cosma 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Sem zbrisala, ker sem za*, nisem prav citirala ...tako kot sem hotela. Ruby z menoj imajo drugi slabe izkušnje pa potem tebi ni treba Nasplošno čeprav pripadam Raku, sem tako malo raka baje, da je v bistvu čisto krivično, da sem ....mah v bistvu sem en tak fajn rak. Me majo skor vsi radi ....ja skor res.... Sonce in Venera sta v raku. 10 in 9 hiša. Karkoli že to pomeni. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Cosmica Pri Rakovcih je problem v tem, da obstajajo višji in nižji tipi. Pri redkem višjem tipu - se Škorpijon počuti kot v sedmih nebesih Kdor mora trpeti ali prenašati nižji tip Raka.... :OO!: :OO!: :OO!: , dolgoročno .....ga dobi v celice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Ma a niso povsod višji in nižji tipi? Jaz se štekam dobro s tistimi, ki imajo valove na Think Pink. Pa mi ni važno a so levi, zajci, žirafe.....Edino evo, da rečem z devicami sem nekako bolj na ostro....pa ne vem zakaj. Najbrž, ker imam jaz predsodek. Nihče ni popolen Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 so, ampak nizji tip skorpijona je pac mascevalen in zajeban, nizji tip raka pa je tezhek in sucker, nizji tip ribe je mutich in moralno oporecen, prav tako nizji tip dvojckov... in tako dalje... ... je pa hecno, da sam al pa najbolj ravno pri raku dobimo tolk enega kljubovanja nazaj... in uzaljenih reakcij. Se nihce se ni pritozil, ce smo ravno v 'njegovi' temi omenili slucajno kaksne nizje ali visje tipe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Jasno Jaz pa z Ovni..... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 ne cosma, da prec postavim nekam tole - 'think pink' varianta pa so sicer ribe (pa mal strelci). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 ... rak pa razmislja... 'roza z odvecnimi odtenki', kar pa da kvecjemu 'umazano' roza (pojem je samo barven in ne dolocam lastnosti.. preprosto hocem opredelit pravo barvo - zivoroza je pink in to je strelec recimo, vendar asociacija 'z roznatimi ocali' gre ribam, no in 'umazano' pa v tem primeru pomeni, da je zraven razni 'mulj' in taksno.. .. zelenkasto se zraven mesha, pa tako dobimo 'umazano roza', al pa 'umazano zeleno'... ker se boji pravih custev in jih umaze s skrbmi recimo.. - da nekoliko *prevedemo* )..To je bila sam impulzivna intuitivna 'barvna razlaga' da se ne bi kaksni raki spet prec zasekirali. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Pri meni roza, vedno nekako v globoko rdečo izzveni..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 sva se s frendico zadnjič pogovarjali o temle ljubem neptunovskem bluzu ....in ugotovili, da bi bila ful scena vse bajte v mestu prebarvat na roza ....pa bi bilo watching pink....pol pa še ostale barve mal za dodatke, pa poslikat fasade s kakšnimi utrganimi motivi...in sva si v živo predstavljali, kako bi se folk začel drugač obnašat pa razmišljat manj zategnjeno.....mogoč ni glih za v to temo, sam ko ste glih na pink... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 prav z veseljem vas berem . Pink, hehe, prvič odkar sama izbiram cunje, sem zadnje čase veliko v pink... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 Uh silver, kok raka, te v druzabnem smislu vadi ven dvojcek, v delovnem pa bik, bod vesel... Pa venera v levu ti da vec energije, fajn.Luna pa v Raku cist 'pase' in tam se lohk najbolje izrazi (v mislih imam te tri najpomembnejse polozaje, sonce, asc, luna).lahko da mas duh pol v dvojcku, ni pa nujno... A po drugi strani pa dvojcek doda muhavost... si mroal bit naporen kot mlajsi, sploh se ni moglo s tabo do konca priti.... si obrnil vse besede, vse si si tko razlozil, da je tebi sedlo v razmisljanje, pol si pa odmaglil... Al kaj tacga...Dobro, da imas venero v levu in mars v biku, da imas nekaj trdnosti in tud na vrednote to vpliva, pa mal vec volje imas, pa trmast si, v pozitivnem smislu... te nekaj zene... zate bi bil kul kaksno ustvarjanje v konkretnem in fizicnem smislu - prckanje s kakim lesom ali s kakimi drugimi naravnimi materiali - moral bi imet dober filing za materiale, pa menim da si zelo handy. Ko si bil otrok, si bil len za stvari, ki jih je bilo treba naredit, a sicer zivahen in nemiren in vse zivo te je zanimalo.Si zelo dvojen - rabis skoz druzbo, folk okol sebe, po drugi strani pa rabis tud velik casa zase. Sicer pa gledamo tud ostale planete, pa hise pa aspekte pa tak.Sam na 1. pogled lahko vseen mal vidimo...Morda se kaj tudi ne manifestira (ker se recimo pojavi aspekt, ki to nevtralizira ali iznici). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2005 Prijavi Deli 13. februar 2005 saj nisem nic tacga rekla, mi je pa vsec tvoj nacin - dovolj samokritike in humorja, fajn da imas zemeljski mars... se ti kar vidi, si tud bolj posten zarad venere in marsa...Pa ko (prvic) prides na obisk, ZIHER prineses vsaj kako litrico al kaj tacga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 No tko glih ne, morda ribam, skorpijonom gotovo ne, vendar imate pac tole - 'tiho komandiranje', ki folk veckrat preslepi, da NI komandiranje - pa JE. kardinalci, to so zacetniki letnih casov - pionirji, akcija, prvi so...Stalni so ze 'ugnezdeni' lepo v letnem casu, nestalni pa smo na prehodih, smo otroci sprememb itd. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 a sem se jaz (pobunila)? Saj vem, da si se hecal, saj vidim, ce drugega ne, po smajlckih. Ampak jaz pac povem, ce ze vprasas.Pa ko glih tko lepo vprasas. Jaz ne palim na lepe besede, palim pa na (duhovit) nacin. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 saj, jaz pa tebe - skoz ti laskam; ker mas venero v levu, ti godi... pa tud - vsakemu pac to godi, pa tud ce mu ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 ajde vazi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 men raki prou ne ležejo, pa sploh ne vem, zakaj ne... rakice pa so mi fajn, zbezajo domaćico iz mene ... pa duhovite se mi zdijores pa jih redko nabašem... nimam pa nč v tem znamenju.. pač, V. hišo... in zdej ravno saturna v njej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Jaz tud bolj tko...A vseen sem imela kar kaksne pomembne rake v lajfu.3/4 mi jih je zal bilo suckerjev (ali vec), a sem imela pa blazne frende, hude laverje pa tud take... *kozmicno platonske* naveze s kaksnimi raki...Z Rakicami se pa redkimi zelo stekam.sem riba - in vedno imela sam skorpije okol in nikol zenskih rakov...Vec devic pa bikic, levov in levinj - kot rakov. vec dvojckov in dvojcic - kot rakic.Se mi ne da tolk 'pazit' v lajfu, mam rada da sem lahko sproscena.Sem torej morda pregroba za rake.On bi se smilil tam, jaz ga nagonim delat, al kaj takega.On bi rad socutje, jaz ga nap****, vsa zivcna, ker ne prenasam nemoci in tega.Pa tko...Ribe me znajo boljs brat - da o skorpijonih ne govorim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 saj sem rekla - hude laverje pa tko... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj ste se pa zdej tko distanciral od rakov .... "men ne ležejo lih prou"...pa "jst tud bl tko"... Odnos je vedno dvostranski . Anje, anje silver Ko me vprašajo za sončno znamenje in rečem rak, imam dostikrat občutek, da me pogledajo, kot bi imela kugo. Kao brrrr, raki luzerji. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 tko kot mene, ko recem riba, kaj!!!sam vi raki to tko obcutljivo jemljete, TO (!) pa skoz govorim tule! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 ma daj raki ste tok smotani! x:px Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Itaq da smo , ampak nam ne smeš tega povedat, ker se pol hudo razburimo in namulimo, pol gremo na drevo pa vse igrače s seboj vzamemo, dol pa granitne kocke mečemo, pih zlobci Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Se dobr da imate humor! x!xTo resuje raka... Pa rak bi moral kaj za duso prckat, ustvarjat, sploh tak z dvojckom, da roke in vse hkrati aktivira... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.