Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

men je pa boljs skor luna v raku.

'najhujs' pa asc!

Podobno kot pri ribah!

Tumach za nepotrpezljive, kot sem recimo jaz.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

poznam enga raka..

on zmeri full fantazira o seksu, bere Ruglja, eksperimentira s partnerkami, pa prepričuje tipinje in testira al so frigidne al ne, sej ne zdej da bi bil sure da bo on to odpravu, sam da do lukne pride, nč kej izbirčen, pa pol jim tam šari pa črke riše pa če one čutjo.. kaj je napisal..

Pa on bi vse porihtal.. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

sem mela hecne odnose z raki...

... xscratchx.. hm, no, pravzaprav kot z vsemi... :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ta moj bivši...ful čudn :eek: čustva kar bruhajo iz njega, pa ni važn a je to ljubezen, veselje, jeza, žalost...s tem se je nemogoče spoprijet xnckrivx pa ful brezkompromisen, tk bo kt je un reku, pa mu lahk cev svet dokaže da nima prov, on še zmeri svoje tera...pa sam jamra neki skoz, najbol bogi na svetu, vse tegobe se zmeri glih na njega spravjo...pol si pa lahk predstavljate...takole čudo pa jaz(dvojček) skup x:Dx x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Če je raku tečno, pol je res, da ful jamra, pa se smili sam sebi pa tak, ker pač naši možgančki morjo noštop nekaj mlet. Zato pa je treba v raku prebudit tisto noro, notranje, ki ga, če ni vse vredu, ziher nebo zastonj razkrival. Zato pa raje jamra, in čaka na tisto tapravo ter ko pride pa zna bit rak vse prej kot mineštra zmedenih emocij. Tak x:)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Tole pa poznam  x:)x  :palec: ...ena moja bivša je bila dvojčica. Ojojoj prejoj ...ti lahko tud jaz napišem, kako rak dvojčico doživlja ... a bi , a ne bi ... x;)x  :palec:

no dej, napiš, k mi ni jasno.... x:Dx sam fora je k se zdej ful zastopma, zdej ga lahk klincam, mu mečem vse v fris, ga postavlam na trda tla kokr mi duša da, pa vse vzame dobronamerno, še celo upošteva kak moj nasvet :eek: k prej bi me pa zgrizu če bi mu rekla kej tajga x:Dx

Bora

<{POST_SNAPBACK}>no dej, napiš, k mi ni jasno.... x:Dx sam fora je k se zdej ful zastopma, zddej ga lahk klincam, mu mečem vse v fris, ga postavlam na trda tla kokr mi duša da, pa vse zame dobronamerno, še celo upošteva kak moj nasvet :eek: k prej bi me pa zgrizu če bi mu rekla kej tajga x:Dx

No, a vidiš x:Dx

Pa se mi zdi, da rakci dostkrat butnete kej vn brez razmišljanja in užalte človeka...ne vem, če je to lih iskrenost, ampak....pol se pa opravičujete, k vam je res iskreno žal, ampak naslednjič spet ista bedarija rata! x;)x

ja silver bo kr res..... x:Dx pa najbol je bla to fora k se je on neki razpizdu, pa je norel, kričal, čist rdeč tja u fris, jaz pa s svojim strupenim jezikom mrtvohladno spustila kako močno....ga je u luft metal x:Dx je tak mev dobre živce da mu ni recimo roka ušla...bi si včas čist zaslužla, pa nisem za nasilje, nasprotno, sam se pa dobr zavedam da se člov težko zadržuje ko začnem jaz s svojim jezikom sekat x:Dx

Bora

ja zdej je kul, kar je blo je blo, je pa zanimivo mal za nazaj pogledat...tud on se je zdej mal spremenu, vidim kok zdej dela s to tanovo punco, čist drug človek je se mi zdi, je pa res da je tud ona drgančna kot jaz in ga ne spravlja tok ob živce x:Dx jaz se pa tud zdej včesih v jezik ugriznem,do krvi če je treba, morm pa priznat da mi gre to bol slabo od rok x:Dx in še delam na tem x:Dx ne morem iz svoje kože x:Dx x:Dx

Bora

<{POST_SNAPBACK}>

Je pa hecno, da sem se od tedaj precej spremenil. V zdajšnjih letih tudi sam neizmerno cenim svobodo...in si je ne pustim jemati niti je ne jemljem drugim. In bi v žlici vode utopil nekoga, če bi mi delal to, kar sem sam pred leti ... x:)x

:palec: :palec: :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, tkole se sprašujem...a obstaja poklicna deformacija pri astrologih... da zaradi gozda ne vidite dreves. Ne vem , po stotinah rakov, rib, kozlov...ki si jim napisala horoskop imaš verjetno precej vnaprej definirano mnenje o nekom, ki pride stoprvi pred tvoje oči ... x?x  x:)x  :palec:

obstaja pri astrologih, jaz imam pa tak uch, da lohk hkrati gledam drevo (lubje, gor mravlje vidim se clo ;)) in gozd (se da astrolosko razlozit, pa se nama zdajle ne da xDDx).

Nimam problemov s tem, se z vsemi ujamem, ker nikol ne mroes vedet zagotovo, kateri polozaj bo sekal ven.

Npr. pri meni ne ribi (pa imam podobno kot ti 4 planete oz. neb. tel. v ribah, vendar pri tebi je drugace, ker je asc prav trako rak, se mi zdi, da je sam venera al pa merkur v levu, ce se ne motim, tako da je tvoj rak mocnejsi kot moje ribe, ker je asc najpomembnejsi, poleg lune in sonca). Tako da iz tega itak zelo redko sklepam. Je pa res, da to razlozi tudi, zakaj s kom preprosto nisi pa nisi kompatibilen - torej ne zato, ker bi bilo nekaj narobe z njim ali pa s tabo, pac pa zato, ker se preprosto ne ujemata - in to pol najdeta v astro, ..., ... in vseh drugih povezavah.

Je pa v tolk 'deformacija', da vedno razmisljam, kaj bi ta bil (in pac tud vprasam, ce me pichi). :)

Picasso

Aja, razmisljal si o tem, ce obstaja pri astrologih poklicna deformacija in ce potem kar odloci en podatek . da potem le-ta dobi neko mnenje.

Torej v bistvu ce se lohk gre prek tega, si najbrz hotel vprasat.

Picasso

to je vse zaobjeto, silver - ker itak se mors ravno teh nalog naucit - recimo plutonovci se moramo naucit tolerance.

imas podrocja v lajfu, vidi se, kaksen si kot otrok, kaj se utegne vmes dogajat, kam lohk vse skupaj pelje itd.

Tako da - ne se ustrasit - iz podatka rak ti ne more nihce ne vem cesa zakljucevati, seveda pa neke osnovne znacilnosti vseen obstajajo.

Picasso

Vidim, da tema o rakih laufa... x:Dx :palec:

Silver, me veseli, da si najstarejši...sem se že mal bala... :inocent:

Ziher so razlike zaradi let, jaz pogledam progresirane planete...ki lahko kr pošteno spremenijo osnovno sliko, čeprav osnova seveda ostaja...

Cosma, pišeš o rakicah...jaz kot dvojna se v tem ne najdem, no vsaj ne čisto... :o|o: možno pa je, da sem takšna bila, pa potem ugotovila, da še mene moti to pri sebi, kaj šele druge...

In ugotavljam, da sem precej bolj trda, kot bi od dvojne rakice kdo pričakoval...še celo mal v skrajnost zahajam občasno, boli me **** za vse in ko sem opravila s svojo vestjo,koliko moram biti na razpolago otrokom, smo vsi velik bolj kul.

Tole bo verjetno moje mal po strelčevsko obarvano sonce, ker je pač v deveti hiši...preprosto grem in rečem, znajdite se...

Neskončna tema....

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...