free 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ha ha ha aaaa ---------rakice so totalni kontrol-freaki, in vsekakor dokaj histericne, ceprav ne jokave. sefice za vsako ceno....to so moje izkusnje. sicer dostikrat neopazno, ampak nic manj sefice... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 sploh pa, tinkoslava KK SKEJ MONA!!!??? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ne ti meni mona, mali ribec! kaj mislis, da ce je luna v ribah, da si lahko vse dovolis?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 hi hi, kwa, ej 0 slabga mislu, pravzaprau sm te prou lepo pozdravu, a nis cutila ti me pa narobe razumes pol no, pac kako si prasam? oton mehurcic zupancki ribnla swigaburov sirekjuhova goba Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Ah, rakci so pa praw kul. Lih bla z eno rakico u shetnji.... Primavera.... (rezerve v shtunfu )...to da se delamo revezhe tudi... v bistvu nisem res broke no.... sam pojamram pa vseen... Razen- če riba nima česa ovnovskega v sebi...to je pa drugo. Hihi.... this is me.... ...v bistvu neka zmes ribe, raka in ovna I guess.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Js bi pa spet tisto rakico mal vidu... so kr dobre ane? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 Rakci so take nežne stvarce........... Kot mlade muce..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. maj 2005 Prijavi Deli 4. maj 2005 ja, k ti tok dolg tezi, da ti ceu mlek popije!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hi hi, kwa, ej 0 slabga mislu, pravzaprau sm te prou lepo pozdravu, a nis cutila ti me pa narobe razumes pol no, pac kako si prasam? oton mehurcic zupancki ribnla swigaburov sirekjuhova goba hecam, tutankamon, hecam brez panike.... ( ribe obcutljive... ) na! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ja, ja... to zmer recete pol, k zaje.ete... pa recete, da se hecate znam ja tebe pusko, kad si bila metak... he hena: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>znam ja tebe pusko, kad si bila metak... drgač pa, jest tud rak Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 u ASC pa zihr kej bl ostrga ane!!? recimo kaka skorpija al pa lev, al pa strelc al pa ze malce tezje oven. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>u ASC pa zihr kej bl ostrga ane!!? . Ta ostrga sem jaz prebrala-ostriga mi je bilo ful hecno, da si po ASC ostriga, qulsko Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 mehkužec ali pa recimo biser, lahko si oboje. Riba mi nekako ne paše zraven. Sonce-RakASC-Ostriga Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 zanimivo, jst sm se za sabo prebral ostriga... ampak, nism tko mislu no... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Jaz tudi poznam eno osebo,ki je rak.Ne vem kako naj rečem,ampak niti ene dobre lastnosti nima.Na prvem mestu je pa grozen materialist.Tako da bi tudi drugim vzela kaj,samo da bi neko stvar,recimo,imela.Ma mislim da bi tudi luknjo v koleno zvrtala....Bog ne daj,da nekdo nekaj ima,kar ona nima-kupit takoj Da ne govorim o zahrbtnoti in hinavščini.Mislim,če jo nebi poznala nebi mogla vrjet,da taki ljudje sploh obstajajo. Prijateljev itak ni imela nikoli,z vsemi v družini se vedno krega.Pred kratkim pa je podedovala precejšno vsoto denarja,tako da je sedaj kao"ful srečna" in seveda si prijatelje "kupuje". Ja saj vem malo preveč sem zabluzila,pa opravičujem se vsem rakom,ki sem jim naredila krivico ampak malo sem si pa le olajšala dušo,ker je ta oseba ravno moj sorodnik Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 A ni bogi no, wanesa? Najbolj osnovne človeške lastnosti, kot so toplina, razumevanje, ljubezen itd....tako daleč.... meni so taki osebki ful bogcani. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ja se stinjam dokler druge pustijo pri miru Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja se stinjam dokler druge pustijo pri miru Drugi lahko vplivajo nate samo toliko, kolikor jim dovoliš. Včasih ta stavek nima smisla, a čez čas se izkaže za resničnega. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 ej tud sama sem rakica pa sem vredu ... ha, ha, ha mal se zezam ... zanimivo, da pa nisem nikoli imela rakov prjatlov (do sedaj), mam tud take izkusnje ... kr neke spletke pa nekaj ... kot v unih spanskih sapunicah. Spoznala pa sem rakico, ki je zdaj moja najboljsa frendica, ej dbest punca svaka cast! Prva rakica ki mi je kul. no zdaj pa sploh ne vem kaj bi se povedala nekam lena sem danes Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej tud sama sem rakica pa sem vredu ... ha, ha, ha mal se zezam ... zanimivo, da pa nisem nikoli imela rakov prjatlov (do sedaj), mam tud take izkusnje ... kr neke spletke pa nekaj ... kot v unih spanskih sapunicah. Spoznala pa sem rakico, ki je zdaj moja najboljsa frendica, ej dbest punca svaka cast! Prva rakica ki mi je kul. no zdaj pa sploh ne vem kaj bi se povedala nekam lena sem danes Jaz se odlično z raki (jaz tud rak) zastopim, vsega je (se skregamo, se mamo radi,..v gglavnem karte so vedno na mizi), ni monotono. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 da malo k rakcem pokukam v njihov tolmun v glavnem v redu izkušnje ... in eno ful bad :xx!: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...ojla wanesa ..tole vzamem, kot da je vezano na tole osebo, ne pa na rake nasploh, saj verjetno je bilo tako tudi mišljeno.. . Za pokoro pa si me vseeno dolžna zvečer peljat na pijačo v kavarno aja, čigava si pa ti ?? ¸ Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 Silver mah, mal se potapljam v globje vode... mi trenutno paše malo več miru... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. maj 2005 Prijavi Deli 11. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem kako naj rečem,ampak niti ene dobre lastnosti nima. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.