wanesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 tisto je moja mama Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 al pa to: -kaj je narobe?-ah nic ... -adej no povej kaj je narobe, ker vidim da je nekaj?-ne nic! (a itak se na 100 km vidi da je nekaj narobe) in tko do onemoglosti ... he, he ... Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 tko nekak, ja, taichi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Uh, kolk so tej raki komplicirani... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Skor tolk k ribe..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Ja, oboji so prav grozni! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Uh, pismu, še dobr da sm riba/rak/riba Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uh, pismu, še dobr da sm riba/rak/riba Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>u ASC pa zihr kej bl ostrga ane!!? recimo kaka skorpija al pa lev, al pa strelc al pa ze malce tezje oven. po asc sem devica, hehe, a sm te?po luni pa sem škorpijon..kwa, a teb se zdim ostr(ig)a?! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 A rakec z ovnom ( asc rak, luna bik) nasplosno gre? Ker meni se ze na pogled zdi mal tezko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 ja, mal ostra ja... tko, kt, ko se zdruzi ogenj skorpije in zemla... .. he he.0 ostriga, sam ostro !!! ----------po asc sem devica, hehe, a sm te?po luni pa sem škorpijon..kwa, a teb se zdim ostr(ig)a?! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A rakec z ovnom ( asc rak, luna bik) nasplosno gre? Ker meni se ze na pogled zdi mal tezko Iz lastnih izkušenj povem, da gre. Pustmo to, da rakec še danes jamra, da z ovnicami ni dobro češnjic zobat. Ampak..... jaz sem oven in se mi res hecne stvari dogajajo v lajfu: vsi moji nekdanji so raki, celo rojeni so v zaporedju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Iz lastnih izkušenj povem, da gre. Pustmo to, da rakec še danes jamra, da z ovnicami ni dobro češnjic zobat. Ampak..... jaz sem oven in se mi res hecne stvari dogajajo v lajfu: vsi moji nekdanji so raki, celo rojeni so v zaporedju... hm..., interesning Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 ..a se rakec v asc zelo pozna Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 zihr Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 ..kaksne znacilnosti npr. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 V Rak-u prav nič nimam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> V Rak-u prav nič nimam ! jz tud ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz tud ne Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>preobčutljivost itd. ...konstantno menjavanje razpoloženja, zadržanost, skrivnostnost, senzibilnost, zavzemanje za šibkejše, zamerljivost, muhavost... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>...konstantno menjavanje razpoloženja, zadržanost, skrivnostnost, senzibilnost, zavzemanje za šibkejše, zamerljivost, muhavost...Od sedmih naštetih je ena dobra Nekaj pa je menda še dobrih Smisel za humor, šarmantnost Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Od sedmih naštetih je ena dobra Nekaj pa je menda še dobrih Smisel za humor, šarmantnost Res je, to sem pa pozabila.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 ceprav najveckrat egoisticna ampak, sej kle smo si kr mnogi podobni! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Še dobro, da sem rak...mi vsaj kdo zaželi dobro jutro... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.