Mick 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 nism jst ti k v usaki normalni besedi najdeš kkšno se ve kakšno besedo... Zame so vse besede normalne in seksi Se ve. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 ja ne vem...sedaj...ta sedaj se vleče že celo življenje... matr že dolg, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 so so...sej...zate.. Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ja ne vem...sedaj...ta sedaj se vleče že celo življenje... matr že dolg, ne ja dolg dolg...že ceu lajf Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 ....pismo, si zamišljaš, da bo tko do konc tvojga lajfa To je šele dolg Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ne ne sej ne bo tko...ah kje sej ne...AMPAK BO ŠE HUJŠ... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ne pa ne...pol sm pa skos tečna...veš kaj mi devica vse dela no...ko sm slabe volje se zaprem v sobo pa se derm sama nase...kt najhujši psiho.... :xx!:Kaj ti sama sebe kaznuješ, upam, da imaš tapicirana vrata ...sicer pa baje koristi ta način sproščanja organizmu, ampak da bi to bil znak za ASC., še nisem opazil, možno, ampak to mora biti kakšen aspekt, ali pa res podznak na takšni ognjeni stopinji Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ne pa ne...pol sm pa skos tečna...veš kaj mi devica vse dela no...ko sm slabe volje se zaprem v sobo pa se derm sama nase...kt najhujši psiho.... :xx!:Kaj ti sama sebe kaznuješ, upam, da imaš tapicirana vrata ...sicer pa baje koristi ta način sproščanja organizmu, ampak da bi to bil znak za ASC., še nisem opazil, možno, ampak to mora biti kakšen aspekt, ali pa res podznak na takšni ognjeni stopinji ja sama nase upijem...zato se pa rajš umaknem da ne leti na druge...uglavnm k sm jezna je vse razbit pa raztrgan pa da ne rečemo kaj še... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 misliš tko...eh ne, Bobnar zna biti prav prijazen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 V čem pa tekmuje z ženskami?...mogoče pa ženske tekmujete z njim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 .... no comment Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ...pa mu jo pusti...(zadnjo besedo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 mačona in danes nevede nadaljuješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ja ja, gre za neko sličnost tule... gliha vkup štriha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 no a ste videle, hvala Bobnar kokoške sem pa itak vzela pozitivno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 mora met Devica razum s sexom začinjen Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 luna v levu povzdiguje sam še dodatn apetit Devica, sj poznaš.. biti skromen in ponižen, brez poveličevanja dogotkov Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
konj 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Pri meni je Saturn v devici... 9h Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 misliš tko...eh ne, Bobnar zna biti prav prijazen Lahko da, samo ne maram, da tekmuje z ženskami in jih ocenjuje po intelektu. :xx!: machona... mash chist prou....pr enih sam rit shteje 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ne vem če je to deviško- mogoče je. imam potrebo da vedno vse popravim. ne prenesem lastne napake- v govoru, tipkanju, kuhanju, umivanju zob ... mora biti popolno ali pa nič! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ne vem če je to deviško- mogoče je. imam potrebo da vedno vse popravim. ne prenesem lastne napake- v govoru, tipkanju, kuhanju, umivanju zob ... mora biti popolno ali pa nič! :xx!:Virgio al pa Aries zdaj se pa odloči... od tehtnice se res ne pričakuje perfekcionizma vsaj v vsem ne... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 al pa Aries ...... bla bla bla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 devica u asc, sam kaj ko sta tam še pluton in uran ....tako da od device po moje ne ostane dosti Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Device, kje ste? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jaz nisem, vem, pa da bodo hotele biti glavne ta mesec device Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.