Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>No to ni nic tacga, drugac sem pa res razumevajoca, hocem reci, razumevanje je ena mojih boljsih lastnosti. kaj b bil clowk preskromen. xDDx x;)x

kako device zgledajo?

hm, navadno zelo 'poslihtano' nekak... resno, zadrzano, modro. tud velikokrat svetlega videza. zelo fotogenicne. tud velikrrat nekak spicaste.

nervozne. ze videt so brihtne, nekak... :)

Pejt v temo Horoskop in videz (mensezdi), tam sem dost govorila o tem, pa tud desetine primerov znanega folka podala (sicer pa je bilo v temi znane osebnosti).

Ze shibam ke laufat!!! :eek: :eek:

Aja sam se tole... tale svetlost, k si jo omenla tko pr vodnarju, kokr pr devici...mogoce je to zato, ker je v prvi bajti poleg urancka se neptun...sam bl proti koncu hise.

Jah jaz se tut trudim bit razumevajoc in sem precej toleranten, sam ko je pa mera polna pa pocim(tko k zadnc x:Dx -se zmeri precej kontrolirano x:Ix ).

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

da ne bova cist zapackala teme Rak - sam se tole....

neptun ne daje tolk svetlosti, kot nekaksno... 'tekochnost'... 'zhivost'... ne v smislu fizicno zelo energicno, pac pa... nekako drugacno dinamiko... tekocho... to je najboljsa beseda oz. se ne spomnim boljse ta hip (pa se obisk dobim).

Tko da - lohk ostanemo pri razumevanju in socutju za nadaljnjo debato o rakih. x;)x x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Oj, galadriel, a sem sploh kaj rekla tebi? :8): x:)x

Mas pa podobno kot jaz - kup planetov mam v ribah, pa asc sco.

Pa sem cist cudna, sam mi kar ustreza. x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

cudna, sej res... x:Dx x;)x x:o)x

-------

Sem rakica od glave do pet. Ob mojem rojstvu so bili v raku sonce, Merkur in Jupiter, v raku imam tudi IX hišo. Ascendent pa v škorpijonu. Saj ni čudno, da sem čudna  x:Dx .

the best, to je pa men kul!! :palec: ker sej res no... x:Dx x;)x

upam, da men kle tut ni kdo kej zameru... v smislu da ni razciscen... x:Ix

(no ja, kt da bi se kej sekirau zdej zrat tega... x:Dx x;)x )

--------

...**Dolzan sem ti se opravicilo za zadnjic: Oprosti, ker sem se nate spravil...nisi bla nic kriva...

Sem se pol malo zamislil in sem ugotovu, da nism bil nic boljsi kot tiste zenske, ki so se name spravile... oba sva bla pac prirocna za jezo sprostit.  x:Dx

• 4 weeks later...

nekateri ne veste, pa pojsanim x:Dx :

Gladriel in slikca, ki jo ima Galadriel je oseba iz filma Gospodar prstanov - vila, ki je dobra vila... in je obdarovala druscino, ki je bila na poti uniciti zacarani prstan - orodje nepridiprava. x:Dx

• 1 month later...

jst sm tud taprava rakica - dons sm nardila en čist mišji korakec naprej in dva slonska nazaj :vragec: - v kešu :vragec: :vragec: .

Se sprašujem, če res rabim avto? :xx!:

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

<{POST_SNAPBACK}>

pa ob naporih in vrocini rdec huhan rak! :V:

to pa tud Ich, pa nisem rak... :||

eni raki se zlo potijo (no tud Luna na kakem soncu ali ascendentu to 'naredi').

Picasso

o glej ga, hehe, se mi je kar zdel, da ce drug noben, bo ziher Silvy komentiral mojga rakeca! x:Xx :palec:

Picasso

• 2 weeks later...

...evo...lezem iz oklepa....se počutim varno... x;)x xsrcx x:)x

...en pofočk... x;)x x:)x ....da bomo spet na prvi strani... x:Dx :vragec: x:Dx

:flowerface:

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Nisem rakica, se pa prepoznam in najdem kr v dosti lastnostih značilnih za rakce...smo si podobni x;)x xDDx

Tut to, dosti vode drži, pa tut občasn oklep...

Mam pa v 4.hiši Sonce, Mars, Merkur in pa v VIII. hiši mam Raka.

Ni kaj, Rakci so fajni in seveda :2src: tut škorpijoni (to že tut tema na forumu ane) ..no pa tut device, pa levi, vodnarji, ovni...

no no vsi na poseben način x:)x

aja še to, :wOOt: xsrcx obožujem morje, pa tut morsko hrano :yumy:... a iz vaših izkušenj Rakci in Ribce obožujejo morsko hrano al ne? namreč sem že slišala par Ribic, ki ne jejo ribic xribax (al to sam relativno in tako kot pri vseh okusih)?!?

Guest mačona
Jaz pa v Raku nimam nič! Razen vrh 8. hiše, v kateri je tudi Luna, ki je sicer v Levu, ampak to je vseeno nekako v domiclu ali vsaj ni tako nepomembno. Pomeni pa močna čustva, lahko tudi samouničevalnost, nagnjenost k morbidnosti - samo občasno.

Če čisto nemamerno razmišljaš o astroloških pokazateljih, potem bi znalo biti danes (za tiste "še bolj počasne" Rake pa še celo jutri) še huje, ker se jim na nebu par stvari postavlja precej neugodno.

Res pa je, da se skoraj isto piše Kozorogom, vendar od njih kakšnih izpadov ni pričakovati, razen kakšne izjeme, anede.

Ampak sigurno nisi mislil na to, a ne?

xDDx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...