FLEGMA 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 tudi jaz.....tudi jaz........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Jaz pa samo Venero v Raku. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 heherake zhive kuhajo....kar je tut prou 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 le kako se bo tole bral Bere se zelo slabo, ker ti kar hoče "očke ven potegniti" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Jaz tudi nič. Niti v 4. hiši....Ha, jaz pa sicer stelij hud v 4. A nekako nimam nic rakovskega (to je pri meni dejansko 'usekalo' na podrocje - delam doma, pisem, se selim itd. - luna, merkur v raku... se kregam (mars) ipd.). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 jst pa 12 hiso v raku,pa eno od arab. tock.ampak je pa zato moj mars v skorpiji v 4 hisi;pa neptun v skorpiji tut v 4 hisi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Jaz tudi nič. Niti v 4. hiši....Ha, jaz pa sicer stelij hud v 4. A nekako nimam nic rakovskega (to je pri meni dejansko 'usekalo' na podrocje - delam doma, pisem, se selim itd. - luna, merkur v raku... se kregam (mars) ipd.). kwa pa nja jest pol recem?? torej 0 doma bit al kaj?? oz. torej lahk nekak iz karte vidim kje naj bi se (bukvalno) pretezno nahajl? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ah, ne, kje se nahajas, ampak kasen je tvoj dom, kaj predstavlja, kaj se tam dogaja, kaj prineses kot nekaksno doto od tam...In meni je, ko sem bila stara 17 let, par astrologinj reklo, ces, tebi ful pomeni dom in to - in jaz se tu sploh nisem nasla... pa spet drugi, ja, dom, totalno pomembno zate (sploh mi v bistvu ni, prazavprav mi je dosti vseeno, kje zivim in celo v kaksnem, dol mi visi, raje zivim kot vlagam v pedenanje doma, najbolje se pocutim na morju, kjer samo stopim v bajto, ne rabim copat in vsega tega... ... ... ... v bistvu sem minimalist, ki 'silom prilike' pac vlaci okoli vec kot bi sedlo v ta stil, ki mi je blizu in na kozo najbolj pisan)... no in se mi je zdelo hecno... pa spet tretji, ja, to bo tvoj 'rakovski moment' (od katerega imam dejansko pa smisel za humor malo crazy narave in se scepec vec muhavosti, ki jo sicer imam obilo od stelija v ribah ze)... ki pa spet ni, mojega rakovskega momenta namrec - ne grem nazaj (nikakor, me dejansko ne zanima, nikoli nisem pisala dnevnikov, komot presekam z vsem), ne vezem se, ne vezem se na ljudi, na obmocje, na stanovanje...Edino kar je 'rakovskega' pri meni, je moja vizualna arhaicnost (majhna usta, charleston stil bi mi pasal, ce bi tudi sicer imela taksen znacaj), neke stvari, ki se valjajo in imajo status, da jih kao 'zbiram' ... In morda moje 'zdraviteljske sposobnosti' (poleg venere v biku v 6. v trigonu s pl.). Nisem MATI!!, pac pa sem mami ali marsa.Torej - ne zelo rak.Za otroka morda ne bom ubijala, a sem se zanj borila in dosegla nedosegljivo.Moja silna blazotna ljubezen v mojih custvih in izlivih mu ne bo nic koristila, pac pa mu bo koristila spodbuda. Razumevanje.Ljubezen - ki pa ne veze.Torej - ne, nimam rakovskega momenta zelo, pa kljub silnemu steliju (z luno) v 4. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Sedaj vidim, da ima Contesa identično kot jaz, ker imam tudi 9 stopinj 3. hiše v raku ......kako se počutiš s tem položajem , ti moraš potem imeti tudi dost blizu podznak mojemu, ker po soncu si menda škorpijonka... lep dan Hm, Boris, kakor kdaj, včasih v lupini, včasih pa čustva kar sekajo! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 V raku pa samo severni vozel in vertex (oba na 28. stopinji - karkoli že to pomeni) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 me prav zanima- zdaj ko bosta sonce in merkur v raku... kako to vpliva na osebe z ASC rakom? cvik, cvik....je pa res da meni luna v raku kar sede... sem prav v elementu. čeprav je moja luna v ovnu in nima veze z rakom... ah ko je pa luna v levu ali ovnu ali strelcu je bolj tako- poudari mojo občutljivost- ta konflikt ? :o|o: ampak vse je odvisno od volje v bistvu. hmm- pa tudi luno kvadrat ASC imam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 me prav zanima- zdaj ko bosta sonce in merkur v raku... kako to vpliva na osebe z ASC rakom? cvik, cvik....kaj zaj ta cvik, cvik pomeni ... vplivala bosta, mi pa tud bomo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 me prav zanima- zdaj ko bosta sonce in merkur v raku... kako to vpliva na osebe z ASC rakom? cvik, cvik....kaj zaj ta cvik, cvik pomeni ... vplivala bosta, mi pa tud bomo da cvikam, da me je strah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Nič tudi v raku - 8.hiši...niti v 4. rakovi domačiji ne..ma...ful prazno pri meni... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 a so ti ga ob rojstvu zradirali al kako Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 aha...vidiš vidiš...torej je speštan med dvojčke in leva...revež, nč čudnega, da se je skril Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 26. september 2004 Prijavi Deli 26. september 2004 Imam 7.hiso tam ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 kva ste profiji da se še jest deklariram: sem rakica v taglavnem znamenju(sonce?) če pa sem res rakica, tako kot piše v horoskopu pa ne vem.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Raki znajo bit totalni lisci in mutici.Sicer pa dobri ljubimci. Takoj za skorpijoni. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Raki znajo bit totalni lisci in mutici. Jaz bi rekla, da vemo, kaj hočemo...in do tega pridemo po včasih mal komplicirani poti... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 asc, 1 in 2 hisa...drugega nic Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 asc, 1 in 2 hisa...drugega nic čisti mutič x:Dx v tebi je verjetno ful strelca, kar ti daje energijo, zagon, polet...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 v meni je polno vsega, aira... viva la mongrel! strelca polne zepe pa se vsega drugega...zemlje mi pa manjka Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.