Guest Mačona 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 če sem pa vse troje. Sonce DevicaAscendent StrelecLuna Lev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 mislim, da je glede na toliko ognja vsepovsod teli tvoji devicki dokaj tezko priti do izraza...je lev pa strelec sploh ne opazita in se manj smirglata hecam. kul je za device imet tako mocno protiutez, prav super!jaz poznam eno deklico, ki je dvojna devica + luna v kozlu....in je kar boga je kot princeska na zrnu graha, s tem, da ne zna pokazat niti enega feelinga in se obnasa, kot, da so vsi na svetu njeni dvorjani, ki jih seveda po hitrem postopku zmanjkuje, glede na njeno ledenodrzo...pa je v bistvu v redu punca, samo vsakemu postavi toliko pravil, da clovek sploh ne pride do nje,kaj sele, da bi ji tiste grahce na katerih sedi odstranil, da bi se lahko malo sprostila...sicer sploh ne vem, ce bi se znala...eh, macona: uzivaj v svojem ognjenem elementu, samo to bi ti rekla! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 pa še kako znam biti Devica. ko imam te svoje zaskrbljene momente. ma nič mi ne gre bolj na živce kot zaskrbljenost ... ampak me glih Strelec nekako potegne ven, na srečo. uf, dvojna Devica s Kozorogom je pa huda kombinacija. nobene spontanosti in igrivosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 no, tudi mene iz device v soncu in luni ven vleče strelec v ascendentu... Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. december 2007 Prijavi Deli 29. december 2007 hja, saj pravim...se dobro, da so strelci in strelkice v vesolju, da resujemo take zadeve Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. december 2007 Prijavi Deli 30. december 2007 strelci so ena taka posebna sorta Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 strelci so ena taka posebna sorta JOJ PA SO RES TO CELO JAZ PRIZNAM.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 lepo, da priznaš mene moj podznak dostkrat reši Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
večna virgin* 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 hey! sem nova na forumu, in me nekaj zanima! sem tudi dvojana devica in sicer v soncu in ascedentu, luno pa imam v levu! in ne vem kaj to pomeni; tak da bi prosla če bi lahko mi kdo kakšno literaturo oz. link da bi se pozanimala o tem! hvala Citiraj življenje je takšno kot si ga narediš! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 hey! sem nova na forumu, in me nekaj zanima! sem tudi dvojana devica in sicer v soncu in ascedentu, luno pa imam v levu! in ne vem kaj to pomeni; tak da bi prosla če bi lahko mi kdo kakšno literaturo oz. link da bi se pozanimala o tem! hvala WWW.DeviceSoElitneZveriniceKiSeRadePoljubljajoNaVrat.com Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
večna virgin* 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 WWW.DeviceSoElitneZveriniceKiSeRadePoljubljajoNaVrat.com ne obstaja! :) drugače pa si prav povedal! hehe Citiraj življenje je takšno kot si ga narediš! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 hey! sem nova na forumu, in me nekaj zanima! sem tudi dvojana devica in sicer v soncu in ascedentu, luno pa imam v levu! in ne vem kaj to pomeni; tak da bi prosla če bi lahko mi kdo kakšno literaturo oz. link da bi se pozanimala o tem! hvalawww.lunin.net www.astro.com http://www.astradamus.net/vsebina.htm Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
večna virgin* 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 www.lunin.net www.astro.com http://www.astradamus.net/vsebina.htm HVALA! sem že pobrskala tukaj na lunin.net! Citiraj življenje je takšno kot si ga narediš! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 strelci so ena taka posebna sorta hvala Klarus...komplimenti od skorpijonckov so vedno se posebno cenjeni kateri podznak tebe vlece iz temnih globin? strelka...? hm.... JOJ PA SO RES TO CELO JAZ PRIZNAM.... ... pohvala iz elitnih krogov ... it just doesn't get any better... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 hvala Klarus...komplimenti od skorpijonckov so vedno se posebno cenjeni kateri podznak tebe vlece iz temnih globin? strelka...? hm....mah js sem itak ena taka čudna škorpija.....bl riba mam neptunčka na asc in sonce v 12 hiši še dobr, da je asc v strelcu..če ne bi utonla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 hey! sem nova na forumu, in me nekaj zanima! sem tudi dvojana devica in sicer v soncu in ascedentu, luno pa imam v levu! in ne vem kaj to pomeni; tak da bi prosla če bi lahko mi kdo kakšno literaturo oz. link da bi se pozanimala o tem! hvala luna ti pove o tvojih odnosih, o custvenem zivljenju, predstavlja tudi tvoj zenski princip in nacin custvovanja...za moske so vcasih govorili, da je luna v znamenju njegove idealne zenske.zna biti tudi, da imas se kaj v levu in si npr. bolj dramaticna, strastna (ne nujno fizicno, ampak izrazna pac...)kot tipicna devica, recimo. osebno sem opazila pogost pojav, da ko ima nekdo 2 od 3 kljucnih znakov v istem znaku, je tretji izrazito poudarjen...ampak za natancno sliko je treba pregledat seveda vse planete hise in predvsem kleti in stopnisca, pa se kaksno podstresje.... tule morda kaj vec o planetih in odnosih med njimi, ter o pomenu tega in onega: http://www.astrology-numerology.com (gres na astrology index). tip ki z veliko humorja razlozi medsebojne dinamike odnosov v zelo elementarnem smislu, pa je zame jonathan cainer, eden redkih, ki sam pise vsakodnevne napovedi itd...sicer ni dosti o posameznih pomenih, kar si v bistvu vprasala, ampak je lustno: http://www.cainer.com (ce gres levo dol do astro love computer ali nekaj takega...ne se ustrasit neumnega imena linka, vsebina je prav lustna in nic povrsinska, ne glede na zabavno lahkotni slog pisanja...tip je strelec pac, saljivec... ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 hudo.. mislim da je edinole njena smrt ko jo kdo ulovi.. (se mi v bistvu najbolj nehumano tole ker kdo pa vrže ribo nazaj, vsak ribič si bo jo z veseljem spekel kot trofejo in postregel..) Res smo čudna bitja, ljudje.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 rada bi vidla, kako riba utoni tud se lahka zgodi maca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 rada bi vidla, kako riba utoni klarus, ti se kar nas ognjenih drzi, bos na varnem drugace pa je to kar dobra kombinacija, ce mene vprasas....poznam par teh skorpijonsko strelcevskih in so mi blizu!morda zato ker imam tudi kar nekaj vode...pa nekaj v zvezi s skorpijonom v 5 hisi, to je vse, kar sem si zapomnila od his in tega,nimam pojma, ampak baje se stekamo, teoreticno, v praksi pa samo lahko recem, da imam polno skorpijonov v zivljenju in so mi vsi neizmerno fajn, ne glede na to, da naj se mi med sabo ne bi imeli najraje... mah, jaz imam itak vecino ljudi rada, se ne pustim kaj dosti motit astrologiji Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 klarus, ti se kar nas ognjenih drzi, bos na varnem večina ljudi je res ognjenih..vsaj taki s katerim se zelo štekam strelce že pa itak na daleč prepoznam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 kam ste prišli pri devicah , meni pa ogenj kar paše , pri mojem bogem neptunu v strelcu , če pa kdo rabi mal zemlje, mu jo lohk posodim za kakšen dan, sam pol naj se ne pritožuje, če bo kakšna kila več Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. december 2007 Prijavi Deli 31. december 2007 o, mačkica , evo ti še mal bikca , da boš še bolj fajn zgledala Imaš pa zmeraj zanimive ikonce, čeprav meni so bli še zmeraj najbolj všeč tisti škorenjci Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 strelci so ena taka posebna sorta Jaz poznam dost strelceu in moram reč,da so vsi takšni zelo živahni,eskploziuni,komunikatiuni.Se mi zdi kot da imajo čmrle v riti.So živi,ko živo srebro.Se vidi,da je strelec pod fire.... Drugače pa jaz zlo padam na moške škorpiojene.Nevem čist neki posebnega so.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 kam ste prišli pri devicah , meni pa ogenj kar paše , pri mojem bogem neptunu v strelcu , če pa kdo rabi mal zemlje, mu jo lohk posodim za kakšen dan, sam pol naj se ne pritožuje, če bo kakšna kila več takoj vzamem neki zemlje...dam nazaj vodo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.