astra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Thx za info, se mi je zdelo, da ne more biti rak...asc v raku drugače deluje... Praviš, da si Izidor..čak, kir Izidor? A tisti, ki ima asc v dvojčkih , pa velik planetov v raku?... saj štekam, kaj si hotel povedati, samo jaz tega ne delim, ker ti nisi en Ixxx, ki nima zveze s temi postavitvami planetov... jaz tudi mal prej ugotovila, da sem danes čist preveč visela tule... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 kam na plan,danes bi se najraje......eh...ni moj dan Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 sem imela ze napisan (po tvojem prvem postu danes, Sliver), da raki so se v oklepih... Pol sem si pa premislila, ker prvic nisem sploh rak niti nimam nic v raku (ko si explicitno poudaril, da raki sam na plan, da se ne bi morbit se kake ribe ali pa skorpije shtulile )...In da ne bi bilo spet tolk mene (center sveta pa to , ki mi je silvi zadnjic naprej metal ), sem zbrisala oz. zaprla tole stran.Sem pomislila, pa kaj se moram povsod vtaknit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 OK, zmejenu. si bova vzajemno naprej metala zadeve - zna bit zabavno, ker dvojcku tud ne prides do konca tkole... joj so me znal dvojcki razp*.. pa kake tehtnice tud (da o ribah ne govorim!!!! ) Jaz tko nerada naprej mecem, sam pocnem tud to, se zalotim... zoprn... :||Ampak v bistvu ne mecem naprej tko, s tezho, ces da zdaj ima to kak blazen pomen, ne da se s tem obremenjujem recimo (ker ce meces naprej, se kao obremenjujes, nosis v sebi in to, tako se zdi), no pa se ne, sam tko usput navrzem, pravzaprav sam mal siknem (pol izpade, ko recimo z 'drugacnimi ocmi' preberem ponovno), pa sploh nisem mislila morda niti siknit... sam tko natancno al kako govorim, ful enih podatkov je za obravnavo in jih pac potem obravnavam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 ah kje Silver, halooo, nic tacga, jaz nisem zamerljive sorte, res pa prec reagiram (nase) - sam to ni zamerljivost - nimam nikakrsnih tezav s tem in ne negujem v sebi tega vsega - nenazadnje sem prpepovrsna za kaj tacga. saj ves, jaz nisem rak - jaz nisem jezero, pac pa reka, morje - jaz grem dalje, naprej... pa se nikol nisem marala zgodovine. no razen kake umetnostne. al pa ce bi blo drugac... tko nekAK me ze... sam ne tko kot je blo podajano... jaz sem bolj za psihologije pa taksno, ceprav tud geografija mi je bila ok, sam glih tist, cesar nihce ni maral, tko kot pri matematiki. civcivciv... ampak saj smo v (domacih) rakih, se pocutimo varno in udobno in mal pocvekamo tkole. ja pejt, ciao, jaz si grem pa smetano s face umit pa v banjo grem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 haha, se hecno slisi al kaj... to je dbest cistilno sredstvo za nego obraza, pa se hocem, preden kak sampon zlivam oz, mi tece po faci, s kremo namazat (no in to se pac na ocisceno kozho), ker mi izsusi prevec kozho - te zajfe, shamponi in to.. no zato sem tud se tle, da se mi krema mal vpije...Zhenske? ja, kaj cmo... tolk pa ze, da si kaj sem pa tja kdaj napackam tkole... *aja, - ne govorim recimo o kaki stepeni sladki smetani s cukrom po moznosti , pac pa o preprosti kisli smetani. Sem jo zadnjic kupila nalasc za to - sicer je ze leta prakticno ne uporabljam za kuhanje oz. hrano, je nic ne pogresam. Izjemoma jo kupim kdaj, zelo zelo zelo redko, pa se to, da imam na broju za faco. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>haha, se hecno slisi al kaj... mi tece po faci Marsa : KAJ ti teče po faci? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 ..> cez nekaj minut mi bo voda, kasneje pa shampon pomesan z vodo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kar dotaknte se stvari, ki raku nekaj pomenijo...toooooo boste tekl med pečine ... That's the spirit, o brother taki smo mi, ko gre za "nobel cause" po našem sistemu vrednot.... he,he takrat pa kar direkt v boj, pa četudi na oder V celoti si dobr napisal, Silver (na kožo ti je pisana pozicija našega predstavnika tule). ps. Si razmišljal kdaj, da bi napisal celoten RAKOVSKI MANIFEST? Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Mi je vedno bolj neumno pisat raki, ribe, levi ... ker tega sploh ni v takem smislu, so samo ljudje z lastnostmi...mešančki . Ampak vseeno no... ljudje, ki pravijo, da "raki" niso bojevniki...tisti ne verjamejo v ista načela , vrednote , katere so za nas RAKE toliko pomembne , da se zravsamo za njih. In obratno, stvari, ki so za nekatere pomembne, za raka niso in ne bo s prstom mignil za to stvar. Kar dotaknte se stvari, ki raku nekaj pomenijo...toooooo boste tekl med pečine ... a ne, Berg Ja, smo res mešančki : jst naprimer mam sonce v raku, po ascendentu sem bik z luno v znamenju rib itd.Je pa res, da določene lastnosti so pač tipične za posamezna znamenja in predstavljajte si kombinacijo bojevnika raka s hudim borcem za pravice psom (po kitajskem horoskopu), pa dobite eno cvetko, ki je vedno pripravljena na boj, če nekdo ne ravna po načelih, v katera verjame oz. se zgodi krivica komu, ki njej nekaj pomeni... Tud jst grem zdej na sonce Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Rak je jezero, škorpijon deroča reka in ribice so morje. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>raki so zelo dobro opremljeni, da preživijo najhujše...so skoraj nesmrtni ko že misliš da je konec z njim, se vrne (vzvratno skozi čas), gre za regeneracijo, lahko bi rekla- vstajenje od mrtvih . vprašanje če njihov nasprotnik v boju, čeprav je morebiten zmagovalec v resnici zmaga... slavi svojo zmago, živi naprej in umre, ves zadovoljen sam s seboj... rak mu pa nese rožice na grob. To pa si tak lepo povedala Bravo! Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Milf, pa ne, da si rak? Mi skoz daješ bolj škorpijonski vtis, pa zdi se mi, da si imel včasih en drug, bolj "škorpijonski "avatar- nekaj črnega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milf, pa ne, da si rak? Mi skoz daješ bolj škorpijonski vtis, pa zdi se mi, da si imel včasih en drug, bolj "škorpijonski "avatar- nekaj črnega... Ma vsega je v men, od raka (sonce), do sco.(asc) in šeenkrat sco.(luna) Tisto ikonco imam na osebni strani, sem se me naveličal gledat Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma vsega je v men, od raka (sonce), do sco.(asc) in šeenkrat sco.(luna) Tisto ikonco imam na osebni strani, sem se me naveličal gledat Sem pogledala na tvojo osebno stran. Tista slikca se meni ful dopade Deluje mi v stilu "The dark side of life"-> kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ja ja, spa lih obratno povedu v bistvu so raki full dobri poslovnezi, niti malo niso tako bogi kot se delajo, siccer so re s pretirano obcutljivi in celo egoisticno posesivni, ceprav se ne morjo kosat z skorpijami kar se tice ljubosumja, etc... sploh pa raki niso spletkarji taki kot so skorpije, pa tudi vsaj poskrbijo za tiste ki jih majo res radi. in prijatli ji zelo veliko pomenijo, ne dobijo pa jih zlahka. no, saj jih tudi skorpije ne, ker jim prej pobegnejo. no, o skorpijah bi se dal se tut dost razlagat... full enih 'glupih' lastnosti in nekaj tut za spremembo dobrih, le da teh dobrih je vec pri tistih 'visjih' skorpijonih. ali kako ste se ze tukaj izrazili. v glavnem od teh vodnih znamenj riba definitivno izstopa skoraj v celoti glede na kvaliteto he he... ma tolk dobrega kot unadva skupi pa se kdo... he he.. no, res pa je, da ma tut riba svoje 'bluze'. tko k ta recimo. ---------- ... raki - nazaj v prihodnost ...ja .. vsi raki, ki jih poznam , so dolgoročno optimisti ... se mnogokrat "igrajo" življenje in uživajo v tem. Kar je mnogokrat dobrodošlo, ker ne zganjajo panike za vsako malenkost ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Meni se pa ne zdi tako. Imam polno rakov okol sebe in zlasti za ženske lahko rečem, da so precej histerične in jokave, sicer pa zelo družinske in tople osebe.pri moških rakih vedno znova opažam hitro menjavanje razpoloženja , muhavost, nagnjenost k boemskemu življenju, ljubeč odnos do denarja in ...skrivnostnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>... ljubeč odnos do denarja in .... Hja, ne vem no Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ja, jst itak da ne govorim o moskih moj attachment je tut rakica, pa ma tolk dobrih kvalitet da ni niti slucajno jokava etc.. no, slabe sm ze gor navedu, pa se ne bi se bolj poglabljal..., ker lahk zacnem hitr sam se negativne videt he he... pac tolk jih je pr rakih in skorpijah ... docim ribe.... he he Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Eh, ribe ! Takoj pomislim na čustveno izsiljevanje in vse one romantične zahtevke pa mutnost...Razen- če riba nima česa ovnovskega v sebi...to je pa drugo. Milf, ne vem, kakšen odnos imaš ti do denarja (jaz ga zelo rada trošim), ampak glede na moje bivše ljubavi (izključno raki), lahko rečem, da imajo zelo pošlihtano z denarjem in se delajo reveže, čeprav se ve, da so rezerve v štunfu, hehe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, ribe ! Takoj pomislim na čustveno izsiljevanje in vse one romantične zahtevke pa mutnost...Razen- če riba nima česa ovnovskega v sebi...to je pa drugo. Milf, ne vem, kakšen odnos imaš ti do denarja (jaz ga zelo rada trošim), ampak glede na moje bivše ljubavi (izključno raki), lahko rečem, da imajo zelo pošlihtano z denarjem in se delajo reveže, čeprav se ve, da so rezerve v štunfu, hehe! Rezerve, hah hah, ma kake rezerve, kaj te to je? No, mati je bila rakica, ona je to res znala, ampak pr meni to ne pali Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni se pa ne zdi tako. Imam polno rakov okol sebe in zlasti za ženske lahko rečem, da so precej histerične in jokave, sicer pa zelo družinske in tople osebe.pri moških rakih vedno znova opažam hitro menjavanje razpoloženja , muhavost, nagnjenost k boemskemu življenju, ljubeč odnos do denarja in ...skrivnostnost. rakice so totalni kontrol-freaki, in vsekakor dokaj histericne, ceprav ne jokave. sefice za vsako ceno....to so moje izkusnje. sicer dostikrat neopazno, ampak nic manj sefice... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, ribe ! Takoj pomislim na čustveno izsiljevanje in vse one romantične zahtevke pa mutnost...Razen- če riba nima česa ovnovskega v sebi...to je pa drugo. Milf, ne vem, kakšen odnos imaš ti do denarja (jaz ga zelo rada trošim), ampak glede na moje bivše ljubavi (izključno raki), lahko rečem, da imajo zelo pošlihtano z denarjem in se delajo reveže, čeprav se ve, da so rezerve v štunfu, hehe! se strinjam po mojih izkusnjah.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 O Free, tis nš prjatu Kaki šefi neki no, lepo prosm, če je vse pošlihtan kokr je treba, pol nč ne žnarimo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 cosmica, ti ne stejes ... si prevec dvojckasta Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.