janif 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 takoj vzamem neki zemlje...dam nazaj vodo zmenjeno , če še mal škorpijona dodam svojemu bikcu , opasan po život , za tiste, ki niso navajeni take kombinacije Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 ma moje sco planete ne dam..dam jupira pa saturna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 2. januar 2008 Prijavi Deli 2. januar 2008 uuu, lepo se piše Devicam v 2008. tako pravi letni horoskop: Znebili se boste mnogih starih strahov. Že pred kratkim ste zaslutili, da zadeve niso tako težavne, kot se vam je zdelo. Največ novega bo na področju ljubezni in novih poznanstev. Prav tako boste uspešni pri nadaljevanju študija in izpopolnjevanju. Vaša želja po napredovanju in osvajanju novih trdnjav bo velika. Sredi pomladi se boste odločili za izredno pogumen korak in s tako izbiro boste mnoge presenetili! Od jeseni pa razmišljate o spremembi naslova in boljše zdravje in počutje omogočata resnično pomembne spremembe v vašem življenju! zanimivo, predvsem zadnji del drugace pa lp v to temo od se enga iron maidna Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 2. januar 2008 Prijavi Deli 2. januar 2008 se že pozna, me neki lakota daje aha ja, sej, vsak ma svoj fetiš ampak škorenjcev pa ni več. iskat se mi jih pa ne da :onfire: tooo, kakšna koristna izmenjava, a ne Fetiš , kaka beseda , sej škorenjci niso sami po sebi, ampak me je pa vedno zanimalo, kakšna je tista, ki jih nosi, sploh čeje v kakšnem kratkem krilcu Drugač sem pa v pravi temi, dons že delam , saj ni res, pa je, že šibam domov, dost je blo ma moje sco planete ne dam..dam jupira pa saturna škoda, pol pa jupitra vzamem, saturna ravno ne rabim, je že tko dost močen Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2008 Prijavi Deli 2. januar 2008 pa dobiš še enga šibkega, pa se nevtralizira vse skupi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Devičke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Danes me je ena znanka vprašala, kaj sem po horoskopu..., ko sem ji povedal, so se ji oči zasijale...vedel sem, da bi rada bila nekaj kar nebo nikoli! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Jaz poznam dost strelceu in moram reč,da so vsi takšni zelo živahni,eskploziuni,komunikatiuni.Se mi zdi kot da imajo čmrle v riti.So živi,ko živo srebro.Se vidi,da je strelec pod fire.... Drugače pa jaz zlo padam na moške škorpiojene.Nevem čist neki posebnega so.... Pazi se Škorpijonov! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 ponoči sem sanjala, kako sem se razkurila, ker je nekdo govoril nekaj čez Device. in sem šla do neke omare s predali, odprla srednji predal, vzela ven list in začela vsa razkurjena pisati nekaj v stilu, da ja, Device smo morda res to in to, ampak smo tudi to in to ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Device ste fajn, ampak sitne večkrat. Kar v tri dni to, če izvzamemo analitčni duh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 jaz pa že ne. ko sem, se raje umaknem ali skrijem. drugače pa Strelčev Ascendent vleče ven, da nisem taka sitnoba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Asc. v Strelcu mora bit super. Verjetno se veliko smeješ. Moj je v Kozorogu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Device ste fajn, ampak sitne večkrat. Kar v tri dni to, če izvzamemo analitčni duh. Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Ne štekam čist ... nisem pametna kot Device. A tebe ne bo imela?Al teh lastnosti devičjih? Misty, ne eno ne drugo . Vsi bi radi bili device, pa je ta čast rezervirana pač za izbrance! Take smo...in kar je najlepše se tega tudi dobro zavedamo.... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Vsi je rekel, lol. To pa JE prepotentnost. Zdaj se mi malo bolj svita, kaj je tisto, kar me skoraj že moti pri devicah - da si kakor zgleda res to zase mislijo, heh. Hvala for clearing that up Lastnosti, ki so so najbolj značilne za posamezni zodiakalni znak pa ponotranjamo vsi na našem potovanju. Kdaj so ponotranjene, in kdaj je krog sklenjen ali ne pa ne določamo mi.. Če si imel v misilih devico kot kao nedolžnost pa - vsak se nekje, nekako, nekoč nedolžen rodi.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Če si imel v misilih devico kot kao nedolžnost pa - vsak se nekje, nekako, nekoč nedolžen rodi.. ali pa to mogoce tudi na kak nacin ostane...v uho, recimo (v primeru, da se tam ne vec, je pa ze rahla kriza) Ne ga srat. Jaz si nikoli nisem želela biti Devica in konec. no, pa sva spet pri tistih 5min za lepso slovenscino...z veliko ali malo zacetnico? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Misty, ne eno ne drugo . Vsi bi radi bili device, pa je ta čast rezervirana pač za izbrance! Take smo...in kar je najlepše se tega tudi dobro zavedamo....kaki astroegotrip...hehe...boljše če šmarnico začneš bolj popoldne cukat...ne pa že na vse zgodaj zjutraj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 smarnica no dobra sploh...riziko nekontrolirane agresivnosti Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 v glavo tud fajn rukne...zgleda poleg vse nekontroliranosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 sploh če so tri device na kupu Tudi šmarnica ne pomaga Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 šmarnica je zdravilo...za vse tegobe in nadloge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 se verjetno ravno zarad nekontroliranosti sam bolj v glavo ruknes :xx!: sicer pa se ji (smarnici, namrec) ze skoraj 9 let uspesno izmikam sploh če so tri device na kupu na grmado z nami, spodaj pa se strelski vod, a...no ja, glavno, da se mamo sami dovolj radi, ce nas ze drugi nimate Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 eh..vsak je po svoje ruknjen...s šmarnico...ali brez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Ne ga srat. Jaz si nikoli nisem želela biti Devica in konec. Aham, ja seveda....In moje ime je Mirko! kaki astroegotrip...hehe...boljše če šmarnico začneš bolj popoldne cukat...ne pa že na vse zgodaj zjutraj Ufff nebo šlo, ne pijem alkohola ampak vseeno hvala za nasvet! Ja...totalni astroegotrip...:=) Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Pozdravljen, Mirko Hahaha Smotka! Lej, saj vem, da je težko priznati...počasi pa z bohkom! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.