Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

• 2 months later...

hmm jaz sem tud strelc z rakom v AC....

sem enkrat bral pomene znamenj v bolj izrazni metaforični obliki in se fino bere - ker ven pride, da takile povsod navežemo kratkotrajne čustvene odnose odprte odnose potem pa že drvimo drugam. valda se socialno slabo izzide, ker potem folk užaljen gleda, kaj so narobe nardil :xx!: x:Dx , pa njihov pozornostni frik ne pride dobro do izraza xrolleyesx namest, da bi bolj na easy, sej stvari so valda samoumevne, al ne ? :inocent: x:Dx

Brez podpisa
Deli na socialnih omrežjih

dobu sem enkrat po mailu eno projekcijo - kaj Bog želi od nas, da naredimo. za Rake je bilo rečeno, da imajo nalogo drugim ljudem pokazati kakšna so njihova prava čustva. Zej zanimivo je Rak na Drevesu Življenja postavljen na pot Razumevanja Vzorčnosti, ki vodi do principa Razumevanja.

Stelec med drugim se nahaja na poti Preizkušnje in Vznemirljivi poti Obstoja tam kjer se nahaja stolp Vojne in ideje Umetnosti kar pa je tipično stanje današnjih človeških odnosov. To je križanje poti, ki vodijo do Notranje Lepote. Podzavest, Misli, Čustva x:)x

zanimivo se te stvari pri meni zelo poklapajo, še preden sem malce bolj pogledal v astrologijo

Brez podpisa

kaj zdej tle eno pesm od Magnifica not štuliš....

ne morem čez ekran, to je problem... :o|o: x:)x x:Dx :vragec:

ma ne to ni magnifiko, to je naš Nosorog, a ne vidš kako prot teb drvi - tutu tututu

ma mal se hecam sej sem itak vedu kakšna bo reakcija sam sem pač mogu :vragec:

lalalalala za 360 stopinj

Brez podpisa

a zgleda, da sem te razkuru

no jaz sem sam reku, da sem itak vedu kva bo, ko sem tist pisal - pa sem si mislu, no sej mogoče pa ne bo

pa itak, da je blo - tko prov lepo predvidlijvo se je vse izšlo, sorry, če sem mimogrede s podajanjem predvidljivosti užalil tvojo posebno in edinstveno naravo

nč skrbet, to nas vse boli x:)x

kva zej ? ja neč, ker te itak nisem hotu razburjat niti nisem pričakoval kakega odgovora

mogoče kakšen x:Dx

ampak ok, sej te štekam nisi ti moški, da bi se ti devica rimal na prasica :vragec: x:o)x

te štekam, sam nikar se preveč sekirat zarad moje poletne seksualne narave itak se sam zabavam na svoj račun, aja pa na račun devic ( sej res :inocent: x:Dx )

Brez podpisa

no zej me pa že za besede loviš, sam kul

pričakovati v izkušnji doživetega ali pričakovati želji nedoživetega ?

v glavnem, mal se zajebavam, sej ponavad se ne, ker pričakujem, ampak včasih tud pričakujem kej drugega x:Dx

drgač sem pa že takoj povedu, da sem zbrisu

no ja čauči pauči pol

Brez podpisa

Guest VilaSonca

razen, če imaš Kirona kotnega ali na kakšnem vitalnem planetu. :inocent: recimo na DSC, to je super ekstra fajn. x:o)x

danes seka mlaj, je tale tema prav fajn aktivna. x:px x:Dx x;)x Rakice na pohodu. x:Dx

Guest VilaSonca
To je druga zgodba, ja ;)

Kotni so v bistvu kardinalne hiše ane? 4. 7. ....??

Jaz imam Kirona v 12. hmnja

koten je planet, ki se nahaja, tako kot praviš, na vrhu kardinalne hiše oz. ene od štirih točk horoskopa - ASC, DSC, IC, MC, 1., 7., 4., 10. hiša.

vitalni planeti - s tem sem pa mislila osebne planete - Sonce, Luna, Merkur, Venera, Mars.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...