Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

:huh: pa jaz nisem čisti rak...

a ti meni to razložiš? čisti rak?

p.s.

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon_smesko.gifkaj pa je potem nečisti rak? a tisti, ki se ne umiva?http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo
Deli na socialnih omrežjih

Rak ...tisti ki je sončno znamenje rak...in je rak sploh v njegovi karti povdarjen...

se mi je malo dozdevalo. čeprav... čisti rak se sliši tako črno/belo....joj, bi se skoraj razpisala o teh dveh skrajnih mejah. ampak ni pravi čas, ker moram it - da ne bo pomote.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

čist nova prijavljena. berem pa.

kolikor sem brala temo, prebila sem se samo do strani 30, smo raki rahlo zmešani, kar prisebno zatrjujem in potrjujem.

jaz sem rak tudi v luni, asc. pa imam devico.

hiš pa planetov pa ne razumem, in milo prosim koga, ki bi mi znal na kratko dešifrirat moj horoskop, da si vzame nekaj časa in se čudi ob mojih kombinacijah....

pa prav bi mi prišel tudi kak link, kjer je preprosto razloženo, kaj je kaj... da bom potem znala sama brat.

hvala! xsrcx

podatki:

4.7.1978

11.10

celje

sto sreč za ascendent..... xcivx ..... x:Dx

oprostite rakci, mal sem vas prišla pogledat..... x;)x

to je pa zelo lepo od tebe, ker kot vidiš, se tu nič ne dogaja zadnje čase w:Iw

razen nekega zimskega :!: :?: :sleeping:

pozdravljena, čist nova prijavljena x:)x

hihihihi

to sem že ugotovila, da me devica rešuje, da sem vsaj včasih prisebna....

deeeeejte mi še kaj več povedat, pliiiis

hvala za dobrodošlico. xflowx

js bi ti z veseljem kej povedla, sam...js nimam pojma o horoskopuhttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/sorry.gif xrolleyesx

kolikor sem brala temo, prebila sem se samo do strani 30, smo raki rahlo zmešani, kar prisebno zatrjujem in potrjujem.

jaz sem rak tudi v luni, asc. pa imam devico.

hiš pa planetov pa ne razumem, in milo prosim koga, ki bi mi znal na kratko dešifrirat moj horoskop, da si vzame nekaj časa in se čudi ob mojih kombinacijah....

pa prav bi mi prišel tudi kak link, kjer je preprosto razloženo, kaj je kaj... da bom potem znala sama brat.

hvala! xsrcx

podatki:

4.7.1978

11.10

celje

Pozdravljena, rakica... xsrcx

Horoskop si lahko sama izračunač tule

Izračun horoskopa

Ali pa tule

Astrodienst

Uživaj... xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

hihihihi

to sem že ugotovila, da me devica rešuje, da sem vsaj včasih prisebna....

deeeeejte mi še kaj več povedat, pliiiis

hvala za dobrodošlico. xflowx

x:Dx ......... :palec:

(aja...maš fajn nick name... x:px )

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

sinusoida....alef ti je že povedal, kje kaj najdeš za samoizobraževanje..... x;)x

drugač pa zanimiva karta ni kaj...vse razen kirona je na levi strani (sam to se pa ne spomnim, kaj pomeni....boš kje pobrskala pa najdla).....osnovni moto je odnos do sebe....ki se nadaljuje s spoznavanjem sebe ...temeljito, natančno in s sprotnim uravnovešanjem doseženih spoznanj.....sledijo nenadni preobrati, ki se nanašajo na finančno stanje, možnosti zaslužka in pogled nase......verjetno imaš poseben pogled na smrt kot tako ali pa na stvari, ki se končujejo....še sploh s kironom v 8h......komunikacija je pogosto neverbalna...vsaj z bližnjimi....najbrž jih kar začutiš....kar pomeni, da morajo bit dovolj senzibilni, da tudi oni začutijo tebe, drugače si z njimi kar malo nesrečna.....dom je resen, odgovoren, mogoče se ti je zdel hladen in si potrebovala več topline....so te pa gotovo naučili precej o službenih zadevah, odnosu do dela, kariere.....kjer se ti v 10 hiši itak vse nagužva.....in se dogaja do 3 hiše......

delo z ljudmi, nadarjenost za socialno področje, humanitarne dejavnosti in podobno, ...pomembna prijateljstva...sploh z ženskami...po vsej verjetnosti so/bodo tudi dobro izobražene in materialno podkovane.....odlična intuicija, močna podzavest...kar je kul, lahko pa si tudi najhujši sovražnik sama sebi...kar je malo manj kul.....zavedanje kaj, zakaj in kako počneš stvari v lajfu, ti lahko olajša sovražno razpoloženje do sebe....pa še kakšni bolezni se lahko izogneš na ta račun..... x;)x

iiiiiiii

ku si ti faaaajn, da si se potrudila zame. xflowx

saj sem vedela, da je rešitev zame.

majgat. vse tole znaš razbrati iz tistih podatkov.... študiram že en teden, pa ne vem, kateri planet imam v kateri hiši... in kateri mi najbolj zmedo dela, s katerim sem prijateljica in kateri me bo rešil same sebe.

hvala, amis! :2src:

sem zelo zadovoljna. saj vse to že nekako vem, ampak da tudi zvezde isto pravijo, kar sama počasi odkrivam.... pff. :sorcerer:

xDDx ....... x;)x

drgač si pa zmedo delamo kr sami in ne planeti....prvo zato, ker pridemo na svet brez navodil za uporabo.....in ta odkrivamo postopoma in s časom, skozi izkušnje...to je dobra stran "kilometrine".... x:Dx ...noben planet nam ne dela zmede...sami smo tisti, ki imamo težave z usklajevanjem....iz več razlogov....energije nekih planetov in njihovih natalnih pozicij sprejmemo težje zaradi naše lastne naravnanosti, pa tudi zaradi nasprotij z drugimi planeti....če sam pogledaš, da ima npr nekdo opozicijo saturna, ki predstavlja omejitve, resnost, trdnost in disciplino z recimo neptunom, ki je ves imaginaren in umetniški in zbuznjen, je to dvoje težko uskladit...ne nemogoče...ampak težko...rabiš čas in poskuse in napake in tako naprej........dokler ne poberš iz te pozicije tistega, kar je zate najboljše...in takrat začetna pomanjkljivost postane prednost....ko znamo uporabljati......evo, to je to....(kao čist simpl..... x:Dx )........ x;)x

ti pa kr študiraj naprej,....sej gre itak za samospoznanje.... :palec:

nenene in ne

men ziher en najbolj hudoben planet nagaja, kadar sem tečna za znoret. samo še odkriti ga moram, prepoznati, spoznati in se ga naučiti ignorirati. ali ga izigrati. najprej sovražnika spoznati, potem....khm khm....

ko sem pa kul, sem pa sama kriva.

x:Dx x:Dx x:Dx

eeeem

en uporaben link u šlovenščini, kake vplive ima kak planet, kake pomene ima.... x:Dx x:Dx pa ablubm, da se bom naučila... x:o)x

še vedno pa mi ni jasno, kako znate brat iz tistih linkov, ki sem jih dobila. se trudim... ahja, veliko se moram še naučiti na tem svetu....

ah, kjeeeeee

jaz prav uživam v svojem domeku. mmmm kako je lepo doma. lepo v dekico zavita igram karte do nezavesti. :)

celo tv imam prižgan, kar se le redko zgodi. kaj je novega po svetu? eh, isti šmoren.

dobro, da vsaj jaz napredujem na bolje, če gre že svet v tri krasne...

lepo je na svetu!

zdele pa še skodelico čaja.... pol pa na večerni trening na sobnem kolesu.

lep večeeeer!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...