Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

ha ha ha aaaa x:Dx x:Dx :palec: :palec: x;)x

---------

rakice so totalni kontrol-freaki, in vsekakor dokaj histericne, ceprav ne jokave.

sefice za vsako ceno....to so moje izkusnje.

sicer dostikrat neopazno, ampak nic manj sefice...  x;)x

Deli na socialnih omrežjih

hi hi, kwa, ej 0 slabga mislu, pravzaprau sm te prou lepo pozdravu, a nis cutila :inocent: :inocent: x:Ix x;)x

ti me pa narobe razumes pol :sori:

no, pac kako si prasam?

oton mehurcic zupancki x:o)x

ribnla swiga

burov sirek

juhova goba

Ah, rakci so pa praw kul. Lih bla z eno rakico u shetnji.... x^x x;)x

Primavera.... x;)x :palec: (rezerve v shtunfu :inocent: x:Dx )...to da se delamo revezhe tudi... v bistvu nisem res broke no.... sam pojamram pa vseen... x:Dx

Razen- če riba nima česa ovnovskega v sebi...to je pa drugo.  x:Dx  :palec:

Hihi.... this is me.... x8Dx ...v bistvu neka zmes ribe, raka in ovna I guess.... xDDx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>hi hi, kwa, ej 0 slabga mislu, pravzaprau sm te prou lepo pozdravu, a nis cutila  :inocent:  :inocent:  x:Ix    x;)x 

ti me pa narobe razumes pol  :sori:

no, pac kako si prasam?

oton mehurcic zupancki  x:o)x

ribnla swiga

burov sirek

juhova goba

hecam, tutankamon, hecam xcivx

brez panike.... xDDx

( ribe obcutljive... xzobkox )

na! :flowers: x:Xx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>u ASC pa zihr kej bl ostrga ane!!?  :inocent:  :vio:

.

Ta ostrga sem jaz prebrala-ostriga x:Dx mi je bilo ful hecno, da si po ASC ostriga, qulsko x:px

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

mehkužec ali pa recimo biser, lahko si oboje. Riba mi nekako ne paše zraven.

Sonce-Rak

ASC-Ostriga x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jaz tudi poznam eno osebo,ki je rak.Ne vem kako naj rečem,ampak niti ene dobre lastnosti nima.Na prvem mestu je pa grozen materialist.Tako da bi tudi drugim vzela kaj,samo da bi neko stvar,recimo,imela.Ma mislim da bi tudi luknjo v koleno zvrtala....

Bog ne daj,da nekdo nekaj ima,kar ona nima-kupit takoj :vragec:

Da ne govorim o zahrbtnoti in hinavščini.Mislim,če jo nebi poznala nebi mogla vrjet,da taki ljudje sploh obstajajo.

Prijateljev itak ni imela nikoli,z vsemi v družini se vedno krega.Pred kratkim pa je podedovala precejšno vsoto denarja,tako da je sedaj kao"ful srečna" in seveda si prijatelje "kupuje".

Ja saj vem malo preveč sem zabluzila,pa opravičujem se vsem rakom,ki sem jim naredila krivico :sori: ampak malo sem si pa le olajšala dušo,ker je ta oseba ravno moj sorodnik :cry:

Per il mondo tu sei nessuno,

ma per qualcuno tu sei il mondo

A ni bogi no, wanesa? Najbolj osnovne človeške lastnosti, kot so toplina, razumevanje, ljubezen itd....tako daleč.... :V: meni so taki osebki ful bogcani.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

<{POST_SNAPBACK}>ja se stinjam dokler druge pustijo pri miru

Drugi lahko vplivajo nate samo toliko, kolikor jim dovoliš.

Včasih ta stavek nima smisla, a čez čas se izkaže za resničnega.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ej tud sama sem rakica pa sem vredu ... ha, ha, ha x:Dx mal se zezam ... zanimivo, da pa nisem nikoli imela rakov prjatlov (do sedaj), mam tud take izkusnje ... kr neke spletke pa nekaj ... kot v unih spanskih sapunicah.

Spoznala pa sem rakico, ki je zdaj moja najboljsa frendica, ej dbest punca :palec: svaka cast! Prva rakica ki mi je kul.

no zdaj pa sploh ne vem kaj bi se povedala nekam lena sem danes x:Ix xcivx

Resnično ne more biti ogroženo.

Neresnično ne obstaja.

<{POST_SNAPBACK}>ej tud sama sem rakica pa sem vredu ... ha, ha, ha  x:Dx mal se zezam ... zanimivo, da pa nisem nikoli imela rakov prjatlov (do sedaj), mam tud take izkusnje ... kr neke spletke pa nekaj ... kot v unih spanskih sapunicah.

Spoznala pa sem rakico, ki je zdaj moja najboljsa frendica, ej dbest punca  :palec: svaka cast! Prva rakica ki mi je kul.

no zdaj pa sploh ne vem kaj bi se povedala  nekam lena sem danes  x:Ix  xcivx

Jaz se odlično z raki (jaz tud rak) zastopim, vsega je (se skregamo, se mamo radi,..v gglavnem karte so vedno na mizi), ni monotono. x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>x:)x ...ojla wanesa

:palec: ..tole vzamem, kot da je vezano na tole osebo, ne pa na rake nasploh, saj verjetno je bilo tako tudi mišljeno.. x;)x . Za pokoro  :vragec:  pa si me vseeno dolžna  zvečer peljat na pijačo v kavarno  x;)x  x:Dx

aja, čigava si pa ti ??  xrolleyesx

¸

:palec: x:)x

Per il mondo tu sei nessuno,

ma per qualcuno tu sei il mondo

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...