Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

ne skrbet, astra je v nekaterih zadevah prava rakica - skrbna in vse tole. x^x

ne pa tud prevec, kar je dbest, pa ni TEZHKA! - kot ZNAJO bit raki. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Dodajam:

... in sinastrija (primerjava horoskopov) je odlično orodje za najti odgovor na vprašanje, zakaj vraga se z Maričko, Matejo in Barbaro tok dober štekamo, Jasna mi gre pa ful na živce, čeprav mi vsako jutro samo dober dan reče, pol se mi pa raj umakne, ker vidi, kako gledam. (Imena so seveda čisto naključna, random.)

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Dodajam:

... in sinastrija (primerjava horoskopov) je odlično orodje za najti odgovor na vprašanje, zakaj vraga se z Maričko, Matejo in Barbaro tok dober štekamo, Jasna mi gre pa ful na živce, čeprav mi vsako jutro samo dober dan reče, pol se mi pa raj umakne, ker vidi, kako gledam. (Imena so seveda čisto naključna, random.)

x:)x

Jest bi sam eno "kost" kle vrgu.. Bern pa je vedno tako, mislim ti gre Jasna prav vsak dan na živce? Oziroma bom drugače vprašal... a si svoj odnos do Jasne "zakoličil" za vedno... nimaš nobenega upanja, ne daješ nobene možnosti, da se bo nekega (lepega) dne ta odnos spremenil, izboljšal?

Tudi to je point sinastrije.

Če je človeku, ki se pride pogovarjat z astrrologom, seveda sploh do tega, da bi se to popravilo. Ker morda mu ni.

(Pa da se ne bi narobe razumela, sploh ne gre za moj primer ali moje odnose. Gre za astrološki princip. Jaz sem v pisarni itak sam oziroma se lahko skregam samo z računalnikom ali pa s fotokopircem. Lahko si predstavljaš, da vedno obvelja moja ... x:Dx x:Dx x:Dx

S tvojo kostjo torej nimam kaj početi. Morda jo pobere kdo drug ... :eek: )

x;)x

...kaj pa sekundarna progresija osebe A na natalno karto osebe B... tko se vcas dva postekata za neki casa, ceprav se vcas nista mogla vidt... vsaj March&McEvers tako pravta...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Tudi to je point sinastrije.

Če je človeku, ki se pride pogovarjat z astrrologom, seveda sploh do tega, da bi se to popravilo. Ker morda mu ni.

(Pa da se ne bi narobe razumela, sploh ne gre za moj primer ali moje odnose. Gre za astrološki princip. Jaz sem v pisarni itak sam oziroma se lahko skregam samo z računalnikom ali pa s fotokopircem. Lahko si predstavljaš, da vedno obvelja moja ...  x:Dx  x:Dx  x:Dx

S tvojo kostjo torej nimam kaj početi. Morda jo pobere kdo drug ...  :eek: )

x;)x

Čak, čak, čisto dobro sva se razumela, tvoj primer je bil hipotetičen in z enakim hipotetičnim (zato sem uporabil tudi Jasno, kajne.....) vprašanjem sem te napadel tudi jaz... pa si se odgovoru pač izognil..... tudi jaz sem sam v pisarni... pa kljub temu prihajajo in odhajajo (na srečo tudi), ljudje s katerimi komuniciram, ne moreš se zdaj skrivat za fotokopircem in računalnikom, kajne.....

<{POST_SNAPBACK}>men so prav simpatični, osebno bolj kot levi... sam znat je treba z njimi... 

Uaaaaa xcivx ranjen levji ponos... xegox

:unsure:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Zanimiv pogovor. xyesx

Go Silvy!! x;)x :palec:

ne ne zakolicis za vedno, glih boljs je... ker ga zato lazje razumes....

to je zlo preprosto... kemija.... med drugim.

Pac, ognju mal manj pase voda (x;)x) kot zemlji. tko je s tem, voda svezhi zemljo, veter pa podpihuje ogenj...

z ludvikom XIV ni nic narobe, prav tako ne z ultramodernim stilom.

vcas se ju da clo skup vklopit, pa da je dbest.

najveckrat pa ne.

ta je strainski, ta pa moderen. xnckrivx

rak ne bo nikol rojen za Bozic.

Ko je rak, je toplo, ko je kozorog, je pa mraz.

Ko se ljudje rodimo v enem znaku, je JASNO, da nosimo pol pac karakteristike tistega OBDOBJA (pa ce zanemarimo astrologijo - kar je itak ne, ker je povezano, ampak recimo, za laike).

Tako da predalckanje ni na mestu, ni pa velikokrat primer, da oseba ne bi imela CIST NIC od lastnosti, ki jih navadno pripisemo njenemu soncevemu znaku.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ko se ljudje rodimo v enem znaku, je JASNO, da nosimo pol pac karakteristike tistega OBDOBJA (pa ce zanemarimo astrologijo - kar je itak ne, ker je povezano, ampak recimo, za laike).

..no kako lohk pol reces da je dvojcek hladen??? iz pomladi v poletje...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

tle sem v rakih..

ne da se mi pregovarjat o hladnosti dvojckov...

z RACIOM spet seckat.

On se seli iz obdobja v obdobje... njegova KVALITETA je NESTALNOST.

povrsnost, preskakovanje, letecha scena.

Custva pa so globina.

Poglej v temo Dvojcki, pa poglej v temo Lev. al pa Rak, Ribi...

:irs: :8):

Picasso

pusy ikonca! :) :) ;)

ja, taka ribja... mal za spremembo... pol pa se podpis (le da tega podpisa se cist nikol nisem imela, ikono pa ze veckrat, ker mam pac ene par fotk, pa jih mal menjam). :palec: x:Xx

Picasso

uh... ziher nisem sam 1x o tem pisala...

po mojem mnenju je to eden naj'neprimernejsih' ascendentov...

point ascendenta je to, kar smo, s cim se kazemo, kar dajemo ven - torej, oven.... naravni pac.... to je NARAVA ascendenta.... akcija... zacetek...

rak pa ima oklep, je ranljiv, ne gre naprej, pac pa nazaj... zato je to eden najtezjih asc, kot pravim, manifestira pa se praviloma pri navezah druzinskih... mame/sinovi, najveckrat...

Ce ima zlo taf sin (ki je recimo sco ali lev) asc rak, je ze to cist sprememba... vedno bo 'mami'.

prakticno ne poznam primera, da ne bi blo (vsaj mal) tko.

(ce slucajno je, je pol al kaka luna v vodnarju al kaj tacga, nekje drugje se pac to omili)....

tko kot ribi (v primeru asc)... sam riba vsaj plava, JE aktivna....

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>uh... ziher nisem sam 1x o tem pisala...

po mojem mnenju je to eden naj'neprimernejsih' ascendentov...

point ascendenta je to, kar smo, s cim se kazemo, kar dajemo ven - torej, oven.... naravni pac.... to je NARAVA ascendenta.... akcija... zacetek...

rak pa ima oklep, je ranljiv, ne gre naprej, pac pa nazaj... zato je to eden najtezjih asc, kot pravim, manifestira pa se praviloma pri navezah druzinskih... mame/sinovi, najveckrat...

Ce ima zlo taf sin (ki je recimo sco ali lev) asc rak, je ze to cist sprememba... vedno bo 'mami'.

prakticno ne poznam primera, da ne bi blo (vsaj mal) tko.

(ce slucajno je, je pol al kaka luna v vodnarju al kaj tacga, nekje drugje se pac to omili)....

tko kot ribi (v primeru asc)... sam riba vsaj plava, JE aktivna....

Ne stekam cist kaj si mislila s tem 'vedno bo mami'..ful navezanost al kako?

moj bratec tole drugac.. ful, ful tezko prides do njega, res...mora se res ze nekaj ful zoprnega zgodit, da pove kaj se dogaja v njem..

(jaz mam pa Marsa...)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>js mam pa venero v raku :inocent: kam pa to pade

to je cist ok, custveno plat poudari, da socutje, ljubezen do narave, zivali, pa tud ma mal tega (navezovanja), sam da tu... hm, bolj 'pashe'.... venera je planet ljubezni (ce poslposimo in nekoliko zbanaliziramo), luna pa materinstva... tako je to dost kul polozaj za venero, sicer pa kaze na obcutljivost (ki sicer morda pri dvojckih, v tvojem primeru, ne bi bla tko izrazhena).

<{POST_SNAPBACK}>Ahaaaaa...a potem mene asc dvojček rešuje... . Marsa  x:)x ..kako je v praksi ponderirano sonce  / luna/ asc . Kaj je /kdaj močnejše ...  :palec:
ja, resuje, dinamiko ti daje. Luna je zate v bistvu najbrz najmocnejsa, ker je vladar soncevega znaka... asc je najbolj individualna tocka, si najbolj ti, nekak, luna pa se najbolj kaze v dnevnem zivljenju (poleg custvene plati), ze zato, ker najhitreje menja znak (pribl. na dva dni). tezko je rect, to je mocnejse... kakor pri kom... nekomu luna 'seka ven', sploh vizualno rada, ce je na kakem asc al pa soncu, mc...

Sonce v znaku - to je najmanj natancen podatek, najmanj individualen (od pac teh treh), tud merkur steje, ker kaze kako komuniciramo, se ucimo, ritem na nek nacin tud in vse to... vse to je pa lohk clo vidno... nihce ne ve, kam se bo usmeril, le pol vse najdemo in prej lohk mal predvidevamo... zatrdno pa ne vemo, kaj bo delovalo najbolj...

<{POST_SNAPBACK}>Ne stekam cist kaj si mislila s tem 'vedno bo mami'..ful navezanost al kako?

moj bratec tole drugac.. ful, ful tezko prides do njega, res...mora se res ze nekaj ful zoprnega zgodit, da pove kaj se dogaja v njem..

(jaz mam pa Marsa...)

ja, vedno bo mami na prvem mestu...

tud ce jih bo odsekal, family (sam pol bo nesrecen zarad tega - mnogi nimajo popucanega odnosa s starsi, starsi sami pa znajo navezovat otroke prevec, s takim polozajem, podobno kot pri rakicah, luna je se najboljs, najbolj pase, tko da luna v raku je cist nekaj druzgega kot pa sonce ali asc). luna v raku razume, daje ljubezen... asc rak pa prevec skrbi pa vse prevec resno jemlje vzgojo (navadno).

mars v raku pomeni nenazadnje kampanjsko delo... dolgo nabiranje energije, tezko se spravis... rada mas mir, ko ustvarjas... nekaj umetniskega bi blo fajn (poleg odra oz. tega kar pocnes) tud kaj ustvarjat doma, v samoti, al pa v naravi bit veckrat, najboljs za filanje energije.

pa poseben odnos z ocetom, iz polozaja luna v vodnarju, mars v raku - sklepamo da si na oceta bolj navezana kot na mamo (ampak to jaz itak vem - nisem skratka 'cist zadela' - sam nakazujem ti, kje se to vidi).

Picasso

uhh, asc v raku...

Težka zadeva, Marsa ima seveda prav :sori:

Moj sin ima tole xrolleyesx in dolgo, predolgo sem spregledovala tole navezanost mama-sin. :xx!: Sicer res bile mal specifične razmere pr nama dvema okol tega, samo se sprašujem...

ustavila sem se šele, ko je čist visel na meni in mi je to postalo odveč..atija sva skoraj izključila iz " najinega" lajfa...

Mama z luno in soncem v raku, sin z asc v raku, gadna kombinacija :xx!:

mama sicer noče nič slabega, samo njen sinček je takoooo nebogljen, da mora poskrbeti zanj...in menda pa ja narediš vse za nekoga, ki ga imaš rad, a ne...in te potrebuje...

včasih takole ponoči, ko ne morem spati, se sprašujem, pa kaj sem mu dala v resnici...eno nad-mamo, ki mu bo vedno merilo za vse ženske in okoliščine...

Na srečo ima tut ati luno v raku, pa je lahko kmalu nadomestil mamo, ko sem spregledala...in postavila stvari na svoje mesto...

asc v raku je naporen, ker se obeša na ljudi, ne sam na mame... xrolleyesx , tudi na prijatelje in podobno, pol pa ves čas teži, zakaj nimajo ljudje dovolj časa zanj..živi na način, da vzbuja slabo vest :o|o: in na ta način izsiljuje...

---------------------------

venera v raku? ja, saj je kul, samo videti se je treba v pravi luči...

ker ljubezen, pa skrb pa to je že ok, sam ne pozabit, da preveč ljubezni, ljubezen ubije...

In venera v raku bi rada prav to, popolno predajanje enega drugemu, tako popolno, da na konc od drugega neb nč ostalo... x;)x ...sem najprej mislila uporabiti besedo duši...pa mislim, da je posrka pravilnejša...

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...