Skoči na vsebino

Devica

Mick

Recommended Posts

takoj vzamem neki zemlje...dam nazaj vodo x:o)x

zmenjeno x;)x, če še mal škorpijona dodam svojemu bikcu :fiju:, opasan po život :inocent:, za tiste, ki niso navajeni take kombinacije xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

uuu, lepo se piše Devicam v 2008. x:px tako pravi letni horoskop:

Znebili se boste mnogih starih strahov. Že pred kratkim ste zaslutili, da zadeve niso tako težavne, kot se vam je zdelo. Največ novega bo na področju ljubezni in novih poznanstev. Prav tako boste uspešni pri nadaljevanju študija in izpopolnjevanju. Vaša želja po napredovanju in osvajanju novih trdnjav bo velika. Sredi pomladi se boste odločili za izredno pogumen korak in s tako izbiro boste mnoge presenetili! Od jeseni pa razmišljate o spremembi naslova in boljše zdravje in počutje omogočata resnično pomembne spremembe v vašem življenju!

xupx :detelca: xwizardx

zanimivo, predvsem zadnji del :inocent:

drugace pa lp v to temo od se enga iron maidna x:px

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

se že pozna, me neki lakota daje :inocent: x:Dx

aha ja, sej, vsak ma svoj fetiš x:Dx ampak škorenjcev pa ni več. iskat se mi jih pa ne da :inocent:

:onfire: :onfire: tooo, kakšna koristna izmenjava, a ne x:Dx

Fetiš :inocent:, kaka beseda x:Dx x;)x , sej škorenjci niso sami po sebi, ampak me je pa vedno zanimalo, kakšna je tista, ki jih nosi, sploh če

je v kakšnem kratkem krilcu :fiju:

Drugač sem pa v pravi temi, dons že delam w:Iw, saj ni res, pa je, že šibam domov, dost je blo x;)x

ma moje sco planete ne dam..dam jupira pa saturna :D

:sori: škoda, pol pa jupitra vzamem, saturna ravno ne rabim, je že tko dost močen xnckrivx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Danes me je ena znanka vprašala, kaj sem po horoskopu..., ko sem ji povedal, so se ji oči zasijale...vedel sem, da bi rada bila nekaj kar nebo nikoli! :)

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Jaz poznam dost strelceu in moram reč,da so vsi takšni zelo živahni,eskploziuni,komunikatiuni.Se mi zdi kot da imajo čmrle v riti.

So živi,ko živo srebro.Se vidi,da je strelec pod fire.... ;)

Drugače pa jaz zlo padam na moške škorpiojene.Nevem čist neki posebnega so.... :yumy:

Pazi se Škorpijonov!

Guest VilaSonca

ponoči sem sanjala, kako sem se razkurila, ker je nekdo govoril nekaj čez Device. in sem šla do neke omare s predali, odprla srednji predal, vzela ven list in začela vsa razkurjena pisati nekaj v stilu, da ja, Device smo morda res to in to, ampak smo tudi to in to ...

x:Dx x:Dx

Guest VilaSonca
jaz pa že ne. x:Dx ko sem, se raje umaknem ali skrijem. x:Ix drugače pa Strelčev Ascendent vleče ven, da nisem taka sitnoba. x:Ix

Device ste fajn, ampak sitne večkrat. Kar v tri dni to, če izvzamemo analitčni duh. x:o)x

:inocent:

Sometimes I wish

Ne štekam čist ... nisem pametna kot Device. x:o)x

A tebe ne bo imela?

Al teh lastnosti devičjih?

Misty, ne eno ne drugo :). Vsi bi radi bili device, pa je ta čast rezervirana pač za izbrance! Take smo...in kar je najlepše se tega tudi dobro zavedamo....

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Vsi je rekel, lol. To pa JE prepotentnost. x8Dx Zdaj se mi malo bolj svita, kaj je tisto, kar me skoraj že moti pri devicah - da si kakor zgleda res to zase mislijo, heh. Hvala for clearing that up :)

Lastnosti, ki so so najbolj značilne za posamezni zodiakalni znak pa ponotranjamo vsi na našem potovanju. Kdaj so ponotranjene, in kdaj je krog sklenjen ali ne pa ne določamo mi..

Če si imel v misilih devico kot kao nedolžnost pa - vsak se nekje, nekako, nekoč nedolžen rodi..

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~

Če si imel v misilih devico kot kao nedolžnost pa - vsak se nekje, nekako, nekoč nedolžen rodi..

ali pa to mogoce tudi na kak nacin ostane...v uho, recimo (v primeru, da se tam ne vec, je pa ze rahla kriza) x:px x:Dx

Ne ga srat. Jaz si nikoli nisem želela biti Devica in konec.

no, pa sva spet pri tistih 5min za lepso slovenscino...z veliko ali malo zacetnico? x:o)x

Sometimes I wish

Misty, ne eno ne drugo :). Vsi bi radi bili device, pa je ta čast rezervirana pač za izbrance! Take smo...in kar je najlepše se tega tudi dobro zavedamo....

kaki astroegotrip...hehe...boljše če šmarnico začneš bolj popoldne cukat...ne pa že na vse zgodaj zjutraj x:Dx

smarnica no dobra sploh...riziko nekontrolirane agresivnosti xscratchx

Sometimes I wish

se verjetno ravno zarad nekontroliranosti sam bolj v glavo ruknes :xx!:

sicer pa se ji (smarnici, namrec) ze skoraj 9 let uspesno izmikam x^x

x:Dx sploh če so tri device na kupu x:Dx

na grmado z nami, spodaj pa se strelski vod, a...no ja, glavno, da se mamo sami dovolj radi, ce nas ze drugi nimate x:px :2src:

Sometimes I wish

Ne ga srat. Jaz si nikoli nisem želela biti Devica in konec.

Aham, ja seveda....In moje ime je Mirko!

kaki astroegotrip...hehe...boljše če šmarnico začneš bolj popoldne cukat...ne pa že na vse zgodaj zjutraj x:Dx

Ufff nebo šlo, ne pijem alkohola ampak vseeno hvala za nasvet! Ja...totalni astroegotrip...:=)

Pozdravljen, Mirko :vragec:

Hahaha Smotka! Lej, saj vem, da je težko priznati...počasi pa z bohkom!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...