mako106 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 padle so še zadnje prepreke zato se živi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 vidim...da je deviški del res zaživel ja valjda...sicer se je malo povrsinske rje nabralo na pripomockih, samo z malo wd40 je se ta problem resen Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 vidim, da sem mela "preroške" sanje tam oni dan ... res sem se nekaj zagrela za zagovarjanje Devic .. zašto? aja, bajdvej, sem v taistih sanjah potem slišala še glas neke ženske in sem ji zabrusila, da ona bo že še videla, da Uran ne mara otrok sploh in jih bo pobil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 ja valjda...sicer se je malo povrsinske rje nabralo na pripomockih, samo z malo wd40 je se ta problem resen bi mogoče še kaj bolj viskoznega priporočal kot vd40....če misliš na visokih obratih turirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 torej najprej... http://www.kemostik.si/belinka-kemostik/iz...ek=1&id=457 ..za rjo dol spravit, nato pa.... http://www.myoilstore.com/images/GC0W30.jpg ...malo ulja, da ne zulja? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 torej najprej... http://www.kemostik.si/belinka-kemostik/iz...ek=1&id=457 ..za rjo dol spravit, nato pa.... http://www.myoilstore.com/images/GC0W30.jpg ...malo ulja, da ne zulja? hehe...si preveril do katere temperature še delujejo ta olja...da neo do kakega overburninga prišlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 pa zato, ker smo tok nesramno srčkana bitjeca bos morala najprej dokazat, da si...recimo s kako potico s tistih orehov, ki sem jih obljubil drugace pa, ne vem sicer, kako je z ostalimi, ampak se znam iz srckanega v prav hudicevega spremenit...iz enga trenutka v drugega Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 seveda se znamo tut v hidičke spremenit, zato sem pa napisala nesramno srčkana bitjeca spet se ven vleces psorehi..orehi..orehi... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 zato, ker si Device tut zaslužmo priložnost. zato, ker bi brez nas svet v določenem pogledu bil kaos. pa zato, ker smo tok nesramno srčkana bitjeca hm...i love chaos...samo nesramno srčkana bitja so pa vseeno poglavje zase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 hm...i love chaos... a ni nekdo enkrat nekje rekel, da je kaos najvisja, najbolj komplicirana oblika reda? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 zato, ker si Device tut zaslužmo priložnost. zato, ker bi brez nas svet v določenem pogledu bil kaos.saj si vsak, ne samo Device. pa tud svet ne bi bil kaos ravno brez nas. tolko redoljubne in sistematične pa nismo ... vprašaj Kozoroge. tile so ti manijaki na red in sistem. sicer se pa meniš s stelčevsko-uranovsko Devico. in noben od teh dveh nima rad reda. sploh Uran ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 Tehtnica. pacifist. Strelci so borci in osvajači po naturi. hočejo dlje in dlje. in ne ga omejevat. na ta način ga boš najhitreje onesrečil.in zdaj ti oporekam: za svobodo si je treba iz trenutka v trenutek prizadevati. in ne me vprašat, kaj se skriva v besedi "prizadevati". bi se kar strinjala...gre se predvsem za občutek, ne toliko za dejansko stanje... s strelci in njihovo neulovljivostjo je pa itak tako, kot mi je enkrat en sam zase rekel:pustit mi je treba dolg štrik, pa se bom že sam zvezal!tista, ki to pogrunta, me bo mela vedno blizu, me je treba ravno prav pustit pri mirupa ravno prav pecat, pa sem skoz doma... tako, kratek nasvet za vse, ki bi radi strelčka/strelčico v življenju nazaj k devicam, luno imate v devički, uživajte Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 a ni nekdo enkrat nekje rekel, da je kaos najvisja, najbolj komplicirana oblika reda? kaj pa vem...se mi bolj smilijo tisti....redoljubni...ki se morajo z neredom današnjega časa ukvarjat...kaotikom je dandanašnji čas...res bolj na kožo pisan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 bi se kar strinjala...gre se predvsem za občutek, ne toliko za dejansko stanje... s strelci in njihovo neulovljivostjo je pa itak tako, kot mi je enkrat en sam zase rekel:pustit mi je treba dolg štrik, pa se bom že sam zvezal!tista, ki to pogrunta, me bo mela vedno blizu, me je treba ravno prav pustit pri mirupa ravno prav pecat, pa sem skoz doma... tako, kratek nasvet za vse, ki bi radi strelčka/strelčico v življenju nazaj k devicam, luno imate v devički, uživajte sam to je pa res nej on/a lepo misli kak je svoboden/a, mal sem pa tja namignit o lastni prezasedenosti, glih prow (ne)zanimanja pokazat...pa so u paci luna v devici...jp, zato sm že včer začela cunjo gont Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 no ja, pa rada zamujam, to je pa res. me too. bi se kar strinjala...gre se predvsem za občutek, ne toliko za dejansko stanje... s strelci in njihovo neulovljivostjo je pa itak tako, kot mi je enkrat en sam zase rekel:pustit mi je treba dolg štrik, pa se bom že sam zvezal!tista, ki to pogrunta, me bo mela vedno blizu, me je treba ravno prav pustit pri mirupa ravno prav pecat, pa sem skoz doma... tako, kratek nasvet za vse, ki bi radi strelčka/strelčico v življenju nazaj k devicam, luno imate v devički, uživajte ne, Tinka, neeeeee, pridi še nazaj no. hm, pa zna bit tud Strelec tisti, ki te skuša privezat nase ... po difoltu sicer ne bi smel ... ampak so kaotične Device, toplosrčni Kozorogi, nasilne Tehtnice, ponižni Levi .. svašta. sam bog ve, če ni kje Strelec še bolj svobodoluben kot Vodnar. Vodnar je vseeno fiksen ... mah ... eh ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 me too. ne, Tinka, neeeeee, pridi še nazaj no. hm, pa zna bit tud Strelec tisti, ki te skuša privezat nase ... HJA...ena strelka ala jaz z dosti raka in vode nasploh...ima čisto druge potrebe kot kakšna klasična....jaz bi stalno neko varnost pa nevemkajše...doma sem rada itd... sam potem rabim ko pride potreba pa stalno tudi okrog hodit, pa filozofirat, pa bit svobodna v glavi predvsem, in izražanju - zgleda, da luna v vodnarju tudi dela svoje Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 bi se kar strinjala...gre se predvsem za občutek, ne toliko za dejansko stanje... s strelci in njihovo neulovljivostjo je pa itak tako, kot mi je enkrat en sam zase rekel:pustit mi je treba dolg štrik, pa se bom že sam zvezal!tista, ki to pogrunta, me bo mela vedno blizu, me je treba ravno prav pustit pri mirupa ravno prav pecat, pa sem skoz doma... tako, kratek nasvet za vse, ki bi radi strelčka/strelčico v življenju nazaj k devicam, luno imate v devički, uživajte samo tolko dolg štrik rabiš...kolko daleč moč njihove analitičnosti seže...do tu so ah in oh in sploh pametni...ko pa štrika zmanjka...so pa malo zgubljeni...pol jih pa objemeš...malo varnosti in razumevanja ponudiš...pa tak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 tole bi rekla je pa dokaj univerzalno...vsak človek rabi razumevanje in varnost, kadar ne ve, kaj se dogaja Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 tole bi rekla je pa dokaj univerzalno...vsak človek rabi razumevanje in varnost, kadar ne ve, kaj se dogaja hehe...ljubezen je univerzalna...da se lahko vsakemu individuumu prilagodi...in tako ali drugače najde pot do vsakega srca pa ni treba spet poanalizarat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 tolko o nekih štrikih ... http://shrani.si/f/26/cB/2IWjZsBp/uranus.jpg Mako, počasi se strinjam s tabo ... v svojem tripu itak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 hehe...vsak trip je univerzalen...po svoje seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 v primerjavi s tripi drugih oseb .. in med zbirko vseh lastnih tripov ... ja. konec koncev je pa itak samo trip. važno, da je dober. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 v primerjavi s tripi drugih oseb .. in med zbirko vseh lastnih tripov ... ja. konec koncev je pa itak samo trip. važno, da je dober. saj veš kak je...glede na to da se rada trudiš...se pač potrudiš da v vsakem tripu...sončno stran njega vidiš al pa ne...jebena izbira...kdo si jo je zmislil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 sem vedla, da mi boš enkrat priznal ... da se tud v lepo smer trudim ... oz. da trud ni nič kaj takega ... za nas Device. sem hotla zdaj še zakomplicirat .. pa se mi je zdelo ... da bi samo zapletla .. vkolikor še nisem ... štrikanje so si verjetno Device zmislile. Tehtnice bi si pa biljard, če bi se jim dalo .. no, one so si zmislile v glavi .. izdelale miz, palic in kuglic ziher niso. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 16. april 2008 Prijavi Deli 16. april 2008 sem vedla, da mi boš enkrat priznal ... da se tud v lepo smer trudim ... oz. da trud ni nič kaj takega ... za nas Device. sem hotla zdaj še zakomplicirat .. pa se mi je zdelo ... da bi samo zapletla .. vkolikor še nisem ... štrikanje so si verjetno Device zmislile. Tehtnice bi si pa biljard, če bi se jim dalo .. no, one so si zmislile v glavi .. izdelale miz, palic in kuglic ziher niso. hehe..saj veš...kakšen sem...labilko...vse priznam...in nič ne priznam...kak pač drugemu paše...in seveda meni ja ja...eni so za štrikanje...drugi za druge stvari...brez raznolikosti bi svet prav dolgočasen bil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.