Skoči na vsebino

Devica

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 1,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Device imam v mezincu... :palec: x:Dx x^x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

o blAGOR teb, jst pa še nisem pogruntu v katerem jeziku govorijo    :eek:

V bistvu one bolj mene poslušajo a la "eyes wide open" :palec: x:Dx

Škorpijonke mi dajo pa za tuhtati... takrat sem pa jaz velikokrat "eyes wide open" :palec: x^x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Bern... pa te nisem užalil... a si devica? Bi blo potrebno napisati, da imam predvsem ženske v mislih.

Hmmm, škorpijonke... hehe, saj sem napisal, da tu je pa kontra :palec: x;)x tko, da izjava meseca še ni oddana :palec: x:Dx !

Fernando Pessoa

sem devica po asc,čeprav ne vem kaj naj bi to pomenl..drgač mam pa cel kup devic okol mene, pa so vse ful kritične in razumsko analitične...

Kakšne pa naj bi device bile kot take?

(Še ena tuki. - Da je menažerija popolna.)

x:Dx x:Dx

Heja... sicer nimam niti najbolj leve zadeve... (razn 11.hiše, pa kake arabske točke) v devici...... pridem sem napisat da so device na mojmu seznamu top 12 :D napredovale za 1 mesto...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

sam res se majo fajn te devičke za njih vsaj vem na kerem mestu so :D hehe nimam pojma kdo je na prvem tretjem četrtem.... pa tko naprej :D hehe heja :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Nino, moj sinko je asc. devica, pa mu človek sploh ne bi prisodil-prej kakšnega škorpjona, kozoroga ali vodnarja, no sicer ima pa tega kolikor hočeš v karti! x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

haha :D lih tile asc devica so mi najbolj.... k že delujejo na uč taki :D js pa kot oven naprej nit ne gledam kaj dost... :D hja škorpijon je najbrž po mamici x;)x

Ja itak! x;)x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

sem devica po asc,čeprav ne vem kaj naj bi to pomenl..drgač mam pa cel kup devic okol mene, pa so vse ful kritične in razumsko analitične...

Kakšne pa naj bi device bile kot take?

(Še ena tuki. - Da je menažerija popolna.)

x:Dx x:Dx

to kr sm napisala..morm rečt, da so pri meni zaenkrat(lahko se spremeni, itak) device na zadnjem mestu po priljubljenosti in kompatibilnosti z mano..nimam pojma zakaj, ampak smo kot noč in dan... sicer pa ne dam preveč na horoskop, tko da je očitno fora v različnih karakterjih, ki pa so slučajno vsi device..ne vem..

DON'T PANIC

no tlele en seznam stvari ki jih mam js v devici,

11a hiša 22° device, pohvalno 30° v kerkokoli smer tud nimam nič :) hehe pravtako nobene omembe vredne arabske točke... nč nč nč... :D Always proud not to be.. a Virgio... ;)

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...