Aira 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 kako je če se najdeta dva- en z asc v raku, drugi v levu? izid komičen verjetno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 kako je če se najdeta dva- en z asc v raku, drugi v levu? izid komičen verjetno a,ha Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 kakšne izkušnje, opij? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 boljše, da se jaz potem sploh ne oglašam Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 boljše, da se jaz potem sploh ne oglašam povej, povej.... rak, škorpijon, škorpijon ufff.... katera znamenja (punce) pa tebi pašejo? ribice, dvojčice.....? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Kot sem že v enem postu nekje prej reku, da me vseskozi device oblegajo in zdi se mi, da so zame najfatalnejše, čemu, ne vem. Aja Aira, en moj odgovor si zignorirala na tvoj post, ko sem pisal o Contesi o tistem morju in ruševinah Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Aja Aira, en moj odgovor si zignorirala na tvoj post, ko sem pisal o Contesi o tistem morju in ruševinah sori si bolj občutljivček?? nekaj o globokih očkah- se spomnim.thx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 He he. Ma ne, sam res imaš tak poseben pogled (koliko se pač s slik vidi), pa tud apolonia, se mi zdi, da ima takega, sexy, kot ti. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 seksi pogled? fora je v tem da se skozi trepalnice manj vidi, tako da je svet lepši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 seksi pogled? fora je v tem da se skozi trepalnice manj vidi, tako da je svet lepši Jaz pa mislim, da če bi trepalnice dvignila in bi pokazala svoje učke v sej njihovi lepoti, bi pa bil za nas svet lepši Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 no kje je zdaj odgovor? jaz bi tudi rada vedela tole, rak asc in lev asc...aira, daj se malo vztrajaj...jaz grem nekaj narest, pa pridem nazaj... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 naju s tinko zanima kako se ujemata asc rak in asc lev? ve kdo kaj o tem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 jaz imam prvega! toliko zaenkrat... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 kot prvo... mečkanje v javnosti pri asc raku ne pali preveč. razen če je malo opit, potem ni problem. še kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 je res!zdaj pa se za leve povej... a si ti tudi tole?! asc ? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 je res!a si ti tudi tole?! asc ?mhm. aja raki so kar precej čutni v bistvu ampak ful zadržani...levi pa se razkazujejo še kaj??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 tudi to je res...obvladas sebe, vidim... bova pocakali, da se kdo drugi pove kaj na to temo, a? v bistvu mi levi pasejo, ker imam rada dramo in samozavest...samo, da niso egotriparji, tega pa ne prenasam. izjemoma, ce so izjemno zabavni in polni zanimivosti vseh vrst Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 bova pocakali, da se kdo drugi pove kaj na to temo, a?bo boljše, ja. drugače pa sončne rakice so mi všeč ker so recimo bolj praktične, se mi zdi da dohajajo tiste reči ki nam zračnim v soncu uidejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ja...soncne rakice so sefice Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 je res!a si ti tudi tole?! asc ?mhm. aja raki so kar precej čutni v bistvu ampak ful zadržani...levi pa se razkazujejo še kaj??? Nebi reku Aira , vsaj pr men se motiš Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 hm rakec navzven deluje zadržan, ko pa se preda hja, sem sama tud mal rakice tam nekje v luni aja mam pa hči rak, škorpijon, kozorog pa eno meni zlo ljubo osebico v kombinaciji rak, škorpijon, kozorog pa sestro asc. kozorog, ma obkrožena z njimi, ampak če jih pa prizadaneš, moraš pa vso diplomacijo uporabit, da sploh dobiš možnost, da pojasniš... a nism o tem že pisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Nebi reku Aira , vsaj pr men se motiš nisi čuten? zadržan?- te vleče ven škorpijon na 2.stpinji pete hiše v levu v konjunkciji z uranom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Nebi reku Aira , vsaj pr men se motiš nisi čuten? zadržan?- te vleče ven škorpijon na 2.stpinji pete hiše v levu v konjunkciji z uranom Čuten ja, taktično zadržan tudi, sam škorpion, tega pa je v uzde nemogoče oprtati. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.