aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 hehhee rakci - nežnitaf??? hihihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, res so. Tiste hudo pasivne sorte sicer, ampak vseeno... Pa a nismo vsi vse? Zmešani od vsepovsod vseh znakov, podznakov, hiš in planetov. Meni je celo Bern rekel, da sploh nisem rak ....čeprav je moje sončno znamenje. Ful hecn no.... Nisem oni zateženi rak pa v bistvu meni so zatežene device ali pa kozorogi pa tko.... Silvi ne hod v druge ribnike namakat, k te bodo splašile Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 (se umaknem v lupino.... kaj ste se zdej na rakce spravli.... smrk.... pa nobenmu nič slabega nočemo..... smrk.... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Silver, jaz sem tukaj že dolgooooo.. , samo opazil nisi, ker sem bolj taka mila in tiha, pa ne pridem do izraza... da ne bo kdo zdaj kaj pripomnil ihh, ja oklepeki...še vedno bolš, da se mal umakneš...in potem na JURIŠ ...kot pa da plavaš okol in okol...in plavaš, in plavaš.... ...in čakaš, da drugi rešijo, ti pa si medtem nekje na kopanju... taf? ja, zanimivo vprašanje...jaz se bolj soočam z drugim vprašanjem, če sem res tolk nežna in občutljiva, kot bi naj bila ..če je še tko resna situacija in na zunaj reagiram občutljivo, se nekje znotraj že kaže spoznanje...in vem, da me v resnici ne prizadene tolk, kot je videti...včasih sam trmarim dalje, kot vloga, ki jo moraš odigrati do konca, dokler se zavesa ne spusti...v sebi pa sem že proč od tega, sam telo še igra svoje... edino, kar bi rekla, da pa je RES izraženo, je potreba po varnosti... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 kok si hecna, astra, ful imas ognja, pa sploh ne razpoznavas pri sebi tega tolk... celo o ODRU govoris, madonca... ja, pri tebi je v bistvu zelo izrazen lev. Silver, onegale ne stekam, kje naj bi se kdo (najbrz pac jaz ) prepoznal? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Silver, jaz sem tukaj že dolgooooo.. , samo opazil nisi, ker sem bolj taka mila in tiha, pa ne pridem do izraza... Vis Silver, jaz sem tud tu ze zelo dolgo - no a mene si pa zagotovo opazil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ja, o ODRU govorim, ravno zato, ker se včasih zalotim, pa rečem, dej no, kaj je zdaj to, a ti RES tako misliš... ogenj in voda sta pr men lepo razporejena... najprej mal gorimo, pol pa se mal utapljamo.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Marsa, tebe se ne da ne opazit ...ti hočeš bit opažena Hm, Silver, o tem bi se pa dal debatirat (ne se bat, se mi ne da ).... ampak, tule pac sem opazena.Ves kako je z mano - jaz ne da hocem bit opazena (btw, ne maram odra in v bistvu ne maram bit v srediscu pozornosti, pa naj se se tko mimo slisi) - sam tko nanese.Hocem reci, tud ko nocem bit, ko hocem bit inkognito, cist siva miska, me pac folk opazi... tako da, to ni moj motiv, je pa moja vibra, nekak... <{POST_SNAPBACK}>Ja, o ODRU govorim, ravno zato, ker se včasih zalotim, pa rečem, dej no, kaj je zdaj to, a ti RES tako misliš... ogenj in voda sta pr men lepo razporejena... najprej mal gorimo, pol pa se mal utapljamo.. Astraastra, ze po postavi si lev! ful si levovska, v bistvu, s pridihom ovna...Govorim o nacinu, energiji, prides, dajmo gor dol, podjetna, vse... ja, lev se ful cuti pri tebi. Pozabljas, da jaz nimam ognja, pa nic v levu, pa boljs vidim to plast, oz. mal 'loceno' lohk vidim pol... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ..temu bi zdaj Cosma rekla selektivno branje...sem prebrala.."prideš, daš dol"... ja, tudi sama pri sebi opažam te ognjene značilnosti, zato pa mi gredo včasih na živce mečkajoče ribice.. ...da o nepremkljivih bikih ne govorimo... jaz se lahko v minuti odločim za kakšno zadevo, seveda prav zato tudi napačno odločim, ampak zame je nekaj narediti, pa čeprav napak, bolš kot mečkati in mečkati, pa tist bi-ne bi sistem... saj je tut rak...da ostanemo pri temi ..v bistvu odločen, sam včasih mal čudne poti do uresničitve ubira... Hehe, Marsi ni do odra... ..ja, ja vibra je taka, ti čist nič ne narediš za to, da SI opazna...Mi imamo zdaj lahko neskončno debato o tem, da bi na koncu strele sekale, kakšen kdo misli, da je in kako ga drugi vidijo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Hehe, Marsi ni do odra... ..ja, ja vibra je taka, ti čist nič ne narediš za to, da SI opazna...Astra, saj sem rekla, da bi se dal debatirat, pa niti nisem blazno zanikala..Sam a se ti ne zdi, da ce bi hotla oder, ce bi marala oder, ne bi bila urendik takole zadaj nekje?Bi ostala pevka lepo, niti se za bobne selila.... ampak ja, saj stekam, da se me tako vidi.To je moja narava, ne da jaz to hocem ali da bi si za to posebej prizadevala. <{POST_SNAPBACK}> Marsa, Astra...lepo se imejta jutri tam gor Thanx Silver, , ves da bo dbest! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Saj da ne bos mislil, Silver, vcas mi je slo na zivce, ko je kdo zgolj rekel - tak pac sem - kaka tehtnica, jooooj! :xx!:Ampak pac - kot ona basen o skorpijonu... tak pac je - pici na konc, pa konc. :P Ti ki mas pa konje, ti pa tako prispodobo dam - recimo da je en konj mal bolj divjaski, recimo mal neprilagojen, mal meshanc tak odstekan recimo, pa ne da hoce se drugace vesti, a je sam mal drugacen pac - od drugih, ki so recimo lepsi, bolj krotki, vodljivi in vse - ampak on NOCE bit v srediscu pozornosti, ko tam rita, ko mu uzdo gor dajejo.... on sam tak je, tko dozivlja svet okol sebe.Drugi pa njega pac tko; da je mal divjaski pa drugacen. On je pa sam konj, kot ostali konji, a tak pac je, kakrsen je. Nic si ne prizadeva, sam je. Je pa res, da naravno, avotmaticno prevzamem iniciativo, ce ni drugega. To se zgodi, kot pravim, avtomaticno in sploh ne ker bi jaz tko hotla al se posebej ven metala, kar zgodi se - mene se zacne gledat in pol jaz kao nekaj. in sem tako pac prec v srediscu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 ...kako to misliš, jaz sem VEDNO tukaj, a to nič ne šteje... pazi, kaj pišeš, saj veš, da smo raki občutljivi ja, Marsa, štekam kaj misliš...prizadevati si ali biti dbest je že sama misel, kaj šele bo... Silver, kaj je tvoj asc? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 rak - vse ma v raku razen venere v levu (mensezdi, ce ne je pa merkur, a mislim da je venera) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 zdaj sem se spomnila, ti maš pa menda vozel v raku... ...na moji luni... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 na okol 7., 8. stopinj raka - mam vertex pa cvor (S) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Ja, saj se mi je zdelo...da sem ti bla usojena Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Itak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, saj se mi je zdelo...da sem ti bla usojena Astra Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Itak. In ona je še zadovoljna... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 zakaj? kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 dbest si napisal, ja saj lahko tudi tako gledas. ... dejansko pa so tud med raki bili veliki bojevniki (ce ne drugega, zaradi ozemeljskih tezenj )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 aja ssaj res, sory za vtikanje silver in za dezinformacijo, astra.. ja ja, saj res... dvojcek... (asc) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 no mislim ker se vtikam pa se narobe povem. Thanx, Silver, bom, vesda, ti tud, - se kar ne mores odlepit, kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Dans pa kar preveč visim tule gor in se res poslavljam ... Te pa ded en mal daljši post napisal..... Taki fajni za prebrat, sicer. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.