Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

Jaz tudi nič. Niti v 4. hiši....

Ha, jaz pa sicer stelij hud v 4. A nekako nimam nic rakovskega (to je pri meni dejansko 'usekalo' na podrocje - delam doma, pisem, se selim itd. - luna, merkur v raku... se kregam (mars) ipd.).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Jaz tudi nič. Niti v 4. hiši....

Ha, jaz pa sicer stelij hud v 4. A nekako nimam nic rakovskega (to je pri meni dejansko 'usekalo' na podrocje - delam doma, pisem, se selim itd. - luna, merkur v raku... se kregam (mars) ipd.).

kwa pa nja jest pol recem?? x:Dx x:Ix

torej 0 doma bit al kaj?? xrolleyesx oz. torej lahk nekak iz karte vidim kje naj bi se (bukvalno) pretezno nahajl?

Ah, ne, kje se nahajas, ampak kasen je tvoj dom, kaj predstavlja, kaj se tam dogaja, kaj prineses kot nekaksno doto od tam...

In meni je, ko sem bila stara 17 let, par astrologinj reklo, ces, tebi ful pomeni dom in to - in jaz se tu sploh nisem nasla... pa spet drugi, ja, dom, totalno pomembno zate (sploh mi v bistvu ni, prazavprav mi je dosti vseeno, kje zivim in celo v kaksnem, dol mi visi, raje zivim kot vlagam v pedenanje doma, najbolje se pocutim na morju, kjer samo stopim v bajto, ne rabim copat in vsega tega... ... ... ... v bistvu sem minimalist, ki 'silom prilike' pac vlaci okoli vec kot bi sedlo v ta stil, ki mi je blizu in na kozo najbolj pisan)... no in se mi je zdelo hecno... pa spet tretji, ja, to bo tvoj 'rakovski moment' (od katerega imam dejansko pa smisel za humor malo crazy narave in se scepec vec muhavosti, ki jo sicer imam obilo od stelija v ribah ze)... ki pa spet ni, mojega rakovskega momenta namrec - ne grem nazaj (nikakor, me dejansko ne zanima, nikoli nisem pisala dnevnikov, komot presekam z vsem), ne vezem se, ne vezem se na ljudi, na obmocje, na stanovanje...

Edino kar je 'rakovskega' pri meni, je moja vizualna arhaicnost (majhna usta, charleston stil bi mi pasal, ce bi tudi sicer imela taksen znacaj), neke stvari, ki se valjajo in imajo status, da jih kao 'zbiram' xDDx... x;)x

In morda moje 'zdraviteljske sposobnosti' (poleg venere v biku v 6. v trigonu s pl.).

Nisem MATI!!, pac pa sem mami ali marsa.

Torej - ne zelo rak.

Za otroka morda ne bom ubijala, a sem se zanj borila in dosegla nedosegljivo.

Moja silna blazotna ljubezen v mojih custvih in izlivih mu ne bo nic koristila, pac pa mu bo koristila spodbuda. Razumevanje.

Ljubezen - ki pa ne veze.

Torej - ne, nimam rakovskega momenta zelo, pa kljub silnemu steliju (z luno) v 4.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sedaj vidim, da ima Contesa identično kot jaz, ker imam tudi 9 stopinj 3. hiše v raku :eek: ......kako se počutiš s tem položajem x?x , ti moraš potem imeti tudi dost blizu podznak mojemu, ker po soncu si menda škorpijonka... lep dan x;)x  :palec:

Hm, Boris, kakor kdaj, včasih v lupini, včasih pa čustva kar sekajo! :fiju: :onfire:

x:)x x;)x

• 4 weeks later...

me prav zanima- zdaj ko bosta sonce in merkur v raku... kako to vpliva na osebe z ASC rakom? :inocent: :inocent: :vio: cvik, cvik....

je pa res da meni luna v raku kar sede... sem prav v elementu. čeprav je moja luna v ovnu in nima veze z rakom... ah :inocent: ko je pa luna v levu ali ovnu ali strelcu je bolj tako- poudari mojo občutljivost- ta konflikt ?:inocent: :o|o: ampak vse je odvisno od volje v bistvu. hmm- pa tudi luno kvadrat ASC imam.

me prav zanima- zdaj ko bosta sonce in merkur v raku... kako to vpliva na osebe z ASC rakom? :inocent:  :inocent:  :vio: cvik, cvik....

kaj zaj ta cvik, cvik pomeni xnckrivx ... vplivala bosta, mi pa tud bomo x;)x x:Dx

x:Dx x:)x da cvikam, da me je strah... :inocent:

• 3 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...