doorwoman.p 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 ojla moji rakci!! kam ste se skril? xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. november 2007 Prijavi Deli 17. november 2007 Rakci se radi cartamo, ne? da. tudi samo delni Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Malo prebujam tudi rakce,ki so očitno zatoneli v zimsko spanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 materinska, zaščitniška, skrbeča bitja z eno napako: preveč se žrejo v sebi, potiskajo vase, zaskrbljeni in potem so tečni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 23. januar 2008 Prijavi Deli 23. januar 2008 materinska, zaščitniška, skrbeča bitja z eno napako: preveč se žrejo v sebi, potiskajo vase, zaskrbljeni in potem so tečni. Točno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 24. januar 2008 Prijavi Deli 24. januar 2008 medtem ko imam z ljudmi z LUNO v Raku pozitivne izkušnje. imajo toplino in zaščitništvo, ki mi sede, tako lepo pod svoje ptičje krilce te vzamejo, pokažejo malo materinskosti in zaščtištva, skrbnosti pravzaprav, ki mi je vedno manjkala. ... dokler ti pustijo dovolj svobode in te ne silijo in prepričujejo, kako je nekaj dobro zate ... samo spet dvisno od ostalih položajev v karti. jaz sem več kot očitno bolj občutjiva pri ljudeh za Luno kot za Sonce, oz. TUDI obratno recimo, se štekam z ljudmi z ASC v Škorpijonu, medtem ko ljubosumne, skrivnostne, prežave, sumničave Lune v Škorpijonu moja Luna v Levu NE prenese. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 kaj ti ni jasno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 nič ni napačno ali pravilno in ravno IZBEREŠ si ti sama s svojim delovanjem skozi prejšnja življenja, kaj te čaka v vsakem naslednjem, torej kaj boš imela "zapisano" v natalni karti.jaz ne bi zamenjala prav nič, čeprav včasih govorim, da bi, ampak nihče ne more biti na mojem mestu in tako dobro živeti moje karme kot jaz. lahko bi bilo kaj bolj bednega, dolgočasnega, lahko bi drugače jemala kako brezvezno stvarco ... lahko bi bilo slabše. fraza, ampak tako je. kot si sam narediš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 kje pa maš ASC? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Devica najbolj prisrčno bitje ja, zna pa biti v kombinaciji s Soncem v Raku malo "zaskrbljena" kombinacija. išči dobre plati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 medtem ko imam z ljudmi z LUNO v Raku pozitivne izkušnje. imajo toplino in zaščitništvo, ki mi sede, tako lepo pod svoje ptičje krilce te vzamejo, pokažejo malo materinskosti in zaščtištva, skrbnosti pravzaprav, ki mi je vedno manjkala. ... dokler ti pustijo dovolj svobode in te ne silijo in prepričujejo, kako je nekaj dobro zate ... samo spet dvisno od ostalih položajev v karti. jaz sem več kot očitno bolj občutjiva pri ljudeh za Luno kot za Sonce, oz. TUDI obratno recimo, se štekam z ljudmi z ASC v Škorpijonu, medtem ko ljubosumne, skrivnostne, prežave, sumničave Lune v Škorpijonu moja Luna v Levu NE prenese.Luna že itak močno vpliva na to, kakšen je človek, kako reagira itd. Luna v Raku pa mi nekako ni všeč. Se mi zdi preveč nedostopna. Všeč mi je npr. Luna v Ribah, tudi Devici, Levi imajo pisano paleto čustev , sigurno niso dologočasni. So pa ukazovalni in netolerantni in pa kdaj res preveč dramatizirajo. Tega pa ne maram. Eni so prav sadisti.Luna v Tehtnici je tudi fajn. Za Leve imam res deljeno mnenje. Luna v Kozorogu je pa preveč odmaknjena, disciplinirana. Tako nekako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 ja, jaz sem že prava sadistka z Levjo Luno, ja. se strinjam, v Tehtnici je fajn, blaga, nekonfliktna, pravi blagorček. v Kozorogu pa jojmene, me nervira (moja prijateljica ). Luna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 se mi je zdelo nekaj čudno, jp, saj si Rakica po Soncu. Luna kje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 saj v Levu je OK. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 ja, vsaj nekej.. da mal bl poživi poživi, pa tudi nekaj zaskrbljenosti odvzame in da samozavest ter pogum. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fria 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 Pozdravljeni, tudi sama imam sonce v raku. Ampak na prvi pogled/vtis ne bi tega NIHČE rekel. Najbrž zaradi lune in asc v levu.... Kaj vas rake, na sebi najbolj moti? Če sploh kaj? Mene moti moja nenadna menjava razpoloženja, ampak delam na tem, da se dogaja čim redkeje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 papiga ... jaz imam luno v Ovnu pa me dostikrat meče tale ogenj ... sem ter tja Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 27. februar 2008 Prijavi Deli 27. februar 2008 (popravljeno) Malo prebiram tele poste, pa je kar zanimivo. Posebej, Marsa, tvoje pisanje me zanima ... Če boš primahala kaj mimo, bi me zelo zanimalo kaj meniš o:kaj se dogaja s kakšno, ne ravno tipično, rakljo in (njenimi odnosi z bližnjimi ), kadar se ji pluton spravi v 1. hišo?! Ali mi že vsi, po defoltu, morajo it na živce ali je to samo naša, rakovska, klasika ? Drugače pa dober večer vsem ! Popravljeno 27. februar 2008 -> Rožica I Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 http://shrani.si/f/1R/RI/1mlrcZm0/88207acancer.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 alo sooklepnice! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 čakam....! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 a Luna šteje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 še dobro, da se v devicah menimo! ksenia, seveda, vse šteje! jaz sem ascendentka, pa sem tu Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 no sej mislim da moja luna prevaga vsa sonca tamalo mam pa tko rakico.. evo me na broju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 o!dve strelki z oklepom, madona, kaka artilerija Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.