X~EDGE~X 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 s strelčki nič...strelčic pa nekako ne bi znal primerno komentirat Strelčice so zakon, pa eno imam neizmerno rad... Device hladne? ne bi rekla. kvečjemu previdne, zadržane, vljudne in to marsikomu deluje kot čustvena hladnost ali pomanjkanje temperamenta. ...in INTELIGENTNE! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 ...in INTELIGENTNE! takole se počasi plazi v tole temo predvidljivo ponavljanje, ki nevarno meji na dolgočasje, ki praviš, da ga device ne premorete..... absolutno vsak potomec device (ki ni tudi sam devica) reagira tako, ko sliši, da je kje v bližini kakšna devica. pod mizo začne skrivat svoje rahlo umazane čevlje, brisat drobtine z mize, poravnavat ročaj od skodelice, pazit ba izbiro besed in hvalit kako dobro izgleda...očetu še danes hvaležna je, da ima strelčasto luno... itak... strelec rešil devico pred popolnim zakvačkanjem v lastne zanke Strelčice so zakon... tako se govori! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 takole se počasi plazi v tole temo predvidljivo ponavljanje, ki nevarno meji na dolgočasje, ki praviš, da ga device ne premorete..... Še ena zafrustriranka... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 Strelčice so zakon, pa eno imam neizmerno rad... hehe...enako....samo njihove prestrašenosti in nenehne borbe za kao ohranitev lastne svobode pa ne da nočem....ampak res enostavno ne znam komentirat....in s tem tudi razumet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 ....in s tem tudi razumet da te potolazim, to ni ekskluzivna lastnost strelk, kot pravis...bo kar za vsa zensceta veljalo - vsaj pri meni je Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 hehe...enako....samo njihove prestrašenosti in nenehne borbe za kao ohranitev lastne svobode pa ne da nočem....ampak res enostavno ne znam komentirat....in s tem tudi razumet Ej....JAAAAAAAAAAAAAAAA !! Da, nisva zaljubljena v isto ?! Saj ne da paničarim, samo dons je res vse možno sploh od kar sem zvedel, da "moja" strelčica ima prešuštniške sanje... Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 da te potolazim, to ni ekskluzivna lastnost strelk, kot pravis...bo kar za vsa zensceta veljalo - vsaj pri meni je ljubezen dela čudeže...če je resnična ljubezen...včasih še kako strelko obrne...da pozabi na strahove....ostale pa...vsaka po svoje pač Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 ljubezen dela čudeže...če je resnična ljubezen...včasih še kako strelko obrne...da pozabi na strahove....ostale pa...vsaka po svoje pač hmnja... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 ...z vsem napisanim me še vedno niste prepričali, da so device neki, za kar bi se splačalo vlagati energijo no ena mi gre sploh na žiwce, ampak spregledam....ker jo ne vidim prav pogosto....ena ima pa zelo zanimiv pristop, po moje ime precej primesi še nečesa.... ja ja luna v tehtnici....( sarmantni, lepi, prijazni, prijetni ) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 ...z vsem napisanim me še vedno niste prepričali, da so device neki, za kar bi se splačalo vlagati energijo spoznanje menda pride samo od sebe, ne s prepricevanjem (saj ves, Mojzes je sel do hriba, ne hrib do njega) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 ...z vsem napisanim me še vedno niste prepričali, da so device neki, za kar bi se splačalo vlagati energijo če na tak način vlagaš v energijo...da se ti splača...se ti bore malo obrača Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 če na tak način vlagaš v energijo...da se ti splača...se ti bore malo obrača ...ja nao, nekaj že mora biti od tega...vsaj kak orgazem in obrača se tudi stalno, samo ne z devicami Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 ...ja nao, nekaj že mora biti od tega...vsaj kak orgazem in obrača se tudi stalno, samo ne z devicami hehe...ja no...saj te razumem...po svoje...čeprav sem to vlaganje bolj dolgoročnoglobalno mislil...ne pa kot vlaganje v trenutne užitke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 nas se itak ne da obračat, zato gremo vsem tako zelo na živce ... ..pa saj ne govorim, da device obračamo jih tudi ne bi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 nas se itak ne da obračat, zato gremo vsem tako zelo na živce ... hmm...tole mi pa ne gre skupaj s z datumom v tvojem profilu Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 seveda da ne. gre pa skupaj z mojim ascendentom pogojno naša pol! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 vse al pa nič to pa mi se nobena ni rekla Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 eh ja, kaj čš, sem samo pogojno tle, a ne? tega pa nisem jaz rekel Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 ok, se posujem s pepelom...a greva zdaj oba v kot, pa na orehe klecat? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 ljubezen dela čudeže...če je resnična ljubezen...včasih še kako strelko obrne...da pozabi na strahove....ostale pa...vsaka po svoje pač Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 prov, ampk ti greš prvi dame majo prednost, so me ucili...pa se orehe bom prinesel, tako da... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 seveda da ne. gre pa skupaj z mojim ascendentom a ce gre skupaj s tvojim ocetom, na primer, si tudi v eni skupini devistevstva?saj ne da si zelim, ampak sem razmisljala, da....toliko znanja, kot ga en otrok pridobi v dobi odrascanja s takim starsem se kvalificiraze za doktorat devistva, pa se devica ne rabis bit!poleg tega nichudega slutec poberes pol tega blesavega obnasanja in si vcasih hujsi kot devica,kar je se najbolj grozno od vsega Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 a ce gre skupaj s tvojim ocetom, na primer, si tudi v eni skupini devistevstva?saj ne da si zelim, ampak sem razmisljala, da....toliko znanja, kot ga en otrok pridobi v dobi odrascanja s takim starsem se kvalificiraze za doktorat devistva, pa se devica ne rabis bit!poleg tega nichudega slutec poberes pol tega blesavega obnasanja in si vcasih hujsi kot devica,kar je se najbolj grozno od vsega :O: a to nas potem ze vnaprej kvalificira za slabe starse, al kako? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 o, super, se pravi bom jest orehe strla, in jih pojedla ... ne se zdaj ven vlect Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 15. april 2008 Prijavi Deli 15. april 2008 a to nas potem ze vnaprej kvalificira za slabe starse, al kako? good question anyhow.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.