Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Jaz sem tudi rak po horoskopu. Vidim, da nas je kar veliko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 neki vas je poji si še izračunat kaj maš v podznaku in ostale planete.....pa pol pojd pogledat še v ostale teme lepo to, da si prišel mal v druge teme xrosex Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi1987 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Bom, Klarus. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 rakci, že spite? Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 mislim, da že celo zimo, kanilo bi predlagati da se to nebesno znamenje preimenuje v medveda sam kaj ko bi bil učinek enak lahk se pa zmenma in sestrelima luno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi :):):) 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Koliko ste kaj stari, rakci? Jaz sem star 19 let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 kaj pa si po horoskopu, Sandi? Ti je že kdo naredil astrološko karto? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi :):):) 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Rak sem. Ni še nobeden nič naredil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 pol pa povej uro rojstva in seveda kraj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Sandi :):):) 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Ne vem, ure rojstva. Kranj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 mogoče veš, kje imaš dokumente? izpis iz matične knjige?to tam piše, drugače pa mamico vpraši...bo najbol vedla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 Lepo pozdravljeni rakci Že nekaj časa sem na forumu, pa sem prišla šele danes v to temo, in vidim, da se ne dogaja kaj dosti. Kaj se pa sicer menite v tej temi? Zdaj nimam časa brat vsega. rakica vam želi prijetno spanje Citiraj Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Zares nismo preveč aktivni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 No evo, pa sem našla temo, hvala Scorpio girl. Meni je Search ni našel...Sem Marso že prosila, naj uno drugo temo izbriše. Ja, se mi zdi da je bolj malo rakov na LNF ali pa so le malce tišji. Moj dragi je rak, pa zanj nobena rakova lastnost ne drži.Je pa v podznaku strelec, Luna pa v škorpijonu. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 nekam molčijo rakci tukaj, ja ...moj dragi pa rakec z asc v ovnu pa luno v levu ... se mu pozna tale ogenj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. oktober 2007 Prijavi Deli 3. oktober 2007 Ja, moj je v biznisu tapravi ogenj, na videz pa totalna škorpija. Jaz mu nisem verjela da je rak, ko sem izvedela. Očitno kar pašemo škorpije z raki (ampak zgleda z unimi netipičnimi). Poznam ene monotone rake- ampak to so za ubit se... dolgčas totalen z njimi, pa skoz neki pesimistični. No ja vsaj jaz ne folgam s takim folkom. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Vau, sm misla, da naša tema sploh ne obstaja (iskalnik je ni najdu). Uglavnm, rakci Ja meni je tudi ni našel... Tale Search je mal čuden. Živjo rakci! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 rakci, a ste res hipohondri? dons mi je to en rakec reku.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Hipohondri naj bi bili med znaki najbolj Raki in Device, bomo videli kaj bodo Rakci napisali, jaz sem Škorpijon. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. oktober 2007 Prijavi Deli 5. oktober 2007 Vsi raki ki jih poznam, z izjemo enega (Asc Strelec) mislijo, da je vse živo narobe z njimi. No pri večini imajo kar prav. Bom tud jaz raje tiho, da raki kej napišejo (tud jz Sco)... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Potila naj bi se tudi najbolj vodna znamenja Ribi, Rak, Škorpijon ali recimo Luna v vodnih znamenjih, ne vem, mogoče potem velja, da zračna najmanj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Hipohondri naj bi bili med znaki najbolj Raki in Device, bomo videli kaj bodo Rakci napisali, jaz sem Škorpijon. no rakci, a ste hipohondri? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Pa res to hočeš slišat? ja!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 Kaj boš mela od tega? moj rakec (simpatija) mi je tko reku.. ne vem zakaj je tko neodločen do sebe oz.mal negativen do sebe.. kot da ma grozen značaj.. men se zdi pa tko super!! mogoče ma pa mal prov.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 7. oktober 2007 Prijavi Deli 7. oktober 2007 ok, nej ti odgovorim. Recimo da smo mal hipohondri, kar pa ni vedno slabo. Malo hipohonderstva v zmernih količinah ne škoduje Če praviš da se ti tvoja simpatija zdi uredu, potem se nimaš kej sekirat. thanks!! sej jst sm tud mal.. na eni strani me skrbi kaj si drugi mislijo o meni (videz), po drugi pa mi je čisto vseeno kaj vržem nase ko grem ven. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.