silki 29. oktober 2008 Prijavi Deli 29. oktober 2008 čeeer rakci da še malo vodne, nestrupene sonarodnjake pozdravim aja, pa ne bom dolgovezila,....o sexu se tle ne debatira nč,pa lep jutrišnji dan Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 aja, pa ne bom dolgovezila,....o sexu se tle ne debatira ja sej res....pol pa nč.....grem.......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 Jao ...če sta se lih na ta stavk obesle-škorpjonke ..pol bo že držal... viš, nisem nikol pomisnla. moram začet mal opazvat. sam...to pomeni, da moram kake nove sco spoznat - ker kar jih dozdej poznam res majo to velikrat za temo dober danhttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/rose.gif Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 čav... Hjm no jaz škorpijone čist na miru pustim.... , nekaj mi je pa všeč pri njih ...hjm če ti zaupajo in ti njim ..znajo molčat ko grob ..znajo obdržat skrivnosti..to je pa res. Ha, ha ..sem bila enkrat pri eni-"čarovnici" ...pa sem ji rekla j škorpijoni so najbolj zajebani pa žleht ....ona pa ja ..jaz sem škorpijon Tko da....je včasih bit bolje rakec ..kot gobezdavi strelec neugodna situacija drgač pa...znamo menda vsi kdaj kakšno pihnt na srečo večinoma preživimo brez hujših posledic http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon_smile_blackeye.gif Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 Ja sej ...potem jih pa želodec boli (rakce) ..ker ves drek požrejo ..namest , da bi ga izplunil ... je nekaj na tem, ja Kaj sem pa spet narobe rekla ... Ja rakci držijo vse v sebi ..vsa negativna čustva ...pa vse prekrijejo, kao vse je ok ...in to je narobe ...a ne ... Jih težko zbezaš na plano .... zato sem jim/nam pa včeraj rekla, da nej mal oklepe na sušilne vrvice postavjo Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 Jao ...če sta se lih na ta stavk obesle-škorpjonke ..pol bo že držal... ja itak....... Ja rakci držijo vse v sebi ..vsa negativna čustva ...pa vse prekrijejo, kao vse je ok ...in to je narobe ...a ne ...Jih težko zbezaš na plano ........tole meji mal na sizifovo delo....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 ja itak....... ....tole meji mal na sizifovo delo....... sizifovo delo?...za rake ven zbezat?js sem živ dokaz, da gre. sam mate vi škorpijoni ene čudne časovne mere, pa sploh ne opazte.počasi...pravi rakec...in si mirno vzame nekaj lethttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/em119.gif Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 jh...kdo ma zdej čudne mere.....pišuka, a veš kaj vse se lohk že izkusi vmes v unih letih..... ....škoda zamudit vse to........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 sej so zajebani, sej so... sej je zajeban vsak po svoje, sam oni so podtalno, raki so pa... ? takrat, ko jih totalno bezaš v oklepu... vrjetno si škorpijon ne da 2 x rečt ne... rak si da pa ene 20x, pol pa ... cccccccc crvči ...akhm,....da te nam podtalno kušnila.... grulko.press Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 ...akhm,....da te nam podtalno kušnila.... grulko.press LOL........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 jh...kdo ma zdej čudne mere.....pišuka, a veš kaj vse se lohk že izkusi vmes v unih letih..... ....škoda zamudit vse to........... spet ene napačne predstave.kdo pa pravi, da zamujamo? pol bi js tut lohk rekla, da se škorpjonom življenje kr mim odpele Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 spet ene napačne predstave.kdo pa pravi, da zamujamo? pol bi js tut lohk rekla, da se škorpjonom življenje kr mim odpele mislimmmmmm,.....tile škampi so pa skozzzzzz na ooooommmmmu,...... ..... ma kako ti prjav....... vrjamem, da bi bil zanimiv poljub... grulko? a ti gruliš? usodno povezana tut z golobi... grulim,....dons že cel dan,....haaardrock... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 Kak pa ve ženske obvladate tole horoskop sceno. A da rake je kr treba nekam bezat ven? Hm. In da imamo prirojeno, da vse shranimo v trebuh? Hm hm.In da tlačimo čustva? Hm hm hm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 ja povej ..kako je ..ti si rakec Mah, lahko povem kvečjemu za sebe, pa še to ne znam zgeneralizirat. Meni nekak niso všeč tale posploševanja,..raki so takšni in tašni, strelci pa čist drugačni. Sploh se mi pa zdi, da je tule več gostov, kot pa rakov in rakovic. HEhe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 30. oktober 2008 Prijavi Deli 30. oktober 2008 Saj se ne posplošuje, ker vsak je unikat ...Tako drugi govorijo...da velja . Sama se z astrologijo sploh ne ukvarjam.Lahk pa debatiram tko ..prosto po Prešernu. No ja, se pa strelci razlikujemo od raka...npr čeprav je po moje še tisoč drugih vzrokov zakaj nekdo reagira tako , drugi drugače... Ja, pa sej ni problema. . Sej jemljem to za zabavo. Sam ne znam glih odgovorit na neka taka čudna vprašanja in predpostavke. Raki se skrivamo v svojih oklepih. Kak neverjeten bulšit. Zdaj upam, da bo tale izjava vsaj malo nerakovska in da bo kdo pritresel, da mam pa sigurno ovna v/na marsu al pa kaj takega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 31. oktober 2008 Prijavi Deli 31. oktober 2008 x:Dx Strelka, ti se pa neki velik zanimaš za rake. Sem mislu pokomentirat najbolj hecne stavke, pa so skor vsi padli v to kategorijo, hehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 31. oktober 2008 Prijavi Deli 31. oktober 2008 mislimmmmmm,.....tile škampi so pa skozzzzzz na ooooommmmmu,...... ..... ma kako ti prjav....... grulim,....dons že cel dan,....haaardrock... pišuka, zdej bom pa cele praznike porabla, da razmislim in se med taužnt možnostmi odločim, kaj si hotla s temle omom. grulit hardrock...khm... Kak pa ve ženske obvladate tole horoskop sceno. A da rake je kr treba nekam bezat ven? Hm. In da imamo prirojeno, da vse shranimo v trebuh? Hm hm.In da tlačimo čustva? Hm hm hm. zanikal pa nisi! Mah, lahko povem kvečjemu za sebe, pa še to ne znam zgeneralizirat. Meni nekak niso všeč tale posploševanja,..raki so takšni in tašni, strelci pa čist drugačni. Sploh se mi pa zdi, da je tule več gostov, kot pa rakov in rakovic. HEhe. Tlele smo v čvekarijah...ne pozabi. Rak: .... eto mal za foro mal pa zares ...zdaj pa ugotovite.. uf, strelka. si se pa razpisala.sem se pa morala kar nasmejat, ko sem to brala. Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 2. november 2008 Prijavi Deli 2. november 2008 pozdrav vsem oklepnikom in tistim brez vidim, da smo bli hudo zaposleni zadnje dneve ...ni blo časa pisat Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 dan škampki....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 dan škampki....... dober dan tudi tebiin oklepnikom seveda Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 hm ..a artilerija pa ne pride v poštev za pozdravit Pride pride. Sam ne v temi Rak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 Nek nov pogled mam na Rake. Al sem zamešala s Škorpijoni ? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 Nek nov pogled mam na Rake. Al sem zamešala s Škorpijoni ? Mayan, daj mal razloži svoj pogled na rake. Strelka, menda je ja jasno, da se zezam. Če ne bi blo tebe, bi tema bla čist na dnu. A je rakov tak malo na forumu? Še v tej temi jih skoraj ni? Kdo je sploh rak/rakica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 Raki: ma težka bo. Bi rekla čustva čustva čustva edino. Kar je prav in edino.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 Raki: ma težka bo. Bi rekla čustva čustva čustva edino. Kar je prav in edino.. Čak najprej povej kaj si ti za en znak.. Drugač te pa nič nisem štekal,..kaj bi naj to pomenlo: "čustva, čustva, čustva?" Lahko prosim napišeš vsaj kak stavek? Kar je prav in edino???? Ej Mayan, o čem ti sploh govoriš? hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.