Marsa 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Seveda, Surya, saj jaz pa imam 4 planete v ribah, pa se pod razno ne pristevam k jokavim ribam in najbolj ne maram patetike in tega, romantike, furanja statusa zrtve in vsega, v cemer v bistvu riba totalno rada plava. po mojem sem tudi cez ribe ze kaksno ne prevec laskavo rekla, pa se ne spomnim, da bi potem prav veliko postov padlo oz. ribe potem recejo - ja, imas prav, vse priznam. Taka pac sem. In skorpijoni so tudi pregovorno zajebani. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Pregovorno zajebani smo itak vsi. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BelaCvetica 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 moj znak je.. rak : ) 21.junija rojena : ) Citiraj Na koncu je pomembna.... samo Ljubezen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Drz se pol! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Pregovorno zajebani smo itak vsi. sploh se ne čudim,da si tole zapisala. Nekak zgodaj je, za podajanje izjav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skrivnostna 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Lep pozdrav! Vidim, da imate vsi svoja misljenja o znamenju rak...Torej naj napisem da sem tipicna rakica in da mi niti ne gre tko slabo...sonce v raku, luna v skorpijonu, ascendent v raku...kaj je to tko zlo hudo??? Nikoli nisem imela kaksnih hudih problemov...priznam pa, da sem zelo muhasta in se moje razpolozenje vedno ravna po luni...sem zamerljiva, tecna in vedno nezadovoljna s sabo, ker vem da vedno zmorem vec, kot pa sem dejansko naredla. Kar pa mislim, da ni tko slabo, ker potem se vedno kaj stresem iz rokava. Vsi imamo svoje napake. Zato tudi priznam, da si vcasih zelim, da bi bila vecji flegmatik, ker bi mi velikokrat bilo potem lazje. Could u believe in heaven if heaven was all you had? Citiraj Could you believe in heaven if heaven was all you had? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 skrivnostna, pozdravljena na LF....rakci so čisto OK ljudje in poznam nekoga(Rak),ki ima ogromnoživljenske energije...samo včasih ga malce lunca zanese . Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skrivnostna 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Ti lahko zagotovo to tudi jaz potrdim, ker vem, da s tem nisi povedala nic laznega Citiraj Could you believe in heaven if heaven was all you had? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 skrivnostna, vse je veliko bolj kompleksno ... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Hm, sem šla preverit svoj horoskop. V raku - nič. Hvalabogu Šment jaz pa sonce v raku. Se grem mal z mamo pogovorit, ji jih bom že napela (od kje potem izvira teorija, da starši želijo samo najboljše svojim otrokom) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Cosma (kwa pa tista teorija, da otroci sami izberejo svoje starše, kraj in čas prihoda ) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 rakice bi moral Z ZAKONOM PREPOVEDAT 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Cosma (kwa pa tista teorija, da otroci sami izberejo svoje starše, kraj in čas prihoda )Sej, sej coccinelle....kje sem imela pamet? , se ne spomnim. Ko je Bog predaval o tej tematiki sem najbrž ladjice potapljala ali kaj podobnega (čist Ich podoben) V bistvu so starši čist ok. Ampak, narobe mesec, čist , ne vem kaj naj naredim. Nova slovenska vlada, pač katerakoli že bo, bi morala resno razmisliti o uvedbi celibata, tam nekje novembra.....vsako leto toliko novih, nesrečni, tečnih, smotanih državljanov. Po moje se jim ne splača taka škart proizvodnja. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 rakice bi moral Z ZAKONOM PREPOVEDAT 666 zlomkou...tralalaA podznak je tud vazen? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 rakice bi moral Z ZAKONOM PREPOVEDAT 666 zlomkou...tralalaA podznak je tud vazen? jako!sploh che je shrpjon....pa obratna verzija tut 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Jst še ne grem rakom žvižgat sam spat grem Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Jst še ne grem rakom žvižgat sam spat grem heheupam, de naush rakic sanju 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 rakice bi moral Z ZAKONOM PREPOVEDAT 666 zlomkou...tralalaA podznak je tud vazen? jako!sploh che je shrpjon....pa obratna verzija tut 666 zlomkou...tralala ... bejz, bejz, ti se mal hecas. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 rakice bi moral Z ZAKONOM PREPOVEDAT 666 zlomkou...tralalaA podznak je tud vazen? jako!sploh che je shrpjon....pa obratna verzija tut 666 zlomkou...tralala ... bejz, bejz, ti se mal hecas. sploh netole smrtno resna tema 666 zlomkou....neb niti pomisl, deb se z rakicam hecal....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 aakhi, ti bi moral samo sodno prepoved približevanja doseči, rakicam in škorpijam...saj ne moreš biti z vsemi kompatibilen pa čeprav si Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 rakice bi moral Z ZAKONOM PREPOVEDAT sploh netole smrtno resna tema 666 zlomkou....neb niti pomisl, deb se z rakicam hecal....tralala A ti je kasna na ta mal prst stopla? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 A ti je kasna na ta mal prst stopla? v glavnem bolestno ljubosumne 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 Cosma (kwa pa tista teorija, da otroci sami izberejo svoje starše, kraj in čas prihoda )Sej, sej coccinelle....kje sem imela pamet? , se ne spomnim. Ko je Bog predaval o tej tematiki sem najbrž ladjice potapljala ali kaj podobnega (čist Ich podoben) V bistvu so starši čist ok. Ampak, narobe mesec, čist , ne vem kaj naj naredim. Nova slovenska vlada, pač katerakoli že bo, bi morala resno razmisliti o uvedbi celibata, tam nekje novembra.....vsako leto toliko novih, nesrečni, tečnih, smotanih državljanov. Po moje se jim ne splača taka škart proizvodnja. Dej nehi no... kwa pa je tale lajf proti večnosti ... boš pa naslednjič bolj pridno poslušala predavanja (pa tudi če ne... je ladjice potapljat čisto fun) ... da boš mogoče izbrala škorpijo ali pa kaj podobnega Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 A ti je kasna na ta mal prst stopla? v glavnem bolestno ljubosumne 666 zlomkou...tralala Ce si pa tolk fajn, nooo Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2004 Prijavi Deli 3. oktober 2004 A ti je kasna na ta mal prst stopla? v glavnem bolestno ljubosumne 666 zlomkou...tralala Ce si pa tolk fajn, nooo no...sej v vechini primerou se s svojimi izpadi krasno osmeshijo 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.