Desire 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Ojoj, kwa use dobrga ne zvem o sep! Sam ta pravo rubriko sm mogla otpret! Ojooj! Ha ha ... xrosex peace & love sister a ni nicy to, da vsak dan kej novega zvemo Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Ojoj Desire, ojoj! Sam tep se morm zahvalt, pa se dobr, d sm moj profil otprla, d sm datum vidla, ojoj! Am... okhey okhey , če sm pomagala me veseli Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Mal so avt is tega podorčja očitno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Mal so avt is tega podorčja očitno Sam da fishy niso avt Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Eh mi smo itak posod.Ribnik je velik hvalabogu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Eh mi smo itak posod.Ribnik je velik hvalabogu Na žalost zaradi klimatskih sprememb prihaja tudi do vedno večjih izsuševanj posameznih področij, s tem seveda tudi ribnikov, tko da držim pesti za ohranitev vaše vrste in prilagoditev na novo vrsto klime morda nova dihala?kaj boste pa s plavutkami naredil, mogoče se postopa razvijejo nožice za prilagoditev na kopenske razmere drugač pa rada gledam ribicesploh v morju Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Na žalost zaradi klimatskih sprememb prihaja tudi do vedno večjih izsuševanj posameznih področij, s tem seveda tudi ribnikov, tko da držim pesti za ohranitev vaše vrste in prilagoditev na novo vrsto klime morda nova dihala?kaj boste pa s plavutkami naredil, mogoče se postopa razvijejo nožice za prilagoditev na kopenske razmere drugač pa rada gledam ribicesploh v morju Hja kuko bi to replicirov .Iz rib so nastali kuščarji iz kuščarjev sesalci, iz sesalcev delfini-perfect voda, zrak super kombinacija ker ne nucajo tolk vode je tu zrak ok device hm....a ni to nek do 17 leta aktualno al kuko že gre...dej mal razlož drugač pa rada gledam ribicesploh v morju Uredu dokler jih sam gledaš je uredu .Problem rata k maš slb dan pa maš harpuno v rok... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Jeeeaa, fajn si to povedala! Men se pa ribe grauzajo, sam u postli so pa fajn! Se pusebn, ce jih na mer pustis! Kdoj tebe sploh kej prašov .Šc.Straaaaan se m pober Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Hja kuko bi to replicirov .Iz rib so nastali kuščarji iz kuščarjev sesalci, iz sesalcev delfini-perfect voda, zrak super kombinacija device hm....a ni to nek do 17 leta aktualno al kuko že gre...dej mal razložO res tnx za tole znanstveno razlago , ker se mi res ne sanja Tisto kar je enkrat aktualno slej ko prej pride v pozabo mamo človeško podobo bele nedolžnosti, ki ostane forever , če ne v taki pa v drugačni obliki Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Riba pri glavi smrdi, zatorej se ti odstrani! A ne vidis, da si nam zasmradil deviski zrak! Devica pa taka.Da se nam uscav od smeha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Pol bos pa se pr repu smedeu! Nam bom pazu da se nam poscav po seb.....tis pa bol Davica k Devica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Nč "iron maiden" grem jest u mižule.Želim ti lepo noč pa čim preciznejše zbadanje moje lutke zarad česa naj ne bi mogu spat.Ajd dečva stara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 No, ce smo ze bolj precizni, se niti nism tuki rinla, k sm bl Lev, ceprav policno Desn! sveze ulezano meso decki,,, POJDITE NA http://binga-bonga.forumfree.net/ Užitek yx! Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Ja fanticek, ti kr ajej, jest teh stvari, k jih umenjas, ne pucnem! Za to so drugi! Glede na to, da si Ribek, se mi prou cudn zdi, da se ne razumema. K usi ribljaki se kr popajo name! Ti pa imas podznak sigurno Oven, al si pa ciet zravn, s temi se pa ne prenesemo. Njim ni po godu moja inteligenca, ki je mnogo vecja od njihove, pol se pa zacno branit z zaljivkami. Kje paj to videt .MIslim da to vse pove o tvoji "inteligenci" Ko bos ti sedel za isto mizo s slavno Amando Lear, ko te bo slavna Ivana Spagna povabila navecejo, ko te bo glavni italijanski napovedovalec povabil v Rim na slavljenje njegovega rojstnega dneva, skupaj s 300 Vip osebami itd., SE PA JAVI! Pa tudi druge tukajsnje krule! Ostani v sivini!Dokazi se nahajajo na mojmu forumu: glej video italj. pevcev. Koji kurac kjerga briga kjerga ti poznaš in kjerga ne . A ne štekaš daj point tega lajfa kakšen si ti , ne kaj maš, kaj nimaš, kjerga poznaš.Amanda Lear prov ve kdo si ti ja Bot realna mal.Čes pr nej ne pomen da ma kej z tabo Fantiček ja Glede na to da bom 30 kmal ti pa kok 65,70 .Naj ti bo Pr teh letih še kr skačejo nate.Mater pa ti si čudež Drgač sm vodnar v predznaku To niso žaljivke.Sej se šaliva ne, tko k ti praviš al....ti to jemleš osebno Bye zej grem pa res spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Kako to, da sem bila s slavnimi osebami? Ne da jih iscem, delam intervjuje. Pa me prva zanima, ce bi tebi uspelo narediti kaksnega, samo s tvojo pojavo? Mislim, da ne! Se z namo ga ne bi, ti kr puvem! S tem, da si napisu, da imas 30 let, si veliko povedal! Misliš rečt: "štulim se, guzim se, sam da sm zravn" Pol se pa hvališ.Mene bi blo sram super si Svaka čast. Aha kr naenkrat me poznaš al kaj Kr ostan pr unem "mislim" . Tko btw te vprašam, a še kej v kozarc pogledaš.Sem zdi da maš mal probleme na tem področju al sam filing...kva praviš Kva majo veze moja leta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Se pa res pozna polna luna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Se pa res pozna polna luna! Ma nima to veze Taraja. Nočko devičke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Ima, ima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Ima, ima. Nema >Nooooočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Ima, ima. Pa še kolk. Meni osebno so najhujše v škorpijonih ter vseh ostalih ribniških znamenjih. in močvirskih in sladkovodnih in morskih . Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Najboljša mi je Luna v Levu, ne vem zakaj, čutim veliko energije, pozitivne, tudi v tehtnici npr. mi je všeč, kadar je v devici ali kozorogu pa res čutim, da moram delati, najslabša pa v Škorpijonu, Biku, tudi v drugih vodnih znamenjih mi ni preveč fajn, zadnje čase še v ribah ne. Ko je luna v zračnem znamenju je tudi fajn, ker človeka vleča ven, na zrak, težko zdrži v zaprtem prostoru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Anyone, kaj pa ostali k maste kašne planete v devicah ? na plano Nič nimam v devici,niti v kozorogu,niti v raku ,niti v dvojčkih... Včasih me prime,da bi eno meni ljubo osebo(devico)zadavla...sam me na srečo tud mine.. Nimam živcev se z devicami ubadati...so preveč natančne,zaskrbljene,analitične... Pa enga moškega ,ki je v tem znamenju rojen full sovražim. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Nič nimam v devici,niti v kozorogu,niti v raku ,niti v dvojčkih... Včasih me prime,da bi eno meni ljubo osebo(devico)zadavla...sam me na srečo tud mine.. Nimam živcev se z devicami ubadati...so preveč natančne,zaskrbljene,analitične... Pa enga moškega ,ki je v tem znamenju rojen full sovražim. :xx!: Tole je pa za v arhiv. Meni je vse o kr pišeš gor tuje, tko da , edino analitični um, to pa je res, rada analiziram, če to druge živcira pa tud ne morem pomagat .Device bi zadavilla, devičnike pa sovražiš. nicy Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Nič nimam v devici,niti v kozorogu,niti v raku ,niti v dvojčkih... Včasih me prime,da bi eno meni ljubo osebo(devico)zadavla...sam me na srečo tud mine.. Nimam živcev se z devicami ubadati...so preveč natančne,zaskrbljene,analitične... Pa enga moškega ,ki je v tem znamenju rojen full sovražim. :xx!:Lisbona, ti verjamem. Jaz sem že v puberterti govorila, da Bikov ne maram in da nikoli ne bom z Bikom. No, zdaj sem. Prav lepijo se name. Z ničemer jim nisem dala vedet, da so mi všeč, zdelo se mi je prav čudno, da ne čutijo mojega odpora. Ne morem razumet, da sem jaz njim všeč, saj sem popolnoma drugačna za ene bistvene stvari. Jaz se tudi z Bikom ne vem kaj pogovarjat, ko sem z njimi, mi zmanjka besed, kot da si nimamo kaj povedat. Je pa značilno, da se nasprotna znamenja v zodiaku ne razumejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Lisbona, ti verjamem. Jaz sem že v puberterti govorila, da Bikov ne maram in da nikoli ne bom z Bikom. No, zdaj sem. Prav lepijo se name. Z ničemer jim nisem dala vedet, da so mi všeč, zdelo se mi je prav čudno, da ne čutijo mojega odpora. Ne morem razumet, da sem jaz njim všeč, saj sem popolnoma drugačna za ene bistvene stvari. Jaz se tudi z Bikom ne vem kaj pogovarjat, ko sem z njimi, mi zmanjka besed, kot da si nimamo kaj povedat. Je pa značilno, da se nasprotna znamenja v zodiaku ne razumejo. Pa sj device tud dostkrat prlilezejo v moj life.Moja najboljša kolegica je devica.Sj z njo se štekam..je pa res,da se dostkrat ne vidima,ker je že poročena in v drugem kraju živi.. Moja velika-prva ljubezen je bila devica..pa pol tam okrog 20.leta sem mela še enga tipa devico...Pa z eno sodelovko se tud fajn štekam...pa je devica.. Sj..tk,za občasan srečanja so čist kul...ne znam si pa predstavljat,da bi jih mogla vsak dan prenašat...Aja...pa rade čistijo in komplicirajo... Jz pa rada živim v ribjem kaosu... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.