Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

• 1 month later...
Guest Mačona
materinska, zaščitniška, skrbeča bitja z eno napako: preveč se žrejo v sebi, potiskajo vase, zaskrbljeni in potem so tečni.
Deli na socialnih omrežjih

Guest Mačona
medtem ko imam z ljudmi z LUNO v Raku pozitivne izkušnje. imajo toplino in zaščitništvo, ki mi sede, tako lepo pod svoje ptičje krilce te vzamejo, pokažejo malo materinskosti in zaščtištva, skrbnosti pravzaprav, ki mi je vedno manjkala. x:)x ... dokler ti pustijo dovolj svobode in te ne silijo in prepričujejo, kako je nekaj dobro zate ... samo spet dvisno od ostalih položajev v karti. jaz sem več kot očitno bolj občutjiva pri ljudeh za Luno kot za Sonce, oz. TUDI obratno recimo, se štekam z ljudmi z ASC v Škorpijonu, medtem ko ljubosumne, skrivnostne, prežave, sumničave Lune v Škorpijonu moja Luna v Levu NE prenese.

Guest Mačona

nič ni napačno ali pravilno in ravno IZBEREŠ si ti sama s svojim delovanjem skozi prejšnja življenja, kaj te čaka v vsakem naslednjem, torej kaj boš imela "zapisano" v natalni karti.

jaz ne bi zamenjala prav nič, čeprav včasih govorim, da bi, ampak nihče ne more biti na mojem mestu in tako dobro živeti moje karme kot jaz. lahko bi bilo kaj bolj bednega, dolgočasnega, lahko bi drugače jemala kako brezvezno stvarco ... lahko bi bilo slabše. fraza, ampak tako je. kot si sam narediš.

Guest Mačona

Devica :2src: najbolj prisrčno bitje x:Ix

ja, zna pa biti v kombinaciji s Soncem v Raku malo "zaskrbljena" kombinacija. išči dobre plati.

medtem ko imam z ljudmi z LUNO v Raku pozitivne izkušnje. imajo toplino in zaščitništvo, ki mi sede, tako lepo pod svoje ptičje krilce te vzamejo, pokažejo malo materinskosti in zaščtištva, skrbnosti pravzaprav, ki mi je vedno manjkala. x:)x ... dokler ti pustijo dovolj svobode in te ne silijo in prepričujejo, kako je nekaj dobro zate ... samo spet dvisno od ostalih položajev v karti. jaz sem več kot očitno bolj občutjiva pri ljudeh za Luno kot za Sonce, oz. TUDI obratno recimo, se štekam z ljudmi z ASC v Škorpijonu, medtem ko ljubosumne, skrivnostne, prežave, sumničave Lune v Škorpijonu moja Luna v Levu NE prenese.

Luna že itak močno vpliva na to, kakšen je človek, kako reagira itd. Luna v Raku pa mi nekako ni všeč. Se mi zdi preveč nedostopna. Všeč mi je npr. Luna v Ribah, tudi Devici, Levi imajo pisano paleto čustev :flower: , sigurno niso dologočasni. So pa ukazovalni in netolerantni in pa kdaj res preveč dramatizirajo. Tega pa ne maram. Eni so prav sadisti.Luna v Tehtnici je tudi fajn. Za Leve imam res deljeno mnenje. Luna v Kozorogu je pa preveč odmaknjena, disciplinirana. Tako nekako. xrolleyesx

Guest Mačona
ja, jaz sem že prava sadistka z Levjo Luno, ja. :D se strinjam, v Tehtnici je fajn, blaga, nekonfliktna, pravi blagorček. v Kozorogu pa jojmene, me nervira (moja prijateljica :vragec: ). Luna.

Guest Mačona
ja, vsaj nekej.. x:)x

da mal bl poživi :8):

poživi, pa tudi nekaj zaskrbljenosti odvzame in da samozavest ter pogum.

• 3 weeks later...

Pozdravljeni, tudi sama imam sonce v raku. x:)x Ampak na prvi pogled/vtis ne bi tega NIHČE rekel. Najbrž zaradi lune in asc v levu....

Kaj vas rake, na sebi najbolj moti? Če sploh kaj? Mene moti moja nenadna menjava razpoloženja, ampak delam na tem, da se dogaja čim redkeje. x;)x

(popravljeno)

Malo prebiram tele poste, pa je kar zanimivo. Posebej, Marsa, tvoje pisanje me zanima x;)x ...

Če boš primahala kaj mimo, bi me zelo zanimalo kaj meniš o:

kaj se dogaja s kakšno, ne ravno tipično, rakljo in (njenimi odnosi z bližnjimi xcivx ), kadar se ji pluton spravi v 1. hišo?! Ali mi že vsi, po defoltu, morajo it na živce ali je to samo naša, rakovska, klasika xDDx ?

Drugače pa dober večer vsem x:)x !

Popravljeno -> Rožica I

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...