Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Tole pa poznam  x:)x  :palec: ...ena moja bivša je bila dvojčica. Ojojoj prejoj ...ti lahko tud jaz napišem, kako rak dvojčico doživlja ... a bi , a ne bi ... x;)x  :palec:

no, silver - jest sm že 9 let skup s svojim dvojckom in ce bi verjela vsem napovedim po raznih horoskopih, bi bla že zdavnej kilometre prec xrolleyesx

sicer pa - a ti si zdej naš starosta? naš Rakovski sindikalni zastopnik tukile na forumu (in pred Marso x;)x x:Dx )

po kakem ključu si pa prišel do tega x:Dx :vragec: x8Dx mogoce sm pa jest starejša x:o)x x^x

humor, to pa :palec: :palec: x:Dx

vsi raki, ki jih poznam se ful štosirajo.... in so pravi cukrčki... radi nastopajo, so v središču... dokler se tko počutijo, če pa ne, pol pa :vragec: x:Dx x^x

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>

Cosma, pišeš o rakicah...jaz kot dvojna se v tem ne najdem, no vsaj ne čisto... :o|o: možno pa je, da sem takšna bila, pa potem ugotovila, da še mene moti to pri sebi, kaj šele druge...

In ugotavljam, da sem precej bolj trda, kot bi od dvojne rakice kdo pričakoval...še celo mal v skrajnost zahajam občasno, boli me **** za vse in ko sem opravila s svojo vestjo,koliko moram biti na razpolago otrokom, smo vsi velik bolj kul.

Tole bo verjetno moje mal po strelčevsko obarvano sonce, ker je pač v deveti hiši...preprosto grem in rečem, znajdite se...

Astra

:palec: x:)x

draga astra, midve sva glih kontra (po znakih - moj soncek v raku in asc strelcevski pa nekako tko funkcionirata kot si napisala zgoraj - to se mi zdi dost kul... Valda, sej pomagas pa to, ampak, na trepalnice se pa res ne mislim metat za vsakega... vsak mora svojo izkusnjo skoz dat in dostikrat je najbolš samo, da tisti, ki so zate pomembni vedo, da si tam in ce nucajo kaj... ne pa zdej skoz neki viset na njih ali oni na tebi...

une cankarjanske matere so dons že preživete x^x

SI SAPIS SIS APIS.

<{POST_SNAPBACK}>x:)x ...veš Freya, saj enako misliva.... jaz  takrat nisem nič spraševal, kaj je po horoskopu, niti tega danes ne bi storil, če bi se ponovilo. Ko ti je res do nekoga , te to sploh ne zanima... .  Pa tudi sicer ne verjamem, da  lahko astrološka napoved definira karakter nekoga  tako dosledno , da mu kar določi, s kom se ne bo ujemal. Dva raka , dva dvojčka na tem svetu nista enaka. Vsak je edinstvena osebnost, vsak ima svoje izkušnje in vsak svojo pot... vse je mogoče  . Sem eden od tistih, ki jemljejo astrologijo tako tako  :inocent: ... “nekaj je na tem”, kaj več pa zaenkrat ne... samo firbec..., kar je tudi iz mojih vprašanj razvidno  xcivx .  . Tako da    x:)x  :palec: .. tisto je bila moja zgodba ...tebi in tvojemu dvojčku pa želim , da ostaneta skupaj  x:)x  :palec: ... za vedno !

Sicer  pa... kot si že ugotovila  x;)x , sem samookli(n)cani  x:px  predstavnik rakov tukaj gor in torej nimate demokratičnega mehanizma, da bi me odstranili  :vragec:  x:Dx . Me čist nč ne zanima, a ste starejši..večji ..lepši ..težji , men je všeč tale stolček  :vragec:  x:Dx . Lahko se pa bunite...seveda , demokracija mora bit ...  xcivx  x:Dx  x;)x

faca, silver :palec: :palec: x:Dx (rak, valda!)

nč bat, te ne bo noben metal s stolčka (dokler se boš za naše pravice in ugled trudil x;)x x:Dx )

mah,ja točn tko, kt si napisal...jaz tut nisem nič spraševala, kaj je po horoskopu, sam ko sem pa izvedela ..:O: :xx!: x:o)x x:Dx x;)x

vsekakor pa - en lep dan želim vsem rakcem in rakuljicam (pa tut vsem ostalim "žvalem" tuki got - pejte ven, na sonček, v naravo x:)x xsrcx :flower:

in uživajte v družbi ljudi, ki jih imate radi x:)x

SI SAPIS SIS APIS.

Silver :palec:

freya, saj je brezveze tako na splošno gledat...ko sem se jaz poročila, so tut rekli, lev in rak...ni šans... :xx!:

Zdaj sem se spomnila...

V tednu pred poroko berem Jano, noter ena rubrika kdo se s kom ujema...in ugotovim.. :eek: :OO!: da je ena "dobra" duša dala vprašanje, po šifri se je točno videlo, da gre za naju... :o|o: ...koliko imava možnosti za skupen lajf...

odgovor: ni šans, bolš, da se premislita pravočasno, nobene možnosti za srečo...

priznam, da me je prizadelo, najbolj to, koga neki tako skrbi, da je šel to vprašanje v cajtnge postavljat... :xx!:

No, pol smo pa furali brez možnosti za srečo... x:Dx ..in zdaj, ko vem o astrologiji več, vidim, on ima luno v raku, na mojem soncu....njegov Mars v konj z mojo Venero...da o usodni kombinaciji Plutona in Sonca ne govorim...

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>je ena "dobra" duša dala vprašanje, po šifri se je točno videlo, da gre za naju... :o|o: ...koliko imava možnosti za skupen lajf...

:eek: :eek: x!x

Joooj, halooo, pa kaj je s folkom! :xx!: xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Silver, saj sem že enkrat napisala, jaz takšne spremembe pripisujem progresijam...osnova ostaja, zato imamo še vedno popadke... xrolleyesx ...vendar se v sebi spremenimo...

Najbolj zanimiv je ciklus progresirane lune, potem pa seveda tudi drugi planeti...

fajn podpis imaš, le zakaj oba omenjava trnje :inocent:

Astra

Per aspera ad astra

ja, Astra in Silver mata oba fajn podpisa.... fajn odražata realnost x^x .

Pa naj še kdo reče, da smo raki nepoboljšljivi idealisti ! x;)x

Astra, kr ne morem verjeti, da se tak folk najde.... a potem nisi res nikoli ugotovila kdo je bil? kaka stara soseda al kaj :o|o: xrolleyesx

SI SAPIS SIS APIS.

Silver, jaz pa si mojga razlagam tako, da skozi najhujše bitke prideš do najboljših rezultatov... x^x

Freya, nisem nikoli raziskovala, me ni zanimalo...za tistega(tisto) ja tako najhujša kazen, da sva še po 20 letih skupaj... xsrcx

x:px x;)x

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>

Freya, nisem nikoli raziskovala, me ni zanimalo...za tistega(tisto) ja tako najhujša kazen, da sva še po 20 letih skupaj...  xsrcx

x:px  x;)x

Astra

Bravo, vesela sem za vaju x:)x xsrcx

Za tele čase je to velik podvig.

xflowx xflowx xflowx

SI SAPIS SIS APIS.

ja lohk tud tko vzames, Silvi, da je trpeca in vsega hudega vajena MATI pac taf. x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

iz teorije, kaj, Silvi? x:Dx x;)x x:px

Si rabil mal okrepitve rakovske (se vec oklepov). :P :P :P

Bogi rakci, ki rabjo oklepek... :sori:

x:o)x x:Dx x:px :vragec:

Picasso

Ful smo taf ja....prvo na juriš pa ves gnev pa vse....pol se pa samo dol sesedemo pa v jok pa na drevo :vtz:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ma saj ste kul, vsaj smisel za humor maste, tud na svoj racun, to je zlo fajn, pa se lohk ful hecas na vse mozne nacine... to je res fajn pri rakih, no, vecini... mas tud tecneze ki imajo SKOZ (!) zaskrbljeno faco, recimo takole: :sori:

Kok mi gre to na jetra...

Zakaj pa ne bi bil recimo tak: :vtz:

Saj se sam odlocis.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ma saj ste kul, vsaj smisel za humor maste, tud na svoj racun, to je zlo fajn, pa se lohk ful hecas na vse mozne nacine... to je res fajn pri rakih, no, vecini... mas tud tecneze ki imajo SKOZ (!) zaskrbljeno faco, recimo takole: :sori:

Kok mi gre to na jetra...

Zakaj pa ne bi bil recimo tak: :vtz:

Saj se sam odlocis.

Pa sej smo taki.... sam na konc pa še vseen tko kot Cosma pravi....

<{POST_SNAPBACK}>Ful smo taf ja....prvo na juriš pa ves gnev pa vse....pol se pa samo dol sesedemo pa v jok pa na drevo :vtz:

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Ful smo taf ja....prvo na juriš pa ves gnev pa vse....pol se pa samo dol sesedemo pa v jok pa na drevo :vtz:

Mhm. Men se tud to dogaja, pa ga mam "samo" v asc. Sam pol mi prvotni ovencek pomaga, da se skuliram. Sam rabm cajt. x:o)x x:Dx x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>Raki SO bojevniki, pa naj Marsa čveka kar hoče... :o|o:

Aha, res so. Tiste hudo pasivne sorte sicer, ampak vseeno...

Ko pride okoli kaj takega, kar bi utegnilo biti vsaj mickeno nevarno, ŠVIG v špiljo med kamni.

Bojevniki, to pa to!

x:Dx x:Dx

Ti se hecaš menda... (Lahko da si sama res bojevnik, vendar ti tega ne prinaša RAK, ampak kaj drugega v horoskopu.)

x;)x

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x;)x  ...včeraj bi vam ribcammoral repke poščipat, ko sem bil tam  x:px
ja pa prid dons. A dons si pa ne upas, je prevec skorpijonsko obarvana? x:px :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>... Tiste hudo pasivne sorte sicer....

x:Dx x:Dx x:Dx x:o)x x:o)x x:px x:px

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x;)x  ...včeraj bi vam ribcammoral repke poščipat, ko sem bil tam  x:px

cosma.. :xx!: ..sej ti ni treba vsega dons priznat ...  x;)x x:Dx

ne vem, zakaj si eni želijo bit, izgledat , narest vtis bit taf...potem pa tkoooo smešno izpadejo  xcivx . Če hočeš bit taf, moraš imet osnovo, razlog.  Ko pridem na forum, vedno pogledam modro misel, ki jo vrtite tam zgoraj in ena pravi približno ...

dovoljeno je biti več kot drugi, NI PA DOVOLJENO HOTETI biti več kot drugi

sicer bi se pa moral najprej zmenit , kaj je to ... taf . A je to nekdo, ki je  :vragec:  življenje skusil in ne počepne pred vsako težavo ...ali pa nekdo, ki je po obnašanju oster ko britev , v dejanjih je pa lahko tudi jokica  x:o)x .

lej ga zdej se pa pregovarja okol pojma taf. x:o)x x;)x x:Dx

ko se rece taf, si skratka ne predstavljas raka.

To je to - a se rabi se kaka razlaga dodatna? :P ;)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...