Ksenia 23. april 2008 Prijavi Deli 23. april 2008 dobro jutro grem tečt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 hmm jaz sem tud strelc z rakom v AC.... sem enkrat bral pomene znamenj v bolj izrazni metaforični obliki in se fino bere - ker ven pride, da takile povsod navežemo kratkotrajne čustvene odnose odprte odnose potem pa že drvimo drugam. valda se socialno slabo izzide, ker potem folk užaljen gleda, kaj so narobe nardil :xx!: , pa njihov pozornostni frik ne pride dobro do izraza namest, da bi bolj na easy, sej stvari so valda samoumevne, al ne ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 dobu sem enkrat po mailu eno projekcijo - kaj Bog želi od nas, da naredimo. za Rake je bilo rečeno, da imajo nalogo drugim ljudem pokazati kakšna so njihova prava čustva. Zej zanimivo je Rak na Drevesu Življenja postavljen na pot Razumevanja Vzorčnosti, ki vodi do principa Razumevanja. Stelec med drugim se nahaja na poti Preizkušnje in Vznemirljivi poti Obstoja tam kjer se nahaja stolp Vojne in ideje Umetnosti kar pa je tipično stanje današnjih človeških odnosov. To je križanje poti, ki vodijo do Notranje Lepote. Podzavest, Misli, Čustva zanimivo se te stvari pri meni zelo poklapajo, še preden sem malce bolj pogledal v astrologijo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 ej govorim iz glave, sem že zdavnej to pobrisu zej za device, če se ne motim piše, da me morjo v spodnjem perilu čakat, ko dam pridem Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 sej vem, da ne za kuhat ampak za mešat : D mešaj baby, mešaj lalalalala bite me if you can Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 kaj zdej tle eno pesm od Magnifica not štuliš.... ne morem čez ekran, to je problem... ma ne to ni magnifiko, to je naš Nosorog, a ne vidš kako prot teb drvi - tutu tututu ma mal se hecam sej sem itak vedu kakšna bo reakcija sam sem pač mogu lalalalala za 360 stopinj Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 valda sem vedu, razen če bila izjema, pa nis bla tist sem pa zbrisov, če kdaj še dobim napišem Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 a zgleda, da sem te razkuru no jaz sem sam reku, da sem itak vedu kva bo, ko sem tist pisal - pa sem si mislu, no sej mogoče pa ne bopa itak, da je blo - tko prov lepo predvidlijvo se je vse izšlo, sorry, če sem mimogrede s podajanjem predvidljivosti užalil tvojo posebno in edinstveno naravo nč skrbet, to nas vse boli kva zej ? ja neč, ker te itak nisem hotu razburjat niti nisem pričakoval kakega odgovoramogoče kakšen ampak ok, sej te štekam nisi ti moški, da bi se ti devica rimal na prasica te štekam, sam nikar se preveč sekirat zarad moje poletne seksualne narave itak se sam zabavam na svoj račun, aja pa na račun devic ( sej res ) Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 no zej me pa že za besede loviš, sam kulpričakovati v izkušnji doživetega ali pričakovati želji nedoživetega ? v glavnem, mal se zajebavam, sej ponavad se ne, ker pričakujem, ampak včasih tud pričakujem kej drugega drgač sem pa že takoj povedu, da sem zbrisu no ja čauči pauči pol Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 angeli so šli na pico, kva nej zej tle jaz ? mislm ženske včasih res hočte nemogoče Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 razen, če imaš Kirona kotnega ali na kakšnem vitalnem planetu. recimo na DSC, to je super ekstra fajn. danes seka mlaj, je tale tema prav fajn aktivna. Rakice na pohodu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 To je druga zgodba, ja Kotni so v bistvu kardinalne hiše ane? 4. 7. ....??Jaz imam Kirona v 12. hmnjakoten je planet, ki se nahaja, tako kot praviš, na vrhu kardinalne hiše oz. ene od štirih točk horoskopa - ASC, DSC, IC, MC, 1., 7., 4., 10. hiša. vitalni planeti - s tem sem pa mislila osebne planete - Sonce, Luna, Merkur, Venera, Mars. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 piflarkeee Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 http://shrani.si/f/47/90/12Id2VwX/smilieb042.gif Ja kaj pa je?A ni zadosti da polovice ne štekam, zdaj me boš še spremenila v polpet?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 ne skrbi ti ...mam oklep ...znam pičt , pa še strelam.... Se podpišem. Mistika je pa ponorela. Če ma ponev še ne pomeni, da ni koza. Tko. Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. julij 2008 Prijavi Deli 3. julij 2008 In zakaj je zdaj ne natreskaš in otepežkaš? A? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 11. julij 2008 Prijavi Deli 11. julij 2008 u kera pičura ja ja sej vem Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 uuu kakšen dekolte p.s: izgovarjam se na luno Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 ma ja, to je ta moj rak v AC , ki se tolk hitro naveže na stvari. drgač pa mam itak filing, da kliče po eni masaži ... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 treba nasledno slikco dat, kjer se dekolte premakne dol do pasu - sigurno bi soj lune na sliki še bolj prišel do izraza Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 http://www.astrologija-savitur.net/media/images/Ezo-Rak_2.jpg neki za rake Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 18. julij 2008 Prijavi Deli 18. julij 2008 ta pa zgleda bolj klop kot rak Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 18. julij 2008 Prijavi Deli 18. julij 2008 ta pa zgleda bolj klop kot rak lol p.s; zej čakam na uno bejbo zgoraj brez, pa isto mora bit luna zraven Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 raki, nehvaležni :xx!: Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 mja mal prej men se zdi, da okol 16.30 Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.