Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

ah ti morš bit pa res zategnjena , ke ne de ? x;)x

lej ne zajebavam se. res sem bil v predvoru , tam pr jezeru s kolesom. skoraj uro sem sedel na travi ( zgoraj brez ) in enostavno počel 0. mem je hodu folk gor in dol. no enkrat sem vidu dve bejbe; leva s čikom v roki , desna z očali ( iz moje perspektive ) .

in sem pomislu - klik klik - candly mandly x?x x:Dx x;)x pol sem pa še mal gledu in sem si mislu še - dobra rit x:Dx x:)x poleg malega morja še vseh drugih stvari….

p.s: a veš, perverznost izvira iz blokad. jaz se prepuščam manifestaciji spolne energije, ki se pojavlja skozi moj mentalni koncept. ne blokiram tega in si zraven tudi ne ustvarjam preverznih podob, ker vem kaj je spoštovanje in kaj je tudi samospoštovanje. enako je z mojim humorjem tukaj gori. projekcije niso tolko moja stvar kot vaša x;)x humor je v najslabšem primeru posledica obstoja prevzrnosti v tem obdajajočem svetu katerega del pa sem tudi jaz in to v moškem spolu x:)x

p.s; je pa res, da se ne poznamo in tud to, da smo na forumu - sem pa tud zato uno risanko dal gor

Brez podpisa
Deli na socialnih omrežjih

po 5 dneh in 145 postih je čas za prevod:

kuvrtat je šel z biciklom v preddvor in opazoval okolico med krajšim počitkom v travi.

opazil je neka dekleta in pomislil na candle.

candle ne razume zakaj je v določenem momentu pomislil nanjo.

všeč ji je, da je pomislil nanjo, ampak želi znanstveno razlago.

kuvrtat ne ve točno, zakaj je pomislil nanjo, in se je že davno sprijaznil s tem, da je to pač v naravi človeka, da kdaj pomisli na koga.

candle se še ni sprijaznila s tem dejstvom.

candle vrta, kuvrtat se heca, ona se užali, odneha za 15 min in veselo vrta naprej.

(spoštovani bralec, za lažje razumevanje situacije poljubno dolgo ponavljaj zadnji stavek)

še krajši povzetek:

kuvrtat se šali, candle je ušaljena.

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Mal se zabavam pač, ker sem prišla pogledat pa vidim, da je tu spet ene par strani palamudenja in mi je malo dolgčas ratalo...

Ma saj meni je jasno, da se ne bosta dala motit xDDx

Kar uživajta....bom prišla spet naslednji teden prečekirat telenovelo in bo ravno prav x:Dx

Kdo lahko spremeni svet?

po 5 dneh in 145 postih je čas za prevod:

kuvrtat je šel z biciklom v preddvor in opazoval okolico med krajšim počitkom v travi.

opazil je neka dekleta in pomislil na candle.

candle ne razume zakaj je v določenem momentu pomislil nanjo.

všeč ji je, da je pomislil nanjo, ampak želi znanstveno razlago.

kuvrtat ne ve točno, zakaj je pomislil nanjo, in se je že davno sprijaznil s tem, da je to pač v naravi človeka, da kdaj pomisli na koga.

candle se še ni sprijaznila s tem dejstvom.

candle vrta, kuvrtat se heca, ona se užali, odneha za 15 min in veselo vrta naprej.

(spoštovani bralec, za lažje razumevanje situacije poljubno dolgo ponavljaj zadnji stavek)

še krajši povzetek:

kuvrtat se šali, candle je ušaljena.

Jst pa gledam, kaj Tinka dela tukaj :inocent: x:Dx

Pa vidim spored za ta teden x;)x

No, kaj lahko povem v svoj zagovor, da sem se znašel tukaj xscratchx, DSC pa mam v raku, tako da lahk

na kakšnem ovinku zaidem x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

Candle, saj ni nič sploh narobe, samo če takle pišeš en čas na forumu, kjer vsi berejo pa tko, je pač za pričakovat, da se kdo utakne, valjda...samo to.

Ni fora v motenju ali v tem, da bi kdo kam moral it, al bit tiho, ampak tko pač je, se opazi in je jasno, da so komentarji, sploh od ljudi, ki imajo preveč časa in se jim da blebetat, kot se da meni npr. danes...saj če ne bi jaz, bi pa kdo drug verjetno...

Če si pa ful občutljiva, pa je pol hecno, da tu to pišeš in ne npr. privat, ali pa tko...predvidevam, da vseeno tako občutljiva nisi, drugače bi ne pisala tkole, ane x:)x

al je hec, al pa ni x;)x

Kdo lahko spremeni svet?

well, tinka - jaz drgač točno vem zakaj sem na candle pomislu x;)x

candle, tale občutljivost. hmm, pa teli raki.

Samopomilovanje. Problem horoskopa je; če verjamem, da sem to potem sem to. In enkrat tudi postanem to. Kdor bi rad verjel, da je rak mi je že v naprej žal njegove resnične narave.

Brez podpisa

well, tinka - jaz drgač točno vem zakaj sem na candle pomislu x;)x

candle, tale občutljivost. hmm, pa teli raki.

Samopomilovanje. Problem horoskopa je; če verjamem, da sem to potem sem to. In enkrat tudi postanem to. Kdor bi rad verjel, da je rak mi je že v naprej žal njegove resnične narave.

glede vere, je to z vsem, bi rekla...če verjameš, delaš, sodeluješ in postaneš....ampak kot polovična (recimo) rakica, bi rekla, da se da skoncentrirat tudi na kake druge kvalitete...saj ni rak poosebljeno samopomilovanje, oštja!

Čaki, da srečaš enega leva v tej fazi, pol boš mel šele kaj videt...ali pa devico, ribo, škorpijona...ok, morda edino ovni izvzeti tu x;)x

Če ti je deklica zgledala občutljiva, je to hecno, na prvi pogled...pol pripiši sebi eno mega intuicijo, ali pa je bil moment pač, ko si tako opazoval...

jaz *ne verjamem* v horoskop, ker mislim, da so druge stvari nad tem, *verjamem* pa v določene kvalitete elementov...najbolj pa verjamem, da si ti tisti, ki se odloči, kaj bo spotenciral in kaj pustil pri miru oz. preobrazil v nekaj drugega :palec:

Kdo lahko spremeni svet?

hja, tole z rezervami...ne vem, poznam par drugih, ki so ful rezervisti x;)x

skratka: itak nič ne velja za vse. tko da brezveze sploh začenjat xDDx

no, kul, važno, da smo strelke tam nekje med zvezdami x8Dx

samo ne vem, kaj tebe pol tko privlači...to mi je hecno. meni tehtnice ne sedejo, mlahave neke...debata fajn, to je vse.

strelci so komunikativni do amena, to je menda tisto....pa nezamerljivi, pa zabavni...a maš tudi kaj lepega s kakim strelčkom....? upam x:)x

Kdo lahko spremeni svet?

A to pomeni, da sploh ne verjameš v horoskop, strelček? :)

Itak, da pomen, da ne verjamem. Sam štala k so iz njega naredil duhovno znanost. Mi pa vsi za njimi beee, beee a ne ? Veš kaj pa verjamem, da če vsa znamenja pomaknem za eno naprej ali nazaj bodo isto pravilna x;)x

glede vere, je to z vsem, bi rekla...če verjameš, delaš, sodeluješ in postaneš....ampak kot polovična (recimo) rakica, bi rekla, da se da skoncentrirat tudi na kake druge kvalitete...saj ni rak poosebljeno samopomilovanje, oštja!

Čaki, da srečaš enega leva v tej fazi, pol boš mel šele kaj videt...ali pa devico, ribo, škorpijona...ok, morda edino ovni izvzeti tu x;)x

Če ti je deklica zgledala občutljiva, je to hecno, na prvi pogled...pol pripiši sebi eno mega intuicijo, ali pa je bil moment pač, ko si tako opazoval...

jaz *ne verjamem* v horoskop, ker mislim, da so druge stvari nad tem, *verjamem* pa v določene kvalitete elementov...najbolj pa verjamem, da si ti tisti, ki se odloči, kaj bo spotenciral in kaj pustil pri miru oz. preobrazil v nekaj drugega :palec:

Ja jaz tud verjamem v določene kvalitete, ker jih itak mamo vsi. Vzgoja ful pomaga pri tem kako se izrazijo, katere bolj katere manj.

Bi radi imeli po dve, tri rezerve ... samo, da so oboževani, egotripi itd, itd.

Zdaj bo uletel kuvrtat in rekel, da to ni res. In itak, da to ne velja za vse ... tko kot sem jaz daleč od tipične Kozoroginje. :o|o:

Ampak načeloma bežim pred Strelci, ker so zame usodna bitja. Heh ... x:o)x

Edino eni Tehtnici je uspelo, da me zmede ... tko ... za en mesec? x:Dx

Kdo pravi, da ni res. Vsak je vsaj enkrat prebral horoskop. Lastnosti, ki se fino prilegajo na človeka še posebej v tej družbi - še sreča za tistega, ki je strelec vedno lahko reče - hah sem strelce ! drugi se valda morjo matrat x:o)x Je pa zelo opazno kako ljudje v horoskopu dobijo potrditve, ki jih ne dobijo v življenju ali pa obratno. Skozi potrditev potem lastnosti eksponentno naraščajo in postanejo naravne, nepriučene, bistvene itd....

V ozadju pa se tiho premikajo kolesja nezavednega mogočnega mehanizma.

hm, pa čak, dejmo te spomnt de si Ti rak u asc. ... aja, ups, Tatqufr pa sploh ni občutljiv... x:)x x^x x;)x

sm kar sm.. če sm rak, al pa zelo nevemkaj pa to moj problem... get it.. x?x x:)x xrolleyesx

Samopomilovanje... hm...

Če sem rak.. kaj boš pa zdej? a ti je kej žov zame pol al kako? x:)x

Zakaj bi mi blo žal ? nimam blage. Sicer pa vsak, ki ga obtožijo lažnega občutljivo reagira - a nis tega vedla :eek: x:Dx x:px

EJj Candle, a ti se zdaj sekiraš ... x:)x

Kuvrtat ..je pa za moje pojme, kljub tukajšnemu govorenju itak na pol ženska x:Dx

tko da....smo kar v pravi temi ..rakci x;)x

joj zakaj že, ker mam raje ženske kot moške ? x:px

p.s; vidm, da sem prešel v škampe, ki bi jih rade ene žešče lunine bejbe pojedle - tud prov, ampak nežno prosim x:Dx

p.s; pismo sem si enih žensk zej na glavo nasral , štala :vragec: x:Dx x:Dx

Brez podpisa

ma dans je luna v strelcu, Candle, nimaš šans strelčkov izzvat, smo vsi na hojladri x;)x xcivx

( Sem se pa nekaj spomnila na to temo v kobinaciji stelec-rak:

sem nekje enkrat brala, da naj raki ne izzivajo strelcev, ker, če se ti zares spravijo v akcijo postane divje in ostane samo še pločevinka

z napisom *crab meet* x:Dx )

Kdo lahko spremeni svet?

O, imam x^x x;)x

pa mala mi je rekla.. x:Ox no ja, nisem ena velikanka...to je res... x:)x

C mon ... c c c ..

mah..to je ljubkovalno x;)x

samo res, nisem danes na volji za tole, in ravnokar odhajam.

ko bom, boš opazila x:px

xsmx xsmx xsmx

mysti, tole sem prebrala v ene prvem letniku sr. šole in sem si tako zapomnila...ker je res...je bilo v angleščini, se prav spomnim.

aja, še to je pisalo, da verjetno *imported crab meat*, ker imajo strelci radi exotic zadevice in so najverjetneje našli koga iz daljnjih krajev xDDx

aja, pa meat, ne meet....sem se zatipkala x;)x

Kdo lahko spremeni svet?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...