oona 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jaz tud nisem devica (vec) ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 jaz pa še sem, malo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jaz tud nisem devica (vec) ... ...a manj pa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 uuuuuuuuu z devicami ne shajam dobr......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Device imam v mezincu... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 o blAGOR teb, jst pa še nisem pogruntu v katerem jeziku govorijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 eh, pa ne, da si želiš met devico v mezincu ... zakaj že Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ja no , z vsemi se rad družim.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 o blAGOR teb, jst pa še nisem pogruntu v katerem jeziku govorijo V bistvu one bolj mene poslušajo a la "eyes wide open" Škorpijonke mi dajo pa za tuhtati... takrat sem pa jaz velikokrat "eyes wide open" Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Hm, nisem nikoli bla, pa nisem več . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Device imam v mezincu... Ubogo bitje vase zaverovano! (Še to napiši, da "imaš Škorpijone v mezincu", pa bo izjava meseca že kar prvega oddana. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Jaz imam eno devico doma. Drugac jo imam pa v 8. hisi. A si predstavljate to? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Bern... pa te nisem užalil... a si devica? Bi blo potrebno napisati, da imam predvsem ženske v mislih.Hmmm, škorpijonke... hehe, saj sem napisal, da tu je pa kontra tko, da izjava meseca še ni oddana ! Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 sem devica po asc,čeprav ne vem kaj naj bi to pomenl..drgač mam pa cel kup devic okol mene, pa so vse ful kritične in razumsko analitične... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 sem devica po asc,čeprav ne vem kaj naj bi to pomenl..drgač mam pa cel kup devic okol mene, pa so vse ful kritične in razumsko analitične... Kakšne pa naj bi device bile kot take? (Še ena tuki. - Da je menažerija popolna.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Heja... sicer nimam niti najbolj leve zadeve... (razn 11.hiše, pa kake arabske točke) v devici...... pridem sem napisat da so device na mojmu seznamu top 12 napredovale za 1 mesto... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ... in so zdaj enajste. Kar je čisto v redu. So vsaj preživele kvalifikacije . Ampak do medalje je še daleč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 sam res se majo fajn te devičke za njih vsaj vem na kerem mestu so hehe nimam pojma kdo je na prvem tretjem četrtem.... pa tko naprej hehe heja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Nino, moj sinko je asc. devica, pa mu človek sploh ne bi prisodil-prej kakšnega škorpjona, kozoroga ali vodnarja, no sicer ima pa tega kolikor hočeš v karti! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 haha lih tile asc devica so mi najbolj.... k že delujejo na uč taki js pa kot oven naprej nit ne gledam kaj dost... hja škorpijon je najbrž po mamici Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Ja itak! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 sem devica po asc,čeprav ne vem kaj naj bi to pomenl..drgač mam pa cel kup devic okol mene, pa so vse ful kritične in razumsko analitične... Kakšne pa naj bi device bile kot take? (Še ena tuki. - Da je menažerija popolna.) to kr sm napisala..morm rečt, da so pri meni zaenkrat(lahko se spremeni, itak) device na zadnjem mestu po priljubljenosti in kompatibilnosti z mano..nimam pojma zakaj, ampak smo kot noč in dan... sicer pa ne dam preveč na horoskop, tko da je očitno fora v različnih karakterjih, ki pa so slučajno vsi device..ne vem.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 no tlele en seznam stvari ki jih mam js v devici, 11a hiša 22° device, pohvalno 30° v kerkokoli smer tud nimam nič hehe pravtako nobene omembe vredne arabske točke... nč nč nč... Always proud not to be.. a Virgio... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 razen, da jih imaš med prijatelji gotovo kar nekaj Devic (ker ti pade v enajstko) Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Ascendent! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.