Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

Mayan, daj mal razloži svoj pogled na rake. x:Dx

Strelka, menda je ja jasno, da se zezam. Če ne bi blo tebe, bi tema bla čist na dnu. A je rakov tak malo na forumu? Še v tej temi jih skoraj ni? Kdo je sploh rak/rakica?

jaz sem rak

vaja dela mojstra, če mojster dela vajo
Deli na socialnih omrežjih

dan škampki &co......

biseri kolkor vem spadajo pod domeno lune...luna je pa rakovski vladar.....ups...vladarica........

drgač ma pa objemček prav....večinoma neškampi čvekamo tle......z izjemo omenjenega, pa klančice in candle....... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

dan škampki &co......

biseri kolkor vem spadajo pod domeno lune...luna je pa rakovski vladar.....ups...vladarica........

drgač ma pa objemček prav....večinoma neškampi čvekamo tle......z izjemo omenjenega, pa klančice in candle....... x;)x

Sej, kot sem že rekel..kar se mene tiče, ful dobro, da mamo goste. x:)x. A da smo kr trije raki v tej temi!!! x:Dx

ja, celo....pomisli....... :O: ....še dobro, da je klančica uletela in osvežila temo....pa da pridemo mi čvekat sem........ x:Dx x;)x

Sej, kot sem že rekel..kar se mene tiče, ful dobro, da mamo goste. x:)x . A da smo kr trije raki v tej temi!!! x:Dx

no...zdej vidiš, zakaj se tolk štosiram na temo oklepov in "gostobesednosti"

celi trije raki se tle sprehajamo :eek: x:Dx ne morš verjet, a ne

ja, celo....pomisli....... :O: ....še dobro, da je klančica uletela in osvežila temo....pa da pridemo mi čvekat sem........ x:Dx x;)x

o hvala, hvala x:Dx :vragec: x:px xrolleyesx :palec:

O helouw x:px Važno je imeti oklep, pa si nš! x^x

No sicer je tole moja domestic tema, čeprav sem skos pri sosedih škorpijah, ki me prijazno gostijo x:Dx

No niste samo 3 ampak smo 4 x^x

...morm gret, preden začne dežit...Zajki potrebuje svojo dozo svežega čistega ljubljanskega zraka

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

O helouw x:px Važno je imeti oklep, pa si nš! x^x

No sicer je tole moja domestic tema, čeprav sem skos pri sosedih škorpijah, ki me prijazno gostijo x:Dx

No niste samo 3 ampak smo 4 x^x

...morm gret, preden začne dežit...Zajki potrebuje svojo dozo svežega čistega ljubljanskega zraka

oooo...lej jo x:)x

tebe pa ne vem, če sem kej tle vidla...sem že vmes pozabla, da si rakec

ja, pr škorpijonih nas kar nekaj gostuje x:Dx

a deževalo da bo, misliš :xx!: ... tud če gor preskočjo danes tuširanje. ne bom mela nič protihttp://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif

to je pa za sveži čisti ljubljanski zrak: x:Dx x:Dx x:Dx http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/sick.gif

oklepna artiljerija lep pozdrav x:)x

:detelca: xgoldfishx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

dobro jutri nam z oklepi in onim brez x;)x

eni so včerej do pozno čvekali in jih sedaj ni na spregled :sleeping:

strelka, candel lepo sta se razpisali ampak z varnega okrilja domače luknje, ga pa le nista spravili x:Dx

lepo bodita (pa ostali tut, če se bo slučajno še kdo primajal) :frog:

Ne. Ane mu je ime, Tip je priimek.

Ne rabiš. je šel očitno že spat... u lupipno.

ti še kej povej.

Včeraj gledal basket, potem pa spat, medtem pa babji žur na netu x:Dx.

Ampak zdaj sem tu! Torej. Kaj povedala bi ti poetu?

(ravno prebral eno pesmico od Jesenina, potem pa še vajine komentarje,..in nekak udarlo na rime,..jao x:Dx)

Nisem mogla verjet, da lahko človek brez konzumiranja sumljivih substanc zapade v tako globoka halucinatorna stanja, dokler nisem spoznala nekaj ljudi s soncem in ascendentom v raku xrolleyesx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Nisem mogla verjet, da lahko človek brez konzumiranja sumljivih substanc zapade v tako globoka halucinatorna stanja, dokler nisem spoznala nekaj ljudi s soncem in ascendentom v raku xrolleyesx

devica, kaj si nam hotla povedat :eek:

dej to ti mal razlož no

A je kej za razlagat? Sej nisem pisala v šifrah xrolleyesx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Heh.

Okrog polne lune je sploh zanimivo, takrat ponavadi z odprtimi usti poslušam impresije teh rakic okrog sebe...Film, ki bi bil ustvarjen na podlagi njihovih zgodbic, bi pokosil največje mojstre nadrealističnih filmov. x:Dx

Dear Human,

eh....bi se najdla tud kakšna druga kombinacija za enak efekt.... x:Dx :vragec: x^x .......

aja....dan škampki&co...... xDDx

x:)x

Pozdrav tukej. Škampi deluvajo bl na območju emocij in instinktov.... od tod toliko enih "izbruhov" in težko nas prenašat... klinc, al pa tut ne.

x:)x x:Xx

Evo lep primer posploševanja. O kakih izbruhih govoriš? A je za to kriv ascendent al kak drug planet? Ker jes sem en bolj umirjenih ljudi, kar jih poznam. x:Dx

hm pa vse najboljše ..mal z zamudo x:)x xsrcx

hvala...... x:)x

Ker jes sem en bolj umirjenih ljudi, kar jih poznam. x:Dx

to se teb sam zdi...... x^x

daaannnnnn škampki&co......... xDDx

a misliš da je to tit ena rakovska lastnost? ker men se tut zdi d sm tak miren človk. x?x :eek: x:Dx

da mi je videt enkrat ene ustrezne robne pogoje.....to bi bla krasna erupcija vsega mogočega..... x:Dx x:px

daannnn škampki & co.... x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...