mayan 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 biser(ni) otrok sem no go Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 biser(ni) otrok sem no go No, tebe pa nič ne štekam. OK. pač no go. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 hm ..a artilerija pa ne pride v poštev za pozdravit sorči, sorči, strelka artileriji tut en lep pozdrav in vsem ostalim torej: tistim z oklepom inu brez želim en lep dan Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 Mayan, daj mal razloži svoj pogled na rake. Strelka, menda je ja jasno, da se zezam. Če ne bi blo tebe, bi tema bla čist na dnu. A je rakov tak malo na forumu? Še v tej temi jih skoraj ni? Kdo je sploh rak/rakica? jaz sem rak Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 jaz sem rak Kul . Sma že dva! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 dan škampki &co...... biseri kolkor vem spadajo pod domeno lune...luna je pa rakovski vladar.....ups...vladarica........drgač ma pa objemček prav....večinoma neškampi čvekamo tle......z izjemo omenjenega, pa klančice in candle....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 dan škampki &co...... biseri kolkor vem spadajo pod domeno lune...luna je pa rakovski vladar.....ups...vladarica........drgač ma pa objemček prav....večinoma neškampi čvekamo tle......z izjemo omenjenega, pa klančice in candle....... Sej, kot sem že rekel..kar se mene tiče, ful dobro, da mamo goste. . A da smo kr trije raki v tej temi!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 ja, celo....pomisli....... ....še dobro, da je klančica uletela in osvežila temo....pa da pridemo mi čvekat sem........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 Sej, kot sem že rekel..kar se mene tiče, ful dobro, da mamo goste. . A da smo kr trije raki v tej temi!!! no...zdej vidiš, zakaj se tolk štosiram na temo oklepov in "gostobesednosti"celi trije raki se tle sprehajamo ne morš verjet, a ne ja, celo....pomisli....... ....še dobro, da je klančica uletela in osvežila temo....pa da pridemo mi čvekat sem........ o hvala, hvala Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 O helouw Važno je imeti oklep, pa si nš! No sicer je tole moja domestic tema, čeprav sem skos pri sosedih škorpijah, ki me prijazno gostijo No niste samo 3 ampak smo 4 ...morm gret, preden začne dežit...Zajki potrebuje svojo dozo svežega čistega ljubljanskega zraka Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 O helouw Važno je imeti oklep, pa si nš! No sicer je tole moja domestic tema, čeprav sem skos pri sosedih škorpijah, ki me prijazno gostijo No niste samo 3 ampak smo 4 ...morm gret, preden začne dežit...Zajki potrebuje svojo dozo svežega čistega ljubljanskega zraka oooo...lej jo tebe pa ne vem, če sem kej tle vidla...sem že vmes pozabla, da si rakecja, pr škorpijonih nas kar nekaj gostuje a deževalo da bo, misliš :xx!: ... tud če gor preskočjo danes tuširanje. ne bom mela nič protihttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif to je pa za sveži čisti ljubljanski zrak: http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/sick.gif Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 oklepna artiljerija lep pozdrav Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 4. november 2008 Prijavi Deli 4. november 2008 oklepna artiljerija lep pozdrav ooo, pozdravljena mal z zamudo sicer Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 6. november 2008 Prijavi Deli 6. november 2008 dobro jutrohttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon23.gif spet zgledno pospravljeni v oklepehttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon_smile_evil.gif al pa sam tolk zasedeni Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 dobro jutri nam z oklepi in onim brez eni so včerej do pozno čvekali in jih sedaj ni na spregled strelka, candel lepo sta se razpisali ampak z varnega okrilja domače luknje, ga pa le nista spravili lepo bodita (pa ostali tut, če se bo slučajno še kdo primajal) Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 Ne. Ane mu je ime, Tip je priimek. Ne rabiš. je šel očitno že spat... u lupipno. ti še kej povej. Včeraj gledal basket, potem pa spat, medtem pa babji žur na netu .Ampak zdaj sem tu! Torej. Kaj povedala bi ti poetu? (ravno prebral eno pesmico od Jesenina, potem pa še vajine komentarje,..in nekak udarlo na rime,..jao ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 Nisem mogla verjet, da lahko človek brez konzumiranja sumljivih substanc zapade v tako globoka halucinatorna stanja, dokler nisem spoznala nekaj ljudi s soncem in ascendentom v raku Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 Nisem mogla verjet, da lahko človek brez konzumiranja sumljivih substanc zapade v tako globoka halucinatorna stanja, dokler nisem spoznala nekaj ljudi s soncem in ascendentom v raku devica, kaj si nam hotla povedat dej to ti mal razlož no Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 A je kej za razlagat? Sej nisem pisala v šifrah Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 Heh. Okrog polne lune je sploh zanimivo, takrat ponavadi z odprtimi usti poslušam impresije teh rakic okrog sebe...Film, ki bi bil ustvarjen na podlagi njihovih zgodbic, bi pokosil največje mojstre nadrealističnih filmov. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2008 Prijavi Deli 7. november 2008 Nisem mogla verjet, da lahko človek brez konzumiranja sumljivih substanc zapade v tako globoka halucinatorna stanja, dokler nisem spoznala nekaj ljudi s soncem in ascendentom v raku eh....bi se najdla tud kakšna druga kombinacija za enak efekt.... ....... aja....dan škampki&co...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 Pozdrav tukej. Škampi deluvajo bl na območju emocij in instinktov.... od tod toliko enih "izbruhov" in težko nas prenašat... klinc, al pa tut ne. Evo lep primer posploševanja. O kakih izbruhih govoriš? A je za to kriv ascendent al kak drug planet? Ker jes sem en bolj umirjenih ljudi, kar jih poznam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 hm pa vse najboljše ..mal z zamudo hvala...... Ker jes sem en bolj umirjenih ljudi, kar jih poznam. to se teb sam zdi...... daaannnnnn škampki&co......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 hvala...... to se teb sam zdi...... daaannnnnn škampki&co......... a misliš da je to tit ena rakovska lastnost? ker men se tut zdi d sm tak miren človk. Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2008 Prijavi Deli 9. november 2008 a misliš da je to tit ena rakovska lastnost? ker men se tut zdi d sm tak miren človk. da mi je videt enkrat ene ustrezne robne pogoje.....to bi bla krasna erupcija vsega mogočega..... daannnn škampki & co.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.