Amis jaz imam luno v raku, mene ne pozabi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ja, maš prou sam ribe in raki so še zmeraj najboljši na krožniku, ribe sem pa glihkar u pečico dala Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Amis jaz imam luno v raku, mene ne pozabi selene ja, maš prou, trije prijatelji .....pa obljubim, da te ne bom pojedla Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Selene, romantik doma, ki se rada žrtvuje... Amis, s takim užitkom si napisala za ribo, saj vem, da so z(Drave)... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 romantik vsepovsod ne samo doma le kako se bo tole bral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.