Amis 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 le pazi se, ti napol škamp..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 Candle, meni je astrologija v zabavo v toliko, da se dobrohotno nasmehnem tistemu, ki jo resno jemlje. Kot je rekel Adams v Štoparskem vodniku po galaksiji o zemlji: "pretežno neškodljiva". hehe. in greš in uletiš na Lunin forum objemček ..ti si rakec.... hoojla rakci ...strelček tukaj s priokusom raka ooo, pozdravljena a lohk probam le pazi se, ti napol škamp..... zakaj se oblizuješ? kaj pa bo škorpijonka z napol škampkom počela? Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 in greš in uletiš na Lunin forum zakaj pa ne? Sej pa je lunin forum malo več kot forum o astrologiji. Jes o astrologiji tu še nisem skoraj nič debatiral, pa sem že v precej temah napisal kakšno svojo neumnost. Strelka, ja rakci mamo smisel za glasbo al kak? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 zakaj pa ne? Sej pa je lunin forum malo več kot forum o astrologiji. Jes o astrologiji tu še nisem skoraj nič debatiral, pa sem že v precej temah napisal kakšno svojo neumnost. Strelka, ja rakci mamo smisel za glasbo al kak? uff, sej je bil sam hec.bom pa čist potihem povedala, da jas tud z astrologijo nisem preveč prjatlca - beri: pojma nimam ajjajajkake vse vn padejeo, če bi mal književno mal pa ne bijas Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 21. oktober 2008 Prijavi Deli 21. oktober 2008 itak, to je samoumevno, da smo dobri ker smo škampi Pretežno neškodljiva, ja... itak, lol mmm.... mogoče.-... še zmerej pa ne vem, kaj si po ročnem znamenju... škampki & co Si ne upam odgovorit, ker boš potem vprašala še po nožnem, prsnem, ritnem znamenju.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 kaj zdej repki? se kej novga dogaja? en lep pozdrav vsem http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. oktober 2008 Prijavi Deli 23. oktober 2008 bom 1x sestavla... ko mi bo dal.. Ko ti bom dal? Bi lahko bila še kaj bolj diskretna? x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. oktober 2008 Prijavi Deli 23. oktober 2008 Ja, kaj si zdej napisala tist z modrim? zdej bom pa živčna, kr bom razlagala, da moram bit bogata, ker mam znamenje na riti? Po pa sam : "Look at my butt, look... i'll be rich... bitch.... " ? mislš še bolj diskretna al še bolj direktna.... Jutro, moji... škampki Čist dobro si razumela . Kaj je to z znamenjen na riti? Če imaš kakršnegakoli, je to napoved, da boš bogat? . Uh, bom moral resno razmislit o tvojem predlogu,.jes namreč rabim eno bogato, da mal dnarja v hišo prnese. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 23. oktober 2008 Prijavi Deli 23. oktober 2008 candle..kaj se ven vlečeš pa ščipaš ..ne pozabi jaz sem jastog ...boš brez riti ostala zdaj... Taka je vraža...o znamenjih .. samo mene še zdaj zanima..kaj boš sestavla... Jaz sem da bodi Candle diriktna ...bom vidla, če je objemček res rak ali se samo dela.... živjo vsem jah, objemček je obmolknu. kako nej si to razlagamo Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 23. oktober 2008 Prijavi Deli 23. oktober 2008 Da je sramežljivi rakec Kak umolknil? Par ur me ni na forumu in že neka panika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 24. oktober 2008 Prijavi Deli 24. oktober 2008 Kak umolknil? Par ur me ni na forumu in že neka panika. za tole pa ne dobiš petice. vidim, da ti matematika ne gre. par ur pa lep dober dan vsem Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 24. oktober 2008 Prijavi Deli 24. oktober 2008 Veš kaj jaz te pa nič ne razumem ..kdo ima zdaj koga rajši... Ja je vraža ...o znamenjih, ponavadi so stari ljudje tko rekli, če imaš veliko znamnej da si menda bogat ..tko mensezdi drži tud za dlake ..bolj kosmat bolj bogat briga mene tvoja rit .... po moje ji pa čist nič ne manjka ..znamenje gor ali dol... Bolj direktna ...to da ne mutiš pa poveš kaj si mislila tisto kaj že da ti bo dal ..kaj zdej? in boš sestavla ..KAJ prsnet Jap, neki se zdaj ven vleče. Kao ne kapira. :xx!: Hja, bo treba še iskat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 25. oktober 2008 Prijavi Deli 25. oktober 2008 Hey škamparji moji ok,...tisti stavek "ko mi bo dal" preber še enkrat, točno tako, kot je napisan, torej <ko mi bo dal>, ena beseda vmes manjka, zato pač, ker... in potem verjetno pride vse dugače... se je nanašal ubistvu name... a mi ti to ukazuješ ? a? Plis, ne ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2008 Prijavi Deli 25. oktober 2008 he he...rakce napadla erotika 'čer škampki...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 25. oktober 2008 Prijavi Deli 25. oktober 2008 he he...rakce napadla erotika 'čer škampki...... aaaa, a to pomlad že za njimi prišla.... ja, lep večer ljubko rakovsko gnezdo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 25. oktober 2008 Prijavi Deli 25. oktober 2008 he he...rakce napadla erotika 'čer škampki...... Ma ne, sam če bi dal "Candle in the Wind" bi bla mal prehuda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2008 Prijavi Deli 25. oktober 2008 nč se zdej ven vlečt...... ....rakovska korajža..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 26. oktober 2008 Prijavi Deli 26. oktober 2008 Zakaj je pa iz ene zajebancije to prišlo ven? Jes sem se skos mel sam fajn v tej debati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 a zdej se pa nimaš več...... ....... no, mejte se škampki...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 a zdej se pa nimaš več...... ....... si mi z jezika vzela en lep dan vsem! Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 jao....strelka, pa ne morš zdej vsacga škampka kr jastog klicat........ škampki dobrojutrodoberdan........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 živjo! spet mal spimo, a nehttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/yes.gifhttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/whistling.gif še dobr da obiski vztrajajo. a vam še niso nč oklepi pretesni? bi sprostili mal to zategnjenost?sej sploh ne morem verjet, da js to pišem. se mam od nekdaj za zlo zaprto osebo, počasno... . pol pa glej ga zlomka...morda pa sploh nisem...ker poglej tole zgovornost rakovsko :xx!: - v "domači" temi, pa taka "gostobesednost"...ne veš kaj bi reku en lep vesel, aktiven dan vam želim. vreme je lepo. oklepe loh vsaj za en cajt pripnete na sušilne vrvice. nč bat...ne bo vam hudga Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 ja, človek res ne ve kaj bi reku na to hudo gostobesednost.....še dobro, da mate obiske, ....ker drugač...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 ja, človek res ne ve kaj bi reku na to hudo gostobesednost.....še dobro, da mate obiske, ....ker drugač...... strupek...ne pretiravaj pol se sploh ne bojo hotli ščipalčki oglasit...to morš mal u zasedi čakat...čist pr mir...pa tih...(že šepetam, a slišiš?)...pol pa mogoče kkšen vn prleze http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon24.gifma...če dobr pomislim...ti kr vpij...pa js bom tud...preden se to mal zbudi in okorajži, lohk svet rešva iz krize (d vidim, če jih bo vsaj to mal predramlo?) Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 ja, ok, dobr dan, moji škampki in jastogci.. pa tut drugi.. spal smo, sam slabo... no... živjo, candlepobož za slabo spanje privošči si popoldansko kitico ali dve Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.