Skoči na vsebino

Devica

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Tastar ne se trudit...nikol neboš jaz :)

nic bat, mi ni v interesu, ce se pa slucajno zgodi (potem pade v kategorijo "jebiga, desi se i najboljima"), bi si pa tak napihnjen ego hitro na kakem ostrem predmetu prepicil in bi spustil kot balon x:Dx pssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss (da se tinki ne izneverim x;)x )

unikaten si...http://users.volja.net/siemens/smajli/majkemi.gif

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Deli na socialnih omrežjih

nic bat, mi ni v interesu, ce se pa slucajno zgodi (potem pade v kategorijo "jebiga, desi se i najboljima"), bi si pa tak napihnjen ego hitro na kakem ostrem predmetu prepicil in bi spustil kot balon x:Dx pssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss (da se tinki ne izneverim x;)x )

unikaten si...http://users.volja.net/siemens/smajli/majkemi.gif

the best je toti eđi...samo ne vem od kod mu v glavi to...da bi mu morali ljudje zavidati...ker je kaki...je x:Dx

tega pa rajši ne bom komentiral...da ti aure ne poškodujem x:Dx

LOOOOOOOOOOOOOOOOOL..zdaj komaj videl to :D

a mu jo bos iz soncno rumene v eno tako nezno pinki presprejal? :D :P :D

Sometimes I wish

ima da je več ko dve strani :vragec: x:Dx

hoces kvantiteto ali kvaliteto? x:Dx

Sometimes I wish

rajši ne...da ga kaki potrebni jastreb v luftu ne nategne x:Dx

Sex v luftu? DOBRA IDEJA!

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

hmm...skoraj pozabil, da se zdaj ne vem nic o enocrkovnem sindromu...tinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? x:Dx

Sometimes I wish

Ena izmed teorij gre v smer, da so Device v resnici gromozansko samozagledane in prepričane v svoj prav

ter iz tega razloga nimajo kaj dosti za povedat svetu. Drugi jih itak ne razumejo, njih pa drugi ne zanimajo.

Kje je torej smisel vsega tega komuniciranja? se sprašuje naša Devica.

Ker pa se boji, da bi izpadla dolgočasna, nezanimiva in ponavljala nesmešne pripombe, skuša preslepit svet z iluzornimi napadi navdušenja, ki se na zunaj kažejo v obliki pretravanja v eni črki, a v resnici izhajajo iz nezmožnosti videnja sveta iz različnih perspektiv-se pravi iz več kot ene perspektive naenkrat. (zato torej le ena črka naenkrat, ker če bi se oglašale nonono ali titititi, bi izražale dvojnost, kar pomeni, da bi se morale soočit z večplastnostjo, ki bi pomenila človeškost, kar pač ni perfektno, Device pa so tu zato, da so perfektne in NAD, kot že vemo).

V resnici je potem Devici za večino komuniciranja dovolj 3-11 črk (na dober dan), ker so pa iz znanih bioloških in nekaterih neznanih psihosomatskih ter čustvenih razlogov prisiljene delovat v ostalem svetu, to svojo pomanjkljivost skrivajo za kvantiteto, proti kateri se navidezno borijo.

Obstaja še ena varianta, da so tu, da preizkušate božjo modrost in meje človeške potrpežljivosti,

ampak za to je še premalo dokazov.

Raziskovanje je še v teku, nisem imela dovolj stika z devicami zadnje čase, da bi prišla do globjih zaključkov.

Vštevši hormonsko vremenske razmere pa je to trenutno vse, kar lahko ponudim.

x:)x

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Ena izmed teorij gre v smer, da so Device v resnici gromozansko samozagledane in prepričane v svoj prav

ter iz tega razloga nimajo kaj dosti za povedat svetu. Drugi jih itak ne razumejo, njih pa drugi ne zanimajo.

To je res, razen "samozagledanosti", ki je bolj odsev humorja o stereotipnih devicah kot pa v realnosti, no pa mimogrede kar se tiče "da jih drugi ne zanimajo" tole bo pa pomota, ker mislim, da jih bližnje osebe še kako zanimajo ampak idealiziranje zamenjajo z realnostjo.

Kje je torej smisel vsega tega komuniciranja? se sprašuje naša Devica.

To se tudi jaz sprašujem....

Ker pa se boji, da bi izpadla dolgočasna, nezanimiva in ponavljala nesmešne pripombe, skuša preslepit svet z iluzornimi napadi navdušenja, ki se na zunaj kažejo v obliki pretravanja v eni črki, a v resnici izhajajo iz nezmožnosti videnja sveta iz različnih perspektiv-se pravi iz več kot ene perspektive naenkrat. (zato torej le ena črka naenkrat, ker če bi se oglašale nonono ali titititi, bi izražale dvojnost, kar pomeni, da bi se morale soočit z večplastnostjo, ki bi pomenila človeškost, kar pač ni perfektno, Device pa so tu zato, da so perfektne in NAD, kot že vemo).

Oooo! Jaz pa mislim, kot sicer netipični predstavnik deviškega klana, da se ne bojimo ničesar še manj pa, da bi poizkusile preslepiti svet. Je pa res, da se držimo svoje zveste fluorostenčne niti in vidimo stvari take kot so in se ne delamo pretirano "pametne" in "svetovljanske". Hočeš reči, da nismo človeški? No, od tako "inteligentne" osebe kot si ti je tale stavek kar težko razumeti, da je bil napisan izpod tvoje roke.

Obstaja še ena varianta, da so tu, da preizkušate božjo modrost in meje človeške potrpežljivosti,

ampak za to je še premalo dokazov.

Raziskovanje je še v teku, nisem imela dovolj stika z devicami zadnje čase, da bi prišla do globjih zaključkov.

Vštevši hormonsko vremenske razmere pa je to trenutno vse, kar lahko ponudim.

x:)x

Mislim Tinka..., da se nam ne da na nekih forumih preizkušati človeške potrpežljivosti imamo več dela drugje, recimo z pomivanjem oken, svetovanjem, zvezo....etc

Smešno, a se nisi nekje hvalila da je tvoj tip devica tukaj pa trdiš, da nisi imela dovolj stika z njimi? Same kontradikcije...ali pa samohvala!? Se sprašujem, kako lahko zdržiš z osebo, ki ji po tvoje "večplastnost", "dvojnost" ter celo z "človeškost" delajo probleme....svaka čast!

Se čudim? Kot predstavnica te tako "ne razumljive" vrste....

...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo...

Edge - sicer nisem razumela najbolje, kaj hočeš povedat, glede mojega posta pa sem mislila, da je jasno,

da je bil šala x:)x

To obojestransko nerazumevanje sicer potrjuje mojo teorijo o problematični komunikaciji, ampak ker sem idealist in optimist mislim, da ni še vse zgubljeno med mano in Devicami!

Skratka - če imam fanta Devico še ne pomeni, da sem stalno z njim povezana in da vse razumem.

Zato pa sem tu, da vas študiram!

Jaz recimo imam potrebo in vidim zelo jasno to pomembno vlogo komunikacije v odnosu.

Včasih se ti moji poskusi veselo srečajo z njegovimi in ojačajo frekvenco kot radijski sprejemnik, ki ujame ultra kratki valček, včasih pa se prekrižajo kot gluhi kabli in gre pol informacij mimo.

Sploh bi si upala trdit, da Device niso tipično tako željne jasnosti kot strelci, nas dobesedno zamori,

če je kak nesporazum, Device pa mirno drgnejo svoje naprej in niti ne opazijo, da je kdo medtem zraven doživel lažji infarkt. :o|o: :sori:

V teoretičnem primeru je to podobno, kot, če bi ti v enem pogovoru trikrat omenil zvestobo svojemu pogledu na svet:

da se zvesto držiš svoje rdeče niti, da vidiš stvari take kot so (torej: kot jih ti vidiš, kar je jasno zate absolutna resnica), da si realist (kar spet priča o tvojem specifičnem fokusu) - vse to je zate le kvaliteta, ne ovira, in ti ne bi bilo jasno, kaj jaz počnem-

medtem bi jaz na vse načine poskušala pokazat še kakšen drugi del zgodbe, ki bi recimo meni bil nadvse pomemben, ti bi se pa potem brezmejno čudil, če bi ti jaz npr. rekla, da se mi zdi, da dovolj večplastnosti... x;)x

Skratka...hecala sem se gor. Zdaj pa se bom res zamislila xcivx

Kdo lahko spremeni svet?

Edge - sicer nisem razumela najbolje, kaj hočeš povedat, glede mojega posta pa sem mislila, da je jasno,

da je bil šala x:)x

Z nami ni šale...

To obojestransko nerazumevanje sicer potrjuje mojo teorijo o problematični komunikaciji, ampak ker sem idealist in optimist mislim, da ni še vse zgubljeno med mano in Devicami!

Seveda ne, saj bi bila na zgubi ti in ne me :)

Skratka - če imam fanta Devico še ne pomeni, da sem stalno z njim povezana in da vse razumem.

Zato pa sem tu, da vas študiram!

Jaz recimo imam potrebo in vidim zelo jasno to pomembno vlogo komunikacije v odnosu.

Včasih se ti moji poskusi veselo srečajo z njegovimi in ojačajo frekvenco kot radijski sprejemnik, ki ujame ultra kratki valček, včasih pa se prekrižajo kot gluhi kabli in gre pol informacij mimo.

Sploh bi si upala trdit, da Device niso tipično tako željne jasnosti kot strelci, nas dobesedno zamori,

če je kak nesporazum, Device pa mirno drgnejo svoje naprej in niti ne opazijo, da je kdo medtem zraven doživel lažji infarkt. :o|o: :sori:

Če ga ne razumeš v vsem potem je že vredu, morda pa tudi ni vse v razumevanju kot vsi tukaj tako opevate?! Jaz nisem čisto tega mnenja, da bi moral v vsem razumeti svojo partnerko, ji pustim, da je kar je ji povem svoje mnenje ampak jo ravno tako ne razumem popolnoma ampak jo pustim v svojem toku razmišljanja, skratka ji ne delam preprek ali hočem spremeniti. Poizkušaj načrtno spremeniti devico...in polom je neizbežen.

Če imata probleme v komunikaciji morda kombinacija devička-strelkica ni ravno posrečena kombinacija....

Skratka...hecala sem se gor. Zdaj pa se bom res zamislila xcivx

Nobena situacija ni črno/bela...vedno obstaja večplastnost in vedno je več vidikov....če si hočeš ustvariti realno in pravilno mnenje moraš preštudirati pač vse možno varijante....ZAMISLI SE....morda se česa še domisliš ?!

devica strelec morda ni posrečena kombinacija, je pa v mojem primeru srečna :vragec:

pa ne mi tumbat o realnosti stalno, jaz se grem ljubavno zvezo,

realnosti je že čisto preveč na svetu, jaz hočem ljubezen in romantiko xcivx xcivx xcivx

hoces kvantiteto ali kvaliteto? x:Dx

eh, stiskaške device...!

eni smo zmožni obojega x^x

Kdo lahko spremeni svet?

za mene ste pa danes cisto prevec intelektualni http://users.volja.net/siemens/smajli/majkemi.gif

grem raje spat (no ja, probat it...me neka viroza, gripa al whatever ze to je, daje :xx!: )

devica strelec morda ni posrečena kombinacija, je pa v mojem primeru srečna :vragec:

realnosti je že čisto preveč na svetu, jaz hočem ljubezen in romantiko xcivx xcivx xcivx

eh, stiskaške device...!

eni smo zmožni obojega x^x

no ja, tisto prvo se nisem nasel...samo, upanje umre zadnje, pa menda tudi slepa kura zrno najde :inocent:

nic stiskasko...ne mores crno in belo skupaj, pride sivo ven...ene stvari pac ne grejo skupaj :vragec:

Sometimes I wish

To je pa zelo lepo slišat...

In srečnica...se jo greš z devičko! Kako super, ubrala si težjo pot a predvidevam, da dosti bolj izpolnjeno! x:Ix

eh, stiskaške device...!

No No....zandahtje!

no ja, tisto prvo se nisem nasel...samo, upanje umre zadnje, pa menda tudi slepa kura zrno najde :inocent:

nic stiskasko...ne mores crno in belo skupaj, pride sivo ven...ene stvari pac ne grejo skupaj :vragec:

Seveda, če pa ne, ti jo bomo pa mi kako našli....:=) !!! In kaj je narobe z sivo ?

Seveda, če pa ne, ti jo bomo pa mi kako našli....:=) !!! In kaj je narobe z sivo ?

nic bat...tako obupan, da bi rabil pomoc, ali da bi kake oglase dajal, se nisem x:o)x

siva? cudna barva, morbidna...ne gre pac crno in belo skupaj, kot da bi tortilje v jogurt namakal, namesto v salso :o|o:

Sometimes I wish

nic bat...tako obupan, da bi rabil pomoc, ali da bi kake oglase dajal, se nisem x:o)x

siva? cudna barva, morbidna...ne gre pac crno in belo skupaj, kot da bi tortilje v jogurt namakal, namesto v salso :o|o:

Saj se ne bojim, ravno nasprotno :) Ena te bo že ujela in prepoznala tvoje virgo kvalitete!

Meni je pa siva prav všečna!

Da povem ... včasih znate bit Devičke tudi lepo skrbne.

Hvala, X Edge :vio: :palec:

...malenkost :) x:Ix

Moj mož je v ascendentu devica xrolleyesx in je pri enih stvareh bolestno natančen in skrben - kot zanalašč samo pri tistih, ki so meni itak nepomembne in bi jih jaz z levo roko. Ampak, ajde, nej mu bo x:Dx
Support bacteria, they're the only culture some people have!

da te potolazim...si samo izjema, ki potrjuje pravilo xyesx :shsh:

Sometimes I wish

joj dbk, kaj se je pa s tabo zgodilo preko noči?

a te je prejšnja mysticina ikona v roke dobila...?

:eek: x;)x

In srečnica...se jo greš z devičko! Kako super, ubrala si težjo pot a predvidevam, da dosti bolj izpolnjeno! x:Ix

edge, ti si na enem takem tripu, da je super, da si straightedge, drugače bi me res skrbelo zate xDDx x:Xx

Moj mož je v ascendentu devica xrolleyesx in je pri enih stvareh bolestno natančen in skrben - kot zanalašč samo pri tistih, ki so meni itak nepomembne in bi jih jaz z levo roko. Ampak, ajde, nej mu bo x:Dx

hehe

saj ascendenti so najbolj sitni za tole pedantiko... xcivx

Kdo lahko spremeni svet?

joj dbk, kaj se je pa s tabo zgodilo preko noči?

a te je prejšnja mysticina ikona v roke dobila...?

:eek: x;)x

http://en.wikipedia.org/wiki/Facelift dobesedno... x;)x

pedantika... uporabna zadeva, samo, vedet, kje in kako jo s pridom uporabit :vragec: xrolleyesx x:)x :vragec:

najbolj efektivna je itak pri maltretiranju samega sebe, pa tam hrakti tudi najmanj zazeljena :xx!:

Sometimes I wish

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...