taraja 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 [Aja...pa rade čistijo in komplicirajo... Jz pa rada živim v ribjem kaosu... Glede urejenosti stanovanja so pri meni pravi ekstremi, ko se počutim OK, je vse lepo na svojem mestu, ko se počutim malo manj OK, je vse malenkost razmetano, ko pa sploh nisem OK, pa niti vrat ne odprem, če kdo zvoni, ker je ena majica na kavču, glavnik in krema na hodniku, brisača in fen na mizi v kuhinji, en kup revij razmetanih po celem fotelju, pižama še vedno na pralnem stroju skupaj s še par cunjami, telovadni copati na hodniku, čevlji v dnevni sobi itd. No, ko se spravim k sebi, je tudi vse drugo kamor sodi. Ne maram pa imet zapacano. Redno čistim. V Devici pa nimam nobenega planeta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 [Aja...pa rade čistijo in komplicirajo... Jz pa rada živim v ribjem kaosu... Glede urejenosti stanovanja so pri meni pravi ekstremi, ko se počutim OK, je vse lepo na svojem mestu, ko se počutim malo manj OK, je vse malenkost razmetano, ko pa sploh nisem OK, pa niti vrat ne odprem, če kdo zvoni, ker je ena majica na kavču, glavnik in krema na hodniku, brisača in fen na mizi v kuhinji, en kup revij razmetanih po celem fotelju, pižama še vedno na pralnem stroju skupaj s še par cunjami, telovadni copati na hodniku, čevlji v dnevni sobi itd. No, ko se spravim k sebi, je tudi vse drugo kamor sodi. Ne maram pa imet zapacano. Redno čistim. V Devici pa nimam nobenega planeta. Pa sj jz tud nimam razmetano...Sam nimam pa rada ,da je vse v nulo zloženo,me ne moti,če ni vse tip-top.. Pa čistim tud redno..ker packa pa nisem.. Sam nisem pa obsedena s čistočo in pospravljanjem kot nekateri...npr.moja matka in kaka devica tud.. Če sem zmatrana in se mi ne ljubi,se bom pač ulegla in mal zadremala ,namesto,da bi posodo pomila,al speglala cote,ki že dva dni ležijo na kavču in čakajo,kdaj se jih bom usmilila in jih speglala...Se vidi,da sovražim peglanje.. Prej sem še pozabla omenit..da jz se pa full štekam z biki.So mi kul.. Sem že bla v ene tri bike noro zaljubljena ...in oni v mene...baje... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Kaj pa ti je najbolj všeč pri bikih, Lisbona? Kakšne lastnosti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Kaj pa ti je najbolj všeč pri bikih, Lisbona? Kakšne lastnosti? Najbolj mi je všeč njihova praktičnost,pa v večini so vsi biki ,ki jih poznam gurmani.. Ker jz sem obsedena s hrano...na srečo se mi ne pozna na teži in morem met ob sebi moškega,ki mu hrana full pomeni...pa dost so realni..pa tko...Ubija pa me njihova počasnost...Mi je tud kul ,ko znajo lenarit...Sicer pa so vsi moji bikci meli še veliko ognnjenega v sebi...predvsem kombinacija bik/oven mi odgovarja. Taraja,,,katere lastnosti pa ti najbolj sovražiš pri bikih??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Bika imam doma in sto krat na dan slišim besedo: jedli, jedli, jedli . Jaz pa sem človek, ki zelo vpija druge, in potem se še jaz navdušim za hrano, čeprav sploh nisem lačna. Pri Bikih me zelo moti trma, počasnost, večina je zelo rutinskih, nekako premalo dinamični se mi zdijo, tudi premalo "filozofi". Je zelo dobrodošlo, da imajo kakšen planet v ovnu ali recimo dvojčku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Dobro jutro sem prepozno opazlahttp://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon1.gif , tko da zdej lahk reče sam še nočko, če gre kdo spat .Drugač pa vidim, da se bliža spet polna luna, ker pr prejšnji je blo zlo pestro , pa je bla v škorpijonu, zdej pa bo konec tedna v strelcu. Juhuuuu, mogoče pa bo ta bolj energična in ne tolk čustveno obarvana ker je v strelcu Če sm prejšnjo preživela, bom tole tud, k bom ravno polno zaposlena , mam eno stvar in ne bom mela tolk časa mislit nanjo na luno mislim. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Kva dugaja junferji x:Dx ....matr smo eni zgodni pa pridni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Kva dugaja junferji ....matr smo eni zgodni pa pridniJst bi se tud jokala na tvojem mestu, če ne bi mela nč v devici . Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Sicer pa mi je ravno Gaia napisala, da moje Sonce zapušča devico in menja znamenje ter prehaja v Škorpijona, kjer bo od sedaj in tam nej bi bilo moje življensko poslanstvo, tko da odhitim tudi malo v škorpijone pogledat Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Meni je Sonce progresiralo že v Tehtnico. Zato pa sem taka cincava in ne maram kreganja. Moram danes malo Duporja prečitati, kaj pravi o Djevah. Včeraj sem ga brala za lahko noč. Tip je Murphy astrologije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Hm kva paj z mojim ribam.A tut kej dugaja x:Dx Aj to današnja moda al kva da se spreminja znak.Al plačaš kje za to al kuko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Hm kva paj z mojim ribam.A tut kej dugaja Aj to današnja moda al kva da se spreminja znak.Al plačaš kje za to al kuko Ma kakšnim ribam tvojim, ti morš še mal počakat, čakej, da boš 30, tebi že vodnar itak tolk vn tolče, d kr res ni, tko da ubogi ribici Meni je Sonce progresiralo že v Tehtnico. Zato pa sem taka cincava in ne maram kreganja. Moram danes malo Duporja prečitati, kaj pravi o Djevah. Včeraj sem ga brala za lahko noč. Tip je Murphy astrologije. A res, kje pa bereš to? Sicer pa te splošni horoskopi so bolj tko, zdej ga pa še manj lahk brem za devico kt sm ga že prej lahk .mislm, ko mam sonce drugje.Vem kako je to s tehtnico ja, ker mam tud sama ful planetov v njej in kreganja res ne prenesem. :xx!: Love@peace@harmony drugače pa, kakor sem razumela, ko ti enkrat progresira sonce, tam tud ostane ne do konca al kak? pa še to, verjetno je to povezava tud z mojim ascndentom, ki je tud v škorpijonu Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Hm kva paj z mojim ribam.A tut kej dugaja x:Dx Aj to današnja moda al kva da se spreminja znak.Al plačaš kje za to al kuko Ma kaj vem, hiše se premikajo ali kaj. Planetki se pač malo premikajo s časom v znamenja naprej. To so progresije. Profesionalna razlaga. A res, kje pa bereš to? Sicer pa te splošni horoskopi so bolj tko, zdej ga pa še manj lahk brem za devico kt sm ga že prej lahk .mislm, ko mam sonce drugje.Vem kako je to s tehtnico ja, ker mam tud sama ful planetov v njej in kreganja res ne prenesem. :xx!: Love@peace@harmony drugače pa, kakor sem razumela, ko ti enkrat progresira sonce, tam tud ostane ne do konca al kak? pa še to, verjetno je to povezava tud z mojim ascndentom, ki je tud v škorpijonu Dupor-Ne vjerujte, provjerite. Težko branje. Progresije se godijo zelo počasi, od tod najbrž logika, da planetki ne menjajo hiš kot po tekočem traku ... Ne mene spraševat, vem samo, da progresije so, ne vem niti, zakaj so, kaj se godi .... Vprašaj Lunco. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Dupor opisuje ženske Device kot prave pupe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 svašta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Ja, sam smo pupe, s temi frizurami in oblekami. Mislim, tipična Devička je res pupa, a ni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 uuu, lepo se piše Devicam v 2008. tako pravi letni horoskop: Znebili se boste mnogih starih strahov. Že pred kratkim ste zaslutili, da zadeve niso tako težavne, kot se vam je zdelo. Največ novega bo na področju ljubezni in novih poznanstev. Prav tako boste uspešni pri nadaljevanju študija in izpopolnjevanju. Vaša želja po napredovanju in osvajanju novih trdnjav bo velika. Sredi pomladi se boste odločili za izredno pogumen korak in s tako izbiro boste mnoge presenetili! Od jeseni pa razmišljate o spremembi naslova in boljše zdravje in počutje omogočata resnično pomembne spremembe v vašem življenju! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 27. december 2007 Prijavi Deli 27. december 2007 JAZ - Devica v soncu, luni, merkurju, jupitru in saturnu No, kaj bi porekli na tole ubijalsko kombinacijo? Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 JAZ - Devica v soncu, luni, merkurju, jupitru in saturnu No, kaj bi porekli na tole ubijalsko kombinacijo? Jaz lahko porečem, da si astronavtka! ...tudi jaz biti devica in biti ponosna na to... mislim, da bi vsi radi bili device pa je ta status žal rezerviran samo za nekatere izbrance...inteligenca, lepota, zmožnost organizacije in nekonvencionalnost nas dela...elito Noone understand us and we don't care Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 Jaz lahko porečem, da si astronavtka!hehe, prej iz vesolja, kot astronavtka ja, za nas previjo, da je težko z nami živet, ker znamo biti pikre in težavne, ampak, da ko se navadijo, da ne morejo brez nas. TUDI JAZ SEM PONOSNA NA TO, DA SEM DEVICA! Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 ... jaz pa ponosna na to, da nisem! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 inteligenca, lepota, zmožnost organizacije in nekonvencionalnost nas dela...elito Noone understand us and we don't care Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 ... jaz pa ponosna na to, da nisem! zakaj že?! Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 ... jaz pa ponosna na to, da nisem! Ahammm še ena redkvica, ki nam zavida naš aristokratski status...zdaj pa še enega najdi...ki ti bo verjel ? Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2007 Prijavi Deli 28. december 2007 pa delavni, marljivi, (kao) skromni......in ko se zapiknejo v en detail, tolk časa trmarijo in rihtajo..da je ta detail prefeten devičjaluna.press Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.