Ksenia 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 izpadov od Kozoroga ah kje pa a da neugodno, štala...aja v temi Rak sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeraj je pa nekaj rakov razgrajal tle po LNF...a je kaka znanstvena razlaga za tovrstno nekontrolirano početje določenih osebkov, kot je npr. Cosma.... O tebe pa res skrbi zame Ampak.... a veš to ni zaradi planetov, pač pa zaradi diagnoze *kaj je to počasen rak? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Ah ne, tukaj sem šel malo prehitro iz špilje. To je moj čisto privaten termin. Zdaj ga pa pač moram malo pojasnit. :xx!: Skozi svoje delo sem opazil, da pri nekaterih tranziti npr. Lune sploh ne delujejo takrat, ko se zgodijo, ampak en dan kasneje. Se pravi, če Luna iz opozicije nekega dne napravi T-kvadrat, dotična oseba ta T-kvadrat čuti šele naslednji dan. Ne vprašat, zakaj tako, tudi v literaturi tega ni, je pa zanimivo, da ko naslednjič taki osebi tako delovanje napoveš za ena dan kasneje, trofiš čisto. Je za študirat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah ne, tukaj sem šel malo prehitro iz špilje. To je moj čisto privaten termin. Zdaj ga pa pač moram malo pojasnit. :xx!: Skozi svoje delo sem opazil, da pri nekaterih tranziti npr. Lune sploh ne delujejo takrat, ko se zgodijo, ampak en dan kasneje. Se pravi, če Luna iz opozicije nekega dne napravi T-kvadrat, dotična oseba ta T-kvadrat čuti šele naslednji dan. Ne vprašat, zakaj tako, tudi v literaturi tega ni, je pa zanimivo, da ko naslednjič taki osebi tako delovanje napoveš za ena dan kasneje, trofiš čisto. Je za študirat. a ves da sem tole tud jaz opazila, sam nisem ziher, mensezdi da je bilo vcas pa tud en dAN kasnej!bom se bolj pozorna... 'prehitro iz spilje'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 No, v raku imam ascendent (bi rekla, da kar drži), v 4.hiši pa plutona, urana in jupitra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 sem šla iskat rakce, pismo na 4 strani... danes mi rakova energija ustreza... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Hvala bogu, nč rakovga... res, hvala bogu... noben planet... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala bogu, nč rakovga... res, hvala bogu... noben planet... Zakaj hvala Bogu Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Sm mela enga infentilnega raka dost, do konc lifa... ehhh... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 da ne bi jest o kakem Levu ne samo infantilnem......ne moreš kr tko čez vse nas, samo zato k je en zamoču neki.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 cosma... zase pravim...nč v raku...eh, nč nate mislila... s tabo same lepe izkušnje... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 O meni samo lepo, drgač bo *p.s. moje prjatlce večinoma samo čarovnice Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm mela enga infentilnega raka dost, do konc lifa... ehhh... DELATI INFANTILNEGA- PROSTO PO SSKJ -namesto njega delati stvari, ki bi jih z lahkoto opravil sam- pootročiti, delati nemočnega sam tak da bojo še drugi zastopli.press Da ga nisi ti takega naredila, a? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ups... cosma... OK InfAntilnega... bil pa je tak, ja... ne zmorem, ne gre... kavsat je pa znal sam po vseh koncih in krajih... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kavsat je pa znal sam po vseh koncih in krajih... No a viš, vedno se najde nekaj, kar obvladajo! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> da ne bi jest o kakem Levu ne samo infantilnem......ne moreš kr tko čez vse nas, samo zato k je en zamoču neki.... Ja to pa res, ne moreš kar nekaj posploševat, kajne, raki so že fajni.... če znaš poiskat tiste njihove luštne strani, kajne,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Hm Ebor a je tole mal al pa samo jaz tako berem danes? meni so vsi ljudje fajni, če znajo obvladovat svoje energije, pa naj so to levi, kozorogi, zmaji, zajci, antilope...whatever.....Vsak kovanec ima 2 strani! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm Ebor a je tole mal al pa samo jaz tako berem danes? meni so vsi ljudje fajni, če znajo obvladovat svoje energije, pa naj so to levi, kozorogi, zmaji, zajci, antilope...whatever.....Vsak kovanec ima 2 strani! res je dve strani luna gre v škorpijona Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm Ebor a je tole mal al pa samo jaz tako berem danes? meni so vsi ljudje fajni, če znajo obvladovat svoje energije, pa naj so to levi, kozorogi, zmaji, zajci, antilope...whatever.....Vsak kovanec ima 2 strani! Mal kaj Cosma? Nč slabga ni blo mišlenga, če si to mislila... mam prjatle rake , ki so zlo fajn (pravzaprav je začuda velik rakov okoli mene.. pa se mi zdi, da z levi ne greste lih skup.. vsaj tko neki po horoskopih piše, sam jest se itak nič ne oziram na to... na kaj se sploh oziram... nimam pojma..), zato sem napisal, da ste fajni.... in posploševat zaradi ene slabe izkušne tudi ne gre, kajne ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 No hard filings, samo tvojo pripombo se da tudi zelo sarkastično prebrat. V bistvu o rakih kaj dosti ne vem, nimam prijateljev rakov.Iz foruma poznam pa samo Astro raka -ki pa v bistvu dostikrat to ni.Vsi smo mi čudaki, kokr obrneš Z levi se razumem in se ne razumem.....samo jaz ne bi rekla, samo zato ker so levi, pač pa mi kot ljudje energijsko in vibracijsko ne sedejo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Cosma, če že komentiraš, sem pričakovala da bo pisalo... Iz foruma pa poznam samo Astro raka...ki pa je fuuuul fajn in sem ravno zarad nje rake vzljubila... Pazikajpišeš.press Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Cosma, če že komentiraš, sem pričakovala da bo pisalo... Iz foruma pa poznam samo Astro raka...ki pa je fuuuul fajn in sem ravno rarad nje rake vzljubila... Pazikajpišeš.press Astra Ja prou res... ne se hecat ti Cosma.... no hard filings at ol... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Cosma, če že komentiraš, sem pričakovala da bo pisalo...Iz foruma pa poznam samo Astro raka...ki pa je fuuuul fajn in sem ravno rarad nje rake vzljubila... Pazikajpišeš.pressAstra Ne pretiravaj pliz, tole bi blo men mal preveč osladno prjatle imamo zato, da nam zabijejo nož v hrbet, zato ne potrebujemo sovražnikov Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.