Sinusoida 22. september 2008 Prijavi Deli 22. september 2008 men je mama govorila, da če bom žvižgala, da mi bo lulek zrastu.... fantje..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 24. september 2008 Prijavi Deli 24. september 2008 pozdrav, ščipalčki sem bla mal v ilegali ene dva dni http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gifvčerej sem visela v službi do poznih ur. in sem morala spustit jogohttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon_smile_sad.gif . ni šlo drgač. bom pa zato danes nadoknadla.pa lepo se mejte Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 what? si pa upaš ... lol evo, sem bla spet u ilegali. pa šele zdej tole vidim.a si mi hotla kej povedat pa lepo se mej Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 29. september 2008 Prijavi Deli 29. september 2008 točno to sm ti hotla povedat... (moj prejšnji post) hvala. enako btw. kaj če bi se tale brlog preimenoval v moj brlog.. itk se trudm, da ne bi šla tema pod ključ... zarad neaktivnosti ja, menda sva samo še midve tle gor . vse ostalo spi .alo, rakci pridte mal pisat, da nama bo bolj toplo Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 Skorej Nč ne pomaga... Zdej k prhaja mraz bo sam vse še slabš crkljivci ... k jih ni na spregled Candle, nč ne bo tuki. Se bom kr mal pr škorpijonih šlepala. Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 ja sej.....kaj pa škampom drugega preostane...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 6. oktober 2008 Prijavi Deli 6. oktober 2008 Ne ker se ne spodobi ...mislim kaj zdaj to ...menda smo ste rakci totalno staromodni poleg kozoroga seveda... Amis ja ...škampi so vedno kuhani... kaj si nam pravzaprav hotla povedat? (mam en par idej, sam mi nekak niso všečne :xx!: )razloži, prosim, mal tiste svoje komentarje ja sej.....kaj pa škampom drugega preostane...... ..... lepo, da si nas prišla mal pogledata smo res raki tko redkobesedni oz. zapeti? Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2008 Prijavi Deli 7. oktober 2008 lepo, da si nas prišla mal pogledata smo res raki tko redkobesedni oz. zapeti? ooooo škampki..... ....a če ste..... ...kakor kdo in kakor kdaj....pretežno pa ja.....kaj češ...oklep dela svoje.....sam obstajajo klešče za rake...... ...... ...... ....ma sej vas maram....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 ooooo škampki..... ....a če ste..... ...kakor kdo in kakor kdaj....pretežno pa ja.....kaj češ...oklep dela svoje.....sam obstajajo klešče za rake...... ...... ...... ....ma sej vas maram....... presneta golazen škorpijonska to je blo čist ljubkovalno, da ne bo pomote Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. oktober 2008 Prijavi Deli 8. oktober 2008 ker tud sco ne manjka intuicije, sploh ni blo nobene pomote..... žijo škampki..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 ker tud sco ne manjka intuicije, sploh ni blo nobene pomote..... žijo škampki..... dobro jutro, oklepi! se kej dogaja v tej luknji? pa lep dan. Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 presneta golazen škorpijonska da ne bo kdo meni zgornjega citata slucajno pripisoval potem Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 da ne bo kdo meni zgornjega citata slucajno pripisoval potem a je v tvojem slogu? Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 a je v tvojem slogu? baje, da ja bodo drugi (predvsem doticni) komentirali Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 kaj češ...slog gor al pa dol...pol pa človek sam rine v nesrečo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 .... žijo škampki..... pa to vidiš morm pa uporabit...ta je pa dobra Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. oktober 2008 Prijavi Deli 9. oktober 2008 a ne, da se blazno dobro sliši.....?.... ....pogruntala pa candle...če se prav spomnim..... škamp....ma tak ful sočen izraz..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 a ne, da se blazno dobro sliši.....?.... ....pogruntala pa candle...če se prav spomnim..... škamp....ma tak ful sočen izraz..... si delaš kaj slin? Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 tako in drugače...... ... sicer pa:....daaaaannnnnn škampki...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 kaj češ...slog gor al pa dol...pol pa človek sam rine v nesrečo...... kaj ces, eni pac skacejo s padalom... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. oktober 2008 Prijavi Deli 11. oktober 2008 kaj ces, eni pac skacejo s padalom... ...... .... ....nikjer nobenga škampka........ ...... vsi so končali na krožniku..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 ...... .... ....nikjer nobenga škampka........ ...... vsi so končali na krožniku..... sram te bodi mal še migamo eni. vidiš Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 jp....pa res...... ...kje so pa vsi ostali......?.....bemtiš, hibernacija postaja splošen pojav..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 jp....pa res...... ...kje so pa vsi ostali......?.....bemtiš, hibernacija postaja splošen pojav..... ostalih ni ni nujno, da je hibernacija. je treba s ta lepe strani pogledat. mogoče se jim samo tolk dogaja Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 hm..... ....stvar okusa....men osebno se hibernacija ful dopade....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.