Skoči na vsebino

Rak

contesa

Recommended Posts

kaj se pa pol k rakom pristeva, da me cist zmede! x:px x;)x

ja ja, raki... saj ce ne bi bili TOOOLK obcutljivi, bi bili zlo fajn. Imajo cel kup dbest lastnosti, samo kaj, ko tako velikokrat prevlada vse tole kalno ribarjenje... :|||||||

S tem mislim ne tolk kalno v smislu drugih, pac pa da skoz nekaj mesajo po preteklosti in ne znajo zakljucit zadev - tu prav pride sco tistim rakom, ki ga imajo, ceprav se v slednjem primeru zna spet prevladat obcutljivost, kajti sco je kljub temu da je v bistvu taf izjemno obcutljiv nase, kot rak.

Od vodnih je riba NASE se najmanj obcutljiva.

Bos rekel ribi, mater kok si ti mim...

Pa bo rekla nazaj... :sori:

Bos rekel raku to, ojjj, ni hujsga... bo pri sebi totalno zalaufal prav vse mozne mehanizme.

reci skorpijonu to, totalno te bo popikal nazaj. :) :palec:

ergo... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

a ti si rak, silver?

Zanimivo, zato imas tak humor.

Sem pa nekak 'mislila', da si lev - morda mas kak merkur ali venero v levu? :)

Kje si se smejal?

Ob trditvi, da so raki dobri ljubimci al da znajo bit betonski custveni tezhaki? :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Kje si se smejal?

Ob trditvi, da so raki dobri ljubimci al da znajo bit betonski custveni tezhaki? :P

Kdo se upa take pisat, da smo težaki? :angry2:

Pa ne mi raki, bi rekla Astra....to so oni drugi.... :fiju:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>... v "račjem" stilu.
xDDx x:px

... če me pa zdele vprašaš, kaj je nekdo, ki je rojen ne vem 15.11....

Skorpijon.

... venera v levu... In iz česa si to sklepala ?

Iz tvojega nacina, ki ni cist sam racji. xDDx

Poleg tega pa lohk sklepas, glede na to, da sta merkur in venera vedno blizu sonca, da ce se nekdo cist ne 'poklopi' v svoj znak, da je verjetnost, da ima pac kaj (recimo prej omenjena planeta) v sosednjem.

Torej lohk bi sklepala da mas tud v dvojckih tole. :)

Si tak levji - ti pomeni tradicija, ne zapnes tko kot rak, se ne uzalis tko hitro, bi rekla da si tud v nekem smislu 'hrupen' malo, zabavljac... pa tko... nisi tolk muhast, kot bi bil, ce bi imel se venero v raku, recimo...

Zakaj praviš  zato imaš tak humor ? A je rakov humor drugačen od ostalih ?

Mah, tega ne moremo tko reci, kajti vsak humor je pac drugacen... ampak ja, je drugacen... tak mal... hm... crazy... :)

mal odbit, rak se v humorju 'cez vrze' - drugace se pa 'nazaj vlece'.

Saj verjetno poznaš, če te rak zagrabi, ne spusti tko zlahka.  x;)x

Ja vem, sam ne mi govort x!x... xrolleyesx :mad2:

x:Dx x;)x

Picasso

to sem si prejle 'izmislila' - dobr, ne? x:px x;)x

ma ne hrupen v smilu glih hrupen zdaj. xDDx

Ampak tko... ko pades not, ni da ni... znas bit 'taglaven' - ne zanikaj, ker ti ne verjamem. :D

Picasso

OK, pol ti pa tehtnica ven tolce - si rekel, da si v asc, a ne?

Tolk hitim, opazim sam tisto, kar me trenutno zanima. :)

Men je tud vsec tvoj stil, sem rpav vesela, ko si se pridruzil. xyesx :palec:

(*aja, thanx!! x:Xx - fajn je... nekak najti svoj stil, se v njem izrazat... jaz mam ful za povedat v lajfu... mislim sploh, tko... kaj jaz vem,.. za dat... mam tud jaz nekaj 'rakovskega' (ful v 4. hisi, ki je rakova), pa recimo, da imam nekaj tega razumevanja in socutja tudi od raka oz. tudi zaradi guzve v 4. hisi... xDDx).

Rak dobro cuti drugega, mdr. je zato dober ljubimec...

Men je vsec rakova skrb, po drugi strani pa me zna iritirat, pretirana skrb.

jaz najrajs sama zase skrbim in tko... ne maram pretirane skrbi in zaskrbljenosti v zvezi s sabo...

pa tezko prenasam krhkost pri drugih... sem zahtevna in zahtevam, da so vsi mocni, ce pa niso, pa se naj naucijo, naj obvladajo, kaj me briga. x:px x;)x

No rak pa je cesto tako nekako... krhek... pa tolk enga dela je z njim, halo, jaz mam s sabo dost opravit! :||

Skoz nekaj - a je narobe zdaj postekal?

Joj, a to ga je zdaj ocitno prizadelo? :o|o:

pa taksno... se dobro, da ima smisel za humor, sicer bi... hm... kaj jaz vem...

No Luna pac... tud norost in bluzi in taksno...

vse to je rak...

Mu je pa ne sam do 'ozemlja'... ces, dom itd. bajta in vse...

Ampak tud tko, ima teritorijalne teznje, nekak.,.. so bili tud... zavojevalci raki pa tko... ipak je kardinalen rak...

Da je nekdo obcutljiv, ne pomeni nujno, da je cmera in bogica (ampak vcasih pa xDDx).

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Blazen hitro pišeš, to kar iz rokava stresaš . Morš imet pa takšen dobr dan danes..
No zdaj glih danes... vsake tolk me pici, pa mal... se pol tule bolj na zabavno noto oglasam... :)

sicer pa jaz vse iz rokava stresam, ker je to moj nacin... no vedno sem tko hitra, to hocem rect (razen ko jem in se pri cem, morda, vcasih). :)

In rake dobr poznaš, se vidi, da ne samo iz horoskopa . 

Saj ni NIC 'sam iz horoskopa' pri meni - vse je (tudi) iz lajfa.

Ja, dobr poznam rake.

Imam velik izkusenj z vsemi znaki, ker sem se vedno gibala v najrazlicnejsih krogih...

Pa tko...

potem ti raka najprej iz tira vržeš, pol ga pa še tolažiš...
Iz tira vrzem - kakor kdaj in kakor koga... xDDx

Tolazim?

Jih pa manj kot je teh, ki jih vrzem iz tira. :P ;)

ne da sem skorpijon (nisem) - a se najdem v nekaterih lastnostih zelo.

No in zelo 'moj' je naslednji opis skorpijona (ki ga podajam v sr/hr, ker pac tko sede na tocno to, kar pove):

'Ako ga pogresno shvate, on ne zeli to da ispravlja'. xyesx

Picasso

naskljocala sem nek odgovor brezvezen, nakladancijo, neko... neko imidziranje brezvezno... pa sem kar zbrisala...

skratka - 'dobr zame, dobr zate'... ne vem, kaj sem ze rekla... ne da se mi se 1x razmisljat o tem. :)

nekak je treba smooth na rake nazaj spravit temo. :P ;)

raki so...

hm... a je sploh mozno se kaj 'novega' povedat? :||

Picasso

:irs: dej povej, povej, Marsa, pa kaj lepega. Estetske novice so mi bolj pri srcu.

<{POST_SNAPBACK}>kdo si upa pisat, Cosma?

Un k si upa pac. xDDx :vragec:

Očitno, nima samo Magnifico jajc, tukaj :wOOt:

Znamo biti raki tudi zlopamtilo :sniky: ampak samo včasih.

Silver, če sem prav razumela si rak-tehtnica-rak? Hudo...no jaz sem tudi tu nekje.

Koma :OoO:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

jaz tud poleg vertexa, s katerim sta v konjunkciji. pac, nekaj... :) ;)

Joj kok vas rada bockam, raki! :vragec: x:o)x x;)x

pa ribe tud. x:px

Picasso

Samo čez Rakce nič,prosim.Moj sin je Rak po znamenju..sicer je Rakcu dodan ščepec Ovna in ščepec Device ...pa kljub temu.Priiima fant.Samozavesten ,neodvisen,se ne skriva pod oklep,pove direkt ...ampak no ja...da še sebe mal notri dam...ima to po meni x:Dx

A ni tko,da Sonce ne pomeni toliko kot ascendent.Ascendent pokaže kdo smo .

Izražamo se skozi znamenje ascendenta . Mi smo ascendent in ne Sonce.

Tole iz teorije...v praksi še raziskujem. x:)x

Pa ne danes...danes temperaturo zbijam :xx!:

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

cveka, saj v glavnem se mal hecam oz. tocneje, namenoma potenciram dolocene zadeve, lastnosti...

Se posebej pri raku to rada pocnem.. pa pri ribah, saj pravim, vzbudijo v meni nekaj... skoraj sadisticnega... :|||| trapast, sam tko je oz. vsaj je bilo...

Avtomaticno prevzamem mocnejso vlogo, ob tem pa se nekak se mal norcujem iz slabosti, morda ker sem jih kao jaz tocno te ze presegla, pa zdaj mal... zviska gledam na to... al kaj tacga, takole na hitrico mal samoanalizice. x;)x

ja, ocitno smo mi svoj ascendent... pri meni je ze tako...

vedno znova mi da mislit... saj VEM, da je pac tako, pa da delujem tako, pa to je itak point ascendenta tudi, kako nas vidijo drugi, ampak si ne morem kaj, da me ne bi kar nekako fasciniraloo dejstvo, da me folk vidi tko sco... ob tolikih ribah...

Mislim in ravno to, ob vseh znakih, zakaj ne recimo Lev, strelec, oven... kaj jaz vem... zakaj je prva misel vsakogar ob pomisli name tole...

pa tud - saj delujem na cist ribjih podrocjih, se faco mam ribjo, srcasto, koticki, vse... postavo mam ribjo, niti mal skorpijonsko... a ne. ce me vidi, slisi, v chatu, nikol se ne morem izognit temu vtisu, ki ga ocitno naredim.

Torej - a res zgledam tolk zajebana? x:Dx x;)x x:px

ja ja, saj vem da smo v temi rak... sam v raku nic nimam. x:o)x

Picasso

Marsa saj vem...tudi sama sem tole tako prebrala .

Res pa je,da Imširagić zatrjuje,da je na drugem mestu Luna. Torej če želimo videti (poznati) čustveno življenje' nekoga' potem poglejmo njegovo Luno.Moja je itak v Biku.

Lahk meni x:Dx

Tvoje oči izdajajo močnega sco. Bi ti pa prisodila ščepec Leva in ščepec Vage...čeprav je tole čisto mimo ampak takole na prvi pogled izstopa ravno to.

Lep pozdrav

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Cveka - moja (luna) je v ribah in edino tu sem res ribja,.. se merkur ni tolk ribji moj, pa ceprav tko konfuzen in vse, sam sem ostra v percepciji, ne zbluznjena in zamegljena.

torej - sam luno v ribah 'kupim' pri sebi...

mars tud mal, a mam... 'prevec energije'... nekak... (ker je pac v steliju s soncem), sta pa v cisto natancnem trigonu (mars in neptun, oba sta na 17), pa morda zato ta moj merkur deluje tud skorpijonski (ker je pac neptun vladar stelija na asc v sco)...

Jaz tud na 1. mesto dajem ascendent, potem pa *morda* Luno - morda zato, ker je lohk kaj pomembnejsega - npr. jaz imam vladarja ascendenta na mc-ju in to se mi zdi, ko gledam svoj chart, zelo pomemben fact.

ampak Luna smo najbolj zato, ker je to nase dnevno zivljenje, torej kako sploh delujemo, skozi dneve...

kako pa delujemo skozi dneve, pa tud kaze na to, kaksni smo.

No vsaj zarad Lune sva posredno pri rakih, a ne cveka? ;)

Aja, pa tvoj sin je rak. :)

No moj pa ima zato luno v biku, kot jo imas ti.

mam rada folk z Luno v Biku. xDDx

**

Lev, tehtnica?!

PIH! xsuperx x;)x

Hudo, x^x x8Dx, leva mi mensezdi ni se nihce pripisal, tehtnico pa ena (ko sem bila noseca, ocitno sem neznejse delovala ;) :P)

Vcasih se mi je zdelo, da bi blo dobro bit kak lev al kaj tacga.... ono mal powerja pa to...

sam - kaj pa se hocem, da eksplodiram al kaj?

saj pravim, da 'sem dobila' za protiutez tistele ribe vse... :P

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Saj globoko v sebi bi bili vsi radi raki, veš , sam kaj, ko jim ni bilo dano  xwizardx  ... ... pol pa ... kisla repa pato ... a sm prou povedu ??? 

x^x aha :palec:

x:Dx x:px

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

cosma, sem se ti vrinila... x;)x

zadnje cajte te nekak silim v izbrise... :D ;)

kaj kisla repa? :eek:

Namrec pod taksnim imenom je bil v povabilu predstavljen vcerajsnji DJ (ko sem sla ravno vceraj zurat). xDDx

Pa glih kislarepa, no. xDDx :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...