Skoči na vsebino

Devica

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

no sodelavka moja je devica...in zmeri ma cele komedije s to postelnino....po trikrat na tedn zihr postlo preoblači in je čist fertik pol....obsedena x:Dx

in dobim enkra po mejlu izjave po seksu ( po znamenjih) ....in za devico piše : joj, umazala sva rjuhe :wOOt: sm umrla skor od smeha, ona pa tud k sm ji povedla x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

heheheheheh, ali se samo meni zdi ali je res kot sve zadnjič ugotovili s prijateljico, ki je tudi Devica, da Devičke zelo maramo september oz. oktober in začetek šole in že vnaprej listamo po učbenikih, da vidimo, kaj se bomo učili. no ja, to je bilo bolj v osnovni in srednji, na faksu je vse drugače. x:Dx :inocent:

pravijo, da se najbolje počutiš v mesecu, v katerem si rojen. jaz se definitivno. ljubim september. xDDx :palec:

Ja ddd. Sej dobiš darila x:o)x x:Dx Zame se zdaj začenja 'veseli september', ko ima polovica ljudi, ki jih poznam r.d. konec avgusta (z mano vred x:Ix ) in septembra. Ne vem, če si lahko to, da obstaja toliko devic, razlagam s tem, da je to največje ozvezdje :inocent: Pa še nekaj sem brala, da naj bi bil to kao najbolj ugoden čas za rojstvo, blabla..

Parkrat sem že razmišljala o tem, da bi priredila piknik za vse devičke in devičnike, ampak se mi zdi, da bi bankrotirala ob takem številu povabljenih xcivx Zlobni jeziki bi pa itak rekli, da se ne bi nič pametnega dogajalo, saj bi se pogovarjali samo o šahu in o tem kolikox na dan pospravljamo, o preizkušanju najnovejšega turbo čistila ipd. x:o)x x;)x

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Ja ddd. Sej dobiš darila x:o)x x:Dx Zame se zdaj začenja 'veseli september', ko ima polovica ljudi, ki jih poznam r.d. konec avgusta (z mano vred x:Ix ) in septembra. Ne vem, če si lahko to, da obstaja toliko devic, razlagam s tem, da je to največje ozvezdje :inocent: Pa še nekaj sem brala, da naj bi bil to kao najbolj ugoden čas za rojstvo, blabla..

Parkrat sem že razmišljala o tem, da bi priredila piknik za vse devičke in devičnike, ampak se mi zdi, da bi bankrotirala ob takem številu povabljenih xcivx Zlobni jeziki bi pa itak rekli, da se ne bi nič pametnega dogajalo, saj bi se pogovarjali samo o šahu in o tem kolikox na dan pospravljamo, o preizkušanju najnovejšega turbo čistila ipd. x:o)x x;)x

Štej devet mesecev nazaj... x:Dx x:Dx xsrcx

Veseli december... :eek: x:Dx x:px

Mogoče je pa to razlaga zakaj vas je toliko... x:Dx x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Večina mojih frendov je devic. Ne vem, kaj se tolk smukajo okoli škorpije...! V teh dnevih razmišljam še samo o darilih! :eek: Saj ne, da pričakujejo, veseli pa so! x:px

Skratka: Devičke in devički, želim vam dosti spontanosti, nereda, nenatančnosti, norosti... predvsem pa fajno žurko za rojstni dan! Vse lepo! x:Xx xsurprisex xrosex xcrossfingx xpresentx x:Xx x:)x x;)x

• 1 month later...
Zdej en čudn obdobje za ascendent Device? :sori: :o|o: Nej bo kmal konc vage, sam d pridemo u škorpije, pa bo pestr! x:px :vragec:

ja jz tut upam da bo kmaL konC...jaaaa...

Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=*

Jao......pr men je tko, da tolk kolk sn na nek način ponosn na svoj "asc v devici" enak bi ga kar najrajš pozabu, če bi se le dal.........pa se ne da...... xrolleyesx x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

• 6 months later...

Evo osvežujem, k vidm, da ste tuki čist zaspali vsi . :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

No po dolgem zimskem spanju je cajt za wejki wejki x:Dx xbendx

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Guest mačona

Kako pa me je zadnji mesec živciral eden od sodelavcev. Devica kajpada. :o|o:

Na začetku se mi je zdelo fino, kako je po njegovem prihodu vse čisto in kot se šika, lažje se dela ... Pa sem kaj kmalu začela dobivati živčne zlome, ko je začel od mene zahtevati ne vem kaj. Ne vem no, mogoče sem za Devico bolj šlampaste sorte kot ne, a ta se je spomnil pucati take stvari, ki se jih meni ne zdi vredno niti enkrat letno, vsak teden. O:

Kaj kmalu sem skapirala, da se boji za službo in da se nenehno dokazuje pred šefom. Čim je nekaj bilo v nasprotju z njegovimi predstavami, je postal živčen. Ni mogel delati, če ni imel kovance v denarnici natančno zložene. No, tako živčen je znal biti, da sem se ga začela izogibati. Parkrat mi je prekipelo, pa sem mu rekla, stari, pretiravaš, preveč se jebeš z malenkostmi. Kot bi govorila gluhemu. Jaz tele sem ga ubogala. Zadnjih par dni mi je kapnilo, da on ni moj šef in da se jaz kot študentka definitivno imam pravico preseravati in biti izbirčna in ne početi vsega, kar se meni pač ne zdi! Lahko bi mu rekla, da nisem plačana za pucanje. Zadnji dan sva se skregala. :vragec: x:Dx Še grem delat tja nazaj ( :o|o: žal sem prisiljena) in takrat si naredim na začetku red!

Stari, jaz sem študentka, študenti smo takšni, ne delamo vsega, preseravamo se in jaz ne bom pucala enih stvari, ker se tebi tako zdi, zaradi tvojega pofukanega perfekcionizma, ki me spravlja ob živce .... Ne bom delala enih stvari, v katerih ne vidim smisla! :!!:

Hočem reči, da v življenju nisem imela prilike, spoznati bolj natančno, perfekcionistično, s čistočo obsedeno, pretirano ustrežljivo osebo (niti jaz nisem tako). To je bolano! Bolano je tudi, da Device skoz pričakujejo neko hvaležnost za svoje usluge - to sem pa opazila že pri večih. :xx!:

O Mačona, hello x:)x

Majke mi, tole je res čist konc, če sm čist iskrena jst tud preveč dobr devic ne prenašam x:Ix mogoče zato k sem sama tolk atipična in so mi čist druge stvari v lajfu pomemben, kot pa tele obsedenosti z redom, perfekcionizmom..., natančnost..ja sej pride prou, ampak drugač pa halo..

Neki edin kr me matra pr sebi kr opažam je do da sm do sebe precej kritična, ne prenašam pa kritike od drugih ljudi oziroma jo precej slabo prenesem :inocent: , pa včasih ne vem, a je to od device x:Dx , al mi kaki bolj drugi aspekti horoskopa vn butajo, k so malj bolj ekscentrični.

Drugač pa itak ja, to je bistveno, da si mu povedala svoje, mogoče se še enkrat zbudi. xcivx

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Guest mačona

Mislim, da imamo Device v sebi nek mehanizem, ki se vklopi, ko nam je dovolj in takrat bi se lahko primerjale celo z Ribami. Eh, ne, saj ne .... Mene je vedno zanimalo, kako preživijo tipične Ribe v kaosu, kako se znajdejo ... x:Ix To bi tudi sama sprobala ...

Saj natančnost pride prav v kakšnih dolgočasnih poklicih ... Ampak to, da ne znaš nafilati sladkornic, če jih pred tem ne zložiš ravno v vrsto kot vojake in če te motijo pikice smetane na aparatu za smetano, ko ti je jasno, da se bo aparat itak takoj spet zapacal, čim boš podrgnil s cunjo ... To je abnormalno. Po moje meji že na neko fobijo. Strah pred neredom in umazanijo.

Joj, veš kaj mene piči včasih ... Jaz ful rada nagajam tistim, ki mi grejo na živce. In sem bila kdaj nalašč šlampasta. Kaj morem, če eni ljudje v meni vzbujajo tak upor. :vragec: Prokleto ej, šla bi tja in vse polila, razmetala, razpacala ... Ko bi bilo pa tako fajn opazovati, kako grabi cunje, se zgraža in ves obupan drgne z unimi grdimi viledami ... x:Dx :vragec:

Precej samokritična sem tudi jaz (v tem sem pa tipična predstavnica sončevega znamenja x:Dx ), na kritiko drugih pa reagiram odrezavo, čustveno, kljubovalno. Samo potem se hitro pomirim. Saj kdo pa prenese kritiko na svoj račun? Vsi si želimo biti pohvaljeni. Skratka, ja, samokritičnost je lastnost Device. Nobeno znamenje se po moje preveč dobro ne sooča s kritiko drugega. Se, ampak vsak na svoj način. Se ti ne zdi, da je to odvisno od tvoje samozavesti, samozaupanja, ne/odvistnosti od mnenja drugih ljudi?

Včasih je kritika dobra, da te malo brcne, da se razpizdiš nad sabo in poskušaš izboljšati tisto, kar se splača. Brez kritike se ne bi spreminjali. Mora biti. Ampak taka dobronamerna.

Mislim, da imamo Device v sebi nek mehanizem, ki se vklopi, ko nam je dovolj in takrat bi se lahko primerjale celo z Ribami. Eh, ne, saj ne .... Mene je vedno zanimalo, kako preživijo tipične Ribe v Se, ampak vsak na svoj način. Se ti ne zdi, da je to odvisno od tvoje samozavesti, samozaupanja, ne/odvistnosti od mnenja drugih ljudi?

Včasih je kritika dobra, da te malo brcne, da se razpizdiš nad sabo in poskušaš izboljšati tisto, kar se splača. Brez kritike se ne bi spreminjali. Mora biti. Ampak taka dobronamerna.

V bitvu je tko, kritiko sprejmem, če je konstruktivna, samo mogoče sem zato bolj občutljiva, ker sem imela mnekaj časa ob sebi devico, ki je bila dlakocepska in pretirano kritična , totlno nasprotje od mene in je to zdej delno moj obrammbni mehanizem x:Dx , da se mi ne da preveč kritik poslušat.Mi je pa všeč, če mi kdo stvari take kot so realno, ker jst dostikrat bolj plavam v svojem čustvenem svetu in mi kakšna kritika tudi prou pride, da me mal prizemlji :vio:

Odvisno od samozavesti? Če te neki kr si drugi mislijo o tebi prizadane oziroma si zlo občutljiv na mnenja dugih pol vsekakor ja.

Eni pa tudi kritiko sprejemajo kot irektni napad na njihov ego, tko da tukej je več opcij po moje.

Drugač pa kaos , am.... jst se v svojem čist dobr znajdem, tko da to je itak relativno, kakšni tipični devici bi moja " razporeditev" stvari po prostorih dvignila vse lase na glavi, ne maram enoličnosti, monotonosti xrolleyesx , tko da v skladu s tem tud

nonstop neki premikan stvari, da se še v prostorih kej dogaja x:px

Enkrat taka barva drugič drugačna, drugče postane dolgčasa, tega pa res ne maram .... brrr.... :xx!:

OOOOOO a je še kdo živ tukej razen naju z Mačono :inocent: :o|o: x:)x x:o)x x:Xx x:Dx

Anyone, kaj pa ostali k maste kašne planete v devicah ?

:fiju: :att: na plano x:Dx

x:Dx

Ti Desire x:Dx .Dej mi nekej povej prosim.Zakaj mate tko mal postov.Za ribe je razumljiv da so nepredvidljive, nezanesljive, za Tehtnice da so lene, Kozorogi so mal low x:Dx ,Ovni so pretrmasti in nočjo,Raki se nek skrivajo,Strelci raj počnejo kej druzga,KVA PA VI x:Dx TELL ME WHATS YOUR POISON

x:Dx

Ti Desire x:Dx .Dej mi nekej povej prosim.Zakaj mate tko mal postov.Za ribe je razumljiv da so nepredvidljive, nezanesljive, za Tehtnice da so lene, Kozorogi so mal low x:Dx ,Ovni so pretrmasti in nočjo,Raki se nek skrivajo,Strelci raj počnejo kej druzga,KVA PA VI x:Dx

Mi smo pa mistične, divje in neobladljive, ne maramo monotonosti in se predajamo spontanim trenutkom vsakega dne posebej

pol smo pa včasih preveč zasanjane, da bi sploh kej pisale tuki gor :P včasih se nam da včasih pa tu ne

sicer pa kr se mene tiče jst sem tole rubriko šele včerej opazila, tko da rajši druge vprašej x:px x:Xx

včasih žalostne včasih vesele

včasih se smejemo preveč

včasih jokamo preveč

kje pa je sploh razlika med znamenji

vsi so skupek in miks vsega

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...