Skoči na vsebino

Devica

Mick

Recommended Posts

Vidiš,,,sem vedla da neki ne štima x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

heee x:px

like Queen in "Tie your mother down";

it's gonna be tonight my litle school babe x:px x:px x:px

..k kupim kartuso, ti pa oreng povem... venera na asc. x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Kera to zdej? Kaka kartuša? Vidva sta zblojena mal. :o|o: x:Dx x:Dx

...neki analizirava Angelino Jolie... neki z midpointi... napredne astroloske tehnike...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Saturn v Devici v 10.hisi pomeni veliko zeljo do uspeha na druzbenem podrocju, ki bo prisel pocasi, a zagotovo.

Devica daje povecano delovno vnemo, sposobnost napredovanja z majhnimi koraki, v mladosti baje slabse zdravje, kasneje bolje. Lahko pomeni mučen vpliv starsevskega vzora, lahko tud odpovedi custvom in zatekanje v delo in sistematicnost...

Ja, jst mam saturna v devici al obratno, kaj pa vem, sam ne v 10 hiši. V 7. jo mam. kaj pa to pomen, mantis? x:Ix

Saturn v Devici v 10.hisi pomeni veliko zeljo do uspeha na druzbenem podrocju, ki bo prisel pocasi, a zagotovo.

Devica daje povecano delovno vnemo, sposobnost napredovanja z majhnimi koraki, v mladosti baje slabse zdravje, kasneje bolje. Lahko pomeni mučen vpliv starsevskega vzora, lahko tud odpovedi custvom in zatekanje v delo in sistematicnost...

:palec: Thanks ! xsrcx

Zdaj se spominjam...to mi je tud pravil astrolog ene tri leta, morda tud štiri od tega ! Torej to je to. Pa drži veš, ko sem bil otrok sem imel težave z zdravljem...zdaj že doooooooooooooooolgo jih nimam...v glavnem drži, pa tud tisti 'napredovanje z majhnimi koraki...' :o|o: pač Saturn me mal j*** ! x:Dx To bo to...jap. ! x^x

Aja, pa tist ta zaden stavek bo tud držal ' mučen vpliv starsevskega vzora, lahko tud odpovedi custvom in zatekanje v delo in sistematicnost...' !! :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

:o|o: Nč novga. x:Ix

Sej mi paše tko, da sm svobodna dolg časa...težko verjamem, da bom kdaj spoznala koga, k bi ga cew življenje gledala al pa on mene. :o|o:

:o|o: Nič bat...saj ne boš edina ! x:Dx :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

No ja Saturn v Devici niti ni tako slab :o|o: Nekje pac mora bit... Pokaze, kje je nasa jeba...zate Pikica pa ne bi rekla, da bos osamljena v zvezi zarad razlicnosti karakterjev ali da bo tvoj partner ful starejsi al pa kaj, ker si iznajdljiva zenska, pa mi ne delujes tupo v tem smislu,da ne bi znala ocenit cloveka... Samo hecat se mogoce ne bi znal tako kot ti. Brezveze si neke strahove vnaprej delat, pustmo jih raje drugim, ki jih hocejo imet x^x

Eh, pa sej me ni strah....jst sm vesela...ne, res. Kul mi je, da bom mela svoj delež svobode in da se ne bom prehitr v kej vrgla, sam zato, da se bom poročila...Japajade. :o|o: x:Dx

sej tebe je itak skoda za kksnga norca!

--------

Eh, pol bom pa res sama ostala, k jst same norce poznam. :inocent: x;)x x:Dx

Eh, pol bom pa res sama ostala, k jst same norce poznam. :inocent: x;)x x:Dx

xsingx what about me? x:Dx x;)x

Frank Zappa

• 2 weeks later...
ascedent v devici.....le kaj to pove o mojem karakterju?

...forever young look... ponavadi malo sramezljiva(ce drugi aspekti ne kazejo drugace)... zadrzana... skromna.... vitke postave... dokaj kriticna...

Frank Zappa

...forever young look... ponavadi malo sramezljiva(ce drugi aspekti ne kazejo drugace)... zadrzana... skromna.... vitke postave... dokaj kriticna...

Hvaza za opis, se kar najdem v njem...........le glede vitke postave................trenutno delam na tem in upam, da mi bo uspelo.Pa saj sem sicer kozorog, tud v luni in soncu, torej mi bo njegova trma pomagala k temu, kaj pravite?

Hvaza za opis, se kar najdem v njem...........le glede vitke postave................trenutno delam na tem in upam, da mi bo uspelo.Pa saj sem sicer kozorog, tud v luni in soncu, torej mi bo njegova trma pomagala k temu, kaj pravite?

...odvisn od tega kako mas jupitra pa venero postavljena... ce mas kaxno luno v aspektu na jupiter, pa da je to se vezano na asc.... pol bo tezka... x;)x

Frank Zappa

...odvisn od tega kako mas jupitra pa venero postavljena... ce mas kaxno luno v aspektu na jupiter, pa da je to se vezano na asc.... pol bo tezka... x;)x

uf. x:Ix ........pa si me spet zafirbcal.......ti planeti in vse to.........sploh ne razumem vsega tega x^x

jaz imam pa ful stvari v devici...

asc devica

luna devica

mars devica

jupiter devica

saturn devica

od hiš pa samo v 12i

torej sem ful devica, ne?

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

hm devica...

v bistvu sem zlo mal glede na pomembne tocke...

nisem nekak... sam pa tud sem... rada mam preproste zadeve, zanimam se za zdravje pa tole.... sem kriticna, analiticna...

sam... xscratchx... to je premal.... to ze v sco najdem.. no a vendar...

ma ne vem, no... razen po.. hm, analiticnosti uma in nekaterih zanimanjih se ne najdem zlo v devici.

(imam pa uran pluton, ok, to je res generacijsko, sam je vladar pa se na mc, pa venero v 6. hisi, konc koncev v zemeljskem znaku, kar doda tezho zemlji moji).

sam vseen... xscratchx

nisem pa spet tolk.... kaj jaz vem, razumska v tem smislu, nekak.. prevec sem sproscena za devico met mocno. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

torej sem ful devica, ne?

..ne poznam tolk tvojga spolnega zivljenja, da bi lahko sodil o tem... :inocent:

Frank Zappa

res je Samson...sm pa res blesava, da sem to vprašala...

Marsa, vidš jaz pa total analitična...čist analitičen način razmišljanja...

vsaj zadnj časa (kakšen let)...

:vio:

afriški pregovor

res je Samson...sm pa res blesava, da sem to vprašala...

..cak, cak mal... sej ti si pa pol lohk na isti dan(al pa kaxn dan kasneje) rojena k jst(luna, jupi, mars, saturn v devici)... okol 19. junija 1980 ali okol 22. maja istga leta???

Frank Zappa

23.5.1980

ti?

afriški pregovor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...