Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

sem sla pogledat... ves da si v tem primeru zadnja stopinja Dvojcka :ermm:

Mogoce pa si dvojcek v ascendentu? x;)x

nisem, sem začetek raka in vonj po dvojčku.

Zatorej, ko te 2x poljubim te nato enkrat zabodem in spet 3x poljubim, da ne spregledaš. Če slučajno spregledaš ti rečem, da sem rak v AC in zatorej preveč čuten za takšne stvari. Le kako bi tako nežna duša .. x:Ix ? V kolikor pa slučajno poznaš uro in datum mojega rojstva pa ti rečem, da to počnem, ker sem strelec in si širim obzorje - s tem pa seveda tudi tvoje in mi itak lahko rečeš samo hvala x:px x:Dx

kaj bi zdej ti rad?

:xx!: x:)x

lizike :flowerface:

ej veš kva lizike se rima na zizike x:Dx

Brez podpisa
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx

ne ne, tele cote pa to, sem glih izpod tuša od sosede, dobra banja, hudi boki. Ni kej. Od bane seveda govorimo.... ( bana to je kad, a ne x:Dx , ka pa vem kva vi šprehate )

no vidš, da sm povedu x:px

dober fant, dober x:Ix x:)x x:)x

lalalalala

Brez podpisa

izjava strelca ne pa raka... pa tud rak v asc ne bi tole izjavu...

Lej ksenja jaz mislm, da je ta tvoja izjava butasta. Mi je zlo žal, da takšen pomen daješ horoskopu in da vnaprej omejuješ ljudi in njihove morebitne potenciale na račun horoskopa v smislu raki so pa takšni in ne drugačni. Drugo kar pa me je zmotlo pa je, da si v moje besede projecirala tisto česar tam v resnici sploh ni bilo. Torej očitno del svojega nerazrešenega odnosa z moškimi. Vsekakor ti priporočam, da se pri sebi vprašaš kakšen je resnični namen tvojega pisanja brez, da bi to prikrivala z žensko omadeževanostjo.

Brez podpisa

Lej ksenja jaz mislm, da je ta tvoja izjava butasta. Mi je zlo žal, da takšen pomen daješ horoskopu in da vnaprej omejuješ ljudi in njihove morebitne potenciale na račun horoskopa v smislu raki so pa takšni in ne drugačni. Drugo kar pa me je zmotlo pa je, da si v moje besede projecirala tisto česar tam v resnici sploh ni bilo. Torej očitno del svojega nerazrešenega odnosa z moškimi. Vsekakor ti priporočam, da se pri sebi vprašaš kakšen je resnični namen tvojega pisanja brez, da bi to prikrivala z žensko omadeževanostjo.

že drugi v povezavi z raki je omenil da so moje izvjave budaste... očitno sem butasta... če bi me poznal bi vedel da ljudi sploh ne omejujem. je pa res da imam zgrešen humor... ja in tud to ugotavljam da imam nerazrešene odnose, predvsem morm najprej spoznat sebe... drugih tko nikol ne bom... kakšen je moj namen pisanja ? hm včasih se vprašam če ne bi bilo bolje napisat novo knjigico, tam lahko bluzim čisto po svoje...

aja jst mam pa luno v raku ;) pa malce sem jezna na rake ;) pa ne bit hud name... se ne splača :))))

že drugi v povezavi z raki je omenil da so moje izvjave budaste... očitno sem butasta... če bi me poznal bi vedel da ljudi sploh ne omejujem. je pa res da imam zgrešen humor... ja in tud to ugotavljam da imam nerazrešene odnose, predvsem morm najprej spoznat sebe... drugih tko nikol ne bom... kakšen je moj namen pisanja ? hm včasih se vprašam če ne bi bilo bolje napisat novo knjigico, tam lahko bluzim čisto po svoje...

aja jst mam pa luno v raku ;) pa malce sem jezna na rake ;) pa ne bit hud name... se ne splača :))))

Nisem rekel, da ljudi omejuješ vsepovprek. Rekel sem, da jih omejuješ s tem, ko si v glavi rišeš predstavo kakšni bi raki morali bit. Sej veš kva si napisala no.

Brez podpisa

Sej zdej bo tut name jezn k sm rekla da.. pač, 1 post višje..,..

x:Xx

Ne ne neč nam jezen. Sej valda, človek po mojem pisanju sklepa......Ampak to je samo zajebancija. Itak so tele forumske podobe lažne že zarad naše omejenosti in predstav.

Brez podpisa

nism. sej važnu, da si jih ti, ane.

Veš kaj, učasih je obstajal tak predpasnik k je mel umetni joški gor prpopani.

Ne bi blo slabo za zate, a ? x:Dx x:)x

Nis vidla, ful sem razočaran x:((x sem mislil srečo s tabo delit......

drgač pa ni slaba ideja, res ne. upam, da majo več modelov, ker nebi skoz iste gor mel x:Dx

Brez podpisa

sory...

in kaj nej bi jest mela od te sreče? :eek: x:)x

da bi zmer večje gor dajov, da bi te pol nzadnje že h tlom vlekle... xDDx x:)x

Ja moja sreča je tud tvoja xsrcx , ker sem dober fant xsrcx x:px x:px x:Dx

Emm, a to so tisti modeli v 3D obliki :O: :O:

Brez podpisa

ma ne sej navadni bojo tud kul :palec:

drgač, če kera hoče mi lahk pošlje sliko na OS, bom uporabu, da nam sam te iz neta na predpasnik dajal x:)x

ej sveča, a se javš ? x:Dx :inocent: , dej no pliiiss x:px

no zej sem pa zahteven

lalalala

Brez podpisa

..

nč se sveča nao navla... xrolleyesx x:)x

sej maš sosedo za to..

zahtevn si pa pika. de nis ti mal device umes..

hmm, počutm se kt podjetje, zej sva že v dveh temah

devica si bla ti, jaz bil devičnik x:px x:px x^x

Brez podpisa

a veš to tko a ne, ker žesnke itak sam na eno stvar mislte a ne. na cune pa to, no ampak to ni to. to je sam posledica . v resnic mislte sam na sex. in valda se vam gre, če mam dobre cune, pa to, če kul zgledam - pol bojo že tipi ostalo nardil, jaz se pa lahko fino delam x:Dx x:px

lalalalalala

xppx

Brez podpisa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...