tinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>uhh, asc v raku... asc v raku je naporen, ker se obeša na ljudi, ne sam na mame... , tudi na prijatelje in podobno, pol pa ves čas teži, zakaj nimajo ljudje dovolj časa zanj..živi na način, da vzbuja slabo vest in na ta način izsiljuje... Astra tole poznam ... sem jaz pocela, tudi ... vsa nebogljena potem, sem se kar ufurala - nihce me ne mara ... zakaj me nihce ne poklice za rojstni dan... itd :xx!: :xx!: (potem moj bivsi-oven- ja mogoce bi pa ti koga poklicala in jih povabila, ce hoces druzbo?!kako naj kaj vejo, da imas rd? ) ampak na sreco je ze dolgo tega in je to le oddaljen malcek neprijeten spomin Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>asc v raku je naporen, ker se obeša na ljudi, ne sam na mame... , tudi na prijatelje in podobno, pol pa ves čas teži, zakaj nimajo ljudje dovolj časa zanj..živi na način, da vzbuja slabo vest in na ta način izsiljuje...To pa nisem nikol dobila filinga pri tamalem.. bolj tist, da itak ne rab nobenga okol.. Ne bo nikol komu rekel tega, da ga ne marajo al pa kej.. sam ja, ma pa tko pri seb filing, da itak ni nic spešl, pa da nobenga ne briga kaj z njim.. No, mami je pri nas sco/lev/lev, kar mogoc kej spremeni navezovanje? Ceprav je res, da ma mami itak filing, da sva oba s fotrom proti njej in je samo tamal na njeni strani, on pa njej noce direkt povedat, da ni cist tko.. Ma, family... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Uuu, zdele sla gledat.. in ugotovila, da je moja 5 letna neuslisana srednjesolska ljubav bil sicer rakec... sam asc sco in luno v vodnarju.. pa venera dvojcka.. a zato menjal zenske na 1 mesec? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 mogoce tudi, ker je bil v srednji soli ... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 hja.. mogoce Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
situla 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 sem rakec po horoskopu, luna v strelcu, pa ascendent v devici. - za vse rakce tam zunaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 22. september 2005 Prijavi Deli 22. september 2005 jest tud rakica Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Jaz mam pa samo Luno v rakovi hiši to pomen IV. hiši. Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuu, zdele sla gledat.. in ugotovila, da je moja 5 letna neuslisana srednjesolska ljubav bil sicer rakec... sam asc sco in luno v vodnarju.. pa venera dvojcka.. a zato menjal zenske na 1 mesec? jest mam tud venero v dvojčkih, pa ne menjam žensk na 1 mesec! joke.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 tale tema pa cist zatonila rakice in rakci, kje ste Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 tale tema pa cist zatonile rakice in rakci, kje ste V morju...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 aja zatoooo sm tko osamljena ... mi ni noben reku, da bo selitev v morje Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 pa venera dvojcka.. a zato menjal zenske na 1 mesec? Čak maw...jst mam venero v dvojčkih, pa mi definitivno ni do menjajnja moških 1x na mesec. :xx!: To nije toooooooooo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 aja zatoooo sm tko osamljena ... mi ni noben reku, da bo selitev v morje Upam, da se bodo kmalim preselili v moj krožnik... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 js ne bom med njimi Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 js ne bom med njimi Ti tud bi bla za poskusit ! Jaz obožujem Rake...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Ti tud bi bla za poskusit ! Jaz obožujem Rake...! jah na krozniku se me ne da poskusit na kksn drug nacin pa hmmm ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 jah na krozniku se me ne da poskusit na kksn drug nacin pa hmmm ... Kaj pa na pladnju...?! p.s.kako to izgleda, ta drug način...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 huh, bi rabu zlo velik pladenj sej ves, vec nacinov postrezbe ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 huh, bi rabu zlo velik pladenj sej ves, vec nacinov postrezbe ... Se da dobit tud takega...! Kolk velik...? se bom prepustil domišliji... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Končno sem vas našla,jaz sem tud rakica! Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Jst mam same dobre izkušnje z rakci. Moja mami je bla rakec Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 me veseli Smo sam mal preveč občutljivi,drugač pa nimam pripomb! Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 7. avgust 2006 Prijavi Deli 7. avgust 2006 rakci, kje se skrivate Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.