FixMinze 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 sem sla pogledat... ves da si v tem primeru zadnja stopinja Dvojcka Mogoce pa si dvojcek v ascendentu? nisem, sem začetek raka in vonj po dvojčku. Zatorej, ko te 2x poljubim te nato enkrat zabodem in spet 3x poljubim, da ne spregledaš. Če slučajno spregledaš ti rečem, da sem rak v AC in zatorej preveč čuten za takšne stvari. Le kako bi tako nežna duša .. ? V kolikor pa slučajno poznaš uro in datum mojega rojstva pa ti rečem, da to počnem, ker sem strelec in si širim obzorje - s tem pa seveda tudi tvoje in mi itak lahko rečeš samo hvala kaj bi zdej ti rad? :xx!: lizike ej veš kva lizike se rima na zizike Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 kidam na desno ->>>>> bye bye Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 ha ha haha Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 sej grem k sosedi kidat a sem reku k sosedi ? aja sem ja , no ti povem pol Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 ne ne, tele cote pa to, sem glih izpod tuša od sosede, dobra banja, hudi boki. Ni kej. Od bane seveda govorimo.... ( bana to je kad, a ne , ka pa vem kva vi šprehate ) no vidš, da sm povedu dober fant, dober lalalalala Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 naklada nakladalka ta je pa ženskega spola Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 hahahaha x:Dx x:Dx no a sem že omenu, da si joške želim, da bi se šlatu ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 hahahaha x:Dx x:Dx no a sem že omenu, da si joške želim, da bi se šlatu ? izjava strelca ne pa raka... pa tud rak v asc ne bi tole izjavu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 izjava strelca ne pa raka... pa tud rak v asc ne bi tole izjavu... Lej ksenja jaz mislm, da je ta tvoja izjava butasta. Mi je zlo žal, da takšen pomen daješ horoskopu in da vnaprej omejuješ ljudi in njihove morebitne potenciale na račun horoskopa v smislu raki so pa takšni in ne drugačni. Drugo kar pa me je zmotlo pa je, da si v moje besede projecirala tisto česar tam v resnici sploh ni bilo. Torej očitno del svojega nerazrešenega odnosa z moškimi. Vsekakor ti priporočam, da se pri sebi vprašaš kakšen je resnični namen tvojega pisanja brez, da bi to prikrivala z žensko omadeževanostjo. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 zdej si omenu. sej pravš da maš sosedo. mal skidej pa bo fino si to boldala Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 kaj sm? boldala? kaj to pomen??? hahaha lol to pomen, da tekst odebeliš Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 valjda Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 ma ne dons je bejba pr men Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 ma tle gleda en petje na orf2 , pa niti ne ve, da jo ogovarjam hehe Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 Lej ksenja jaz mislm, da je ta tvoja izjava butasta. Mi je zlo žal, da takšen pomen daješ horoskopu in da vnaprej omejuješ ljudi in njihove morebitne potenciale na račun horoskopa v smislu raki so pa takšni in ne drugačni. Drugo kar pa me je zmotlo pa je, da si v moje besede projecirala tisto česar tam v resnici sploh ni bilo. Torej očitno del svojega nerazrešenega odnosa z moškimi. Vsekakor ti priporočam, da se pri sebi vprašaš kakšen je resnični namen tvojega pisanja brez, da bi to prikrivala z žensko omadeževanostjo.že drugi v povezavi z raki je omenil da so moje izvjave budaste... očitno sem butasta... če bi me poznal bi vedel da ljudi sploh ne omejujem. je pa res da imam zgrešen humor... ja in tud to ugotavljam da imam nerazrešene odnose, predvsem morm najprej spoznat sebe... drugih tko nikol ne bom... kakšen je moj namen pisanja ? hm včasih se vprašam če ne bi bilo bolje napisat novo knjigico, tam lahko bluzim čisto po svoje... aja jst mam pa luno v raku pa malce sem jezna na rake pa ne bit hud name... se ne splača ))) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 že drugi v povezavi z raki je omenil da so moje izvjave budaste... očitno sem butasta... če bi me poznal bi vedel da ljudi sploh ne omejujem. je pa res da imam zgrešen humor... ja in tud to ugotavljam da imam nerazrešene odnose, predvsem morm najprej spoznat sebe... drugih tko nikol ne bom... kakšen je moj namen pisanja ? hm včasih se vprašam če ne bi bilo bolje napisat novo knjigico, tam lahko bluzim čisto po svoje... aja jst mam pa luno v raku pa malce sem jezna na rake pa ne bit hud name... se ne splača ))) Nisem rekel, da ljudi omejuješ vsepovprek. Rekel sem, da jih omejuješ s tem, ko si v glavi rišeš predstavo kakšni bi raki morali bit. Sej veš kva si napisala no. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Sej zdej bo tut name jezn k sm rekla da.. pač, 1 post višje..,.. Ne ne neč nam jezen. Sej valda, človek po mojem pisanju sklepa......Ampak to je samo zajebancija. Itak so tele forumske podobe lažne že zarad naše omejenosti in predstav. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 uuu kere joške v temi dobre bejbe , a si vidla Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 nism. sej važnu, da si jih ti, ane. Veš kaj, učasih je obstajal tak predpasnik k je mel umetni joški gor prpopani. Ne bi blo slabo za zate, a ? Nis vidla, ful sem razočaran sem mislil srečo s tabo delit...... drgač pa ni slaba ideja, res ne. upam, da majo več modelov, ker nebi skoz iste gor mel Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 sory...in kaj nej bi jest mela od te sreče? da bi zmer večje gor dajov, da bi te pol nzadnje že h tlom vlekle... Ja moja sreča je tud tvoja , ker sem dober fant Emm, a to so tisti modeli v 3D obliki Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 ma ne sej navadni bojo tud kul drgač, če kera hoče mi lahk pošlje sliko na OS, bom uporabu, da nam sam te iz neta na predpasnik dajal ej sveča, a se javš ? , dej no pliiiss no zej sem pa zahteven lalalala Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 .. nč se sveča nao navla... sej maš sosedo za to.. zahtevn si pa pika. de nis ti mal device umes.. hmm, počutm se kt podjetje, zej sva že v dveh temah devica si bla ti, jaz bil devičnik Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 jaz sem tud mal device, k moj anus je še frinšn grem še v trejo temo smetit vidm, da je tud nekje pod vrhom Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 mja sej bi si lahko misli k si ženska Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 a veš to tko a ne, ker žesnke itak sam na eno stvar mislte a ne. na cune pa to, no ampak to ni to. to je sam posledica . v resnic mislte sam na sex. in valda se vam gre, če mam dobre cune, pa to, če kul zgledam - pol bojo že tipi ostalo nardil, jaz se pa lahko fino delam lalalalalala Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.