Skoči na vsebino

Devica

Mick

Recommended Posts

Pa še jz, ko sm devico glih za rep ujela x:Dx x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

x:Dx  x:o)x .....še je ni, se mi zdi. Mam asc v devici  x;)x

mick pa tako fajn si se mi zdeu :(

pol te pa devica gre kvarit.... huhjej

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pol pa izgleda, da morš spremenit mnenje o devicah x;)x . Ker človk je kul, tud če ne veš horoskopa. Jej, si morm nick spremenit x:Dx

P.S. Jz nobenga ne kvarim :8):

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Plutko in Uran z roko v roki delata družbo devici.  x^x

No tole je bolj generacijsko, ne deluje tako na osebnem nivoju (razen ce ne vladata soncu, asc ali luni - mislim, da je v tvojem primeru potenten na ta nacin pluton - ali ce nista na katerem od omenjenih)..

Tudi jaz imam tale dva v Devici na MC-ju sicer - ampak kot pravim, ce ne bi bil ravno Pluton, ki je vladar asc in ce ne bi slo ravno za MC, se zaradi teh polozajev ne bi ravno pristevala k Devicam.

Kot receno - Uran, Neptun Pluton imamo cele generacije ljudi v istem znamenju in v bistvu je v vecini primerov ta podatek pravzaprav skorajda zanemarljiv - glede na ostalo tezho horoskopa.

Torej - Plutona v Devici praviloma ne bos izpostavljal, da pri tebi ne vem kako deluje, kot tudi ne Neptun v sco (15 let je bil tak polozaj!! - vsi rojeni v 15 letih imajo neptun v sco - za primerjavo - asc se menja priblizno na dve uri, Luna pa priblizno na dva dni - torej je seveda tak vpliv povsem drugacen, kot ce ima 20letna generacija folka isti pollozaj)) - drugace pa bo, ce bo deloval na tvojem soncu/asc/luni v devici - ce se bo torej slucajno znasel v konjunkciji. V tem primeru pa bomo lahko govorili o potentnem, opaznem Plutonu v devici...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Plutko in Uran z roko v roki delata družbo devici.  x^x

x:Dx x:Dx x:Dx ....jaz tudi x:Dx ...........pozdravljena "sotrpinka" x:Dx neli :palec:

jah marsa, ne vem...po moje meni kar zelo osebno dela tole (prva hiša)

ascendent devica...sam nimam glih nekih takih karakteristik, vsaj po karakterju ne...razumarstvo...ja, mogoče bolj, pa nekaj nagnjenja k perfekcionizmu (pa ne v pospravljanju x:Dx :vragec: )

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Seveda da ti - a nisi prebrala? Saj sem napisala, razen ce... asc je celo najbolj individualna tocka - saj sem ravno s tem primerjala tamle.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx ...........pozdravljena "sotrpinka"  x:Dx neli  :palec:

Glede na to, da se pri meni tale par nahaja v 10. hiši, mi kakšnega hudega trpljenja ravno ne povzroča... x:Dx :palec:

Bolj to, da v konjunkciji tvorita opozicijo z merkurjem v ribah (4.h.). To pa je mal problem, ja... :eek: :xx!: Kakšni ausdruki včasih brez potrebe... xrolleyesx xrolleyesx :xx!:

sam device pa mislim da res :D niamam razen ena 11 hiša... ampak to pa res :D hehe roko na srce edino znamenje k hvala bogu ga nimam nkol premal....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

smotko x:Dx

vpliv tudi takšen:

Virgo's influence suggests that the domestic nature of these individuals can be very restless, indicating frequent changes of residence, frequent alterations to their homes, or maintaining more than one residence.

torej tudi nekonkretnost v nekem smislu.

Dej, no, mačona, sej ni treba bit teb tapametna. x;)x x:Dx Sprav ga na kolena!! x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x;)x

Dear Human,

Dej, no, mačona, sej ni treba bit teb tapametna. x;)x  x:Dx Sprav ga na kolena!! x:Dx  x:Dx  x:Dx  x;)x  x;)x

Naj ga kakšna intelektualka, vodnarka.

Ne,ne, jz sm s tabo!! x:Dx x:Dx Bodi močna!! x:Dx x:o)x x:Dx Bodi deviško zaje*ana x8Dx x:Dx x:Dx :palec:

(Sej ne. Ne me ubogat, jz sam špetir delam ponavad)

Dear Human,

asc :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!:
NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

ne pa ne...pol sm pa skos tečna...veš kaj mi devica vse dela no...ko sm slabe volje se zaprem v sobo pa se derm sama nase...kt najhujši psiho.... :xx!:

:eek: :eek: :eek: ....to pa še ziher s kako hišo pa balkonom pa vrati :wacko: :blink: povezan x:Dx x:o)x , ne sam z asc v devici.....no bo verjetn Marsa kako pametno povedla na to.... x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

he he mick... :o|o: sej se v horoskopu menva...nism jst ti k v usaki normalni besedi najdeš kkšno se ve kakšno besedo... x:px x:Dx x:Dx x:o)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...