Guest mačona 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 hehe, Tanči, kaj se sploh čudiš, saj Rakcem ni udobno, če se ne skrivajo v svojih lupinah, kjer jim je toplo in domače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 ah ja ... to js še predobr vem ... ampak vsake tolk časa bi jim pa tut lahko uspel mal na plano pokukat Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 A rakci pa štrajkate? Nič ne pišete.... Moj dragi je rak. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 (popravljeno) U pa sm najdu rakce! Tojk tem, da je neki cajta trajal! No jst sm tud rak, kako pa je z ascendenti, pa hišami pa se mi sanja ne kje in kaj mam - sicer mi je nekdo enkrat pravu, da naj bi mel nekaj v levu! Kaj več astrološkega pa zaenkrat še nism zvedu o seb! Pa baje smo raki tud za kam drgam dobri ne sam za na krožnik tk o k eni pravjo! To sm slišu, da tko pravjo! Popravljeno 3. december 2006 -> PopolnLaik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Uh,jz pa nobenga raka ne poznam....no sej je tako mogoče bolš,bi živce zgubla. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Uh,jz pa nobenga raka ne poznam....no sej je tako mogoče bolš,bi živce zgubla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 En korak naprej,tri nazaj....not for me! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Glede na število komentarjev drugih znamenj pa nismo preveč zgovorni! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Mutne vode. Ne, sej ste fejst. K mate nekoga radi, ga maste RES radi....samo je trnova pot do tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 No,sej ribe tud nismo....a ne Piki? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Itak, da SMO. Ne morm sama seb v skledo plunt. Ascendent je le ascendent. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Itak, da SMO. Ne morm sama seb v skledo plunt. Ascendent je le ascendent. Speak for yourself! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Mutne vode. Ne, sej ste fejst. K mate nekoga radi, ga maste RES radi....samo je trnova pot do tega. Mutne vode Ni šans smo raj v čistih - no vsej jst! Da smo fejst ti dam prav Kje je trnova pot!? Pa mislim, da to ni tok od nas odvisn al kok??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 rakci ste nežne dušice....tu more bit obvezno kak močn znak zraven, da se ta milina en mal umiri moja nečakinja je rakec in je čisto nežna....no kolker ji sco podznak dovoli drugače si pa tukaj izračunaš vse ostalo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Dolgoletne izkušnje, fant. Zihr si še smrkov pod nosom. Mal se hecam...sej, če boš mal delj na forumu, boš že pogruntal. Ne daj se Ines. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 na, pa si ga prestrašla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 U pa sm najdu rakce! Tojk tem, da je neki cajta trajal! No jst sm tud rak, kako pa je z ascendenti, pa hišami pa se mi sanja ne kje in kaj mam - sicer mi je nekdo enkrat pravu, da naj bi mel nekaj v levu! Kaj več astrološkega pa zaenkrat še nism zvedu o seb! Pa baje smo raki tud za kam drgam dobri ne sam za na krožnik tk o k eni pravjo! To sm slišu, da tko pravjo!Ja, res je... Luno maš v levu, pa ascendent tudi v levu. Ti si lev undercover! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 na, pa si ga prestrašla hahaha mene pa prestrašt ni tok lahko! Žal sm mogu klub nedelji še mal delat pa nism mel več časa tuki pisat! Delat na nedeljo :xx!: ampak kruhek ne skoč sam u peharček! Žal! Dolgoletne izkušnje - ampak kljub istemu znamenju se mi zdi da le nismo vsi isti! No je čist moje laično mnenje kar se astrologije in znamenj tiče! Verjetn se pa kej opaz, če se v to poglabljaš in zato jst o tem ne morm govort, ker se v vezi v to nism poglablju in polagu pozornosti na značilnosti znamenja!Pa tud ni blo ni blo lih kratek čas! Bi tud lahka reku dolga veza! Kaj so ascendenti v levu in kaj to za rake pomen se mi tud zlo mal sanja, bom že počas zašteku te fore, pisal pa o tem zaenkrat ne bo kej dost, k se bote pol vsi smejal kake stresam! Kar se pa smrkavosti pod nosom tiče maš pa čist prav, sm mal prehlajen in trenutno čist drži, drgač pa nism čist smrkav več! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Kar se pa smrkavosti pod nosom tiče maš pa čist prav, sm mal prehlajen in trenutno čist drži, drgač pa nism čist smrkav več! No, vsaj v eno smer sm zadela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 No, vsaj v eno smer sm zadela. Jap Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Ne bom sprašval a kdo zna, k itak vsi znate, ampak če bi kdo mel čas mi karto nardit pa razložt, da bi mal vedu kje sm v tem našem vesolju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 karto si sam nardiš, na www.astro.com malo si poglej, ker je tam tudi delna razlaga..drugač maš pa na vrhu podfoeum astrologija in lepo tam vpraši Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PopolnLaik 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 karto si sam nardiš, na www.astro.com malo si poglej, ker je tam tudi delna razlaga..drugač maš pa na vrhu podfoeum astrologija in lepo tam vpraši Ki doki! TNX za info! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 http://wwf.worldwildlife.org/images/content/pagebuilder/17153.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.