X~EDGE~X 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Mirko te bo po nagi riti naklofal! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Misty, ne eno ne drugo . Vsi bi radi bili device, pa je ta čast rezervirana pač za izbrance! Take smo...in kar je najlepše se tega tudi dobro zavedamo.... kaj so to zaene ultra separatistične multiastrofobijske finte...a ti je samozavest padla, da si tak egotrip udaril...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 kaj so to zaene ultra separatistične multiastrofobijske finte...a ti je samozavest padla, da si tak egotrip udaril...? Samo splošna znana dejstva Tinka...nothing more nothing less Verjetno si opazila, če ti je kdo reku, da npr...je riba, vodnar, dvojček...nisi niti trenila, če pa DEVICA, si pa naredila trojni obrat - salto in v telemark! Torej ?! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Aham, ja seveda....In moje ime je Mirko!Ufff nebo šlo, ne pijem alkohola ampak vseeno hvala za nasvet! Ja...totalni astroegotrip...:=)hm...mogoče si pa na cvetni prah alergičen...tud rukne...pravijo hehe...mirko...kul name Težka bo, težka ... s pravim pristopom...z lahkoto Samo splošna znana dejstva Tinka...nothing more nothing less Verjetno si opazila, če ti je kdo reku, da npr...je riba, vodnar, dvojček...nisi niti trenila, če pa DEVICA, si pa naredila trojni obrat - salto in v telemark! Torej ?!hehe...sem enkrat res skoraj trojni obrat naredil....ko mi je devička rekla da je devička...pa še maria ji je bilo ime Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 kaj so to zaene ultra separatistične multiastrofobijske finte...a ti je samozavest padla, da si tak egotrip udaril...?no no...ne mu še zdaj ti po samozavesti hodit...vidiš da se mu že malo mede v glavi...hihi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Samo splošna znana dejstva Tinka...nothing more nothing less Verjetno si opazila, če ti je kdo reku, da npr...je riba, vodnar, dvojček...nisi niti trenila, če pa DEVICA, si pa naredila trojni obrat - salto in v telemark! Torej ?! to je res.A moja reakcija je posledica travmatičnega otroštva pod takozvanim skrbnim krilom egoistične device, ne pa navdušenja!!!!! (vilamalina, otrok očeta device, pomagiiiii ) hehe...sem enkrat res skoraj trojni obrat naredil....ko mi je devička rekla da je devička...pa še maria ji je bilo ime VUF! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 joj kolk samohvale z devicami pa itak samo s...je z šopkom šmarnic ali pa brez Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Kaj pa vem ... nisem ne devica ne Devica. če je kje naga ritka...potem je nekje tudi pot do nje drugač pa nič hudega...če nisi več devička....bom že preživel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 kaj čš, smo najbol grozotni izmed vseh 12. sploh, kar se tiče reda in tečnosti.ne morjo bit to vsi... Preverjeno, vem, saj to me niti ne moti tolk...hladnost bolj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Preverjeno, vem, saj to me niti ne moti tolk...hladnost bolj Sem hladen ko špricar! Pa čustven kot balkon v Veroni! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 hehe...sem enkrat res skoraj trojni obrat naredil....ko mi je devička rekla da je devička...pa še maria ji je bilo ime in kje mas zdaj brezmadezno spocetega Jezuscka? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Sem hladen ko špricar! Pa čustven kot balkon v Veroni! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 jaz govorim iz lastniih izkušenj po moje če bi jim gorelo pod ritjo in še kje, pa ne bi priznal...da jim je vroče pa še dolgočasne so Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 po moje če bi jim gorelo pod ritjo in še kje, pa ne bi priznal...da jim je vroče pa še dolgočasne so zanimiv probrat, od smarnice k ritoznojcanu... ampak ja, vcasih celo kaj priznam(o) menda.. Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 jaz govorim iz lastniih izkušenj po moje če bi jim gorelo pod ritjo in še kje, pa ne bi priznal...da jim je vroče pa še dolgočasne so Se ti zdim jaz, kot predstavnik deviškega klana dolgočasen ?! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 a klan tudi mamo? upam, da to ne pomeni, da bom moral zacet karirasta krila nosit no ja, sicer pa je on tudi jungfer, ce sem prav inforimran, pa priznam, da mi je po malem ze od nekdaj idol... http://www.kiltmen.com/connery2.jpg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Se ti zdim jaz, kot predstavnik deviškega klana dolgočasen ?!no ja...kaj naj rečem...trudiš se...da ne bi bil dolgočasen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 mako, da ne bos mel kakega zagovora ob...hmm, smarnici sigurno ne...piru, recimo? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 mako, da ne bos mel kakega zagovora ob...hmm, smarnici sigurno ne...piru, recimo? to bom se pa dolgo moral zagovarjat...pa še kaj ugovarjat...če bo kelnerca prepočasna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 to je res.A moja reakcija je posledica travmatičnega otroštva pod takozvanim skrbnim krilom egoistične device, ne pa navdušenja!!!!! (vilamalina, otrok očeta device, pomagiiiii ) VUF! absolutno vsak potomec device (ki ni tudi sam devica) reagira tako, ko sliši, da je kje v bližini kakšna devica. pod mizo začne skrivat svoje rahlo umazane čevlje, brisat drobtine z mize, poravnavat ročaj od skodelice, pazit ba izbiro besed in hvalit kako dobro izgleda...očetu še danes hvaležna je, da ima strelčasto luno... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 absolutno vsak potomec device (ki ni tudi sam devica) reagira tako, ko sliši, da je kje v bližini kakšna devica. pod mizo začne skrivat svoje rahlo umazane čevlje, brisat drobtine z mize, poravnavat ročaj od skodelice, pazit ba izbiro besed in hvalit kako dobro izgleda...očetu še danes hvaležna je, da ima strelčasto luno... jaz sem potomec očeta device...samo, mhmmmmm, no comment Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 jaz sem potomec očeta device...samo, mhmmmmm, no comment Srečnica..........moj fotr je strelček! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 XedgeX, tvoj podpis ma v sebi point, ki pa ga Levi nikoli ne bodo mogli zaživet. toliko, ker omenjate Device kot neke hujše egocentrike. jasno je, da je Sonce na višku avgusta in ne septembra. Device hladne? ne bi rekla. kvečjemu previdne, zadržane, vljudne in to marsikomu deluje kot čustvena hladnost ali pomanjkanje temperamenta. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Srečnica..........moj fotr je strelček! IN KAJ JE S STRELČKI NAROBEJ...? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 s strelčki nič...strelčic pa nekako ne bi znal primerno komentirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.