devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Pa še jz, ko sm devico glih za rep ujela Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 .....še je ni, se mi zdi. Mam asc v devici mick pa tako fajn si se mi zdeu pol te pa devica gre kvarit.... huhjej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Pol pa izgleda, da morš spremenit mnenje o devicah . Ker človk je kul, tud če ne veš horoskopa. Jej, si morm nick spremenit P.S. Jz nobenga ne kvarim Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Plutko in Uran z roko v roki delata družbo devici. No tole je bolj generacijsko, ne deluje tako na osebnem nivoju (razen ce ne vladata soncu, asc ali luni - mislim, da je v tvojem primeru potenten na ta nacin pluton - ali ce nista na katerem od omenjenih).. Tudi jaz imam tale dva v Devici na MC-ju sicer - ampak kot pravim, ce ne bi bil ravno Pluton, ki je vladar asc in ce ne bi slo ravno za MC, se zaradi teh polozajev ne bi ravno pristevala k Devicam. Kot receno - Uran, Neptun Pluton imamo cele generacije ljudi v istem znamenju in v bistvu je v vecini primerov ta podatek pravzaprav skorajda zanemarljiv - glede na ostalo tezho horoskopa. Torej - Plutona v Devici praviloma ne bos izpostavljal, da pri tebi ne vem kako deluje, kot tudi ne Neptun v sco (15 let je bil tak polozaj!! - vsi rojeni v 15 letih imajo neptun v sco - za primerjavo - asc se menja priblizno na dve uri, Luna pa priblizno na dva dni - torej je seveda tak vpliv povsem drugacen, kot ce ima 20letna generacija folka isti pollozaj)) - drugace pa bo, ce bo deloval na tvojem soncu/asc/luni v devici - ce se bo torej slucajno znasel v konjunkciji. V tem primeru pa bomo lahko govorili o potentnem, opaznem Plutonu v devici... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Plutko in Uran z roko v roki delata družbo devici. ....jaz tudi ...........pozdravljena "sotrpinka" neli jah marsa, ne vem...po moje meni kar zelo osebno dela tole (prva hiša) ascendent devica...sam nimam glih nekih takih karakteristik, vsaj po karakterju ne...razumarstvo...ja, mogoče bolj, pa nekaj nagnjenja k perfekcionizmu (pa ne v pospravljanju ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Seveda da ti - a nisi prebrala? Saj sem napisala, razen ce... asc je celo najbolj individualna tocka - saj sem ravno s tem primerjala tamle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ja sorči no...sem mal teleban še za vse te izraze... :xx!: :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ...........pozdravljena "sotrpinka" neli Glede na to, da se pri meni tale par nahaja v 10. hiši, mi kakšnega hudega trpljenja ravno ne povzroča... Bolj to, da v konjunkciji tvorita opozicijo z merkurjem v ribah (4.h.). To pa je mal problem, ja... :xx!: Kakšni ausdruki včasih brez potrebe... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Pluton in S. vozel ob 6. hiši v devici. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 sam device pa mislim da res niamam razen ena 11 hiša... ampak to pa res hehe roko na srce edino znamenje k hvala bogu ga nimam nkol premal.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 smotko vpliv tudi takšen: Virgo's influence suggests that the domestic nature of these individuals can be very restless, indicating frequent changes of residence, frequent alterations to their homes, or maintaining more than one residence. torej tudi nekonkretnost v nekem smislu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Imam Merkurja v Devici, pa Plutona, pa očeta tudi. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Dej, no, mačona, sej ni treba bit teb tapametna. Sprav ga na kolena!! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Dej, no, mačona, sej ni treba bit teb tapametna. Sprav ga na kolena!! Naj ga kakšna intelektualka, vodnarka. Ne,ne, jz sm s tabo!! Bodi močna!! Bodi deviško zaje*ana (Sej ne. Ne me ubogat, jz sam špetir delam ponavad) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Jst tud generacija z Uranom in Plutonom (ki je btw kulminanten) v devici, pa še duh se je znašel tam. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 asc :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 Kva je s tabo? Asc v devici je čist kul, ne Čeprav mi ni jasn kak je lohk tud Bobnarju dan Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ne pa ne...pol sm pa skos tečna...veš kaj mi devica vse dela no...ko sm slabe volje se zaprem v sobo pa se derm sama nase...kt najhujši psiho.... :xx!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 ....to pa še ziher s kako hišo pa balkonom pa vrati povezan , ne sam z asc v devici.....no bo verjetn Marsa kako pametno povedla na to.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ja ne vem no...baje je to devica... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 Ajaaaa, ah to je tako sam dokler si devica. ......sm mislu, da se o horoskopu meniva Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 he he mick... :o|o: sej se v horoskopu menva...nism jst ti k v usaki normalni besedi najdeš kkšno se ve kakšno besedo... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 mislim mala da to ni povezano s tem... čeprav ti mogoče sedaj kakšen tranzit problemčke dela... sem tud jaz lastnica tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ja ne vem...sedaj...ta sedaj se vleče že celo življenje... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.