Klančica 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 hm..... ....stvar okusa....men osebno se hibernacija ful dopade....... a ja?kaj pa ti razumeš pod hibernacijo?http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/Oogle_anim.gif Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 zimsko spanje....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 13. oktober 2008 Prijavi Deli 13. oktober 2008 Ni drugega treba tudi to ne.,.. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 škampovi repki na krožniku mi pa itak nikol niso nevem kaj šli ... jasno.....ker nimaš kanibalskih nagibov in navad..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 zimsko spanje....... no, to je že nekaj. razumevanje torej enako.sam js ne vidim v tem kaj navdušujočega ampak sej te razumem. ti to sam zato, da tista odurna reč, ki se ji reče zima, čimprej mine. a ne?(sam, da ne bo pomote: js nimam nč prot zimi. celo ene tri tedne hudga mraza mi paše. pol je pa dost. prznam) jasno.....ker nimaš kanibalskih nagibov in navad..... joj!!!!kaj naj si pa zdej mislim? js mam pa rada škampe. ZELO. Drgač pa:danes je en lep sončen dan sam mi mal nabija skoz okno.dela mam ful. in tako bo najbrž tudi v bodoče tipkovnica je že , telefon pa ne kej dost boljši pa lepo se mejte Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 ampak sej te razumem. ti to sam zato, da tista odurna reč, ki se ji reče zima, čimprej mine. a ne? ...... js mam pa rada škampe. ZELO. torej sploh ni nobenga dvoma...... ...odkrita je tvoja temna, kanibalska narava...... ...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 ojla kleščarji , najprej en vljudnostni pozdrav ne vem (pa me tudi ne zanima) s čim ste si pridobili pomoč scorpije proti zmrzali v vašem gnezdu,.....sledim samo svoji prirojeni gnezdni solidarnosti... sicer ste pa ščipalčki, pismo a ne kleščarji čist fajn,....razen na krožniku, pismo men se ne da oklepa z drobovine dol vlečt... ajd rakci, lep topel dan želim, pa da se vam ročica za rikverc mal zatakne...sam naprej... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 A lahko nekej? Kaj pa če recimo kdaj kako svojo mačko iz nosa nesem/neseš v usta, a je to potem slučajno avtokanibamačkulizem? 1x sem brala o eni gospej, ki je imela zanimivo navado, da je na tešče pila svoj urin. Ok, no, kako bi rekli temu? avtokanibalulizem? (+ upam, da je prejšnji dan spila veliiiiiiik vode ... ) ne...ne... to je samo - ogabno Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 Kaj pa če recimo kdaj kako svojo mačko iz nosa nesem/neseš v usta, a je to potem slučajno avtokanibamačkulizem? bistveno bolj simpl...... .....slaba vzgoja...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 15. oktober 2008 Prijavi Deli 15. oktober 2008 ojla kleščarji , najprej en vljudnostni pozdrav vljudnostni vljudnostni :!: :!: :!: :!: no ja. nej ti bo. k si glih ti A lahko nekej? Kaj pa če recimo kdaj kako svojo mačko iz nosa nesem/neseš v usta, a je to potem slučajno avtokanibamačkulizem? sicer pa: vsem skupaj en lep dober večer me veseli, da se je začelo malo dogajat (vsa sreča seveda, da imamo obiskovalce ) pa lahko noč candle, amis, silki in dbk a sem koga spustila? (tle si morate zamislt eno zmešano kuro, k drbi po dvorišču) mislim, da ne. da smo to vsi, ki se tule dogajamo zadnje dneve ) Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 še kaka prijava?zaenkrat jih je zadost..... .... candle....sorči, nisem tolk sledila tej temi, pa ne vem....a tis tud rak....oz. rakica....? pa lep dan škampki...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 en prisrčen pozdrav v ljubko rakovsko gnezdo vljudnostni vljudnostni :!: :!: :!: :!: no ja. nej ti bo. k si glih ti ...no evo, tudi melanholične rakce se da na obrate dat,...kot tudi, da me scorpijevska koža rešuje....spet... A lahko nekej? Kaj pa če recimo kdaj kako svojo mačko iz nosa nesem/neseš v usta, a je to potem slučajno avtokanibamačkulizem? 1x sem brala o eni gospej, ki je imela zanimivo navado, da je na tešče pila svoj urin. Ok, no, kako bi rekli temu? avtokanibalulizem? (+ upam, da je prejšnji dan spila veliiiiiiik vode ... )x za "mačke" ne vem,....tisto z urinom se pa reče amaroli terapija Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 en prisrčen pozdrav v ljubko rakovsko gnezdo ...no evo, tudi melanholične rakce se da na obrate dat,...kot tudi, da me scorpijevska koža rešuje....spet... js k nism glih s tega planeta. a raki da smo melanholični? se nč kej tko ne počutim. sem se prou lepo pregledala - po celem. ne najdem nč kej tacga kej druzga že ampak melan... nak Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. oktober 2008 Prijavi Deli 16. oktober 2008 js k nism glih s tega planeta... a ti si torej ena od tistih na trodnevnem obisku, o katerih je bilo toliko govora, da 14ega pridejo? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 a ti si torej ena od tistih na trodnevnem obisku, o katerih je bilo toliko govora, da 14ega pridejo? ja in trinajstga odidejo! Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 ja in trinajstga odidejo! :eek: to pa je ze:http://www.studia.no/bookcovers/978/0/0/9/9/4/2/9780099428084.jpg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 e, vidš, une - točke od prejšnjič že pridno pretvarjaš.... ja, se trudim... čeprav nimam pojma v kaj pretvarjam,...sem mislila, da zbiram,...no ja, tudi prav Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 to pa je ze:http://www.studia.no/bookcovers/978/0/0/9/9/4/2/9780099428084.jpg sedi, pet Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 samo eno vmesno vprašanje, če kdo ve: ali je to (faster than the speed of light) film al knjiga.........?.......če je knjiga ali je prevedena v slovenščino.....? sicer pa doberdan škampki...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 V čem je fora tele teme? Da se po znamenjih grupiramo? No, sem rak po glavnem znamenju,.po ascendentu vodnar, po luni pa strelec, al pa obratno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 V čem je fora tele teme? Da se po znamenjih grupiramo?tako nekako..... .......so pa obiski dovoljeni....večinoma....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 V čem je fora tele teme? Da se po znamenjih grupiramo? No, sem rak po glavnem znamenju,.po ascendentu vodnar, po luni pa strelec, al pa obratno. zlo lepo, da si se javu kaj si pa npr. po ročnem znamenju? Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 sedi, pet ojoj...ucitlce me zadnje case zasledujejo se bolj, kot so me v srednji soli Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 19. oktober 2008 Prijavi Deli 19. oktober 2008 tako nekako..... .......so pa obiski dovoljeni....večinoma....... vidiš, objemček, tole je živ dokaz - da so obiski dovoljeni. se ji do zdej še ni nč hudga zgodilo, ker se pr nas oglaša. js sem pravzaprav vesela. ker en cejt je blo tle prav pa en krasen večer vsem ojoj...ucitlce me zadnje case zasledujejo se bolj, kot so me v srednji soli kar pogumno, dbk sej ti gre v redu sam da ne boš pričakoval ocene v redovalnici Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 kaj si pa npr. po ročnem znamenju? bye. Lepo sprejet,..dobri smo rakci . Candle, meni je astrologija v zabavo v toliko, da se dobrohotno nasmehnem tistemu, ki jo resno jemlje. Kot je rekel Adams v Štoparskem vodniku po galaksiji o zemlji: "pretežno neškodljiva". hehe. A bi bilo bolj natančno, če bi rekel, da je moje sončno znamenje rak? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.