dbk 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 seveda! radiohead kul...sem ze mislil, da bo kak creep Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Kivi Mici je prišla od frizerja. Mici gre kuhat ... boring. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 *** Ne, Creep pa ni za zdajle! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Ne, Creep pa ni za zdajle! kaj pa? a potemtakem so za kako vecerno nespodobno povabilo? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Kivi to je itak kompliment, dobr kot kivi al pa, sladek kot kivial pa, sočen kot kivi itd.... eni pač znamo dobr lahk tud kisel kot kivi, sam sej eni majo radi kislo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 kislo maram sladko tudi, sočno tudi. najboljše pa vse skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 kislo maram sladko tudi, sočno tudi. najboljše pa vse skupaj. ja morm priznat, da je blo do zdej malo žensk, ki so si me, tako iskreno in poželjivo - poželele Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 verjamem ... da si bolj sladek .. kot pa kidel ... ***evo, Mici skuhala njokiče, jih pojedla, spila kavico ... zdaj bi pa nekaj sladkega pod zob. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 verjamem ... da si bolj sladek .. kot pa kidel ... kaj je to kidel ? mislš knedl un s sadjem z marelcami. ja uni so dost sladki, maš kr prov ja Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 usp. tiskarski škrat je bil na delu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 a dobr no, ti k maš rada kivije ti oprostimo. sam merki se, če se slučajn s pomarančami spogleduješ te bom prec mel na piki Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 to je itak kompliment, dobr kot kivi al pa, sladek kot kivial pa, sočen kot kivi itd.... itd. kot recimo...kosmat kot kivi? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 a dobr no, ti k maš rada kivije ti oprostimo. sam merki se, če se slučajn s pomarančami spogleduješ te bom prec mel na piki dragi moj, nisem jaz za monogamijo in zvestobo ... ljubim breskve, češnje, jagode ... obenem ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 dragi moj, nisem jaz za monogamijo in zvestobo ... ljubim breskve, češnje, jagode ... obenem ... Uh zej sem pa k banana itd. kot recimo...kosmat kot kivi? ja ja to itak. zej sem glih zaraščen, neobrit že 3 tedne, pa mam tud ljubavni tepih za tiste bejbe, ki se rade sprehajao. potem mam tud kosmate pazdue, zaraščena jajca in rit, noge pa itak ne zaostajajo al pa tečn za olupt ko kivi.. ne sej ne. ti si itak Kuvi ma ja sej sem tečen. morš met živce pr men, še posebej, če te v bajto spustim, pol si ga najebu joške pr tem skoraj ne pomagajo ma drgač sem pa tak, tih in hmm ja zaraščen : d Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 uh uh joj. samo, poraščenih hrbtov pa ne maram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 uh uh joj. samo, poraščenih hrbtov pa ne maram. kaj hrbet gol, a si na glavo padla, še posebej zej polet k sonce nabija - opekline pa to, veš da dlake morjo bit ma sej se zajebavam, da me naute preveč zares, majku vam Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 uuu, že grejem vosek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 uuu, že grejem vosek. nč nau, lahk mi prideš pa mozole stiskat, če te mika http://www.drogart.org/forum/style_emoticons/drogart/naughty.gif Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 ja, jaaaaaa, mam fetiš na stiskanje mozoljev. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 ja, jaaaaaa, mam fetiš na stiskanje mozoljev. aja ? hmm dost friky ti. a s kakšnim bičom po kosmati riti bi me tud pol? : D mam drgač ene tangice doma , take z britansko zastavo Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Vidim, vidim...dobro vam gre. Ne povej naglas, boš pokvarla Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 ti si pa zih na sveče, si kar blizu devicam Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 aja ? hmm dost friky ti. a s kakšnim bičom po kosmati riti bi me tud pol? : D mam drgač ene tangice doma , take z britansko zastavo o-o, tangice, jks. z bičem te pa lahko tako našeškam, da ti bo vse dlake pobralo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 ja me boli sam, da berem tko, da nau neč iz tega si pa že mislna, da ti bom za cifro reku a ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 v nulo te lahko zrihtam ... saj veš, perfekcionizem in Device, to gre skupaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.