X~EDGE~X 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Mystica, še dobro, da nas je par tu na zemlji...jaz tudi ne dosegam nivoja te superiornosti, verjetno je preteška zame pa nebom rinila gor Kdo vas pa potrebuje ? Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 men so raki všeč čeprav mal preveč preobčutljivi, kar zbežijo a so krivi raki, ali ti, ko vsakega prezenes? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 Kdo vas pa potrebuje ? mi, nevredni višav, potrebujemo drug drugega, vi pa seveda nikogar. saj nisem tebi pisala, ampak o tebi, o veliki brezmadežni! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 meni ste pa všeč rakci mystica, pa ti si čisto nora name, nujno te moram spoznat! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 mystica, pa ti si čisto nora name, nujno te moram spoznat! ...a da bosta skupaj pohale ?! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 zdej sledijo smeškoti.. X edge, se ima boš pridružil? Ne, ker je to najboljmožnapriskutna stvar, ki jo sistematično ne prebavljam! Se pa ne bi branil sveže stisnjenega soka iz rdeče pese in jabolka Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 ...a da bosta skupaj pohale ?! da bova skupaj device občudovali in vse ostale nedotakljive royalno presežne formacije raznovrstnih nadstandardnih materij! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 da bova skupaj device občudovali in vse ostale nedotakljive royalno presežne formacije raznovrstnih nadstandardnih materij! wow ampak priznaj, za tole formulacijo si pa potrebovala v najboljsem primeru vsaj SSKJ Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 wow ampak priznaj, za tole formulacijo si pa potrebovala v najboljsem primeru vsaj SSKJ ah kje.... imam fanta devico, pa me inspirira.... (če bi se zares poglobila, potem bi bilo pa res kompleksno) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 ah kje.... imam fanta devico, pa me inspirira.... (če bi se zares poglobila, potem bi bilo pa res kompleksno) si se zadnji cas z godlje potegnila...sem se ze pripravljal (na kaj kompleksnega) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 xflirtx obožujem te a ni ona ze zasedena? mislim...menage a'trois? ne vem, zakaj sem se zdaj slucajno spomnil ene tvoje izjave in mojega odgovora nanjo x:Dx Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 si se zadnji cas z godlje potegnila...sem se ze pripravljal (na kaj kompleksnega) tako to je...če te v življenju motita vzvišenost in ekskluzivnost pri ljudeh, delna zadrgnjenost in absolutizem lastnih meril se zaljubiš v devico, da lahko rešiš vse te svoje pomanjkljivosti candle, device imajo po mojih izkušnjah bolj selektiven spomin. dober spomin imajo biki. ne moreš jih premagat... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 sem se že mislila bunit, pa sem se spomnila da imam asc v devici... v kombinaciji z rakom in kozorogom... škoda da se nisem tega v šoli zavedala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 ... škoda da se nisem tega v šoli zavedala a glede spomina to mislis? hja, saj je tinka omenila, da je menda selektiven. in pa, ce smo odkriti, kdo si zeli solsko snov zapomnit? ceprav, tinka, so me tudi ze s slonom ozmerjali...oni si tudi menda vse zapomnijo glej http://youtube.com/watch?v=VrOWs7V4ofM za razlago... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 enga mulca, ki je bil mimogrede moj sorodnik (ful sva se štekala) so v osnovni šoli SLON klical pa ne vem če glih zarad tega da bi si ful veliko zapomnil tega pa nisem vedela am a nisem več tvoja prijateljica kozorg devica rak stelij planetov v strelcu aja pa saturn v dvojčkih no ja jupiter pa tud v kozorogu 4 bajta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 je kdo rekel slon? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 LOOOOOOOOOOOOOLsem zdaj komaj opazil (slona, mislim) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 LOOOOOOOOOOOOOLsem zdaj komaj opazil (slona, mislim) aha, zdaj sem ti pa všeč, ne? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 mam vse rada altruistka! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 totalni bedak izpadem od teh učenih izrazih, ampak če se ne motim sem bila nekoč tole jaz, zdej se pa učim da tega ne počnem v svojo škodo.. amen pa tud če sem slon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 totalni bedak izpadem od teh učenih izrazih, ampak če se ne motim sem bila nekoč tole jaz, zdej se pa učim da tega ne počnem v svojo škodo.. amen pa tud če sem slon slon nisi, ker to ne more biti kar vsak drugače pa...hjah....se opravičujem za izraz, se nisem zavedela, da je učen, verjetno podzavestno želim nadgradit svoj ego v tej elitni temi Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 a sem tolk mim udarila, da ne morem bit slon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 ne zdaj bit rakica jokasta nooooo ok, pol slonica, pol kozlica, malo raka inu devica! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 glede na vse kar se mi dogaja spljoh ne znam bit več jokava... tole moram popravit... HOČEM nazaj svoje solzice predvsem solze sreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. april 2008 Prijavi Deli 22. april 2008 aha, zdaj sem ti pa všeč, ne? ne, sem precej izbircen glede na vse kar se mi dogaja spljoh ne znam bit več jokava... tole moram popravit... HOČEM nazaj svoje solzice predvsem solze sreče za sreco se sam ne vem (mi tudi -se- ne uspeva najbolj), za drugo pa lahko rezanje cebule priporocam kaj se delaš zdej pametno s temi izrazi se pa res mora inferiorno v tej temi pocutit Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.