Samson23 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>No to ni nic tacga, drugac sem pa res razumevajoca, hocem reci, razumevanje je ena mojih boljsih lastnosti. kaj b bil clowk preskromen. kako device zgledajo?hm, navadno zelo 'poslihtano' nekak... resno, zadrzano, modro. tud velikokrat svetlega videza. zelo fotogenicne. tud velikrrat nekak spicaste.nervozne. ze videt so brihtne, nekak... Pejt v temo Horoskop in videz (mensezdi), tam sem dost govorila o tem, pa tud desetine primerov znanega folka podala (sicer pa je bilo v temi znane osebnosti). Ze shibam ke laufat!!! Aja sam se tole... tale svetlost, k si jo omenla tko pr vodnarju, kokr pr devici...mogoce je to zato, ker je v prvi bajti poleg urancka se neptun...sam bl proti koncu hise. Jah jaz se tut trudim bit razumevajoc in sem precej toleranten, sam ko je pa mera polna pa pocim(tko k zadnc -se zmeri precej kontrolirano ). Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 da ne bova cist zapackala teme Rak - sam se tole....neptun ne daje tolk svetlosti, kot nekaksno... 'tekochnost'... 'zhivost'... ne v smislu fizicno zelo energicno, pac pa... nekako drugacno dinamiko... tekocho... to je najboljsa beseda oz. se ne spomnim boljse ta hip (pa se obisk dobim). Tko da - lohk ostanemo pri razumevanju in socutju za nadaljnjo debato o rakih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Galadriel 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Marsa, najlepša hvala za razlago. Citiraj Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem rakica od glave do pet. Ob mojem rojstvu so bili v raku sonce, Merkur in Jupiter, v raku imam tudi IX hišo. Ascendent pa v škorpijonu. Saj ni čudno, da sem čudna . Ma jaz ne bi rekla da čudna, si pa ful čustvena ja, tak da bi bilo dobro skoz da nosiš rolco papirja s sabo Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Oj, galadriel, a sem sploh kaj rekla tebi? Mas pa podobno kot jaz - kup planetov mam v ribah, pa asc sco.Pa sem cist cudna, sam mi kar ustreza. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 cudna, sej res... -------Sem rakica od glave do pet. Ob mojem rojstvu so bili v raku sonce, Merkur in Jupiter, v raku imam tudi IX hišo. Ascendent pa v škorpijonu. Saj ni čudno, da sem čudna . Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 the best, to je pa men kul!! ker sej res no... upam, da men kle tut ni kdo kej zameru... v smislu da ni razciscen... (no ja, kt da bi se kej sekirau zdej zrat tega... )--------...**Dolzan sem ti se opravicilo za zadnjic: Oprosti, ker sem se nate spravil...nisi bla nic kriva... Sem se pol malo zamislil in sem ugotovu, da nism bil nic boljsi kot tiste zenske, ki so se name spravile... oba sva bla pac prirocna za jezo sprostit. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 he he.. sej to je pr skorpijah res tesko... pa verjetn tut pr levih mal --------<{POST_SNAPBACK}>No to ni nic tacga, drugac sem pa res razumevajoca, hocem reci, razumevanje je ena mojih boljsih lastnosti. kaj b bil clowk preskromen. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Galadriel 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Čudni ljudje vseh dežel, združimo se! Citiraj Hočem posteljnino s termitkom iz risanke Lili Put Put!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 nekateri ne veste, pa pojsanim :Gladriel in slikca, ki jo ima Galadriel je oseba iz filma Gospodar prstanov - vila, ki je dobra vila... in je obdarovala druscino, ki je bila na poti uniciti zacarani prstan - orodje nepridiprava. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 se umakne v svoj oklep kot rak.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 en korak naprej ....pa dva nazaj.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 men je edina asociacija ...Silver Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 še ena rakica Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 jst sm tud taprava rakica - dons sm nardila en čist mišji korakec naprej in dva slonska nazaj - v kešu . Se sprašujem, če res rabim avto? :xx!: xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>...rdeč ko kuhan rak... ..... ma še kdo kako asociacijo .... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Satiah 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 ja, pa se ena rakica. pa osma hisa v raku. zame sigurno veljata dve:ob manjsi nevarnosti v oklep, pa malo sciip, pa spet v oklep pa ob naporih in vrocini rdec huhan rak! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Satiah 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 ... pa se to v popvprecju spijem 1x vec tekocine na dan kot napr moj vodnarski partner Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa ob naporih in vrocini rdec huhan rak! to pa tud Ich, pa nisem rak... :|| eni raki se zlo potijo (no tud Luna na kakem soncu ali ascendentu to 'naredi'). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 o glej ga, hehe, se mi je kar zdel, da ce drug noben, bo ziher Silvy komentiral mojga rakeca! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 ...evo...lezem iz oklepa....se počutim varno... ...en pofočk... ....da bomo spet na prvi strani... Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Nisem rakica, se pa prepoznam in najdem kr v dosti lastnostih značilnih za rakce...smo si podobni Tut to, dosti vode drži, pa tut občasn oklep...Mam pa v 4.hiši Sonce, Mars, Merkur in pa v VIII. hiši mam Raka.Ni kaj, Rakci so fajni in seveda tut škorpijoni (to že tut tema na forumu ane) ..no pa tut device, pa levi, vodnarji, ovni... no no vsi na poseben način aja še to, obožujem morje, pa tut morsko hrano ... a iz vaših izkušenj Rakci in Ribce obožujejo morsko hrano al ne? namreč sem že slišala par Ribic, ki ne jejo ribic (al to sam relativno in tako kot pri vseh okusih)?!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Jaz pa v Raku nimam nič! Razen vrh 8. hiše, v kateri je tudi Luna, ki je sicer v Levu, ampak to je vseeno nekako v domiclu ali vsaj ni tako nepomembno. Pomeni pa močna čustva, lahko tudi samouničevalnost, nagnjenost k morbidnosti - samo občasno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Ko bo to "občasno" se kr javi...bomo poskrbel, da bo dan svetlejši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Če čisto nemamerno razmišljaš o astroloških pokazateljih, potem bi znalo biti danes (za tiste "še bolj počasne" Rake pa še celo jutri) še huje, ker se jim na nebu par stvari postavlja precej neugodno. Res pa je, da se skoraj isto piše Kozorogom, vendar od njih kakšnih izpadov ni pričakovati, razen kakšne izjeme, anede. Ampak sigurno nisi mislil na to, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.