krokodil 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Tebe so zamenjali v porodnisnici. Ali to, ali pa nisi vec devica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he...mam asc v devici, gor pa plutona in urana...pa glih za en prou mere za pospravlat...mal umetniškega kažina pa mora bit ....ni za pretiravat... aha, ti mas pol podobn stelij kot jaz, sam da namest na mc, mas na asc....je bolj na osebni ravni... saj jaz sem pri enih stvareh pa zlo natancna.. ker drugac nisem, no kako bi lohk bila ob tko blazotnem steliju v ribah! pa itak, uran... se cist drugac pol vse skupaj obnasa pri tej devici pol... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je pa vsec, lohk razseckam do fundamentov in NE izgubim niti oz. pticje perspektive... (to zato ker ma par dobrih aspektov v Pravi hisi ) Ej, sam jaz tud vse zanaliziram do konca in pol nazaj sestavim. A je to pluton - no, moj je v trigonu s soncem, to je kar kul. Jaz sem pa mislila, da imam zato merkurja (vodnar)v 8.hiši, da se grem tole... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tebe so zamenjali v porodnisnici. Ali to, ali pa nisi vec devica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tebe so zamenjali v porodnisnici. Ali to, ali pa nisi vec devica Eh..Jz sm itak Sm brala temo Ne-horoskop (kako se znebimo tipa), pa sm začela razmišljat o poznanih devičnikih in sm ugotovila, da so vsi ful packi Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Zakaj? To bi bila izgleda bolj tema za tebe pol... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>O Devicah, ki jih poznam:Moski Device, ki jih poznam: navzven umirjeni, zadrzani, vendar prijazni, razumni, se nikol glasno ne smeje, delovni, kriticni, vedno cisti in ne prenasajo znoja na sebi niti na drugih, niti v puberteti na svojih glasbenih idolih ni rocka poslusal, ker so bli na odru vsi preznojeni, 2 odrasla Devicnika ima zena pod komando, 1 od njiju je custveno odmaknjen od svojih otrok, na morje grejo vsi ti Devicniki vsako leto v en in isti kraj. Mlada 2 sta dostudirala najtezji faks z ocenami 9 in 10, noben izmed njiju se pa ni lotil magisterija kljub vsem moznostim, 1 od njiju ni hotel sprejeti bogato plačane sluzbe v Luxemburgu, raje je doma ob punci in ob mami. Izmed 4 Devic samo en preklinja, tisti ki dela tezje fizicno delo, ostali so fini. En izmed teh pa se rad napije, v sluzbi pa nikoli ne jemlje resno grdih besed niti jih sam ne uporablja, ampak si vse zapomni v pravem trenutku, vse slabo pozabi in deluje vedno samo v prakticne namene v skupno dobro, nikol zase in na svoj racun, ceprav ima vse moznosti za to, ker zanima ga samo prosperiranje firme in uspeh. Mantis, jaz mam MC, luno, jupiter, mars in se saturn v devici... tko, da naj bi mel dolocene lastnosti device... sam sem popolna kontra temu kar si ti napisala... vneto preklinjam, sem len kot svinja, imam totalno razmetane prostore, sem neorganiziran, nimam nevemkaxnga povprecja, ce bi mi ponudl sluzbo v luxemburgu bi jo pograbil z vsemi stirimi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Jz poznam pa par moškihh devic, k so totalni kurbirji! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Jaz poznam žensko devico, ki se zeloo uči, doživela živčni zlom, rada se važi - a,pak vseeno super za dolge pogovore Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mantis, jaz mam MC, luno, jupiter, mars in se saturn v devici... tko, da naj bi mel dolocene lastnosti device... sam sem popolna kontra temu kar si ti napisala... vneto preklinjam, sem len kot svinja, imam totalno razmetane prostore, sem neorganiziran, nimam nevemkaxnga povprecja, ce bi mi ponudl sluzbo v luxemburgu bi jo pograbil z vsemi stirimi...saj sem napisala da uran lohk cist pobrka to (no ti ga mas pac mensezdi na asc)..+, tolk v dvojckih, + a nimas ene opozicije z neptunom hude al kaj ze? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj sem napisala da uran lohk cist pobrka to (no ti ga mas pac mensezdi na asc)..+, tolk v dvojckih, + a nimas ene opozicije z neptunom hude al kaj ze? Jah mam sonce pa venero v dvojckih jap, v opoziciji z neptunom v strelcu. Te2 tocke tvorta T-kvadrat z marsom in saturnom v devici..tko, da bi mogu ta T-kvadrat z vrhom v devici se ojacati ta deviski element... more bit res ta uran na asc. kriv za vse... pa vse te inkonjunkcije... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Ce gledam sosedove otroke, ena puncka Ribica, ASC Devica, nadarjena za matematiko in logiko in prav tako rada je igrace pospravljala, kot pa se je z njimi igrala. Zanimivo to. haha... zanimivo taka kombinacija je bil tut kurt cobain... pa se sonce v 6. hisi da neki devicke... drgac pa kurtov chart... kaj tazga svet se ni videl-uran&pluton v konj. z asc. in hkrati vrh zmaja... kaj tazga jaz se nism videl... zajebano do kraja... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 ..vem, da je bil freddie devicka, pa da je znak od Queenov Freddie narisal iz astro znakov clanov... samo charta njegovga nisem pa nikjer zasledil, zal... bom se mal pobrskal. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 ja, car, mercury. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 5. september 1946, zanzibar... ure pa zal nikjer...po temle sodec je mogel bit nekje zjutraj rojen, ce hoces da pade luna v strelca... dvomim, da je mel luno v kozorogu... kaj bi rekla, da je bil po asc., tko po videzu, energiji...-a marsa???Da preverimo, ce bi se postekalo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 jaz bi rekla, da bi cist lohk mel luno v kozorogu. asc bi rekla lev, sam pol pa bi bla ocitno luna v strelcu.lohk vodnar, ni pa nujno, lohk sam uran kje tko postavljen... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 kva pa ce bi bil po asc. dvojcek???Pa pol devica-dvojcek kombinacija upravici ta mercury "priimek"???Potem bi uran najverjetneje padel v 1. hiso... stelij mars-jupiter-venera v tehtnici pade v 5.(levovo) hiso... to bi blo dost realisticn ce mene vprasas... kaj ti menis??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 morda luna na 29 strelca? al pa luna v kozorogu, asc strelec, luna v prvi hisi, ko je bil gej, zenska scena pac? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 ja, saj asc je manj taksen, dolge noge pa ves tak, poskocen, sam ne pa oven... lohk pa lev... uran morda tedaj bil se v levu? pa je okol asc morda?aja 46', hm, pol je najbrz se v raku, ce ne clo dvojckih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>kva pa ce bi bil po asc. dvojcek???Pa pol devica-dvojcek kombinacija upravici ta mercury "priimek"???Potem bi uran najverjetneje padel v 1. hiso... stelij mars-jupiter-venera v tehtnici pade v 5.(levovo) hiso... to bi blo dost realisticn ce mene vprasas... kaj ti menis??? no? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 ja, kar kul, sam da mi videz ni nic... al pa vsaj ne dost dvojckast.. AMPAk ja, ce bi uran pac pol deloval cist kontra, tko kot veckrat.sam drugac pa kar klapne... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Men se tud zdi zelo realisticno... edino kar me malce bega pr tej toriji je to, da pol padejo vsi planeti v severno hemisfero.... samo asc. v dvojckih, luna v strelcu, stelij v 5. in sonce tam nekje okol IC(ta deviskost ni tko vidna)-extrovertiran... Aja pa k unmu steliju dodaj se neptuna, ki je hkrati tudi moderni vladar MC-ja... .. se pravi oba vladarja njegovga MC ja v 5. v steliju z marsom in venero... mislim da mamo resitev, pobje... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Ste zapeli s to devico, pa cisto brez potrebe. Devica je EDINO znamenje, ki je minljivo. Vse ostale nosijo njihovi nositelji na hrbtu do smrti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ste zapeli s to devico, pa cisto brez potrebe. Devica je EDINO znamenje, ki je minljivo. Vse ostale nosijo njihovi nositelji na hrbtu do smrti. Nič ne štekam, pa ziher je cool. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>fino kar se ekstrovertiranosti tiče je treba ločit to, kar smo videli in tisto, česar nismo, če je nekdo zvezda, še ne pomeni da je ekstrovertiran.ko gledam posnetke intervjujev se to še kako potrjuje, ded je bil čista devica, nervozen, hitro govori, odrezavo, kadi živčno, vse opazi, itd... isto je blo na snemanjih; komandirau vse po spisku, vse je vido, vse slišal, hehe, ni čudn da so na turnejah vsak v svojem hotelu spali Se absolutno strinjam... ce narisemo drevo kompozitorjev mamo na eni strani venero v tehtnici in vse kar je pod njo, vsa ta kreativnost etc....po drugi pa merkur v devici in pod njim sonce-perfekcionizem... ta2 sta sicer blizje IC-ju in manj vidna,samo vseeno sta... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.