Skoči na vsebino

Devica

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Misty, ne eno ne drugo :). Vsi bi radi bili device, pa je ta čast rezervirana pač za izbrance! Take smo...in kar je najlepše se tega tudi dobro zavedamo....

:P

kaj so to zaene ultra separatistične multiastrofobijske finte...

a ti je samozavest padla, da si tak egotrip udaril...?

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Deli na socialnih omrežjih

Samo splošna znana dejstva Tinka...nothing more nothing less :) Verjetno si opazila, če ti je kdo reku, da npr...je riba, vodnar, dvojček...nisi niti trenila, če pa DEVICA, si pa naredila trojni obrat - salto in v telemark! Torej ?!

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Aham, ja seveda....In moje ime je Mirko!

Ufff nebo šlo, ne pijem alkohola ampak vseeno hvala za nasvet! Ja...totalni astroegotrip...:=)

hm...mogoče si pa na cvetni prah alergičen...tud rukne...pravijo x:Dx hehe...mirko...kul name

Težka bo, težka ... x:px x:o)x

s pravim pristopom...z lahkoto x:Dx

Samo splošna znana dejstva Tinka...nothing more nothing less :) Verjetno si opazila, če ti je kdo reku, da npr...je riba, vodnar, dvojček...nisi niti trenila, če pa DEVICA, si pa naredila trojni obrat - salto in v telemark! Torej ?!

hehe...sem enkrat res skoraj trojni obrat naredil....ko mi je devička rekla da je devička...pa še maria ji je bilo ime x:Dx

no no...ne mu še zdaj ti po samozavesti hodit...vidiš da se mu že malo mede v glavi...hihi

to je res.

A moja reakcija je posledica travmatičnega otroštva pod takozvanim skrbnim krilom egoistične device, ne pa navdušenja!!!!! xcivx :vragec:

(vilamalina, otrok očeta device, pomagiiiii x:o)x )

hehe...sem enkrat res skoraj trojni obrat naredil....ko mi je devička rekla da je devička...pa še maria ji je bilo ime x:Dx

x:Dx

VUF!

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Preverjeno, vem, saj to me niti ne moti tolk...hladnost bolj xcivx

Sem hladen ko špricar! :) Pa čustven kot balkon v Veroni!

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

in kje mas zdaj brezmadezno spocetega Jezuscka? x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

po moje če bi jim gorelo pod ritjo in še kje, pa ne bi priznal...da jim je vroče x:px

pa še dolgočasne so x;)x

zanimiv probrat, od smarnice k ritoznojcanu...

ampak ja, vcasih celo kaj priznam(o) menda.. :inocent:

Sometimes I wish

jaz govorim iz lastniih izkušenj x:o)x

po moje če bi jim gorelo pod ritjo in še kje, pa ne bi priznal...da jim je vroče x:px

pa še dolgočasne so x;)x

Se ti zdim jaz, kot predstavnik deviškega klana dolgočasen ?!

a klan tudi mamo? upam, da to ne pomeni, da bom moral zacet karirasta krila nosit :unsure:

no ja, sicer pa je on tudi jungfer, ce sem prav inforimran, pa priznam, da mi je po malem ze od nekdaj idol...

http://www.kiltmen.com/connery2.jpg

Sometimes I wish

mako, da ne bos mel kakega zagovora ob...hmm, smarnici sigurno ne...piru, recimo? x:Dx

Sometimes I wish

to je res.

A moja reakcija je posledica travmatičnega otroštva pod takozvanim skrbnim krilom egoistične device, ne pa navdušenja!!!!! xcivx :vragec:

(vilamalina, otrok očeta device, pomagiiiii x:o)x )

VUF!

absolutno vsak potomec device (ki ni tudi sam devica) reagira tako, ko sliši, da je kje v bližini kakšna devica. pod mizo začne skrivat svoje rahlo umazane čevlje, brisat drobtine z mize, poravnavat ročaj od skodelice, pazit ba izbiro besed in hvalit kako dobro izgleda...

očetu še danes hvaležna je, da ima strelčasto luno... x:px

absolutno vsak potomec device (ki ni tudi sam devica) reagira tako, ko sliši, da je kje v bližini kakšna devica. pod mizo začne skrivat svoje rahlo umazane čevlje, brisat drobtine z mize, poravnavat ročaj od skodelice, pazit ba izbiro besed in hvalit kako dobro izgleda...

očetu še danes hvaležna je, da ima strelčasto luno... x:px

jaz sem potomec očeta device...samo, mhmmmmm, no comment x:Dx

jaz sem potomec očeta device...samo, mhmmmmm, no comment x:Dx

Srečnica..........moj fotr je strelček!

Guest VilaSonca

XedgeX, tvoj podpis ma v sebi point, ki pa ga Levi nikoli ne bodo mogli zaživet. x:Dx

toliko, ker omenjate Device kot neke hujše egocentrike. jasno je, da je Sonce na višku avgusta in ne septembra. x:Dx

Device hladne? ne bi rekla. kvečjemu previdne, zadržane, vljudne in to marsikomu deluje kot čustvena hladnost ali pomanjkanje temperamenta.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...