The Dude 9. november 2008 Prijavi Deli 9. november 2008 da mi je videt enkrat ene ustrezne robne pogoje.....to bi bla krasna erupcija vsega mogočega..... daannnn škampki & co.... No, pa sej to je moj point. Da nismo vsi enako mirni in enako čustveni, pa čeprav smo vsi raki. Uh, ne maram teh ugotovitev no,..raki so pa takšni in takšni. Pa ne mi zdaj razložit, da smo pa raki nagnjeni k takim ugotovitvam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2008 Prijavi Deli 9. november 2008 Pa ne mi zdaj razložit, da smo pa raki nagnjeni k takim ugotovitvam. jp.... .....točno to bom rekla.... sej ne zato, ker bi blo to res....sam si tako napisal, da prav kliče.......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 9. november 2008 Prijavi Deli 9. november 2008 Daaaan moji škampki Objemček, nehi se že utrujat.. škamp si in to je to..izkorist danost, pa bo sej tut če si miren, si loh vulkan, ki navidezno "spi"... Kk lep dan je.. car je tale dan dons Sej se pa ne sekiram. Mi je čist lušno kaj napisat. Ok, kakorkoli,..lahk sem vulkan, al pa tiger, al pa rak...kar hočeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 da mi je videt enkrat ene ustrezne robne pogoje.....to bi bla krasna erupcija vsega mogočega..... daannnn škampki & co.... ne klič hudiča. mal se še megleno spomnim enih izpadov ... čist brez kontrola ... totalna pozdravljeni oklepniki in obiskovalci No, pa sej to je moj point. Da nismo vsi enako mirni in enako čustveni, pa čeprav smo vsi raki. Uh, ne maram teh ugotovitev no,..raki so pa takšni in takšni. Pa ne mi zdaj razložit, da smo pa raki nagnjeni k takim ugotovitvam. vidiš, ako se ti lepo nitka odvija (jasno da nismo vsi raki taki in taki....) sej ne zato, ker bi blo to res....sam si tako napisal, da prav kliče.......... točnooooooo objemček, res daš krasne iztočnice. človk pol sploh ne more prstov pr mir držat Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 10. november 2008 Prijavi Deli 10. november 2008 Dan. A gremo kej posplošvat? OK, pa dajmo. Ljudje, ki se jim nickname začne na C, radi namest smeškotov uporabljajo vragece. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2008 Prijavi Deli 11. november 2008 dannn kleščarji ojoj, nak,....pozdrav v ljubko rakovsko gnezdo ...nč popizditisa ....nič nekontroliranega delovanja .....seveda ne,...preden rakec zaključi s svojim travmatiziranjem (v rakovskem jeziku - poglobljeno uvidevanje čustvenega stanja), so že vsi okol njega na max obratih.... lep dan vsem Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2008 Prijavi Deli 11. november 2008 ha ha....in to gre ona napisat 11.11 ob 11.11....... ........ dan škampki &co...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 11. november 2008 Prijavi Deli 11. november 2008 ha ha....in to gre ona napisat 11.11 ob 11.11....... ........ dan škampki &co...... ahm,...pa res,...sem imela v mislih jih opomnit na polno luno,..pojutrišnjem 13.11.,.....no, da naj bodo enmalo prizanesljivi do svoje okolice, oz. naj se ne takoj užaljeno zabarikadirajo v oklep, če jih bodo enmalo čukasto gledali,...sej veš, sto ljudi, sto čudi,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 15. november 2008 Prijavi Deli 15. november 2008 ojoj ...čukasto gledali... kuku ...kje ste prijateljčki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 15. november 2008 Prijavi Deli 15. november 2008 Hey.... Pustim samo pozdrav... razglabljajte naprej.... c yaaaa Kak fajn. Candle je pozdravla in zdaj lahko nadaljujemo.. torej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 17. november 2008 Prijavi Deli 17. november 2008 Živjo! nč se kej dost ne dogaja tuki. vikend je bi super - še posebej sobota...jah, pa en kos nedelje...smo skor do petih čvekale...in nismo uspele dežja priklicat polna luna je mimo...tko da ne bom mela česa krivit, če se mi bo kej čudnga dogajalo gotovo bo kšna p* z avtom...revček mora na servis pa tačke preobut...še dobro, da grem lohk peš v službo Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 18. november 2008 Prijavi Deli 18. november 2008 Dober večer in lahko noč. razglabljajte naprej.. se ti je zdelo, da kej razglabljamo Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2008 Prijavi Deli 18. november 2008 a če se (hočeš-nočeš) sam s sabo pogovarjaš je to tud razglabljanje...... ........ daaannnnnn škampki&co..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 18. november 2008 Prijavi Deli 18. november 2008 a če se (hočeš-nočeš) sam s sabo pogovarjaš je to tud razglabljanje...... ........ valjda...je vsaj debata na tvojem nivoju, ce se sama s sabo v debato spustis Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2008 Prijavi Deli 18. november 2008 to itak...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 19. november 2008 Prijavi Deli 19. november 2008 Good morning. dobro jutro tudi tebi pa še ostalim...če se bo kdo, kje pojavu ............ ......zgleda, da se morem kr k najbolšmu sogovorniku vrnt Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 19. november 2008 Prijavi Deli 19. november 2008 dobro jutro tudi tebi pa še ostalim...če se bo kdo, kje pojavu ............ ......zgleda, da se morem kr k najbolšmu sogovorniku vrnt Kak je lep dan. Ste zaprti po pisarnah al kdo uživa kaj zunaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 19. november 2008 Prijavi Deli 19. november 2008 Kak je lep dan. Ste zaprti po pisarnah al kdo uživa kaj zunaj? zaprta v pisarni :xx!: pa še en glavobol se mi že od zjutraj pelje...morda ne bo postaje nardil Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. november 2008 Prijavi Deli 19. november 2008 si ga fliknila na tovorni vlak.......?.....upam..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 20. november 2008 Prijavi Deli 20. november 2008 si ga fliknila na tovorni vlak.......?.....upam..... jp...sm ga zignorirala in pol ni nč od njega blo Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2008 Prijavi Deli 26. november 2008 ....škampi hibernirajo...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2008 Prijavi Deli 27. november 2008 Tut na bom.. nč na bom zmrzjen škamp., glih tako k kuhan al pa pečen ne. Brez omake. taku. ........... pa glih zgleda, da so vsi škampki zmrznjeni............... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 ...da vidim kaj delajo "frozen" škampi....... hja...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 Pozdrav v ljubko oklepniško gnezdo Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 28. november 2008 Prijavi Deli 28. november 2008 ih, kwa.. tistim k se nam je uspel rešit zahlajanja smo fasal smrkcanje pa kašljanje. ... Kaj? To pomeni, da se še nisem rešil, ker nisem prehlajen? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.