Skoči na vsebino

Devica

Mick

Recommended Posts

xrolleyesx Ojoj, kwa use dobrga ne zvem o sep! xrolleyesx Sam ta pravo rubriko sm mogla otpret! Ojooj! xrolleyesx

Ha ha ...

xrosex peace & love sister

a ni nicy to, da vsak dan kej novega zvemo

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

xrolleyesx Ojoj Desire, ojoj! xrolleyesx

Sam tep se morm zahvalt, pa se dobr, d sm moj profil otprla, d sm datum vidla, ojoj! xrolleyesx

Am... okhey okhey :inocent: , če sm pomagala me veseli x:)x

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Eh mi smo itak posod.Ribnik je velik hvalabogu x:Dx

Na žalost zaradi klimatskih sprememb prihaja tudi do vedno večjih izsuševanj posameznih področij, s tem seveda tudi ribnikov, tko da držim pesti za ohranitev vaše vrste in prilagoditev na novo vrsto klime B) morda nova dihala?

kaj boste pa s plavutkami naredil, mogoče se postopa razvijejo nožice za prilagoditev na kopenske razmere x:Dx

drugač pa rada gledam ribice

sploh v morju x:px

Na žalost zaradi klimatskih sprememb prihaja tudi do vedno večjih izsuševanj posameznih področij, s tem seveda tudi ribnikov, tko da držim pesti za ohranitev vaše vrste in prilagoditev na novo vrsto klime B) morda nova dihala?

kaj boste pa s plavutkami naredil, mogoče se postopa razvijejo nožice za prilagoditev na kopenske razmere x:Dx

Hja kuko bi to replicirov x:Dx .Iz rib so nastali kuščarji iz kuščarjev sesalci, iz sesalcev delfini-perfect voda, zrak super kombinacija ker ne nucajo tolk vode je tu zrak ok

device hm....a ni to nek do 17 leta aktualno al kuko že gre...dej mal razlož

Uredu dokler jih sam gledaš je uredu x:Dx .Problem rata k maš slb dan pa maš harpuno v rok...

Jeeeaa, fajn si to povedala! Men se pa ribe grauzajo, sam u postli so pa fajn! Se pusebn, ce jih na mer pustis! xrolleyesx

Kdoj tebe sploh kej prašov x:Dx x:Dx x:Dx .Šc.Straaaaan se x:Dx m pober

Hja kuko bi to replicirov x:Dx .Iz rib so nastali kuščarji iz kuščarjev sesalci, iz sesalcev delfini-perfect voda, zrak super kombinacija

device hm....a ni to nek do 17 leta aktualno al kuko že gre...dej mal razlož

O res tnx za tole znanstveno razlago , ker se mi res ne sanja :mezik:

Tisto kar je enkrat aktualno slej ko prej pride v pozabo

mamo človeško podobo bele nedolžnosti, ki ostane forever x:Xx x:)x , če ne v taki pa v drugačni obliki x;)x

:sleeping: :sleeping: :sleeping:

No, ce smo ze bolj precizni, se niti nism tuki rinla, k sm bl Lev, ceprav policno Desn! xrolleyesx

sveze ulezano x:Dx meso decki,,,

POJDITE NA

http://binga-bonga.forumfree.net/

Užitek yx!

Ja fanticek, ti kr ajej, jest teh stvari, k jih umenjas, ne pucnem! Za to so drugi! Glede na to, da si Ribek, se mi prou cudn zdi, da se ne razumema. K usi ribljaki se kr popajo name! Ti pa imas podznak sigurno Oven, al si pa ciet zravn, s temi se pa ne prenesemo. Njim ni po godu moja inteligenca, ki je mnogo vecja od njihove, pol se pa zacno branit z zaljivkami.

Kje paj to videt x:Dx x:Dx x:Dx.MIslim da to vse pove o tvoji "inteligenci" x:Dx x:Dx x:Dx

Ko bos ti sedel za isto mizo s slavno Amando Lear, ko te bo slavna Ivana Spagna povabila navecejo, ko te bo glavni italijanski napovedovalec povabil v Rim na slavljenje njegovega rojstnega dneva, skupaj s 300 Vip osebami itd., SE PA JAVI! Pa tudi druge tukajsnje krule!

Ostani v sivini!

Dokazi se nahajajo na mojmu forumu: glej video italj. pevcev.

Koji kurac kjerga briga kjerga ti poznaš in kjerga ne x:Dx x:Dx x:Dx . A ne štekaš daj point tega lajfa kakšen si ti , ne kaj maš, kaj nimaš, kjerga poznaš.Amanda Lear prov ve kdo si ti ja x:Dx x:Dx x:Dx

Bot realna mal.Čes pr nej ne pomen da ma kej z tabo x;)x

Fantiček ja x:Dx Glede na to da bom 30 kmal ti pa kok 65,70 x:Dx .Naj ti bo x;)x Pr teh letih še kr skačejo nate.Mater pa ti si čudež x:Dx x:Dx x:Dx Drgač sm vodnar v predznaku x;)x

To niso žaljivke.Sej se šaliva ne, tko k ti praviš x;)x al....ti to jemleš osebno xrolleyesx

Bye zej grem pa res spat.

Kako to, da sem bila s slavnimi osebami? Ne da jih iscem, delam intervjuje. Pa me prva zanima, ce bi tebi uspelo narediti kaksnega, samo s tvojo pojavo? Mislim, da ne! Se z namo ga ne bi, ti kr puvem!

S tem, da si napisu, da imas 30 let, si veliko povedal! xrolleyesx

Misliš rečt: "štulim se, guzim se, sam da sm zravn" x:Dx x:Dx x:Dx Pol se pa hvališ.Mene bi blo sram

:palec: :palec: :palec: super si Svaka čast.

Aha kr naenkrat me poznaš al kaj x:Dx x:Dx x:Dx Kr ostan pr unem "mislim" x;)x .

Tko btw te vprašam, a še kej v kozarc pogledaš.Sem zdi da maš mal probleme na tem področju al sam filing...kva praviš

Kva majo veze moja leta x?x x?x x?x

Ima, ima.

:palec: :palec: :palec:

Pa še kolk. Meni osebno so najhujše v škorpijonih ter vseh ostalih ribniških znamenjih. in močvirskih in sladkovodnih in morskih x:Dx .

Najboljša mi je Luna v Levu, ne vem zakaj, čutim veliko energije, pozitivne, tudi v tehtnici npr. mi je všeč, kadar je v devici ali kozorogu pa res čutim, da moram delati, najslabša pa v Škorpijonu, Biku, tudi v drugih vodnih znamenjih mi ni preveč fajn, zadnje čase še v ribah ne. x:o)x :inocent:

Ko je luna v zračnem znamenju je tudi fajn, ker človeka vleča ven, na zrak, težko zdrži v zaprtem prostoru.

Anyone, kaj pa ostali k maste kašne planete v devicah ?

:fiju: :att: na plano x:Dx

Nič nimam v devici,niti v kozorogu,niti v raku ,niti v dvojčkih... x:Dx

Včasih me prime,da bi eno meni ljubo osebo(devico)zadavla...sam me na srečo tud mine.. x:Dx

Nimam živcev se z devicami ubadati...so preveč natančne,zaskrbljene,analitične... :eek: :vragec:

Pa enga moškega ,ki je v tem znamenju rojen full sovražim. :xx!:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Včasih me prime,da bi eno meni ljubo osebo(devico)zadavla...sam me na srečo tud mine.. x:Dx

Nimam živcev se z devicami ubadati...so preveč natančne,zaskrbljene,analitične... :eek: :vragec:

:inocent: Tole je pa za v arhiv. Meni je vse o kr pišeš gor tuje, tko da xnckrivx , edino analitični um, to pa je res, rada analiziram, če to druge živcira pa tud ne morem pomagat x:Xx .

Device bi zadavilla, devičnike pa sovražiš. x:Dx nicy

Lisbona, ti verjamem. Jaz sem že v puberterti govorila, da Bikov ne maram in da nikoli ne bom z Bikom. No, zdaj sem. Prav lepijo se name. x:o)x Z ničemer jim nisem dala vedet, da so mi všeč, zdelo se mi je prav čudno, da ne čutijo mojega odpora. Ne morem razumet, da sem jaz njim všeč, saj sem popolnoma drugačna za ene bistvene stvari. Jaz se tudi z Bikom ne vem kaj pogovarjat, ko sem z njimi, mi zmanjka besed, kot da si nimamo kaj povedat.

Je pa značilno, da se nasprotna znamenja v zodiaku ne razumejo. x;)x

Lisbona, ti verjamem. Jaz sem že v puberterti govorila, da Bikov ne maram in da nikoli ne bom z Bikom. No, zdaj sem. Prav lepijo se name. x:o)x Z ničemer jim nisem dala vedet, da so mi všeč, zdelo se mi je prav čudno, da ne čutijo mojega odpora. Ne morem razumet, da sem jaz njim všeč, saj sem popolnoma drugačna za ene bistvene stvari. Jaz se tudi z Bikom ne vem kaj pogovarjat, ko sem z njimi, mi zmanjka besed, kot da si nimamo kaj povedat.

Je pa značilno, da se nasprotna znamenja v zodiaku ne razumejo. x;)x

Pa sj device tud dostkrat prlilezejo x:Dx v moj life.Moja najboljša kolegica je devica.Sj z njo se štekam..je pa res,da se dostkrat ne vidima,ker je že poročena in v drugem kraju živi.. :inocent: x:)x

Moja velika-prva ljubezen je bila devica..pa pol tam okrog 20.leta sem mela še enga tipa devico...Pa z eno sodelovko se tud fajn štekam...pa je devica.. :eek: Sj..tk,za občasan srečanja so čist kul...ne znam si pa predstavljat,da bi jih mogla vsak dan prenašat...

Aja...pa rade čistijo in komplicirajo... Jz pa rada živim v ribjem kaosu... x:Dx xsrcx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...