Amis 29. november 2008 Prijavi Deli 29. november 2008 ih, kwa.. tistim k se nam je uspel rešit zahlajanja smo fasal smrkcanje pa kašljanje. ... na....lepa reč.......(pocajti se.... ) Kaj? To pomeni, da se še nisem rešil, ker nisem prehlajen?hja....mogoč se ti pa sam zdi.......hmmm...... .......... daaannnn škampki&co...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2008 Prijavi Deli 2. december 2008 a se tle sploh kej dogaja...... dan škampki....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2008 Prijavi Deli 3. december 2008 mislim, člouk bi reku, da so vse razen tebe candle, ribiči polovili......pa da so že kdaj na krožnikih pristali.......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2008 Prijavi Deli 9. december 2008 iiiii.....poglej poglej....edini nepomrznjen škamp........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 12. december 2008 Prijavi Deli 12. december 2008 živjo, rakci candle, ti si špricala biologijo!!! hitin se ne pretegne...se zamenja ...in to ni kr tko...se je treba v mir dat (beri na varno) in skoncentrirat...pa čas vzame... amis, ti si tud neki špricala...fiziko...rakci smo vodna bitja...voda pa zlepa ne pomrzne...jah...razen če kakšen razp* sco prste zraven rine (slika: z vedrom zajame škampa in vtakne v zmrzovalnik...) strelka, ne glede na znamenje...je pa boja mal z emšojem povezano čau Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2008 Prijavi Deli 13. december 2008 amis, ti si tud neki špricala...fiziko...rakci smo vodna bitja...voda pa zlepa ne pomrzne...jah...razen če kakšen razp* sco prste zraven rine (slika: z vedrom zajame škampa in vtakne v zmrzovalnik...) x:Dx ......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2008 Prijavi Deli 15. december 2008 dan, škampki....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 dan, škampki....... Zdaj pa že dolgo ni blo amis, da bi rekla "dobro jutro škampki, kak ste". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 ......... čer škampki......kak ste......?....... .....(a je blo to ok...?....)....... ....sicer ste si pa sami krivi...ste tle not tolk redko kot heylijev komet.... x!x ..... sam vseeno....eno krasno leto vam želim...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 ......... čer škampki......kak ste......?....... .....(a je blo to ok...?....)....... ....sicer ste si pa sami krivi...ste tle not tolk redko kot heylijev komet.... x!x ..... sam vseeno....eno krasno leto vam želim...... Hehe,.ne mi zamerit, včasih se mi kr zlušta, da koga mal piknem. A je to tut za rake značilno? Hehe.Eh, ta tema je meni pač malo čudna. Če pa ni bilo nikoli neke pametne debate,.sam voščimo dobro jutro, dober dan in dober večer, pa kako smo kaj škampki. Pač ne štekam te teme,.sej če mam kaj za povedat je tolko tem, da že kam paše. Tu sem pa sodim sam zato, ker sem se rodil v pravem letnem času? Že to je samo po sebi smešno. Jes tut tebi želim fajn leto in še naslednja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2009 Prijavi Deli 1. januar 2009 jh...sodeč po znanih primerkih, bi lohk blo značilno tud za rakce...... ....ne vem pa, kaj pravi teorija na to..... ....drgač se mi pa zdi fajn...človek nekako pokaže, da je živ....pa da ni poštirkan...... .......sam zakaj pa nočete tle not debatirat, pa res ne vem.....pr nas se vsaj pametne delamo, se zezamo, pa medvrstični text se igramo....... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2009 Prijavi Deli 4. januar 2009 aha....pol pa zalivski tok vsake tolk tle mimo kakšnega pripelje......... ........... ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 jao....sam če gre zalivski tok v maloro, pol bo šlo še kej, ne sam škampki.........in bo sam še bolj mraz........ ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 Živjo!!!!!! pošiljam dobre želje za leto v katerega smo vstopilivalik tega: kar nekej in pa čist mal :xx!: strelka, kaj pa je s tabo? ktir ti je na žulj stopu? Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 8. januar 2009 Prijavi Deli 8. januar 2009 živjo, punce! kako kaj? posuvanje s pepelom :xx!: probaj s snegom...tega je danes v izobilju...pa še čist suh je čau Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 žijo, punci še vedno sami tlele bo treba naslov teme zamenat pa lepo se imejta Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klančica 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 Žiw... ja, tut to ne bi pomagalo, dvomim... wažno da smo žiwi pa zdrawi... nism tko misnla Citiraj vaja dela mojstra, če mojster dela vajo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. januar 2009 Prijavi Deli 19. januar 2009 Pozdravček, nisem sicer rakica, mam pa luno v raku Kolk zanimivo, tema škorpijoni ma že kolk strani.... Ene pa kr ne zalaufajo Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2009 Prijavi Deli 23. januar 2009 ku ku....dan škampki........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 oooo....poglej poglej.....kul škamp-znak...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. januar 2009 Prijavi Deli 24. januar 2009 No pa še od mene pozdravčke vsem, ne vem a je tko malo rakov tle gor al pač samo noben nič ne napiše več not... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redzdaj 25. januar 2009 Prijavi Deli 25. januar 2009 Živjo!Sem danes tole odkril, pa dajem še en svoj glas. Sem rojen v sredini julija in na vaši strani.Zdaj imam teh 5 minut, morda bo še kakšen dan kakšna minuta. Res zanimivo. To je en moj kratek psihološki odtis, kmalu pa bom spoznal tudi vašega dragi prijatelji in prijateljice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redzdaj 26. januar 2009 Prijavi Deli 26. januar 2009 (popravljeno) Candle! Strupeno gledaš, da se kar malo tresem. (tvoja slikca) No prst z veliko prstani je pa že treba pokazat.Ampak, kadar se jaz tresem, se običajno od navdušenja. Strelka 007 tudi ti dobiš od mene par besedic. Rak, ki je prestal že marsikaj ima že gumijast oklep. No, če pomislim, da me čaka še en kupček dela, pa tudi to ne bo težava, ker bo šlo zdaj kot namazano.Lep pozdrav Popravljeno 26. januar 2009 -> redzdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 daaannnnn škampi in ostala svojat........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 9. april 2009 Prijavi Deli 9. april 2009 Kdo je največ(ji) Lunatik.. Pozdravček Po dolgem času se oglašam tu. Kak neumen članek,..groza od pisanja. Nekak sem na hitro prebral do sredine, potem pa zaprl stran. Candle, brez tebe pa te teme ne bi blo. Vsaka čast na vztrajnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.