Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

Seveda, Surya, saj jaz pa imam 4 planete v ribah, pa se pod razno ne pristevam k jokavim ribam in najbolj ne maram patetike in tega, romantike, furanja statusa zrtve in vsega, v cemer v bistvu riba totalno rada plava.

po mojem sem tudi cez ribe ze kaksno ne prevec laskavo rekla, pa se ne spomnim, da bi potem prav veliko postov padlo oz. ribe potem recejo - ja, imas prav, vse priznam. :D Taka pac sem.

In skorpijoni so tudi pregovorno zajebani.

x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Lep pozdrav! Vidim, da imate vsi svoja misljenja o znamenju rak...Torej naj napisem da sem tipicna rakica in da mi niti ne gre tko slabo...sonce v raku, luna v skorpijonu, ascendent v raku...kaj je to tko zlo hudo??? x:Dx

Nikoli nisem imela kaksnih hudih problemov...priznam pa, da sem zelo muhasta in se moje razpolozenje vedno ravna po luni...sem zamerljiva, tecna in vedno nezadovoljna s sabo, ker vem da vedno zmorem vec, kot pa sem dejansko naredla. Kar pa mislim, da ni tko slabo, ker potem se vedno kaj stresem iz rokava. Vsi imamo svoje napake. Zato tudi priznam, da si vcasih zelim, da bi bila vecji flegmatik, ker bi mi velikokrat bilo potem lazje.

Could u believe in heaven if heaven was all you had?

Could you believe in heaven if heaven was all you had?

skrivnostna,

pozdravljena na LF....rakci so čisto OK ljudje in poznam nekoga(Rak),ki ima ogromno

življenske energije...samo včasih ga malce lunca zanese . :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Hm, sem šla preverit svoj horoskop. V raku - nič. Hvalabogu :switz:

Šment :unsure: jaz pa sonce v raku.

Se grem mal z mamo pogovorit, ji jih bom že napela :angry:

(od kje potem izvira teorija, da starši želijo samo najboljše svojim otrokom)

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma x:Dx  x:Dx  x:Dx  :palec:

(kwa pa tista teorija, da otroci sami izberejo svoje starše, kraj in čas prihoda :inocent: )

Sej, sej coccinelle....kje sem imela pamet? xrolleyesx , se ne spomnim. Ko je Bog predaval o tej tematiki sem najbrž ladjice potapljala ali kaj podobnega :fiju: (čist Ich podoben)

V bistvu so starši čist ok. Ampak, narobe mesec, čist :V: , ne vem kaj naj naredim.

Nova slovenska vlada, pač katerakoli že bo, bi morala resno razmisliti o uvedbi celibata, tam nekje novembra.....vsako leto toliko novih, nesrečni, tečnih, smotanih državljanov. Po moje se jim ne splača taka škart proizvodnja.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vragec:

rakice bi moral Z ZAKONOM PREPOVEDAT x:Dx

666 zlomkou...tralala

A podznak je tud vazen? :eek: x:px :vragec:

jako!

sploh che je shrpjon....pa obratna verzija tut

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

666 zlomkou...tralala

jako!

666 zlomkou...tralala

... bejz, bejz, ti se mal hecas. x:Dx x:Dx x:o)x :vragec:

Dum spiro, spero.

666 zlomkou...tralala

jako!

666 zlomkou...tralala

... bejz, bejz, ti se mal hecas. x:Dx x:Dx x:o)x :vragec:

sploh ne

tole smrtno resna tema

666 zlomkou....neb niti pomisl, deb se z rakicam hecal....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

aakhi, ti bi moral samo sodno prepoved približevanja doseči, rakicam in škorpijam...saj ne moreš biti z vsemi kompatibilen pa čeprav si :vragec:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

sploh ne

tole smrtno resna tema

666 zlomkou....neb niti pomisl, deb se z rakicam hecal....tralala

A ti je kasna na ta mal prst stopla? x8Dx x:px :vragec: x:Dx

Dum spiro, spero.

Cosma x:Dx  x:Dx  x:Dx  :palec:

(kwa pa tista teorija, da otroci sami izberejo svoje starše, kraj in čas prihoda :inocent: )

Sej, sej coccinelle....kje sem imela pamet? xrolleyesx , se ne spomnim. Ko je Bog predaval o tej tematiki sem najbrž ladjice potapljala ali kaj podobnega :fiju: (čist Ich podoben)

V bistvu so starši čist ok. Ampak, narobe mesec, čist :V: , ne vem kaj naj naredim.

Nova slovenska vlada, pač katerakoli že bo, bi morala resno razmisliti o uvedbi celibata, tam nekje novembra.....vsako leto toliko novih, nesrečni, tečnih, smotanih državljanov. Po moje se jim ne splača taka škart proizvodnja.

x:Dx

Dej nehi no... kwa pa je tale lajf proti večnosti :inocent: ... boš pa naslednjič bolj pridno poslušala predavanja (pa tudi če ne... je ladjice potapljat čisto fun) x;)x ... da boš mogoče izbrala škorpijo ali pa kaj podobnega x:Dx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

A ti je kasna na ta mal prst stopla? x8Dx  x:px  :vragec:  x:Dx

v glavnem bolestno ljubosumne

666 zlomkou...tralala

Ce si pa tolk fajn, nooo x;)x x:Dx x:Dx x:o)x :vragec:

no...sej v vechini primerou se s svojimi izpadi krasno osmeshijo

666 zlomkou...tralala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...