Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Aha, res so. Tiste hudo pasivne sorte sicer, ampak vseeno...

x;)x

Pa a nismo vsi vse? Zmešani od vsepovsod vseh znakov, podznakov, hiš in planetov.

Meni je celo Bern rekel, da sploh nisem rak ....čeprav je moje sončno znamenje. Ful hecn no....

Nisem oni zateženi rak x:px pa v bistvu meni so zatežene device ali pa kozorogi pa tko....

Silvi ne hod v druge ribnike namakat, k te bodo splašile :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Silver, jaz sem tukaj že dolgooooo.. x;)x , samo opazil nisi, ker sem bolj taka mila in tiha, pa ne pridem do izraza... :inocent:

da ne bo kdo zdaj kaj pripomnil

ihh, ja oklepeki...še vedno bolš, da se mal umakneš...in potem na JURIŠ :att: ...kot pa da plavaš okol in okol...in plavaš, in plavaš.... x:px ...in čakaš, da drugi rešijo, ti pa si medtem nekje na kopanju... x;)x x:Dx

taf? ja, zanimivo vprašanje...jaz se bolj soočam z drugim vprašanjem, če sem res tolk nežna in občutljiva, kot bi naj bila x?x ..če je še tko resna situacija in na zunaj reagiram občutljivo, se nekje znotraj že kaže spoznanje...in vem, da me v resnici ne prizadene tolk, kot je videti...včasih sam trmarim dalje, kot vloga, ki jo moraš odigrati do konca, dokler se zavesa ne spusti...v sebi pa sem že proč od tega, sam telo še igra svoje...

edino, kar bi rekla, da pa je RES izraženo, je potreba po varnosti...

Astra

Per aspera ad astra

kok si hecna, astra, ful imas ognja, pa sploh ne razpoznavas pri sebi tega tolk... celo o ODRU govoris, madonca... ja, pri tebi je v bistvu zelo izrazen lev.

Silver, onegale ne stekam, kje naj bi se kdo (najbrz pac jaz xDDx) prepoznal? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Silver, jaz sem tukaj že dolgooooo.. x;)x , samo opazil nisi, ker sem bolj taka mila in tiha, pa ne pridem do izraza... :inocent:

Vis Silver, jaz sem tud tu ze zelo dolgo - no a mene si pa zagotovo opazil. x:Dx x:px :vragec: x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, o ODRU govorim, ravno zato, ker se včasih zalotim, pa rečem, dej no, kaj je zdaj to, a ti RES tako misliš... x?x

ogenj in voda sta pr men lepo razporejena... x:Dx najprej mal gorimo, pol pa se mal utapljamo.. x:px

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx

Marsa, tebe se ne da ne opazit ...ti hočeš bit opažena  x;)x  x:px

Hm, Silver, o tem bi se pa dal debatirat (ne se bat, se mi ne da x:px).... ampak, tule pac sem opazena.

Ves kako je z mano - jaz ne da hocem bit opazena (btw, ne maram odra in v bistvu ne maram bit v srediscu pozornosti, pa naj se se tko mimo slisi) - sam tko nanese.

Hocem reci, tud ko nocem bit, ko hocem bit inkognito, cist siva miska, me pac folk opazi... tako da, to ni moj motiv, je pa moja vibra, nekak... :)

<{POST_SNAPBACK}>Ja, o ODRU govorim, ravno zato, ker se včasih zalotim, pa rečem, dej no, kaj je zdaj to, a ti RES tako misliš... x?x

ogenj in voda sta pr men lepo razporejena... x:Dx najprej mal gorimo, pol pa se mal utapljamo.. x:px

Astra

astra, ze po postavi si lev! ful si levovska, v bistvu, s pridihom ovna...

Govorim o nacinu, energiji, prides, dajmo gor dol, podjetna, vse... ja, lev se ful cuti pri tebi.

Pozabljas, da jaz nimam ognja, pa nic v levu, pa boljs vidim to plast, oz. mal 'loceno' lohk vidim pol...

Picasso

x:Dx x:Dx ..temu bi zdaj Cosma rekla selektivno branje...sem prebrala.."prideš, daš dol"... :palec: x:px

ja, tudi sama pri sebi opažam te ognjene značilnosti, zato pa mi gredo včasih na živce mečkajoče ribice.. x;)x :inocent:...da o nepremkljivih bikih ne govorimo... xrolleyesx

jaz se lahko v minuti odločim za kakšno zadevo, seveda prav zato tudi napačno odločim, ampak zame je nekaj narediti, pa čeprav napak, bolš kot mečkati in mečkati, pa tist bi-ne bi sistem... xrolleyesx

saj je tut rak...da ostanemo pri temi x;)x ..v bistvu odločen, sam včasih mal čudne poti do uresničitve ubira... x:px

Hehe, Marsi ni do odra... x:Dx ..ja, ja vibra je taka, ti čist nič ne narediš za to, da SI opazna...

Mi imamo zdaj lahko neskončno debato o tem, da bi na koncu strele sekale, kakšen kdo misli, da je in kako ga drugi vidijo...

Astra

Per aspera ad astra

<{POST_SNAPBACK}>

Hehe, Marsi ni do odra... x:Dx ..ja, ja vibra je taka, ti čist nič ne narediš za to, da SI opazna...

Astra, saj sem rekla, da bi se dal debatirat, pa niti nisem blazno zanikala..

Sam a se ti ne zdi, da ce bi hotla oder, ce bi marala oder, ne bi bila urendik takole zadaj nekje?

Bi ostala pevka lepo, niti se za bobne selila.... ampak ja, saj stekam, da se me tako vidi.

To je moja narava, ne da jaz to hocem ali da bi si za to posebej prizadevala.

<{POST_SNAPBACK}>x:)x

Marsa, Astra...lepo se imejta jutri tam gor  x;)x  x:)x  :palec:

Thanx Silver, x:Xx, ves da bo dbest! xDDx x8Dx

Picasso

Saj da ne bos mislil, Silver, vcas mi je slo na zivce, ko je kdo zgolj rekel - tak pac sem - kaka tehtnica, jooooj! :xx!:

Ampak pac - kot ona basen o skorpijonu... tak pac je - pici na konc, pa konc. :P :P

Ti ki mas pa konje, ti pa tako prispodobo dam - recimo da je en konj mal bolj divjaski, recimo mal neprilagojen, mal meshanc tak odstekan recimo, pa ne da hoce se drugace vesti, a je sam mal drugacen pac - od drugih, ki so recimo lepsi, bolj krotki, vodljivi in vse - ampak on NOCE bit v srediscu pozornosti, ko tam rita, ko mu uzdo gor dajejo.... on sam tak je, tko dozivlja svet okol sebe.

Drugi pa njega pac tko; da je mal divjaski pa drugacen. On je pa sam konj, kot ostali konji, a tak pac je, kakrsen je. :vio:

Nic si ne prizadeva, sam je.

Je pa res, da naravno, avotmaticno prevzamem iniciativo, ce ni drugega. To se zgodi, kot pravim, avtomaticno in sploh ne ker bi jaz tko hotla al se posebej ven metala, kar zgodi se - mene se zacne gledat in pol jaz kao nekaj. in sem tako pac prec v srediscu. :)

Picasso

:ermm: :V: ...kako to misliš, jaz sem VEDNO tukaj, a to nič ne šteje...

pazi, kaj pišeš, saj veš, da smo raki občutljivi x;)x

ja, Marsa, štekam kaj misliš...prizadevati si ali biti

dbest je že sama misel, kaj šele bo... x:px xsrcx

Silver, kaj je tvoj asc?

Astra

Per aspera ad astra

rak - vse ma v raku razen venere v levu (mensezdi, ce ne je pa merkur, a mislim da je venera)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Ja, saj se mi je zdelo...da sem ti bla usojena x:px

Astra

x:Dx :madpro: :frog: xokkx xg:Dx :mex: ;)

xcheersx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dbest si napisal, ja saj lahko tudi tako gledas. :palec:

... dejansko pa so tud med raki bili veliki bojevniki (ce ne drugega, zaradi ozemeljskih tezenj x;)x x:px)...

:palec:

Picasso

aja ssaj res, sory za vtikanje silver in za dezinformacijo, astra.. ja ja, saj res... dvojcek... :palec: (asc)

Picasso

no mislim ker se vtikam pa se narobe povem. x:Dx :8):

Thanx, Silver, bom, vesda, ti tud, :palec: x:Xx - se kar ne mores odlepit, kaj? xDDx :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...