X~EDGE~X 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 jp...kr neki smo...sam nekaj pa je...še če smo tiho...smo manj dosadne...kot saj veš kdo pa brez zamere...malo te palim samo...kr sem v službi..pa mi je dolgcajt...mater...zdaj šele vidim...sam sebi sem dosadan aja...kaj je to...oldai a OLDAI A = Staro Žirovska beseda za (REGRAT z krompirjem in ingverjem) Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 šarmantne ste v svojem sprejemanju vsega, tud udarcev. te mora ena opasna Levinja v roke dobit ... al pa Ovnica .. in boš pečen. boš zacvetel v vsej svoji labilnosti. eh...naivni smo...pa rabimo malo cajta...da nam potegne...kdaj nas kdo udari al pa se v pečico stlačim...pa bom tud pečen...aja...samo sem prelen za kuhanje...kaj šele peko OLDAI A = Staro Žirovska beseda za (REGRAT z krompirjem in ingverjem) hehe...sem najprej židovska prebral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 jp...kr neki smo...sam nekaj pa je...še če smo tiho...smo manj dosadne...kot saj veš kdo zdaj vsaj vem, kaj si misliš o meni. eh...naivni smo...pa rabimo malo cajta...da nam potegne...kdaj nas kdo udari ne ne ... presojate v nedogled. čeprav obsojate pa glih ne, to pa je res. to je pa cenjena lastnost. naivni pa ... ker bi radi na nek način, da se vsi ljudje razumejo med sabo in da je vse brez konfliktov. Lennon varianta. aja, on je bil ena taka mešanica Device in Tehtnice btw. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 zdaj vsaj vem, kaj si misliš o meni. hehe...le vaše teze sem povzel...se opravičujem...če z vašimi lastnimi predpostavkami...prihajam v konflikte ne ne ... presojate v nedogled. čeprav obsojate pa glih ne, to pa je res. to je pa cenjena lastnost. naivni pa ... ker bi radi na nek način, da se vsi ljudje razumejo med sabo in da je vse brez konfliktov. Lennon varianta. aja, on je bil ena taka mešanica Device in Tehtnice btw. ko je čas...itak vemo...in takrat smo brezkompromisni...no...če že res moramo biti hm...ne vem kaj je tu naivnega...videti dobro in skladno v ljudeh..bi bilo boljše če bi se drugi vprašali...zakaj niso takšni...imagine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 hehe...le vaše teze sem povzel...se opravičujem...če z vašimi lastnimi predpostavkami...prihajam v konflikte ko je čas...itak vemo...in takrat smo brezkompromisni...no...če že res moramo biti hm...ne vem kaj je tu naivnega...videti dobro in skladno v ljudeh..bi bilo boljše če bi se drugi vprašali...zakaj niso takšni...imagine in pol smo Device dlakocepske ... no ja. saj praviš "če že morate biti" .... so Libra. vsi ne moremo bit isti. čeprav bi blo lepo, da bi vsi v sebi poravnali dobre in slabe lasnosti drugih ljudi. prelepo ... imagine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 in pol smo Device dlakocepske ... no ja. saj praviš "če že morate biti" .... so Libra. vsi ne moremo bit isti. čeprav bi blo lepo, da bi vsi v sebi poravnali dobre in slabe lasnosti drugih ljudi. prelepo ... imagine. joj...no...res je težko spregledat...vas devičke...če vam kdo malo krivi prst pokaže...pol se pa v 276 postih morte branit...da niste dolgocajtni...čeprav meni niti niste dolgcajtni...bolj se mi zdi da ste sami sebi največkrat dosadni zaradi tega že mora bit...malo tega...al pa drugega...ko je čas...in ko veš...kaj češ v ljubezni smo vsi isti...čeprav noben ego...ne bo tega priznal....imagine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 v ljubezni smo vsi isti...čeprav noben ego...ne bo tega priznal....imagine and so ... let it be. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 device ste kar fajn. lepo poslušate pa fajn sledite. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 device ste kar fajn. lepo poslušate pa fajn sledite. ...pa poleg tega da smo beatles feni tudi inteligentne! hahaha ! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 ...pa poleg tega da smo beatles feni tudi inteligentne! hahaha !hehe...da noeš poknu...po kakem šivu and so ... let it be. ni kaj...dober je bil lennon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 device ste kar fajn. lepo poslušate pa fajn sledite. jah, sem pa raje spremenljiva, sledljiva Devica kot fiksen, nepremakljivi Bik. vijuuuuu ni kaj...dober je bil lennon škoda ga je blo .. kaj je moralo onemu njegovemu fanu zafleširat, da ga je ustrelil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 dan. ti pa nekam pozna danes. pa ja, zgleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 uh, barve pa hrana so za mene cisto mimo v tistem tekstu :xx!: danes pa ne bo revolucije, ampak kvecemu evolucija...pocasi se dalec pride, je namrec rekel ze polzek, preden ga je z ovinka zabrisalo candle: nastop? pa ne kje, da sem te za biljard mizo zamudil? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 barve so čist lepe, po mojem okusu - zelena, temno rjava. manjkata še rumena in rdeča. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 drugače pa Strelčev Ascendent vleče ven, da nisem taka sitnoba. hehe, a ti tudi Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 moje barve so malo bolj "mornarske"...modra & bela nekako Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 jah, sem pa raje spremenljiva, sledljiva Devica kot fiksen, nepremakljivi Bik. vijuuuuu sam si pozabla dodat, da pol ko se toti bik premakne... pol je pa ojoj ne... device ste čist fajn... rade pospravlate, imate vse popedenan, cokom-pokom, pipapo... no, sej to ni tko slabo... v končni faz vsak nuca enga, da za njim pospravla (mal te hecam ) Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 sam si pozabla dodat, da pol ko se toti bik premakne... pol je pa ojoj ne... device ste čist fajn... rade pospravlate, imate vse popedenan, cokom-pokom, pipapo... no, sej to ni tko slabo... v končni faz vsak nuca enga, da za njim pospravla (mal te hecam ) ti kar, ti kar ... nič se Biki ne premikate. sem mela ob sebi enega, ki je mel še dosti Ovna v karti. pa nič od nič. ko hrast. to si ti misliš ... ima, da vsak za sabo pospravlja al pa sloh ne .. ker za drugim pospravljat je sramotno .. za oba. ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 zdej si me začel povezvat z biljard mizo... pa to ni isto kot b(ilj)ar(d) miza, veš... da ne bom zdaj jaz kriv, ce pridem do zakljucka, da si barska plesalka Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 ti kar, ti kar ... nič se Biki ne premikate. sem mela ob sebi enega, ki je mel še dosti Ovna v karti. pa nič od nič. ko hrast. to si ti misliš ... ima, da vsak za sabo pospravlja al pa sloh ne .. ker za drugim pospravljat je sramotno .. za oba. ja. to je res, da morš na taprau knof prtisnt. z rdečim tangicam bi mu pomahala pod nosom, pol bi pa vidla hudiča sm meu devico in je bla s tem hrastom zlo zadovoljna. ko je pa še knof najdla se je pa nisem mogu več losat. čedali bolj verjamem v hororskop. verjetno posledica luninega staža. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 prej bi mi moral dat tole simpl idejo - valda - Bik, Oven=rdeča ... no ja ... veš kaj ... tole je Bik z Merkurjem v Biku .. in tole je katastrofa. moja frendica isto govori za njenega tipa, pa sta oba zlo blizu s tistim "mojim" Bikom rojena, oba mata Merkurja v Biku. to je ... nič mu ne moreš rečt ... trmast do betona. prepričan v svoj prav in konec. niti slučajno se mu ne da poigravat z idejami. jaoooooo. kaj bo jedel, kako bo seksal, kako bo z denarjem - to je vse, o čemer govori. ja, saj, Devica in Bik se načeloma dobro ujameta. zemlja pač. ampak fiksno(Bik)+spremenljivo(spremenljivo)-po mojem skromnem mnenju niti ne. ker sta isti element, pa kar uturijo skupaj. se mi zdi, da bi boljše shajala z nekim Dvojčkom al Strelcem, čeprav oba lapata ko nora, ampak vsaj nista taka štora. no, tudi vsak po svoje. ja, nekak se je očitno si losal, če govoriš v pretekliku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 bl težko. ampak nikoli ne reci nikoli... hja, ne vem, a ne...ko ti pa ze pod avatarjem pise, da si barflajka x:Dx Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 prej bi mi moral dat tole simpl idejo - valda - Bik, Oven=rdeča ... no ja ... veš kaj ... tole je Bik z Merkurjem v Biku .. in tole je katastrofa. moja frendica isto govori za njenega tipa, pa sta oba zlo blizu s tistim "mojim" Bikom rojena, oba mata Merkurja v Biku. to je ... nič mu ne moreš rečt ... trmast do betona. prepričan v svoj prav in konec. niti slučajno se mu ne da poigravat z idejami. jaoooooo. kaj bo jedel, kako bo seksal, kako bo z denarjem - to je vse, o čemer govori. ja, saj, Devica in Bik se načeloma dobro ujameta. zemlja pač. ampak fiksno(Bik)+spremenljivo(spremenljivo)-po mojem skromnem mnenju niti ne. ker sta isti element, pa kar uturijo skupaj. se mi zdi, da bi boljše shajala z nekim Dvojčkom al Strelcem, čeprav oba lapata ko nora, ampak vsaj nista taka štora. no, tudi vsak po svoje. ja, nekak se je očitno si losal, če govoriš v pretekliku. veš kaj je fora... sej znamo bit trmast. ampak, če sebe pogledam, ko pridem do določene ugotovitve je to proces. ni to dejanje nekega jebivetra razumeš. in potem ne moreš takoj zamenjat mnenje in kimat. je spet proces. od tod trma. ne morem rečt, da je belo, če vidim črno. fertik. ja... ma je šla. sej je mela čist prou. sam, če pa ne bi šla, bi biu pa jst zdele že fotr in bi ob nedeljah avto gloncu pa tuhtu kdaj si bom lahk lite felge prvošu. zato je že heraklit dejal, da nam je namembnost usojena in se ji ne moremo ognit. čeprav se nam zaradi delnega vedenja svet zdi včasih surov in nepravičen, temu verjetno ni tako. skratka... rdeče tangice. to dela... zmer... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 adijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 Leonard CohenKeanu ReevesSean ConneryPinkHugh GrantRichard GereClaudia SchifferSalma HayekRyan PhillippeGloria EstefanLance ArmstrongSophia LorenRose McGowan (Mansonova ex wife )Stephen KingB.B.KingBeyonce (ona tudi 4. 9. )Bill MurrayGuy RitchieGreta GarboIngrid BergmanOliver StonePeter Falk (Columbo )Henry Ford 2TolstojRay Charleskraljica ElizabetaChrissie Hynde CARJI SMO. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.