FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 a dej dej, jupi du jaz razmišljam z nosom, z glavo se pretvarjam s k+++, pa orjem štala, takoj v kot Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 ja s konjem ne ? lejga tega a neb ti mogu bit neki hiter pa to, k konker strike igraš ? konja vprežeš in zraven poješ; moj črni kooonjj ne rabi uzdeuboga me brez vajeti čez drn in strn on že drviran ran ran rani sun sun sun sanikako dvri ooooooo moj divji vranec čezzz drn in klanecdo nje hiti : d Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 jupidupi dupi du o fak, bogi... najprej štalca... klje si jošk pozabu? kje tist ni prov. najprej kravca pol pa štalca. k krava, da melk, to lahk prodaš in pol maš dnar za štalo. lahk pa tud za še eno kravo . teh je prcej na trgu joško ? ne vem. zej si predstavljam, da si moja - ne rabm joškov Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Črvek 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Sonce, asc. in Venera v raku.... pa, pa, črvek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 ej a ti si iz predvora ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 a si iz predvora doma al pa kej bliz ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 razmišljam, če sem te včeraj srečal je bla ena bejba z očali in je ful neki gledala vame sem se iz preventivnih razlogov takoj v joško spremenil in pol je bil mir ? no zanima me pač, si la nisi, al se samo bojiš Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 ma ne - ukazujem ti, da se me ne bojiš, če ne boš ubogala se bodo gore tresle !! Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 po pa nič Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 itak se že tresejo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 ne mene ni, zakaj ? a si tolk grozna Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 a je fino čakat Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 ma ne, sem si reku grem jaz za eno uro preč mi je fino zej veš drgač pa sem bil s kolesom tam mal rekreacije Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 dobro jutro, raki tuppp, koj eno skalo na oklep ma lejo to, zakaj mi neb verjela ? v telesni kondiciji te ziher pojem z oklepom skupaj kera tri vprašanja ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Sam seb u skledo pluvat, a? neb ti. vrjela. tam k jih velik piše.... (kdosejezdejskrilusvojoklep.press) kako v svojo skledo, tle pr nas v AC rak, si non stop mečemo skale en drugmu na oklep, ful zabavno eni par smo jih že razbil in zej zgleda, da je več svobode gibanja a raki tega ne počnejo al kva kaj kdo se skriva ? kdor dovolj sije ne rabi razkazovanja Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 ma sej pravm, da ne vem kva češ.... sem ti reku, da sem bil v predvoru s kolesom iz kranja je to 30 km v obe smeri in te še kej zanima ? ampak ti mi pač ne verjameš, ker te j*****a jebe Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Pismu, ampk ti pa si težak. Bi ti loh 200x napisala, pa bi še kar nekej mutiv... Zakaj si mislu da sm tist u Predvoru jest in kako si sploh vedu, da bi to lahko bla...? (btw. itak nism iz tam doma, tk de si se zmotu po celi črti) aja sorry, so takšna nesmiselna vprašanja, a veš? zakaj si mislu, in kako si vedu , da bi lahko bila ? get it ?sliš se skor tko kt, da bi reku - kako si vedu, da sem bla to jaz ne morš tko mutit Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 No, sej sm rekla, čist simpl kveščn zamutiš in ustreliš čist u drugo smer (hjoj, strelci)... Men niso nesmislna, čist tako. Dej no, povej že enkat kaj hočeš? Yust shoot it. ej, tko se pa nauma šla greva razčlentzato btw. mamo tisto kilo al mal več želatinaste kepe v glavi Zakaj si mislu da sm tist u Predvoru jest in kako si sploh vedu, da bi to lahko bla...? do you see it ? na žalost ti na takšno vprašanje ne morem odgovorit Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 men je navadn že skoz lalalalala Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 čemu ? a ker sem te v predvoru vidu Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 hmm tle je bla že 4x toča, vsaki 10 min pada, zej čakam naslednjo serijo ah pussy neče povedat, če bla v predvoru Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Škoda k ti ni kakšna na oklep padla.. Pusy si ti. Kakšna pa sm jest a? haha lej drgač ne vem zakva se skrivaš sam tole skoz bolj zgleda, da si res iz predvora Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 dobra rit ma mal se hecam no kje lahk vidm ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 ka pa, če je bla kaka druga z očali ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 he he, ma jaz se sam mal hecam, ker mam vse rad pol bi me pa skor mogla vidt, če si res bla ti - itak sem bil zgoraj brez se mi je dobr trebuh vidu Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.